Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εκει που ολα ηταν καλα... να ενα σοβαρο θεμα να μας μ^μ#σει την ψυχολογια εν οψει Σ/Κ ...

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1188

τα νευρα μου...! :mad:

Τι εννοείς;

frastgr

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
και εκει που ολα ηταν καλα... να ενα σοβαρο θεμα να μας μ^μ#σει την ψυχολογια εν οψει Σ/Κ ...

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1188

τα νευρα μου...! :mad:

Που θες να καταλήξεις; Καλύτερα να είμαστε πιο συγκεκριμένοι στις τοποθετήσεις μας.

Modpic.gif

Κάποιος φίλος εδώ είχε αναφέρει για καθυστέρηση στο να ακούσει ο συνομιλητής σου τη φωνή σου κατά την απάντηση εισερχόμενης κλήσης, αλλά δεν μπορώ να βρω το post. Το παρατήρησα και στο δικό μου P970 με 2.3.4 της LG. Όντως υπάρχει κάποια καθυστέρηση δευτερολέπτων. Αν μιλήσεις αμέσως με το που θα πατήσεις απάντηση δεν θα ακουστείς. Πρέπει να πατήσεις απάντηση και να μιλήσεις μετά από λίγο. Υπάρχει κάτι για να διορθωθεί αυτό;

@frastgr @athanaso77

Chill out .... :D

εβαλα λαθος λινκ, το σωστο ειναι αυτο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673514

εχω προβλημα με το wifi εδω και μερικες μερες και πραγματικα τα νευρα μου ειναι ζαρτιερες οσο ασχολουμαι μ'αυτο...

@frastgr @athanaso77

Chill out .... :D

εβαλα λαθος λινκ, το σωστο ειναι αυτο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673514

εχω προβλημα με το wifi εδω και μερικες μερες και πραγματικα τα νευρα μου ειναι ζαρτιερες οσο ασχολουμαι μ'αυτο...

Ποια ROM εχεις;

Oπως εγραψα και στο xda, στο λινκ που παρεθεσα, ολα ξεκινησαν απο την μεταβαση απο 2.2 σε Marvel 8 και κατ'επεκταση σε καθε Gingerbread.

Στο κρυφο μενου, εχει καποιες ρυθμισεις για το wifi, μηπως το θεμα πλεον ειναι hardware related, αφου δεν εχω εγκατεστημενο το secret menu ουτως ωστε να μπορει να το ρυθμιζει οπως πρεπει;

Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούριος στο forum. Έχω το Optimus Black. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την αναβάθμιση σε 2.3.4. Έχεις κανείς να μου προτείνει κάποια custom rom μήπως δουλέψει καλύτερα η συσκευή;

Παιδιά γεια σας. Είμαι καινούριος στο forum. Έχω το Optimus Black. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την αναβάθμιση σε 2.3.4. Έχεις κανείς να μου προτείνει κάποια custom rom μήπως δουλέψει καλύτερα η συσκευή;

Διαβάζω καλά λόγια για την Marvel. Δεν την έχω δοκιμάσει βέβαια.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473592

Nα τη δοκιμασεις!

Τωρα αν αποκτησεις κανενα θεμα με το wifi οπως εγω.... ελα να κλαψουμε παρεα :lol:

Χα χα! Λες;

Βασικά το Black είναι το 4ο Andoid Phone μου αλλά το πρώτο που δεν έχω rootάρει ακόμα. Ισως λόγω χρόνου αλλά ίσως και επειδή δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα γενικότερα, ώστε να ψαχτώ. Και έλεγα να έρθει και η ICS με το καλό Οκτώβρη-Νοέμβρη και αφού δω κι αυτήν τότε ή να την κρατήσω ή να βάλω την Marvel.

παιδια sos... πηγα να βαλω την marvel 9 και το κινητο κολλησε στην επανεκκινηση στο σημα της marvel, εβγαλα μετα απο πολλη ωρα την μπαταρια και οταν το ανοιγω μου δειχνει το λογοτυπο της lg μετα αυτο της marvel και αναβοσβηνουν τα κουμπια home κ.λ.π. απο εκει και περα τιποτα... υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω?? η παει το κινητο??

παιδια sos... πηγα να βαλω την marvel 9 και το κινητο κολλησε στην επανεκκινηση στο σημα της marvel, εβγαλα μετα απο πολλη ωρα την μπαταρια και οταν το ανοιγω μου δειχνει το λογοτυπο της lg μετα αυτο της marvel και αναβοσβηνουν τα κουμπια home κ.λ.π. απο εκει και περα τιποτα... υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω?? η παει το κινητο??

Κρατα πατημενο το Volume up και πιεζε διαδοχικα το G button οταν η συσκευη ξεκινησει, λογικα θα σου εμφανισει το custom recovery.

Κανε wipe dalvik cache / wipe cache και επανεκκινηση, αν φτιαξει καλως, αλλιως ξαναμπαινεις και κανεις factory reset (ξανα απο recovery). Εαν ουτε παλι τιποτα, περνα ξανα τη ROM.

Καλησπέρα . Υπάρχει γενικότερα θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας στο ΟΒ ή μονο στο δικό μου παρουσιάζεται ;

Υπάρχει κάοια rom ώστε να την διαχειρίζεται καλύτερα απο τη μαμα έκδοση V20ο;

Ευχαριστώ.

Κρατα πατημενο το Volume up και πιεζε διαδοχικα το G button οταν η συσκευη ξεκινησει, λογικα θα σου εμφανισει το custom recovery.

Κανε wipe dalvik cache / wipe cache και επανεκκινηση, αν φτιαξει καλως, αλλιως ξαναμπαινεις και κανεις factory reset (ξανα απο recovery). Εαν ουτε παλι τιποτα, περνα ξανα τη ROM.

Thanks! Ολα καλα την ξαναπερασα, ομως πλεον οταν μπαινω στο navigon και ανοιγω το gps ανοιγει αυτοματα και το wifi και αρχιζει να ψαχνει για δικτυα!!! μηπως υπαρχει λυση?? τι μπερδεμα εγινε παλι??

Ηδη εχω μετανιωση που πηγα απο την 8,1 στην 9... μονο και μονο για αυτο το προβλημα που μου εβγαλε και δεν λυνεται κιολας! ξαναπερασα την 8 και παλι τα ιδια.

Δες λιγο μηπως αντιμετωπιζεις το εξης.

Ρυθμισε το wifi να παραμενει παντα ανοιχτο.

Κλειδωσε την οθονη σου ενω εισαι συνδεδεμενος στο wifi του σπιτιου.

Φυγε για λιγη ωρα εκτος και επεστρεψε.

Αφησε το κινητο χωρις να το πειραξεις, στο γραφειο σου ας πουμε (μισαωρο+)

οταν το ξεκλειδωσεις, εχει συνδεθει ΑΠΟ ΠΡΙΝ αυτοματα στο wifi ?

εχει παρατηρησει κανεις βελτιωση της φωτογραφικης με custom rom?

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Δες λιγο μηπως αντιμετωπιζεις το εξης.

Ρυθμισε το wifi να παραμενει παντα ανοιχτο.

Κλειδωσε την οθονη σου ενω εισαι συνδεδεμενος στο wifi του σπιτιου.

Φυγε για λιγη ωρα εκτος και επεστρεψε.

Αφησε το κινητο χωρις να το πειραξεις, στο γραφειο σου ας πουμε (μισαωρο+)

οταν το ξεκλειδωσεις, εχει συνδεθει ΑΠΟ ΠΡΙΝ αυτοματα στο wifi ?

Οχι δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα. Τελικα το gps εχει χοντρο θεμα... βρισκει την θεση μου για δευτερολεπτα και μετα την ξανα χανει(ενω με την marvel 8.1 δεν το εκανε αυτο) , εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν διορθωνετε το προβλημα...

Αυριο το κινητο παει στην LG.

Αυτοματα, δε συνδεεται σε κανενα δικτυο με σβηστη την οθονη, ΟΥΤΕ οταν το ανοιξω μετα, πρεπει να παω οπωσδηποτε στις ρυθμισεις....

για να δουμε... 3 στα 3 μεχρι στιγμης, που πανε για service.

KM900 Arena / P500 Optimus One / P970 Optimus Black ... :X

Αυριο το κινητο παει στην LG.

Αυτοματα, δε συνδεεται σε κανενα δικτυο με σβηστη την οθονη, ΟΥΤΕ οταν το ανοιξω μετα, πρεπει να παω οπωσδηποτε στις ρυθμισεις....

για να δουμε... 3 στα 3 μεχρι στιγμης, που πανε για service.

KM900 Arena / P500 Optimus One / P970 Optimus Black ... :X

Πήγαινε το κατευθείαν να στο φτιάξουν είναι όντως σπαστικό αυτό που σου κάνει! Εγώ τελικά το έφτιαξα το gps μετά από πολλή προσπάθεια και ηρέμησα...

Sent from my LG-P970 using Tapatalk

Ενα τζιμανι, στο XDA, απαντησε σε ενα θεμα οταν συζητησα το προβλημα μου, πως ειμαι τεμπελης και "σιγα τ'αυγα" στην τελικη να το ανοιγω και να το κλεινω το wifi για να συνδεθει... :lol:

Σωπα ρε μεγαλε... ετσι ειναι τα smartphones?

Τραβατε με και ας κλαιω παντως το "developing" community... αναθεμα τις custom rom ...

Για το δικο μας κινητο, custom rom θεωρειται (για αρκετους) αλλο σε χρωματισμο interface, τιποτα χαζοεφαρμογουλες "πακετο" με τη Rom και universal fixes του τυπου "wpa_supplicant=180" κλπ που τις συναντας σε ολες τις συσκευες android... να το βρασω!

Μην πω για τα changelogs τους...

v1: silent camera

v2: totally silent camera

v3: totally totally silent camera - removed video record sound

v3.1: super silent camera - finally removed focus failed sound..

κλπ κλπ

Η marvel καλη ROM αλλα απ'οτι φαινεται θα περασω οταν επιστρεψει το κινητο στα χερια μου την V20ο και θα ασχοληθω προσωπικα με το modding... Η Ζeus κατι παει να κανει.... θα δουμε εν καιρω...

Ενα τζιμανι, στο XDA, απαντησε σε ενα θεμα οταν συζητησα το προβλημα μου, πως ειμαι τεμπελης και "σιγα τ'αυγα" στην τελικη να το ανοιγω και να το κλεινω το wifi για να συνδεθει... :lol:

Σωπα ρε μεγαλε... ετσι ειναι τα smartphones?

Τραβατε με και ας κλαιω παντως το "developing" community... αναθεμα τις custom rom ...

Για το δικο μας κινητο, custom rom θεωρειται (για αρκετους) αλλο σε χρωματισμο interface, τιποτα χαζοεφαρμογουλες "πακετο" με τη Rom και universal fixes του τυπου "wpa_supplicant=180" κλπ που τις συναντας σε ολες τις συσκευες android... να το βρασω!

Μην πω για τα changelogs τους...

v1: silent camera

v2: totally silent camera

v3: totally totally silent camera - removed video record sound

v3.1: super silent camera - finally removed focus failed sound..

κλπ κλπ

Η marvel καλη ROM αλλα απ'οτι φαινεται θα περασω οταν επιστρεψει το κινητο στα χερια μου την V20ο και θα ασχοληθω προσωπικα με το modding... Η Ζeus κατι παει να κανει.... θα δουμε εν καιρω...

εγώ πάντως από τότε που σταμάτησα τις custom roms και τα διάφορα modes και επανέφερα την stock 20Ο, το κινητό ''πετάει'' πραγματικά. Θα το αφήσω έτσι μέχρι να πάρει το ''παγωτό'' και μετά βλέπουμε...!!!!!:p

frastgr

Στο προηγούμενο android κινητό που είχα όταν ήθελα να βγω από το internet (να κλείσω το browser) πήγαινα από ρυθμίσεις και είχε επιλογή έξοδο, επιλογή που δεν υπάρχει στο OB και όταν θέλω να βγω πατάω το HOME. Έτσι όμως, όπως τυχαία διαπίστωσα, ο browser δεν κλείνει αλλά ''τρέχει'' στο παρασκήνιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο να γίνεται ''κανονική'' έξοδος;