Jump to content

karav104

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About karav104

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 20

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

karav104's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. EGANI αν εχεις γεματη μπαταρια βαλτο παλι να τρεξει και αστο να κανει τις αναβαθμισεις που θελει και ισως επανελθει εγω αυτο θα κανω οταν φορτωσει η μπαταρια.
  2. Παιδια ακριβως το ιδιο και μενα οπως του EGANI τι γινετε τωρα? Μονο που εγω δεν εκανα τιποτε για αναβαθμηση δεν το πειραξα καθολου εδω και εξι μηνες που το εχω. Τωρα μου τελειωσε η μπαταρια και το φορτιζω χωρις να το ανοιξω.
  3. Μηπως μπορειτε να βαλετε στο AVATAR εκτος απο κινητα και drones για να εχουμε ετσι περισσοτερες επιλογες?:) ευχαριστω
  4. Εχει δοκιμασει κανεις το προγραμμα dslr controler με την τελευταια version του gallaxy 2?
  5. φιλε Τony ευχαριστως κι εγω ψαχνω για ενα samsung gallaxy 2 αλλα που λεφτα τωρα ισως με το λιγοστο δωρο μας
  6. ναι...οντως...φαινεται προσεγμενο...απλος αμα υπαρχει μεχρι τελος του μηνα...θα εχω και τα λεφτα για να το παρω...περιμενω και εγω να πληρωθω...!!αν υπαρχει..καλος!!
  7. δεν βλεπω μεσα κατι σχετικο με τηλεφωνα
  8. tonyarvanitis εγω πριν 2 μερες το εβαλα για πουλημα 240 ευρ. σε αριστη κατασταση http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/38464-biphone-3gs-16gb-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BFb/
  9. Παιδια πως μπορω με το winscp να κανω copy τις επαφες μου? εχω κανει JB Βασικα δεν ξερω που να ψαξω μεσα στο winscp που πρεπει να παω?
  10. Παιδια εχει κανεις δοκιμασει στο P970 να το συνδεσει με DSLR καμερα πχ Canon eos με το προγραμμα DSLR Controller http://dslrcontroller.com/ και τι αποτελεσματα ειχε?
  11. Γεια σας παιδια Πριν λιγες μερες πηρα το 3GS και εχω περασει την καινουρια εκδοση 4.01 ειναι ξεκλειδωτο.Τωρα μπορω να κανω Jailbreak ?
  12. Παιδια ξερει κανεις πως μεγαλωνω τα γραμματα κατω απο τα εικονιδια των προγραμματων στο μενου εναρξης?
  13. Αληθεια πως κανουμε στο hd2 αρτεμις V13 απεγκατασταση προγραμματος οταν αυτο δεν το βλεπουμε στο program files της συσκευης?
  14. Δεν εχω βαλει αυτο αλλα αυτο Επισύναψη Δουλευει τελεια αλλα μου τις βγαζει τις γιορτες 3 φορες ..οποτε σπαστικο ε? και δη στην οθονη με scroll Το εβαλλα 3 φορες γιατι νομιζα οτι δεν το επαιρνε Το εβαλα με τον γνωστο τροπο μεσω outlook
  15. Παιδια εχω περασει το εορτολογιο μεσα στο HD2 3 φορες πως μπορω να το απεγκαταστησω?
×
×
  • Create New...