Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 1. Τι πρέπει να κάνω για να μην αναγκαστω να αλλάξω ολα μου τα contacts σε αγγλικούς χαρακτήρες; Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Βάζεις ένα ελληνικό πληκτρολόγιο (προτάθηκε παραπάνω) και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Πηρα ευρωπαικό Atrix απο ιντερνετ μαγαζί εδώ στην Ελλάδα. 1. Τι πρέπει να κάνω για να μην αναγκαστω να αλλάξω ολα μου τα contacts σε αγγλικούς χαρακτήρες; 2. πιο πληκτρολόγιο να χρησιμοποιήσω; Αν χρειάζεται να το κάνω root υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός; δες εδώ για το root (2ο post) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138204 Σχετικά με τις επαφές εγώ δεν τις άλλαξα. Πληκτρολόγιο προτείνω το swype ή το slide it.(δεν ειναι δωρεάν κανένα από τα δύο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 δες εδώ για το root (2ο post) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138204 Σχετικά με τις επαφές εγώ δεν τις άλλαξα. Πληκτρολόγιο προτείνω το swype ή το slide it.(δεν ειναι δωρεάν κανένα από τα δύο) Εψαξες στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και το πληκτρολόγιο σου δεν έχει Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charikara Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εγκατέστησα το multiling και φαίνεται πολύ καλό. Όμως.. οι επαφές μου δεν διαβάζονται! Αυτο που έκανα είναι export απο το outlook σε CSV αρχείο το οποίο έστειλα στο ATRIX μεσω του MOTOBLUR. Δε βρίσκω όμως πως να εμφανίζονται Ελλήνικα. Δοκίμασα μια -δυο apps για contacts (Go contacs EX) αλλά καμία δεν δουλεύει για Ελλήνικα. Μια άλλη app ήθελε τις επαφές σε vcf μορφή ...δεν μπορεσα να το βρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charikara Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Προς φίλο qosmio ναι, τις έψαξα. Εχει Γαλλικα, Αγγλικά και Γερμανικά. Τι να κάνω; Edited August 18, 2011 by charikara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 κοίτα εκεί που λεει multitouch keyboard. μάλλον κοιτας στις ρυθμίσεις γλώσσας του lapdock.. Το csv αρχείο καλυτερα να το κανεις εισαγωγή στις επαφές του gmail. Θα τις δει αμέσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charikara Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) κοίτα εκεί που λεει multitouch keyboard. μάλλον κοιτας στις ρυθμίσεις γλώσσας του lapdock.. Το csv αρχείο καλυτερα να το κανεις εισαγωγή στις επαφές του gmail. Θα τις δει αμέσως.. Σωστός... και σωστός! Διορθώθηκαν και τα δύο προβλήματα. θα το ψάξω λιγο και θα επανέλθω αν χρειαστώ κάτι. Ευχαριστώ ! δες εδώ για το root (2ο post) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138204 Σχετικά με τις επαφές εγώ δεν τις άλλαξα. Πληκτρολόγιο προτείνω το swype ή το slide it.(δεν ειναι δωρεάν κανένα από τα δύο) Ειδα τις οδηγίες στο link Αν κατάλαβα καλά θα κατεβάσω το Android Terminal Emulator και θα γράψω αυτό τον κώδικα που λεέι. Ειναι απαραίτητο να κάνω 'fastboot' πρώτα? .....Τι είναι fastboot? και επισης αν δε σας κουράζω... (επειδή είμαι λιγο "niewbie" και δε ξερω ακριβώς...) Τι πλεονέκτημα θα μου δώσει το root ? Κατάλαβα οτι το θέλω για να βάλω το Titanium backup . Να αλλάξω όμως rom θα είναι εύκολο ? ...δηλαδη θα το αξιοποιήσω το root πιστεύετε ή .."αστο καλύτερα" Edited August 25, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ειδα τις οδηγίες στο link Αν κατάλαβα καλά θα κατεβάσω το Android Terminal Emulator και θα γράψω αυτό τον κώδικα που λεέι. Ειναι απαραίτητο να κάνω 'fastboot' πρώτα? .....Τι είναι fastboot? και επισης αν δε σας κουράζω... (επειδή είμαι λιγο "niewbie" και δε ξερω ακριβώς...) Τι πλεονέκτημα θα μου δώσει το root ? Κατάλαβα οτι το θέλω για να βάλω το Titanium backup . Να αλλάξω όμως rom θα είναι εύκολο ? ...δηλαδη θα το αξιοποιήσω το root πιστεύετε ή .."αστο καλύτερα" Με root μπορείς να βάλεις την 2.3.4 (Ευρωπαϊκή version απο Orange UK) και κάποιες (λίγες) προς το παρόν άλλες διαθέσιμες rom. Η διαδικασία προς το παρόν είναι κάπως πολύπλοκη, αν δεν έχεις εμπειρία μην το κάνεις καλύτερα. Swype πρέπει να έχει προεγκατεστημένο και ανάλογα με την ROM που φοράει λογικά θα έχει και Ελληνικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Τι πλεονέκτημα θα μου δώσει το root ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Μου βάλανε Ελληνική 2.3.4 beta .. επιτέλους το lapdock υποστηρίζει Ελληνικά και αλλάζει με ALT+SHIFT σε Αγγλικά :-) Έχει swype και Android keyboard με Ελληνικά και έχουν βάλει έξτρα ρυθμίσεις για να υποστηρίζει πεζά και κεφαλαία στα mnm. Ότι θέλετε ρωτάτε.. Edited August 24, 2011 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μου βάλανε Ελληνική 2.3.4 beta .. Ποιοι σου βάλανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Ποιοι σου βάλανε; Είναι beta και από moto που έχω ένα φίλο.. (αν αυτό έχει σημασία)... Edited August 25, 2011 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Είναι beta και από moto που έχω ένα φίλο.. (αν αυτό έχει σημασία)... Δεν ρωτάω από αδιακρισία, απλά προς ενημέρωση για το αν αυτή η beta ελληνική είναι ευρέως διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Δεν ρωτάω από αδιακρισία, απλά προς ενημέρωση για το αν αυτή η beta ελληνική είναι ευρέως διαθέσιμη. Δεν έχω θέμα :) Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη και είναι η προτελευταία beta ( αυτή που μου βάλανε). Χθες τους ήρθε και η τελευταία που έχει σταλθεί για εγκρίσεις, πιθανότατα να είναι έτοιμη 15 Σεπτ με εγκρίσεις και όλα. Μια χαρά παίζει.. εκτός από το market που δεν είναι καινούργια Version και κάποια άλλα μικροπράγματα που θα τους ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μια χαρά παίζει.. εκτός από το market που δεν είναι καινούργια Version και κάποια άλλα μικροπράγματα που θα τους ενημερώσω. Μη σε απασχολεί αυτό με το market version... οι περισσότεροι δεν το έχουν πάρει (και με 2.3.4). Όταν είναι να έρθει... θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μη σε απασχολεί αυτό με το market version... οι περισσότεροι δεν το έχουν πάρει (και με 2.3.4). Όταν είναι να έρθει... θα έρθει. Το έβαλα το market και το google music από XDA :p Πήρε και όλα τα data από το nexus S με το mybackup pro :) μόνο που έχει περισσότερες Homepages (7) από το Nexus S (5) με αποτέλεσμα να βγάζει ξεκεντραρισμένη την κεντρική, ενώ δεν σου δίνει δυνατότητα να μετακινήσεις σελίδες ( όπως το Galaxy S και SII)... πρέπει να μεταφέρεις εικονίδια ένα ένα ! :( .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Παιδιά καλημέρα ! Έχω βρει την συσκευη σε πολυ καλή τιμη απο Αμερική ! Αξίζει να την αγοράσω ; εγγύηση θα έχω στην Ελλάδα ; Ευχαριστω ! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Παιδιά καλημέρα ! Έχω βρει την συσκευη σε πολυ καλή τιμη απο Αμερική ! Αξίζει να την αγοράσω ; εγγύηση θα έχω στην Ελλάδα ; Ευχαριστω ! Πιθανότατα να πληρώσεις τελωνείο οπότε ( αν πληρώσεις) υπολόγισε 100+ € μαζί με έξοδα εκτελωνισμού κλπ.. και λογικά η motorola Hellas υποστηρίζει με εγγύηση συσκευές αγορασμένες από Ευρώπη οπότε δεν θα έχεις εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 και λογικά η motorola Hellas υποστηρίζει με εγγύηση συσκευές αγορασμένες από Ευρώπη οπότε δεν θα έχεις εγγύηση. Όχι μόνο λογικά, είναι σίγουρο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Πιθανότατα να πληρώσεις τελωνείο οπότε ( αν πληρώσεις) υπολόγισε 100+ € μαζί με έξοδα εκτελωνισμού κλπ.. και λογικά η motorola Hellas υποστηρίζει με εγγύηση συσκευές αγορασμένες από Ευρώπη οπότε δεν θα έχεις εγγύηση. Παιδες το τελωνειο παιζει. Μην ειστε σιγουροι. Αναλογος πως θα σταλει. Εφερα Atrix και αργοτερα HD Dock και δεν πληρωσα τελωνειο παρα τα τελη 6€ με καθε πακετο. Προσωπικα αυτο που κοιταω ειναι αν η τιμη σε ευρω ειναι περισσότερο απο 35% πιο κατω απο την εγχωρια, ωστε και σε τυχον εκτελωνισμο να ερθει στην χειρότερη μια η αλλη. Οσον αφορα το θεμα εγγυησης, μεχρι στιγμης εγγυηση σε συσκευη δεν εχω χρειαστει, γιατι δεν παιρνω ποτε συσκευη με λιγοτερο απο 3μηνο κυκλοφορίας ωστε οτι προβληματα υπαρχουν να εχουν διορθωθει. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Παιδες το τελωνειο παιζει. Μην ειστε σιγουροι. Αναλογος πως θα σταλει. Εφερα Atrix και αργοτερα HD Dock και δεν πληρωσα τελωνειο παρα τα τελη 6€ με καθε πακετο. Προσωπικα αυτο που κοιταω ειναι αν η τιμη σε ευρω ειναι περισσότερο απο 35% πιο κατω απο την εγχωρια, ωστε και σε τυχον εκτελωνισμο να ερθει στην χειρότερη μια η αλλη. Οσον αφορα το θεμα εγγυησης, μεχρι στιγμης εγγυηση σε συσκευη δεν εχω χρειαστει, γιατι δεν παιρνω ποτε συσκευη με λιγοτερο απο 3μηνο κυκλοφορίας ωστε οτι προβληματα υπαρχουν να εχουν διορθωθει. Έχω φέρει και εγώ αρκετές συσκευές και με διάφορους τρόπους και έχω πληρώσει τελωνείο σχεδόν με όλους. Έχει να κάνει καθαρά με τις ορέξεις των τελωνειακών να ασχοληθούν ή όχι. Για αφορά μέσω FEDEX δεν το συζητώ, εκεί το έχεις σίγουρο. Όσον αφορά την εγγύηση εδώ δεν το συζητάμε, το ρίσκο είναι μεγάλο. Αν μια συσκευή για παράδειγμα σου έρθει με καμμένα pixel δεν έχει να κάνει με το πότε έγινε η πρώτη κυκλοφορία. Είναι καθαρά θέμα τύχης το οποίο δεν συνιστώ να παίρνει κάποιος. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Έχω φέρει και εγώ αρκετές συσκευές και με διάφορους τρόπους και έχω πληρώσει τελωνείο σχεδόν με όλους. Έχει να κάνει καθαρά με τις ορέξεις των τελωνειακών να ασχοληθούν ή όχι. Για αφορά μέσω FEDEX δεν το συζητώ, εκεί το έχεις σίγουρο. Όσον αφορά την εγγύηση εδώ δεν το συζητάμε, το ρίσκο είναι μεγάλο. Αν μια συσκευή για παράδειγμα σου έρθει με καμμένα pixel δεν έχει να κάνει με το πότε έγινε η πρώτη κυκλοφορία. Είναι καθαρά θέμα τύχης το οποίο δεν συνιστώ να παίρνει κάποιος. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Αν κρινω απο μερικες αντιπροσωπειες εδω, η εγγυηση και εγχωρια ειναι θεμα τυχης :rolleyes: Θεωρητικα εχεις εγγυηση πρακτικα μπορει να χρειαστει τους κανεις μηνυση για να πραξουν τα νομιμα :lol: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Αν κρινω απο μερικες αντιπροσωπειες εδω, η εγγυηση και εγχωρια ειναι θεμα τυχης :rolleyes: Θεωρητικα εχεις εγγυηση πρακτικα μπορει να χρειαστει τους κανεις μηνυση για να πραξουν τα νομιμα :lol: Αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση αλλά επειδή θα βγούμε off-topic, ας αρκεστούμε σε ότι ισχύει τουλάχιστον θεωρητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Unlocked (sim) AT&T με ROM Cherryblur 1.4 (βασισμένη στην Orange FR) here!!! το κινητό πετάει!!!! UPDATE: ROM πCrust με faux123 kernel 0.1.7 (overclocked 1.1 GHz) Edited August 30, 2011 by phocaea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joannaelmar Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Γεια σας κι απο μενα,αγορασα το atrix απο την vnp.Ειναι at&t,το ξεκλειδωσαν & του περασαν την ελληνικη γλωσσα,ομως δεν μαρεσει το κοκκινο χρωμα στην status bar που μαλον διαλεξαν.Πως μπορω να επεναφερω το μπλε χρωμα,που μου αρεσει?Σας ευχαριστω για την ωρα που θα μου αφιερωσετ:O:Oε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts