Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με τους δορυφόρους στην 1η σελίδα (για γρήγορο κλείδωμα) τελικά να το κάνω ή όχι στην 10a και χωρίς root? Χρειάζεται να ναι rooted το κινητό?

Εγώ το έκανα στο δικό μου, και όλα ήταν μια χαρά, εως ότου έβαλα την 10D. Από τότε δεν έχω ξαναδει χάρτη πουθενά !

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Αυτό με τους δορυφόρους στην 1η σελίδα (για γρήγορο κλείδωμα) τελικά να το κάνω ή όχι στην 10a και χωρίς root? Χρειάζεται να ναι rooted το κινητό?

Αν χρειαζόταν root, θα το ανέφερε.

Modpic.gif

Παιδια καλησπερα. μολις πηρα το κινητο στα χερια μου..

Προσπαθω να του βαλω μεσα την 10ε που ειδα απο προηγουμενες σελιδες, με τον οδηγο που αναφερετε στην αρχικη, αλλα δεν μπορω, γιατι πολυ απλα μου λεει phone not found

παντως το lg update tool μου το διαβαζει κανονικα και μου λεει οτι δεν θελει update. περασα και τους usb drivers και παλι τα ιδια.

Βοηθηστε με γιατι το κινητο εχει μια τροποποιημενη εκδοση στα ιταλικα απο την τιμ!!!!

Παίδες ερώτηση. Θέλω να πάρω το hard case για το κινητό. Θα χω πρόβλημα με το GPS όμως? Δεν θα κρύβεται ο δέκτης?
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

• Administrators
Θέλω να πάρω το hard case για το κινητό. Θα χω πρόβλημα με το GPS όμως? Δεν θα κρύβεται ο δέκτης?

Ποιο hard case ακριβώς;

Modpic.gif

Της 1ης σελίδας ,το original..

Άκυρο, μόλις μου ρθε..το έβαλα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα οκ. Το μόνο που παρατηρώ είναι πως αργεί να κάνει lock στους δορυφόρους (με και χωρίς hard case) και πως εκεί που κάνει τους χάνει ξαφνικά..

Δεν έχω κάνει ακόμα το fix της 1ης σελίδας.

Γενικά τα lg έχουν ένα θεματάκι με το gps ε?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

• Administrators
Δεν θα έχεις πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων σε άλλες συσκευές.

Modpic.gif

Να σαι καλά για την γρήγορη απάντηση..

Και κάτι άλλο. Μέσα στο album των foto, μου εμφανίζονται και άλλοι φάκελοι πλέον αυτων που θέλω να βλέπω εγώ (π.χ εμφανίζονται κάποια thumbnails από το PES που βαλα..). Πως μπορώ να φαίνονται μόνο thumbnails από φακέλους που θέλω εγώ? π.χ camera,my photos,my videos?

Κάποιο tweek σε registry μου μυρίζει..

Και κάτι άλλο. Μέσα στο album των foto, μου εμφανίζονται και άλλοι φάκελοι πλέον αυτων που θέλω να βλέπω εγώ (π.χ εμφανίζονται κάποια thumbnails από το PES που βαλα..). Πως μπορώ να φαίνονται μόνο thumbnails από φακέλους που θέλω εγώ? π.χ camera,my photos,my videos?

θΑ εντοπισεις σε ποιες εφαρμογες ανοικουν αυτες οι photos...και μετα θα πας στον φακελο της εκαστωτε εφαρμογης και θα πεταξεις το αρχειο .nomedia

Kατεβασε το απο εδω και μετονομασε το σε .nomedia

http://www.megafileupload.com/en/file/324107/-nomedia.html

Edited by sakiss

Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω σε ποιες εφαρμογες ανήκουν τα thumbnails?

ερωτηση. τελικα καταφερα να ξεκινησει το firmware upgrade. ποση ωρα κανει περιπου για να τελειωσει?? εμενα εχει προχωρησει αλλα εχει μεινει στασιμο εδω και μερικα λεπτα. ποσο χρονο σας πηρε???

• Administrators

https://market.android.com/details?id=de.mrfloppycoding.galleryexcluder&feature=search_result

Modpic.gif

ουφ, τελικα μετα απο αρκετο κοπο, ενα μπλοκαρισμα του κινητου (και ενα εσωρουχο πεταμενο στα σκουπιδια) καταφερα να το κανω update με την τελευταια εκδοση.

Αξιζε τον κοπο, μια και μιλαμε για διαφορετικο κινητο, ακομα πιο γρηγορο και πιο ευχρηστο. Ειχα να νιωσω τετοιο θαυμασμο για κινητο απο τοτε που επιασα για πρωτη φορα στα χερια μου το nokia 6630...

Εγώ πάντως ρε παιδιά δεν ξέρω..δεν έχω τρελαθεi..σκέφτομαι να πάρω το optimus 2x..Anyway..Και κάτι άλλο..Αυτές οι αλλαγέσ firmware από 10a,10b,c,d, και e..έχουν καμμία σχέση με την επερχόμενη 2.3 έκδοση? ή είναι κάτι άλλο? Edited by Haris1977

το παν φιλε μου ειναι τι απαιτησεις εχει κανεις απο μια τεχνολογικη συσκευη. εμενα π.χ. ως τωρα, και χωρις να εχω πιασει καποιες ενοτητες του κινητου (καμερα, gps, divx player) βρισκω το κινητο απιθανο. και για τα λεφτα που εδωσα προσωπικα, θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφοραει..

Εσυ τι απαιτησεις εχεις?? τι δεν σου αρεσε στο κινητο?

Eίναι βελτιώσεις επί των παρεμβάσεων και προσθέτων που έκανε η LG πάνω στην 2.2 και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την 2.3!

Χμμ..συνεπώς η 2.3 θα είναι ακόμα καλύτερη?:confused::confused:καλό ακούγετε..

το παν φιλε μου ειναι τι απαιτησεις εχει κανεις απο μια τεχνολογικη συσκευη. εμενα π.χ. ως τωρα, και χωρις να εχω πιασει καποιες ενοτητες του κινητου (καμερα, gps, divx player) βρισκω το κινητο απιθανο. και για τα λεφτα που εδωσα προσωπικα, θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφοραει..

Εσυ τι απαιτησεις εχεις?? τι δεν σου αρεσε στο κινητο?

2 βασικά πράγματα..

1)η ταχύτητα του επεξεργαστή που σε αρκετά games (ιδίως της gameloft) φαίνεται πως η κίνηση σπάει (εντάξει είμαι και γω λίγο ψείρας αλλά το 2x εκεί φυσάει;)). Επίσης στο τραβηγμα video σε ανάλυση 720p,με τερμα όλες τις αναλύσεις, σε μένα μου σπάει κάθε 10 seconds η κίνηση..

2)Η ταχυτητα αλλαγής από σελίδα σε σελίδα στο αρχικό μενού έχει και αυτή κόλλημα..

2 βασικά πράγματα..

1)η ταχύτητα του επεξεργαστή που σε αρκετά games (ιδίως της gameloft) φαίνεται πως η κίνηση σπάει (εντάξει είμαι και γω λίγο ψείρας αλλά το 2x εκεί φυσάει;)). Επίσης στο τραβηγμα video σε ανάλυση 720p,με τερμα όλες τις αναλύσεις, σε μένα μου σπάει κάθε 10 seconds η κίνηση..

2)Η ταχυτητα αλλαγής από σελίδα σε σελίδα στο αρχικό μενού έχει και αυτή κόλλημα..

ακριβως, αυτο που λεμε. φαντασου οτι εγω ακομα δεν εχω ανοιξει την καμερα, και δεν παιζω παιχνιδια.

το 2χ φοραει ginger? γιατι μου φαινεται τα σπασιματα στα βιντεο βελτιωνονται. για τα παιχνιδια παλι, δεν νομιζω..

Οσο για την ταχυτητα αλλαγης στο μενου, δοκιμασες να αλλαξεις το firmware? μου εκανε και εμενα καποια με το παλιο, ειδικα στην σελιδα που εχω γεμισει με contacts (me foto που βαρενουν), με την 10ε δεν εχω κανενα προβλημα..

Όχι ακόμα δεν έχω πειράξει τπτ, το ψιλοφοβάμαι είναι η αλήθεια..Το 2χ δεν ξέρω τι φοράει πάνω:( Πάντως την 10a φοράω ακόμα..

παντως ο οδηγος της αρχικης σελιδας ειναι αρκετα καλος. ακομα και αν γινει πανικος (οπως εκανα εγω) το recovery στα γυρναει ολα στην εντελεια. σκεψου το

To ξέρω ..ΑΠλά αν το κάνω μάλλον δεν θα κάνω το root..θέλω να ακούσω όμως και σας που το χετε κάνει τις γενικές εντυπώσεις σας..

εγω σου ειπα, με την τελευταια εκδοση το κινητο ανεβηκε ακομα περισσοτερο στα ματια μου.. σκεψου το..

Τελικα περασες την ευρωπαικη v10e?Εντυπώσεις μεχρι στιγμής?

Edited by sakiss

καμια σχεση με την α. το κινητο παρα πολυ πιο γρηγορα, ενω τα γραφικα στην αλλαγη σελιδων απλα πετανε.

να προσθεσω οτι εγω ερχομαι απο μια branded α εκδοση, αν και ηταν πειραγμενη σε ελαχιστα πραγματα, light σαν να λεμε. ουτε κλειδωμενη sim ουτε βαρια προγραμματα κλπ.

Παντως το κινητο δεν εχει καμια σχεση με πριν. αυριο θα δω και τι γινεται με βιντεακια και παιχνιδια που αναφερει ο φιλος απο πανω.