tim3lin3 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Καλημερα σε ολους , ηθελα να ρωτησω πια custom rom εχετε εγκαταστησει και λειτουργει αψωγα στο optimus black P970 μετα το root. Καθως και τα βηματα αναλητικα για την εγκατασταση της καθως ειμαι newbιe , βρεικα οδηγους αρκετους μα ψαχνω τον αναλυτικοτερο θελω να ρωτισω βαζοντας μια custom rom το κινιτο θα είναι ακομα root? (Ειδα πολλα στο internet οπως CyanogenMod 7 Android 2.3.5 Gingerbread On Optimus Black , ειδα και CyanogenMod 8 ics) Edited January 16, 2012 by tim3lin3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ρε παιδιά κάτι περίεργο συνέβη,στα ξαφνικά σταμάτησε να δείχνει κάποιες φώτο κ βίντεο και στην θέση τους δείχνει και καλά ένα σπασμένο έγγραφο. Τι χάθηκαν τώρα δηλαδή; Το έχει πάθει ποτέ κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ρε παιδιά κάτι περίεργο συνέβη,στα ξαφνικά σταμάτησε να δείχνει κάποιες φώτο κ βίντεο και στην θέση τους δείχνει και καλά ένα σπασμένο έγγραφο. Τι χάθηκαν τώρα δηλαδή; Το έχει πάθει ποτέ κάποιος; Δε μου εχει τυχει ποτε φιλε μου, δοκιμασε να συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστη σου και να τσεκαρεις αν οντως μπορεις να ανοιξεις το βιντεο και τις φωτογραφιες. Πιθανοτατα να "σκαλωσε" το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTINTI Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Μου συνέβη και εμένα αλλά στα mp3 ξαφνικά ΄χάθηκαν όλα, σε ανύποπτη στιγμή χωρίς να το χρησιμοποιώ εκείνη την στιγμή το τηλέφωνο. Ευτυχώς δεν χάθηκε τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Πιστευω πως μπορει να ειναι ελαττωμα της καρτας SD στο φορουμ των XDA δεν διαβασα καμια αναφορα για τετοιο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangelisT Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Θέλω τη βοήθειά σας... Σήμερα αγόρασα το κινητό και έχω πρόβλημα όταν το συνδέω με τον υπολογιστή μου για να μεταφέρω εικόνες, βίντεο κλπ. Ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει αυτόματα (plug & play) τη συσκευή! Αναγκαστικά, πήγα στο site της LG, κατέβασα και εγκατέστησα τους USB Drivers στον υπολογιστή. Και πάλι όμως, τα Windows (Vista) έπειτα από κάποια λεπτά ανίχνευσης, επιμένουν ότι η νέα συσκευή ΔΕΝ εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Παρομοίως και το πρόγραμμα LG PC Suite IV, που εγκατέστησα στον υπολογιστή, όταν το τρέχω δεν αναγνωρίζει τη σύνδεση με το LG... Έχει συμβεί και σε εσάς κάτι παρόμοιο; (Ο μόνος τρόπος που μπορώ να μεταφέρω τραγούδια ή εικόνες από τον Υπολογιστή μου στο LG είναι το Bluetooth) :worry: ------------------------- Ok! Πριν λίγο βρήκα τη λύση: Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Ανάπτυξη > Εντοπισμός σφαλμάτων USB (Έπρεπε να είναι ενεργοποιημένο). Edited January 18, 2012 by VangelisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 παιδια καλησπερα, μια ερωτηση. η 2.3.4 ειναι διαθεσιμη για εγκατασταση απο το lg pc suite?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 καλησπερα!εχω προβλημα με την οθονη του κινητου!καποιες φορες μου ανοιγοκλεινει απο μονη της οπως οταν το ξεκλειδωνουμε κ το κλειδωνουμε απο το κουμπι πανω!γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) παιδια καλησπερα, μια ερωτηση. η 2.3.4 ειναι διαθεσιμη για εγκατασταση απο το lg pc suite?? ευχαριστω Να είσαι σίγουρος ότι μόλις διατεθεί επίσημα από την LG HELLAS θα γίνει χαμός στο forum από τις εντυπώσεις που θα έχει ο καθένας καλησπερα!εχω προβλημα με την οθονη του κινητου!καποιες φορες μου ανοιγοκλεινει απο μονη της οπως οταν το ξεκλειδωνουμε κ το κλειδωνουμε απο το κουμπι πανω!γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει? Μήπως έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή που επηρεάζει την οθόνη ? Συγνώμη για το διπλοποστάρισμα. Edited January 21, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Εκτος απο 5-6 παιχνιδια που εχω οπως το angry birds και καποια αλλα γνωστα,δεν εχω αλλες εφαρμογες περιεργες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 παιδια καλησπερα, μια ερωτηση. η 2.3.4 ειναι διαθεσιμη για εγκατασταση απο το lg pc suite?? ευχαριστω από εχθές υπάρχει η european open 20Ν η οποία έχει Ελληνικά κανονικά. Την τρέχω αυτή τη στιγμή το κινητό ξεκινάει με λιγότερη ram διαθέσιμη άλλα τρέχει πιο γρήγορα από πριν γενικά στα πάντα με αυτή τη ram, αααααα έχει προστεθεί και ένα υπέροχο widget που δείχνει ταυτόχρονα φωτογραφίες, μουσική, βίντεο κλπ όπως και ότι έχει αλλάξει ελαφρώς προς το καλύτερο το widget του καιρού...... αυτά μέχρι στιγμής. ΥΓ. Η έκδοση αυτή δεν μπορεί να γίνει root προς το παρόν. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 τώρα τελευταία άρχισαν να κουνιούνται τα πράγματα στο xda-developers.com roms,thems,κτλπ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwsil Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλησπέρα σας κι από εμένα!! Προς Sakisq_87 .....Μάλλον θα εννοείς τον αισθητήρα της οθόνης !!! Η οθόνη κλίνει όταν πλησιάζεις την συσκευή στο πρόσωπό σου για να μιλήσεις στο τηλέφωνο!! Πιστεύω είναι φυσιολογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλησπέρα σας κι από εμένα!! Προς Sakisq_87 .....Μάλλον θα εννοείς τον αισθητήρα της οθόνης !!! Η οθόνη κλίνει όταν πλησιάζεις την συσκευή στο πρόσωπό σου για να μιλήσεις στο τηλέφωνο!! Πιστεύω είναι φυσιολογικό... οχι οταν το κραταω για να μιλησω.το εχω κανονικα κλειδωμενο και ξαφνικα η οθονη ανοιγει απο μονη της για 2 δευτερολεπτα και ξανακλεινει.αυτο γινεται 5-6 φορες συνεχομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά γεια σας! Σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω το κινητακι. απότι βλεπω εδώ οι εντυπώσεις εναι γενικά θετικές. Με προβληματισε μονο που κάποιος ανέφερε ότι ειναι φτωχό και προβληματικό σε θέμα software.Τι εννοει? δεν παιρνει όλες τις εφαρμογές android η μιλά για τα μαμίσια sw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλημέρα παιδιά. Από χτες τρέχω την 2.3.4. Τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι όντος η μπαταρία έχει καλύτερη αυτονομία είναι πιο smooth στην χρήση κολλάει λιγότερο σε κάποιες εφαρμογές που είχα πρόβλημα δυστυχος το πρόβλημα με το GPS παρέμεινε Sent from my LG-P970 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Παιδιά γεια σας! Σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω το κινητακι. απότι βλεπω εδώ οι εντυπώσεις εναι γενικά θετικές. Με προβληματισε μονο που κάποιος ανέφερε ότι ειναι φτωχό και προβληματικό σε θέμα software.Τι εννοει? δεν παιρνει όλες τις εφαρμογές android η μιλά για τα μαμίσια sw? κανονικά παίρνει τις εφαρμογές απτό μάρκετ. μάλλον θα εννοούσε αυτά που είχε μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim3lin3 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) θα σου προτεινω να μινεις μακρια απο την LG να προτιμησεις samsung i sonyerikson θα παρεις τα update πολυ πιο γρηγορα και 8α εχεις και πιο αξιοπιστα κινιτα Μια αλη ερωτηση εγω που εχω το optimus black 2,2 rooted τωρα που βγεικε το 2,34 πρεπει να το κανω unroot , να βαλω την official 2.34 και μετα να το κανω παλι root? Edited January 30, 2012 by tim3lin3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλημέρα παιδιά. Από χτες τρέχω την 2.3.4. Τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι όντος η μπαταρία έχει καλύτερη αυτονομία είναι πιο smooth στην χρήση κολλάει λιγότερο σε κάποιες εφαρμογές που είχα πρόβλημα δυστυχος το πρόβλημα με το GPS παρέμεινε Sent from my LG-P970 using Tapatalk Ποιο προβλημα? Αυτο το εκανες? Οταν ειχα το Black, ακολουθησα τις οδηγιες και οντως εβρισκε σημα σε ελαχιστο χρονο. Χρησιμοποιουσα το Sygic. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Με τις μαμά ρυθμίσεις δεν δουλεύει σωστά μετά από τις αλλαγές μέσω του κρυφού μενού δουλεύει Sent from my LG-P970 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwsil Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλησπέρα σας κι απο εμένα Έχω το black κανά δυο εβδομάδες..και οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές !! Όλα δουλεύουν σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό και φυσικά οθονάραα!!! Μετά και τις ρυθμίσεις που γράφετε στο forum δουλεύει και το gps απλά βέβαια αργεί την πρώτη φορά να κλειδώσει. Αυτό πάντως συμβαίνει και σε άλλα κινητά (έχω δει πχ το samsung wave). Στο joy που είχα μάλλον δούλευε λίγο ποιο γρήγορα. Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λένε να αποφύγουμε την lg.... Πάντως στο θέμα με το gps την πρώτη φορά κάνει κανα 7λεπτο χωρίς χρήση data (δοκιμή με το gps status) Θα ήθελα να μου πείτε και κάπιοι τους χρόνους σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 αναλογως, απο 3 λεπτα μεχρι ποτε.... (για το κλειδωμα GPS εννοω, μην παρεξηγηθω!!) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwsil Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 οκ !! Κι εμένα σήμερα κλείδωσε στα 4 λεπτά..άμα συνεχίσει έτσι είναι μια χαρά χρόνος!! Και μια ερώτηση ακόμα :) Πώς μπορώ να ανεβάσω επαφές στο gmail ;;; Είμαι λίγο αρχάριος και δεν το βρίσκω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλημέρα! Βγήκε η 2.3.4 και για μας τελικά! Όποιος την βάλει ας πεί εντυπώσεις ..:) Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Κι εμενα σε κανα 3λεπτο βρισκει δορυφορους με την 2,3,4 αφου εκανα τις ρυθμισεις στο κρυφο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts