Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φλασαρεις κατευθειαν την 10e,δεν χρειαζεται να κανεις ροοτ ,το κανεις οποτε θελεις.

το LG B2CTool το κατεβαζεις απο εδω http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp

κανεις download το Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile

Thanks φίλε;) Την έχει βάλει κανείς? Γενικές εντυπώσεις ? Με αφορά περισσότερο να ελευθερωθεί κάπως το κινητό από βαριές εφαρμογές και να scrollάρει καλύτερα η οθόνη χωρίς να κολλάει..

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Να σας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου για όσους ρωτάτε για το κινητό. Τους τελευταίους 11 μήνες χρησιμοποιούσα το samsung galaxy s. Πιο πριν το iphone 3gs και για 2 ημέρες πριν πάρω το optimus black είχα στα χέρια μου το iphone 4 με επιδότηση, το οποίο πουλησα και πήρα το optimus.

Kαταρχάς δε ξέρω τι εννοείτε για το θέμα του lag όσοι παραπονεθήκατε αλλά προφανώς δεν είχατε galaxy s:rolleyes: To lg συγκριτικά φυσάει...είναι ταχύτατο σε σημείο που προσωπικά στην αρχή όταν το πρωτο άνοιξα δεν το πίστευα. Για παράδειγμα κάνει 6 updates/installs απ το μαρκετ ταυτόχρονα και παράλληλα μπορώ να γράψω sms ή ακόμα και να κάνω κλήση. Στο galaxy s με speed kernel και ext4...αυτό ήταν αδύνατο. Η ταχύτητα του είναι ίδια ίσως και καλύτερη με του iphone 4, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Η οθόνη είναι φυσικά φοβερή, δεν έχει τόσο καλή γωνία θέασης όσο η super amoled και έχει πιο "φωτεινά" χρώματα τα οποία προσωπικά προτιμώ, όμως σε ευθεία θέαση, η διαφορά με την super amoled είναι εμφανής. Ακόμα και στο angry birds, παίζω ευκολότερα, η λεπτομέρεια της εικόνας και η απόκριση της οθόνης βοηθά. Για τον ήχο όσοι ρωτάτε, ναι δεν είναι ο καλύτερος. Σε ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούνε καλά αλλά υποθέτω ότι με την 2.3x που αναμένεται, θα βελτιωθεί. Έτσι ήταν και με το galaxy στην αρχή. Η κάμερα είναι πολύ καλή, δεν έχει πολύ έντονα χρώματα αλλά έχει λεπτομέρεια, αρκεί να προσέχετε όταν υπάρχει πολύ φως να μην εχετε ενεργοποιημένο και το φλας γιατί τότε οι φωτογραφίες βγαίνουν υπερβολικά φωτεινές. Ο χρόνος εκκίνησης και κλεισίματος του τηλεφώνου είναι γρηγορότερος και από galaxy και από iphone. To μόνο πραγματικό πρόβλημα που εντόπισα ήταν στο gps όπου χωρίς το fix που αναφέρεται και εδώ στο φόρουμ, το κλείδωμα είναι από πολύ αργό εως αδύνατο. Πιστεύω ότι και αυτό θα λυθεί σε επόμενη αναβάθμιση.

Τώρα σχετικά με την rom 10e με την οποία πολλοί παιδεύονται και δεν μπαίνει...το ίδιο έπαθα κι εγώ. Εσπασαν τα νεύρα μου, μέχρι που βρήκα λύση χθες στο xda. Το αρχείο της 10e από το filesonic...πρεπει να το μετονομάσετε!!! Κόψτε απ το όνομα όλα τα αρχικά και αφήστε το έτσι:V10E_00.kdz. Αν σας βγάζει το πρόγραμμα το κλασσικό dll error μη δίνετε σημασία και μη διακόψετε τη διαδικασία, θα γίνει το update κανονικα.

Προσωπικά δε ξέρω αν θα κρατήσω την 10e , σ εμένα η ακρίβεια της οθόνης είναι χειρότερη από την 10a που φορούσε το κινητό. Σε όλα τα υπόλοιπα δε βλέπω διαφορά, ίσως να έχει διαφορά στην μπαταρία όπως λένε πολλοί, αλλά δεν το παρακολουθώ τόσο στενά, με την 10α πάντως και η μπαταρία σ εμένα ήταν μια χαρά, τουλάχιστον συγκριτικά με το galaxy s και το iphone, διαρκεί περισσότερο και κάνω και περισσότερα πράγματα.

Και τέλος σχετικά με το root, στην 10e παιδεύτηκα αρκετά, ακολούθησα τον οδηγό που υπάρχει εδώ αλλά δεν έπιανε αμέσως, μόλις έδινα την εντολή για αντιγραφή του superuser.apk , το pc έχανε τη σύνδεση με το κινητό. Τελικά μετά από 2-3 restart στον υπολογιστη και στο κινητό...το δέχτηκε και πέτυχε η διαδικασία.

Αν περιμένουμε την επίσημη 2.3 δεν θα έχουν λυθεί όλα αυτά που αναφέρεις?

Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα πρόσφατα το P970, (10Α) και ακολούθησα τον οδηγό " Γρηγορότερη εύρεση δορυφόρων προσδιορισμού θέσης (by GIESPI)". Πράγματι ήταν πολύ πιο σύντομος ο εντοπισμός θέσης. Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ το GPS με το Sports tracker. Προχτές έκανα αναβάθμιση στο τηλέφωνο στην 10D, και από τότε δεν λειτουργει καθόλου το GPS. Ξαναπέρασα τον οδηγό και το μόνο που χρειαζόταν αλλαγή ήταν το "6)βρίσκετε την επιλογή SULP Setting και στις επιλογές που σας βγαζει επιλέγετε SLP Server Setting και αμέσως μετά στις άλλες επλογές τικάρετε LGE SUPL". Έκανα επανεκινηση και το πρόβλημα παραμένει. Δεν μπορεί να κλειδώσει δορυφόρους σε καμία εφαρμογή. Ούτε το "χαρτες" λειτουργεί, ούτε το "Latitude", μου βγάζουν μήνυμα "Η εφαρμογή αυτή απαιτεί μια σύνδεση δεδομένων εργασίας"

Μήπως κάποιος γνωρίζει τη συμβαίνει και μπορεί να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Επίσης σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, μπορώ να επιστρέψω στην αρχική μου έκδοση;

Τελευταια νέα: Στο Sports tracker κλειδώνει δορυφόρο μετά από 1 λεπτό, αλλά δεν δείχνει χάρτη ( είναι ένα κενό ασπρο πλαίσιο ). Στο "χαρτες" και στο "Latitude", παραμένει ένα κενό πλαίσιο.

Edited by drTV
συμπληρωση

Αν περιμένουμε την επίσημη 2.3 δεν θα έχουν λυθεί όλα αυτά που αναφέρεις?

Έτσι πιστεύω κι εγώ φίλε μου. H Lg θέλει να μπεί δυναμικά στο παιχνίδι και καλά κάνει, πιστεύω ότι θα το λύσουν το πρόβλημα, άλλωστε εφόσον υπάρχει fix για το gps, δεν είναι θέμα hardware, είναι θέμα software.

Φίλε drTV κι εμένα δε μου κρατούσε το fix στην 10d, στην 10e δε το δοκίμασα ακόμα, το χω και φορτίζει τώρα, θα δοκιμάσω μετά. Στην 10a πάντως το είχε κρατήσει.

-------------

Το δοκίμασα μόλις, την κρατάει την ρύθμιση στην 10e. Είμαι root όμως δε ξέρω αν παίζει ρόλο κι αυτό.

Edited by kaveiros1

Αυτό με τους δορυφόρους στην 1η σελίδα (για γρήγορο κλείδωμα) τελικά να το κάνω ή όχι στην 10a και χωρίς root? Χρειάζεται να ναι rooted το κινητό?

Με ποιο προγραμμα βαζουμε την 10e;:O

Ακολουθεις τον οδηγο αναβάθμισης του Firmware στην πρωτη σελιδα.

Αυτό με τους δορυφόρους στην 1η σελίδα (για γρήγορο κλείδωμα) τελικά να το κάνω ή όχι στην 10a και χωρίς root? Χρειάζεται να ναι rooted το κινητό?

Εγώ το έκανα στο δικό μου, και όλα ήταν μια χαρά, εως ότου έβαλα την 10D. Από τότε δεν έχω ξαναδει χάρτη πουθενά !

• Administrators

Αν χρειαζόταν root, θα το ανέφερε.

Modpic.gif

Παιδια καλησπερα. μολις πηρα το κινητο στα χερια μου..

Προσπαθω να του βαλω μεσα την 10ε που ειδα απο προηγουμενες σελιδες, με τον οδηγο που αναφερετε στην αρχικη, αλλα δεν μπορω, γιατι πολυ απλα μου λεει phone not found

παντως το lg update tool μου το διαβαζει κανονικα και μου λεει οτι δεν θελει update. περασα και τους usb drivers και παλι τα ιδια.

Βοηθηστε με γιατι το κινητο εχει μια τροποποιημενη εκδοση στα ιταλικα απο την τιμ!!!!

Παίδες ερώτηση. Θέλω να πάρω το hard case για το κινητό. Θα χω πρόβλημα με το GPS όμως? Δεν θα κρύβεται ο δέκτης?

• Administrators
Θέλω να πάρω το hard case για το κινητό. Θα χω πρόβλημα με το GPS όμως? Δεν θα κρύβεται ο δέκτης?

Ποιο hard case ακριβώς;

Modpic.gif

Της 1ης σελίδας ,το original..

Άκυρο, μόλις μου ρθε..το έβαλα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα οκ. Το μόνο που παρατηρώ είναι πως αργεί να κάνει lock στους δορυφόρους (με και χωρίς hard case) και πως εκεί που κάνει τους χάνει ξαφνικά..

Δεν έχω κάνει ακόμα το fix της 1ης σελίδας.

Γενικά τα lg έχουν ένα θεματάκι με το gps ε?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

• Administrators
Δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων σε άλλες συσκευές.

Modpic.gif

Να σαι καλά για την γρήγορη απάντηση..

Και κάτι άλλο. Μέσα στο album των foto, μου εμφανίζονται και άλλοι φάκελοι πλέον αυτων που θέλω να βλέπω εγώ (π.χ εμφανίζονται κάποια thumbnails από το PES που βαλα..). Πως μπορώ να φαίνονται μόνο thumbnails από φακέλους που θέλω εγώ? π.χ camera,my photos,my videos?

Κάποιο tweek σε registry μου μυρίζει..

Και κάτι άλλο. Μέσα στο album των foto, μου εμφανίζονται και άλλοι φάκελοι πλέον αυτων που θέλω να βλέπω εγώ (π.χ εμφανίζονται κάποια thumbnails από το PES που βαλα..). Πως μπορώ να φαίνονται μόνο thumbnails από φακέλους που θέλω εγώ? π.χ camera,my photos,my videos?

θΑ εντοπισεις σε ποιες εφαρμογες ανοικουν αυτες οι photos...και μετα θα πας στον φακελο της εκαστωτε εφαρμογης και θα πεταξεις το αρχειο .nomedia

Kατεβασε το απο εδω και μετονομασε το σε .nomedia

http://www.megafileupload.com/en/file/324107/-nomedia.html

Edited by sakiss

Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω σε ποιες εφαρμογες ανήκουν τα thumbnails?

ερωτηση. τελικα καταφερα να ξεκινησει το firmware upgrade. ποση ωρα κανει περιπου για να τελειωσει?? εμενα εχει προχωρησει αλλα εχει μεινει στασιμο εδω και μερικα λεπτα. ποσο χρονο σας πηρε???

• Administrators

https://market.android.com/details?id=de.mrfloppycoding.galleryexcluder&feature=search_result

Modpic.gif

ουφ, τελικα μετα απο αρκετο κοπο, ενα μπλοκαρισμα του κινητου (και ενα εσωρουχο πεταμενο στα σκουπιδια) καταφερα να το κανω update με την τελευταια εκδοση.

Αξιζε τον κοπο, μια και μιλαμε για διαφορετικο κινητο, ακομα πιο γρηγορο και πιο ευχρηστο. Ειχα να νιωσω τετοιο θαυμασμο για κινητο απο τοτε που επιασα για πρωτη φορα στα χερια μου το nokia 6630...