agligoros Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εχω.κανα τραγουδι να πεταξω μεσα κ συνχρονισμο.αλλα δεν ειναι περιεργο που δεν γινετε να συνδεθω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Καταρχήν αφού έχεις πρόβλημα με Pixel πήγαινε πίσω όσο προλαβαίνεις. Επίσης για να κάνεις αυτό που λες δεν χρειάζεται pc suite ή κάτι άλλο...όταν συνδέεις το usb σου λέει στο κινητό turn on sync κάπως έτσι πάτα το και μετά θα βλέπεις το κινητό στο pc όπως βλέπεις ένα flashaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 το πιχελ φαινετε μονο στο μαυρο κ ισα ισα..το θεωρω λιγο λαθος να το γυρισω πισω για κατι τοσο μικρο,ελαχιστο, οπως θες πες το...αλλα αμα βγει κ 2 εφυγα σφαιρα χαχα.μου φαινετε οτι η lg δινει εγγυηση 0 Pixel στα 2 χρονια της εγγηυσης(εκτος αν κανω λαθος) στο κινητο τωρα,οταν βαζω το usb κ το συνδεω με τον υπολογιστη απλα φορτιζει. μετα παω εφαρμογες-ρυθμισεις-αποθηκευση σε καρτα sd επιλεγω- μαζικης αποθηκευσης μονο-κ το βγαζει σαν φλασακι οπως λες..με τα τραγουδια το ελυσα το προβλημα απλα δεν ξερω πως να κανω συχρονισμο επαφων κ τα αλλα που εχει. με το nokia Που ειχα το εβαζα στο pc suite κ αποθηκευοντουσαν εκει ολα τα αρχεια που ειχα (επαφες κ αλλα που ειχα)κ ημουν κομπλε. τωρα με το lg δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δουλευει...κανονικα επρεπε να μου βγαζει στο κινητο επιλογη pc suite, αυτο δεν βγαζει τιποτα.. μονο στο πανω μερος της οθωνης το σημα του usb,δεν ξερω τι γινετε...ασε που ειμαι κ φουλ ασχετος με ρηγαδες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 το πιχελ φαινετε μονο στο μαυρο κ ισα ισα..το θεωρω λιγο λαθος να το γυρισω πισω για κατι τοσο μικρο,ελαχιστο, οπως θες πες το...αλλα αμα βγει κ 2 εφυγα σφαιρα χαχα.μου φαινετε οτι η lg δινει εγγυηση 0 Pixel στα 2 χρονια της εγγηυσης(εκτος αν κανω λαθος) Αν θες τη γνώμη μου επέστρεψε το πίσω τώρα που είναι νωρίς. Πρώτον το μάτι σου θα πηγαίνει συνέχεια εκεί και δεύτερον αν σε ενδιαφέρει η μεταπώληση... δεν θα το πάρει κανείς. Είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και να μην έχεις άρτια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 με τα τραγουδια το ελυσα το προβλημα απλα δεν ξερω πως να κανω συχρονισμο επαφων κ τα αλλα που εχει. Για τις επαφές είναι αλλιώς το σύστημα. Πήγαινε στο www.google.com/contacts και login με το gmail σου αυτό που χρησιμοποιείς και στο κινητό (την πρώτη φορά που το σέταρες στο ζήτησε, στο μαρκετ κλπ) Εκεί κάνε import τις επαφές σου ή πέρνα τες μια μια :p και μετά στο κινητό(αφού έχει internet το κινητό, με WiFi ή αλλιώς) κάνε sync (θα το βρεις κάπου στις ρυθμίσεις). Δηλαδή μέσω internet γίνεται ο συγχρονισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) Αυτα που θες να κάνεις, μπορει να γινουν απλουστατα αν κατεβασεις απο το market στο κινητο το myphoneexplorer και το αντιστοιχο στον υπογιστη σου. http://www.fjsoft.at/en/downloads.php ευχαριστω haki hacker:D Αν θες τη γνώμη μου επέστρεψε το πίσω τώρα που είναι νωρίς. Πρώτον το μάτι σου θα πηγαίνει συνέχεια εκεί και δεύτερον αν σε ενδιαφέρει η μεταπώληση... δεν θα το πάρει κανείς. Είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και να μην έχεις άρτια συσκευή. με βαζεις σε σκεψεις τωρα....μαλλον θα παρω τηλεφωνο για να το επιστρεψω. αλλα που θα παρω..στην lg ή στο καταστημα απο οπου το πηρα?? Για τις επαφές είναι αλλιώς το σύστημα. Πήγαινε στο www.google.com/contacts και login με το gmail σου αυτό που χρησιμοποιείς και στο κινητό (την πρώτη φορά που το σέταρες στο ζήτησε, στο μαρκετ κλπ) Εκεί κάνε import τις επαφές σου ή πέρνα τες μια μια :p και μετά στο κινητό(αφού έχει internet το κινητό, με WiFi ή αλλιώς) κάνε sync (θα το βρεις κάπου στις ρυθμίσεις). Δηλαδή μέσω internet γίνεται ο συγχρονισμός. ευχαριστω κ σενα φιλε το εκανα:ninja: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited August 9, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 με βαζεις σε σκεψεις τωρα....μαλλον θα παρω τηλεφωνο για να το επιστρεψω. αλλα που θα παρω..στην lg ή στο καταστημα απο οπου το πηρα?? Καλύτερα στην LG θα σου έλεγα εκτος αν το πήρες απο κάποια ''επώνυμη'' αλυσίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Καλύτερα στην LG θα σου έλεγα εκτος αν το πήρες απο κάποια ''επώνυμη'' αλυσίδα. για να πω την αληθεια ντρεπομαι να τους πω ''θελω αλλαγη για 1 αναμενο Pixel"αλλα κ αυτα που λετε ειναι σωστα.. θα παρω δε μαμιετε κ οτι μου πουν μου ειπαν. υ.γ σορρυ για τα spam μηνυματα απλα δεν ειμαι πολυ εξικιομενος με τα forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousou Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 για να πω την αληθεια ντρεπομαι να τους πω ''θελω αλλαγη για 1 αναμενο Pixel"αλλα κ αυτα που λετε ειναι σωστα.. θα παρω δε μαμιετε κ οτι μου πουν μου ειπαν. υ.γ σορρυ για τα spam μηνυματα απλα δεν ειμαι πολυ εξικιομενος με τα forum agligore πρεπει να το πας πισω και σε εμενα ειχε καμμενα πιξελ, μου ειπαν θα γινει αντικατασταση συσκευης...............αλλα εδω και ενα ολοκληρο μηνα ακομα το περιμενω :cry: και αυτην ειναι η δευτερη αντικατασταση συσκευης που γινεται, στο πρωτο δεν δουλευε η καμερα....αγοραζα το κινητο αρχες ιουνιου και ακομα το περιμενω..............απογοητευτικα δεν ξαναπαιρνω lg Παράθεση FAIRY:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Επειδη απο την v10d και μέτα το Black δεν μπορούσε να γίνει Root παραθέτω τη νέα μέθοδο την οποία ακολουθείται με δική σας ευθύνη!! Θα χρειαστείται το Superoneclick (v1.7) απο εδώ : http://goo.gl/SK7M8 1.Aφού συνδέσουμε το Black στο PC (με εντοπισμό σφαλμάτων) ανοίγουμε το SuperoneClick και κλικάρουμε Shell Root 2.Kλείνουμε το cmd των Windows (μαυρο παράθυρο) που θα εμφανιστεί. 3.Κάνουμε extract το ZIP και μεταφέρουμε τα 2 αρχεία στον φάκελο ADB (δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εργασίας ή εκεί πού τρέξαμε το SuperoneClick) 4.Στην search μπάρα του Start Menu των Windows γράφουμε cmd και μολις εμφανιστεί το επιλέγουμε. 5.Γραφουμε την εντολή adb push su /tmp/ και enter 6.Γράφουμε την εντολή adb push superuser.apk /tmp/ και enter 7.Γράφουμε adb shell και enter για να αλλάξει το πρόθεμα σε # 8.Γράφουμε τις παρακάτω εντολές 1 προς 1 και κάθε φορά πατάμε enter.To Βlack θα κάνει reboot και είστε έτοιμοι. mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk0p8 /system cat /tmp/su > /system/bin/su cat /tmp/superuser.apk > /system/app/Superuser.apk chown root.root /system/bin/su chmod 06755 /system/bin/su chown root.root /system/app/Superuser.apk chmod 0644 /system/app/Superuser.apk reboot Y.Γ.1 Ενναλακτικα αν δεν πιάσει το παραπάvω ακολουθείται τον οδηγό εδώ http://goo.gl/KTcdz Υ.Γ.2 credits & στον athanaso77 που με βοήθησε στον οδηγό. Edited August 10, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ευχαριστούμε sakiss, θα το δοκιμάσω αργότερα.δουλεύει και με 10c φαντάζομαι,ε; Τι μπορει να παει στραβά με αυτήν την διαδικασία; Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ευχαριστούμε sakiss, θα το δοκιμάσω αργότερα.δουλεύει και με 10c φαντάζομαι,ε; Τι μπορει να παει στραβά με αυτήν την διαδικασία; Ναι υποτίθεται δουλεύει για όλες τις εκδόσεις firm.Στην χειρότερη να μην σου πετύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δε βλέπω να δουλεύει. Αφού κάνεις το βήμα 5 κολλάει και δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις το επόμενο βήμα. Εκτός κι αν κάνω κάτι λαθος εγώ. Πάντως πολύ λίγη υποστήριξη για το κινητό μας έχουμε από developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδιά το εν λόγω κινητό με ενδιαφέρει πολύ αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος για την αγορά του. Αλήθεια αξίζει μια τέτοια κίνηση? Έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σαν συσκευή αυτήν ή όχι?Εσείς μου προτείνετε να το πάρω ασυζητητί ή να το ψάξω λιγάκι ακόμα?Το κινητό το έχω δει και live και μου άρεσε,αλλά έχω διαβάσει εδώ κάποια αρνητικά του(αρκετοί είπαν και από ένα)και ο αρχικός μου ενθουσιασμός έχει φύγει κάπως. Αν όμως όλα είναι καλά θα το πάρω. Είναι εύκολο να μου απαντήσετε στα ερωτήματα μου?Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 εγώ όταν το πήρα με 299 είναι η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα :) Τώρα για τα άλλα παιδιά δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παιδιά το εν λόγω κινητό με ενδιαφέρει πολύ αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος για την αγορά του. Αλήθεια αξίζει μια τέτοια κίνηση? Έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σαν συσκευή αυτήν ή όχι?Εσείς μου προτείνετε να το πάρω ασυζητητί ή να το ψάξω λιγάκι ακόμα?Το κινητό το έχω δει και live και μου άρεσε,αλλά έχω διαβάσει εδώ κάποια αρνητικά του(αρκετοί είπαν και από ένα)και ο αρχικός μου ενθουσιασμός έχει φύγει κάπως. Αν όμως όλα είναι καλά θα το πάρω. Είναι εύκολο να μου απαντήσετε στα ερωτήματα μου?Σας ευχαριστώ. Η συσκευή είναι μια χαρά, αν σου αρέσει... πάρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Από που το πήρες 299 heav3? Πάντως λέω και εγώ να το πάρω.Το άλλο που ήμουν ανάμεσα είναι το desire Z αλλά καταλήγω σε αυτό.Πιστεύω κάνω σωστή κίνηση! Αλήθεια η μπαταρία του κρατάει ικανοποιητικά?πόσες μέρες σας κρατάει στο περίπου με μια κανονική χρήση? Edited August 11, 2011 by wabs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ρίξε μια ματιά στο skroutz.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλημέρα παιδιά. Μόλις κατάφερα με την βοήθεια του οδηγού του sakiss να αποκτήσω root πρόσβαση στο κινητό, στην έκδοση 10c. Απλά να σημειώσω τα εξής: -Μετά από ανάγνωση και στα σχετικά φόρα του xda, έκανα την διαδικασία χωρίς την κάρτα sim, καθότι ένας τουλάχιστον μπλόκαρε την κάρτα του και του ζητούσε puk (σαν να έβαλε τρεις φορές λάθος pin, μόνο που δεν το έκανε αυτός!), οπότε για τον φόβο των Ιουδαίων, την έβγαλα. -Όταν πήγαινα να κατεβάσω την 1.7 έκδοση του SuperOneClick, το avast αναγνώριζε το αρχείο σαν trojan (ragecage <-- the exploit???) και μου το άφηνε interrupted. Με την νέα έκδοση 2.1.1 δεν δούλευε. Οπότε έψαξα βρήκα κάπου χωμένη και ξεχασμένη την έκδοση που θέλουμε. Υποθέτω αν κλείσει κάποιος το AV του θα το κατεβάσει. -Όταν έτρεχα το superoneclick και άνοιγε το πρόγραμμα, πάτησα το shell root, παρ'όλα αυτά δεν μου έφτιαχνε τον φάκελο ADB. Τον έφτιαξα λοιπόν εγώ και μέσα έβαλα (όπως είδα και στην έκδοση 2.1.1) τα εξής: adb.exe, adblinux, adbmac, AdbWinApi.dll, AdbWinUsbApi.dll. Απο κει και πέρα συνέχισα κανονικά με τον οδηγό και όλα καλά. Ελπίζω να βοήθησα και thanxs και πάλι στον sakiss Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Ρίξε μια ματιά στο skroutz.gr Σε κάποιο κατάστημα έλεγα αν υπάρχει στα 299. ok στο skroutz έριξα μια ματιά. Να ρωτήσω και κάτι, live wallpapers δεν έχει αυτό το κινητό?Είχα ξεχάσει να την κάνω αυτήν την ερώτηση και τώρα που την θυμήθηκα είπα να την πω. Edited August 11, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Να σημειώσω ακόμη οτι με την έκδοση 10c διορθώθηκε το aspect ratio στα βίντεο. Επίσης, να μερικοί οδηγοί που βρήκα: Hard Reset στο Optimus Black (δεν το έχω δοκιμάσει, αν το έχει κάνει κάποιος, παρακαλώ ενημερώστε): Κλείστε το τηλέφωνο βγάζοντας την μπαταρία και ξαναβάζοντάς την. Πιέστε και πατήστε το Down Volume κουμπί. Μετά πατήστε και κρατήστε το Power button μέχρι να ανοίξει η συσκευή. Θα εμφανιστούν κάποιες επιλογές: Fastbook, Recovery, Clear Storage, Simlock. Χρησιμοποιήστε το Down Volume κουμπί για να διαλέξετε το Clear Storage. Πατήστε το let go του Power button. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας πατώντας Yes ή Νο με το Volume Key. Το LG θα ξεκινήσει το reset και θα επανέλθει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Χρησιμοποιείστε το G button σαν camera button ή power/lock button Βολεύει λόγω της θέσης του. Δεν έχει διπλό πάτημα, οπότε πατήστε μία φορά και θα κάνει autofocus και θα τραβήξει φωτογραφία 1. Βεβαιωθείτε οτι είστε root και r/w στο system partition 2. Το αρχείο που ψάχνουμε είναι το "TWL4030_Keypad.kl", στο /system/usr/keylayout/ 3. Πριν κάνετε κάποια αλλαγή, κάντε μια κόπια του στην κάρτα μνήμης 4. Ανοίξτε το αρχείο με οποιοδήποτε text editor και πηγαίνετε στην 3η σειρά από το τέλος, είναι το "key 95 GESTURE" 5. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σαν camera button, κάντε το: "key 95 CAMERA WAKE_DROPPED" Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σαν power/lock button, κάντε το: "key 95 POWER WAKE_DROPPED" 6. Σώστε το και κάντε επανεκκίνηση. Επίσης στο xda κάποιος ανέφερε πριν οτι έκανε αναβάθμιση firmware ΟΤΑ και του εμφάνισε την 2.3! Να υποθέσω μούφα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213044 Έχει δει κανείς τίποτα τέτοιο? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Να σημειώσω ακόμη οτι με την έκδοση 10c διορθώθηκε το aspect ratio στα βίντεο. Επίσης, να μερικοί οδηγοί που βρήκα: Hard Reset στο Optimus Black (δεν το έχω δοκιμάσει, αν το έχει κάνει κάποιος, παρακαλώ ενημερώστε): Κλείστε το τηλέφωνο βγάζοντας την μπαταρία και ξαναβάζοντάς την. Πιέστε και πατήστε το Down Volume κουμπί. Μετά πατήστε και κρατήστε το Power button μέχρι να ανοίξει η συσκευή. Θα εμφανιστούν κάποιες επιλογές: Fastbook, Recovery, Clear Storage, Simlock. Χρησιμοποιήστε το Down Volume κουμπί για να διαλέξετε το Clear Storage. Πατήστε το let go του Power button. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας πατώντας Yes ή Νο με το Volume Key. Το LG θα ξεκινήσει το reset και θα επανέλθει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Χρησιμοποιείστε το G button σαν camera button ή power/lock button Βολεύει λόγω της θέσης του. Δεν έχει διπλό πάτημα, οπότε πατήστε μία φορά και θα κάνει autofocus και θα τραβήξει φωτογραφία 1. Βεβαιωθείτε οτι είστε root και r/w στο system partition 2. Το αρχείο που ψάχνουμε είναι το "TWL4030_Keypad.kl", στο /system/usr/keylayout/ 3. Πριν κάνετε κάποια αλλαγή, κάντε μια κόπια του στην κάρτα μνήμης 4. Ανοίξτε το αρχείο με οποιοδήποτε text editor και πηγαίνετε στην 3η σειρά από το τέλος, είναι το "key 95 GESTURE" 5. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σαν camera button, κάντε το: "key 95 CAMERA WAKE_DROPPED" Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σαν power/lock button, κάντε το: "key 95 POWER WAKE_DROPPED" 6. Σώστε το και κάντε επανεκκίνηση. Επίσης στο xda κάποιος ανέφερε πριν οτι έκανε αναβάθμιση firmware ΟΤΑ και του εμφάνισε την 2.3! Να υποθέσω μούφα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213044 Έχει δει κανείς τίποτα τέτοιο? Eυχαριστούμε προστέθηκε στην πρώτη σελίδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Σε κάποιο κατάστημα έλεγα αν υπάρχει στα 299. ok στο skroutz έριξα μια ματιά. Να ρωτήσω και κάτι, live wallpapers δεν έχει αυτό το κινητό?Είχα ξεχάσει να την κάνω αυτήν την ερώτηση και τώρα που την θυμήθηκα είπα να την πω. Φυσικα κι εχει live wallpapers! Παντως εγω το χα παρει 250 απο αγγελια απο καποιον που το χε παρει στα 299 οταν το χε προσφορα η wind και το χαν κατεβασει και 4-5 e-shops. Κανενα προβλημα κι ηταν ολοκαινουργιο, απλα δεν τον ειχε βολεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Υπάρχουν και καποιες οδηγίες για silent camera apk αλλα είναι λίγο μπερδεμένο ακόμα, μόλις βγει κάποια σίγουρη άκρη και το δοκιμάσω,θα το ποσταρω, αν έχει κάποιος δοκιμασμένο, ευπροσδεκτος Να σημειώσω ακόμα ότι τα εύσημα πανε στα παιδια του xda, απλά έκανα μια καλη ανάγνωση, πολλές δοκιμές και voila ΥΓ: τελικά το θέμα με την 2.3 ήταν λάθος συναγερμός, ήταν τελικά η 10e... Edited August 11, 2011 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Αν θες τη γνώμη μου επέστρεψε το πίσω τώρα που είναι νωρίς. Και να το πάει, τίποτε δεν θα γίνει. Λίγες μέρες από τότε που το είχα αγοράσει, είχα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών της LG για να ρωτήσω μια απορία και πληροφοριακά ρώτησα τι προβλέπεται σε περίπτωση που εμφανιστεί καμένο pixel. Μου απάντησαν λοιπόν ότι τα κινητά, ακόμα και τα ακριβά, δεν καλύπτονται από την "εγγύηση 0 pixel". Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts