EliasKir Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ρε παιδια, εμενα γιατι πιανει κατευθειαν σημα? Νομιζω ειχα κανει ενα κολπακι για αυτο μεσα απο το κρυφο μενου. Εχω το Sygic, το ανοιγω, και μεχρι να βαλω σε ποια διεθυνση θελω να παω, εχει βρει σημα και ξεκιναει κατευθειαν την πλοηγηση. Κατι δευτερο τωρα. Χθες παω να δοκιμασω αν βγηκε καποια αναβαθμιση (V10I), συνδεω το κινητο, ανοιγω το LG Mobile Update (οχι το PC Suite) και μου βρισκει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Αρχιζω να την κανω, αλλα καποια στιγμη ελεγε οτι ειχα καποιο προβλημα με την συνδεση (την USB, οχι του ιντερνετ) και διακοπτεται. Κανω επανεκκινηση το κινητο και τον υπολογιστη, ανοιγω το PC Suite αυτη τη φορα, ξανα μου λεει οτι εχει διαθεσιμη ενημερωση, με παει στο Mobile Update και αυτο τωρα μου λεει οτι εχω την νεοτερη (V10G). Δηλαδη την μια την βρηκε, και την αλλη δεν την βρισκει? Ξερει κανεις τι γινεται? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Και μένα το GPS Χάλια...μετά από μισή ώρα έξω πιάνει και πάλι αν....ελπίζω να το έχουν φτιάξει με την καινούργια έκδοση.... Πριν είχαν το htc diamond 2 με windows mobile....και έπιανε αμέσως.. Ένα ακόμα που δεν μου αρέσει στο κινητό είναι οι φωτογραφίες με φλας που βγαίνουν κίτρινες. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Edited December 1, 2011 by heav3n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Κατι δευτερο τωρα. Χθες παω να δοκιμασω αν βγηκε καποια αναβαθμιση (V10I), συνδεω το κινητο, ανοιγω το LG Mobile Update (οχι το PC Suite) και μου βρισκει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Αρχιζω να την κανω, αλλα καποια στιγμη ελεγε οτι ειχα καποιο προβλημα με την συνδεση (την USB, οχι του ιντερνετ) και διακοπτεται. Κανω επανεκκινηση το κινητο και τον υπολογιστη, ανοιγω το PC Suite αυτη τη φορα, ξανα μου λεει οτι εχει διαθεσιμη ενημερωση, με παει στο Mobile Update και αυτο τωρα μου λεει οτι εχω την νεοτερη (V10G). Δηλαδη την μια την βρηκε, και την αλλη δεν την βρισκει? Ξερει κανεις τι γινεται? Κι εμένα το ίδιο μου έκανε...χαρα στην αρχη, λέω, άντε και ξεμπερδεψαμε...και μετα ήρθε η ξενερα... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Θα μας σκάσει η LG με την περιβόητη αναβάθμιση της GingerBread, φανταστείτε τι έχει να γίνει με την ICS την βλέπω να έρχεται γύρω στο 2015!!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Θα μας σκάσει η LG με την περιβόητη αναβάθμιση της GingerBread, φανταστείτε τι έχει να γίνει με την ICS την βλέπω να έρχεται γύρω στο 2015!!!!!!!! Ειλικρινα γιατι τρελαινεσαι τοσο ;;; Προσωπικα δε με ενδιαφερει καθολου, ουτε Ice cream sandwich ουτε double burger ουτε toast με σως αγκουρομαγιονεζας.... αφου καλα-καλα δεν υπαρχει σωστη εκδοση ΤΩΡΙΝΟΥ λειτουργικου. Να το κανω τι το ICS αν το GPS δεν λειτουργει σωστα (οπως τωρα!), αν τα 720p ειναι 1280x400 πατικωμενα, εαν η Lockscreen τραβαει κολληματα ή αν η καμερα κανει γκλιν-γκλον και δεν μπορω να αφαιρεσω τον ηχο κλειστρου. no thanks, αλλα προτιμω να γινεται εξ'αρχης σωστα η δουλεια, παρα να 'χω υποσχεσεις και ιστοριες. Φιλικα παντα, μην παρεξηγηθεις, κουβεντα να γινεται! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ειλικρινα γιατι τρελαινεσαι τοσο ;;; Προσωπικα δε με ενδιαφερει καθολου, ουτε Ice cream sandwich ουτε double burger ουτε toast με σως αγκουρομαγιονεζας.... αφου καλα-καλα δεν υπαρχει σωστη εκδοση ΤΩΡΙΝΟΥ λειτουργικου. Να το κανω τι το ICS αν το GPS δεν λειτουργει σωστα (οπως τωρα!), αν τα 720p ειναι 1280x400 πατικωμενα, εαν η Lockscreen τραβαει κολληματα ή αν η καμερα κανει γκλιν-γκλον και δεν μπορω να αφαιρεσω τον ηχο κλειστρου. no thanks, αλλα προτιμω να γινεται εξ'αρχης σωστα η δουλεια, παρα να 'χω υποσχεσεις και ιστοριες. Φιλικα παντα, μην παρεξηγηθεις, κουβεντα να γινεται! :happy: φυσικά και κουβέντα κάνουμε, κυρίως τις αναβαθμίσεις τις περιμένουμε πως και πως διότι ενδεχομένως να εξαφανίζουν ή να περιορίζουν κάποια από τα προβλήματα που αναφέρεις παραπάνω. Δεν είναι θέμα τρέλας ούτε και ανυπομονησίας ..!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Να το κανω τι το ICS αν το GPS δεν λειτουργει σωστα (οπως τωρα!), αν τα 720p ειναι 1280x400 πατικωμενα, εαν η Lockscreen τραβαει κολληματα ή αν η καμερα κανει γκλιν-γκλον και δεν μπορω να αφαιρεσω τον ηχο κλειστρου. no thanks, αλλα προτιμω να γινεται εξ'αρχης σωστα η δουλεια, παρα να 'χω υποσχεσεις και ιστοριες. Φιλικα παντα, μην παρεξηγηθεις, κουβεντα να γινεται! :happy: παντως φιλε μου εμενα δεν μου βγαζει κανενα απο τα παραπανω προβληματα, μηπως να κανεις κανα factory reset καταρχην η να το στειλεις κανενα συνεργειο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Καλησπέρα παίδες... καλά αμα δουμε αναβάθμιση να μου γράψετε... Σήμερα μπήκα πρωτη φορά να δώ και ακομα τπτ... τσ τσ τσ.... εκτος απο αυτό όμως είδα στο lg mobile support tool οτι έχω την firm.v10c ακόμα... και λέει οτι έχει και την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. πφ..... κατέβασα την v10e σε αρχειο v10e_00.kdz παίζει κανένας τρόπος να την εγκαταστήσω ; Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδες αποτι εμαθα σημερα η αναβαθμιση σε ginger μεταφερθηκε για γεναρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδες αποτι εμαθα σημερα η αναβαθμιση σε ginger μεταφερθηκε για γεναρη Αν είναι να έρθει το Γενάρη η gingerbread, η ICS πότε θα έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδες αποτι εμαθα σημερα η αναβαθμιση σε ginger μεταφερθηκε για γεναρη Πριν λίγο μίλησα με LG και ένας κύριος που δεν ήταν και πολύ σίγουρος γιατί πράγμα του λέω και τι ακριβός μου λέει, μου είπε ότι από μέρα σε μέρα η αναβάθμιση. :(:(:( Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Αν είναι να έρθει το Γενάρη η gingerbread, η ICS πότε θα έρθει; και αυτη Γεναρη..........2013 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karav104 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδια εχει κανεις δοκιμασει στο P970 να το συνδεσει με DSLR καμερα πχ Canon eos με το προγραμμα DSLR Controller http://dslrcontroller.com/ και τι αποτελεσματα ειχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fisico Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πριν λίγο μίλησα με LG και ένας κύριος που δεν ήταν και πολύ σίγουρος γιατί πράγμα του λέω και τι ακριβός μου λέει, μου είπε ότι από μέρα σε μέρα η αναβάθμιση. :(:(:( χαχαχα! ωραίο ε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημερα! Εκανα root το κινητο πριν λιγες μερες αλλα απο τα λιγα που ξερω δεν βρηκα τροπο να απεγκαταστήσω καποιες εφαρμογες της lg π.χ. μετοχές κλπ. Στην διαχείρηση προγραμμάτων δεν εχει αναμενη επιλογή της απεγκατάστασης. Με ποιο τροπο τις αφαιρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Φίλοι ανακοινώθηκε 2.3 έκδοση για το τηλεφωνο μας.Ειναι κινεζικη έκδοση για τεστ αλλά αυτος που την εγκατέστησε λέει ότι δουλευει αλλά μεκάποια bugs.Εδω http://www.lg-phones.org/lg-optimus-black-android-2-3-4-gingerbread-v20a-rom-download.html.Συνιστώ να περιμένουμε οι βιαστικοί. Edited December 12, 2011 by GIESPI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaveiros1 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Η v20a υπάρχει από τον Οκτώβριο, είναι beta και έχει σοβαρά προβλήματα. Το λέει και κάτω κατω στο άρθρο που έβαλες οτι έχει bugs στο wifi, 3g και επίσης καποιες ενσωματωμένες εφαρμογές υποστηρίζουν μονο κινέζικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παιδιά χαλαρώστε, 28 Οκτωβρίου θα βγει....I hate you lg!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια καλησπερα σας... ενδιαφερομαι να αποκτησω αυτο το κινητο λογω κυριως της οθονης του (ναι στα κινητα θελω αν εχω ΠΟΛΥ καλη οθονη) αλλα και της αναλογιας χρηματων-αποδοσης. θα ηθελα ωστοσω να διαβασω και γνωμες χρηστων που εχουν καποιους μηνες το κινητο στα χερια τους Μετα απο χρηση για αρκετο καιρο -παρατηρησατε σημαντικη μειωση της αποδοσης του σε σχεση με τον πρωτο καιρο? -εμφανιζει κολληματα σε εφαρμογες που πριν δεν εμφανιζε? και γενικα ανταποκρινεται εξακολουθει να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σας ακομα και οταν το εχετε ''φορτωσει'' με εφαρμογες??? αν και ειναι λιγο πανομοιοτυπα τα ερωτηματα θα με βοηθουσατε αν αποντουσατε γιατι σκοπευω εαν τελικα το αγορασω να το κρατησω αρκετο καιρο και οχι μετα απο 4-5 μηνες να μου κολλαει και εχει γονατισει γενικως με την οποιαδηποτε χρηση που μπορει να του κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 θα με ενδιεφερε κ μενα το τελευταιο :) πως τα παει απο μπαταρια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια καλησπερα σας... ενδιαφερομαι να αποκτησω αυτο το κινητο λογω κυριως της οθονης του (ναι στα κινητα θελω αν εχω ΠΟΛΥ καλη οθονη) αλλα και της αναλογιας χρηματων-αποδοσης. θα ηθελα ωστοσω να διαβασω και γνωμες χρηστων που εχουν καποιους μηνες το κινητο στα χερια τους Μετα απο χρηση για αρκετο καιρο -παρατηρησατε σημαντικη μειωση της αποδοσης του σε σχεση με τον πρωτο καιρο? -εμφανιζει κολληματα σε εφαρμογες που πριν δεν εμφανιζε? και γενικα ανταποκρινεται εξακολουθει να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σας ακομα και οταν το εχετε ''φορτωσει'' με εφαρμογες??? αν και ειναι λιγο πανομοιοτυπα τα ερωτηματα θα με βοηθουσατε αν αποντουσατε γιατι σκοπευω εαν τελικα το αγορασω να το κρατησω αρκετο καιρο και οχι μετα απο 4-5 μηνες να μου κολλαει και εχει γονατισει γενικως με την οποιαδηποτε χρηση που μπορει να του κανω... Οχι, το κινητο δεν αλλαζει συμπεριφορα αναλογα με τις εφαρμογες (εκτος κι αν εχεις παρα πολλες να τρεχουν στο προσκηνιο). Καλο το LG αλλα μηπως να κοιτουσες το Galaxy S που ειναι δεκα φορες καλυτερο και εχει και πολυ καλη τιμη? θα με ενδιεφερε κ μενα το τελευταιο :) πως τα παει απο μπαταρια? Απο μπαταρια, αν το χρησιμοποιησεις απλα σαν τηλεφωνο κραταει λιγο πανω απο 2 μερες (παραπανω δεν εχω καταφερει, αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε ως "απλο" τηλεφωνο). Αν εχεις data ανοιχτα, ψαχνει για 3G δικτυα, παιζεις παιχνιδια, WIFI κτλ μια μερα το πολυ. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια καλησπερα σας... ενδιαφερομαι να αποκτησω αυτο το κινητο λογω κυριως της οθονης του (ναι στα κινητα θελω αν εχω ΠΟΛΥ καλη οθονη) αλλα και της αναλογιας χρηματων-αποδοσης. θα ηθελα ωστοσω να διαβασω και γνωμες χρηστων που εχουν καποιους μηνες το κινητο στα χερια τους Μετα απο χρηση για αρκετο καιρο -παρατηρησατε σημαντικη μειωση της αποδοσης του σε σχεση με τον πρωτο καιρο? -εμφανιζει κολληματα σε εφαρμογες που πριν δεν εμφανιζε? και γενικα ανταποκρινεται εξακολουθει να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σας ακομα και οταν το εχετε ''φορτωσει'' με εφαρμογες??? αν και ειναι λιγο πανομοιοτυπα τα ερωτηματα θα με βοηθουσατε αν αποντουσατε γιατι σκοπευω εαν τελικα το αγορασω να το κρατησω αρκετο καιρο και οχι μετα απο 4-5 μηνες να μου κολλαει και εχει γονατισει γενικως με την οποιαδηποτε χρηση που μπορει να του κανω... Ειμαι κάτοχος του κινητού από τον Οκτώβρη. Δεν μπορώ να πω οτι ειμαι ενθουσιασμένος από την επιλογή μου. Εχει παρα πολλες ελλειψεις σε επίπεδο software αλλα και σαν hardware υλοποίηση ειναι πολυ φτηνιάρικο και πλαστικουρα με μονο θετικο στοιχειο τη φωτεινοτητα της οθονης. Εφαγε και ενα κόλλημα πριν από ημέρες και έπρεπε να του κάνω επαναφορα εργοστασιακών παραμέτρων για να επανελθει χανοντας οτι ειχα περασει. Επίσης η ενσωματωμενη εφαρμογη επαφων κράσαρε συνεχως και έπρεπε να χρησιμοποιω τριτη εφαρμογή. Τέλος η μπαταρία ειναι για τα πανηγυρια, μιαμιση μερα το πολυ με μετρια χρηση. Τα 360 € που έδωσα για να το παρω τα θεωρω πλεον υπερβολικα για οσα προσφέρει. Στα θετικα πέραν της οθονης το οτι ειναι πολυ λεπτό. Το λειτουργικο του συστημα για αλλους ειναι πλεονεκτημα για αλλους μειονεκτημα για μενα οχι ακριβως αυτο που θα ηθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 τελικα, περασα σε 2x. ευχαριστω ολους που με βοηθησαν οσο καιρο ειχα αυτο το φανταστικο κινητο. καλα να περνατε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλο το LG αλλα μηπως να κοιτουσες το Galaxy S που ειναι δεκα φορες καλυτερο και εχει και πολυ καλη τιμη? Απο μπαταρια, αν το χρησιμοποιησεις απλα σαν τηλεφωνο κραταει λιγο πανω απο 2 μερες (παραπανω δεν εχω καταφερει, αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε ως "απλο" τηλεφωνο). Αν εχεις data ανοιχτα, ψαχνει για 3G δικτυα, παιζεις παιχνιδια, WIFI κτλ μια μερα το πολυ. βασικα ποτε δεν ειχα κινητο lg γ αυτο ρωταω για την ποιοτητα του,απο την αλλη οι μεχρι τωρα απαντησεις δεν αποκαλυπτουν και πολυ ικανοποιημενους χρηστες (βεβαια ξερω οτι προκειται για υποκειμενικες αποψεις κτλ κτλ) ευχαριστω πολυ παντως! αν θελει και καποιος αλλος ας ποσταρει εδω να μας πει με λιγα λογια αν ειναι ευχαριστημενος ποιοτικα απο αυτο το κινητο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts