Jump to content

[Android - προτάσεις] Privacy, security και anti-virus

Asdf_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άμα κάνεις wipe system, θα πρέπει να ξαναπεράσεις το λειτουργικό στο κινητό, άρα όπως είπαν πιο πάνω, με αλλαγή rom δεν υπάρχει η εφαρμογή μετά

Υπάρχει και το script όμως που τρέχει αν η rom το υποστηρίζει. Δείτε στο /system/addons.d/ Υποτίθεται ότι με flash καινούριας rom, αυτό σου κρατάει το cerberus ;)

Εμένα αν και το υποστηρίζει η ρομ, δυστυχώς φαίνεται να μην δουλεύει. Αν θέλει ας το δοκιμάσει κάποιος άλλους. Στα φόρουμ πάντως λένε ότι δουλεύει.

Υπάρχει και το script όμως που τρέχει αν η rom το υποστηρίζει. Δείτε στο /system/addons.d/ Υποτίθεται ότι με flash καινούριας rom, αυτό σου κρατάει το cerberus ;)

Εμένα αν και το υποστηρίζει η ρομ, δυστυχώς φαίνεται να μην δουλεύει. Αν θέλει ας το δοκιμάσει κάποιος άλλους. Στα φόρουμ πάντως λένε ότι δουλεύει.

Άπαξ και εγκαταστήσεις ρομ που κάνει φορματ το /system κατά την εγκατάστασή της απ το recovery, έφυγε το script

Ψάχνω μια εφαρμογή Password Manager δοκιμασμένη κι ας είναι και επί πληρωμή.

Keepass2android

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου! Αυτό θα κάνω... ;)

Τωρα φιλε μου δεν γινετε τιποτα.Ομως εγω σου εχω τι λυση για την επομονη φορα ου μη γενιτω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcerberus&pcampaignid=APPU_1_sczfVLf_JYrnaKSsgMAD

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Εγώ προτείνω το roboform.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

To msecure κανένας;

Το έχω αγορασμένο από amazon και κάνει τα πάντα.

Εκτός από το backup στο dropbox, μια έξτρα δυνατότητα είναι ότι έχει ενσωματωμένο secured browser, ο οποίος κάνει και αυτόματη εισαγωγή στοιχείων login σε όσα site έχεις δηλώσει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και εγώ το mSecure χρησιμοποιώ με την λειτουργία copy-paste.

Δεν έχω κανένα παράπονο από την εφαρμογή.

Χρησιμοποιω το SafeInCloud.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud

Οσο πάει και γίνεται καλύτερο.

Ριξτου μια ματιά. Έχει και free εκδοσή νομίζω.

Έχει windows desktop client, συγχρονισμό με Google drive, dropbox ή oneDrive (ή καθολου), παίρνει attachments, και γενικά πολύ καλό.

Χρησιμοποιω το SafeInCloud.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud

Οσο πάει και γίνεται καλύτερο.

Ριξτου μια ματιά. Έχει και free εκδοσή νομίζω.

Έχει windows desktop client, συγχρονισμό με Google drive, dropbox ή oneDrive (ή καθολου), παίρνει attachments, και γενικά πολύ καλό.

Κι εγώ χρησιμοποιώ το safe in cloud και είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως! Και είχε και πολύ συμπαθητικό interface (ίσως το πιο ωραίο όταν είχε βγει ενώ οι υπόλοιποι password managers ήταν αρκετά πίσω-τουλάχιστον τότε- στο θέμα αυτό)

Τhe end of an era...

Αυτα τα αντικλεπτικα προγραμματα που υπαρχουν,αμα εχεις ανοιχτω το gps και κλειστα τα δεδομενα βρισκει την συσκευει η θελουν και συνδεσει στο internet?

Αυτα τα αντικλεπτικα προγραμματα που υπαρχουν,αμα εχεις ανοιχτω το gps και κλειστα τα δεδομενα βρισκει την συσκευει η θελουν και συνδεσει στο internet?

Αν έχει τη sim ακόμα μέσα θα στείλει με SMS την τοποθεσία και ας μην έχει ίντερνετ. Αν όμως βγάλει τη sim δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορεί να σου στείλει την τοποθεσία του χωρίς ίντερνετ.

Χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ (με Wi-Fi ή δεδομένα) πώς θα στείλει τις οποιεσδήποτε πληροφορίες;

Amazon Fire stick 4k max

Θα στείλει μόλις ανοίξει ο άλλος το ίντερνετ, στην περίπτωση φυσικά που είναι κανένα τυχαίο κλεφτρονι και δεν κάνει factory reset
1+7 Pro

Αν έχεις ανοικτό το GPS θα βρει τις συντεταγμένες και θα τις στείλει με sms, μετά με Google maps βρίσκεις που είναι, κατά προσέγγιση, επίσης με εντολές sms μπορείς να δώσεις εντολή να κάνει διάφορα που επιτρέπει η εκάστοτε εφαρμογή.Με την προϋπόθεση να υπάρχει κάρτα SIM , ειδάλλως, όπως είπε και το παιδι ποιο πάνω και εγώ δεν ξέρω πώς θα τις στείλεις.

Αν έχεις ανοικτό το GPS θα βρει τις συντεταγμένες και θα τις στείλει με sms, μετά με Google maps βρίσκεις που είναι, κατά προσέγγιση, επίσης με εντολές sms μπορείς να δώσεις εντολή να κάνει διάφορα που επιτρέπει η εκάστοτε εφαρμογή.Με την προϋπόθεση να υπάρχει κάρτα SIM , ειδάλλως, όπως είπε και το παιδι ποιο πάνω και εγώ δεν ξέρω πώς θα τις στείλεις.

Την SIM γιατί την μπερδεύεις;

Μόνο για DATA μπορεί να χρησιμεύσει η SIM. Αλλιώς και μέσω wifi στέλνει τις πληροφορίες που θέλουμε.

Για το GPS δεν μας νοιάζει.

Amazon Fire stick 4k max

Την SIM γιατί την μπερδεύεις;

Μόνο για DATA μπορεί να χρησιμεύσει η SIM. Αλλιώς και μέσω wifi στέλνει τις πληροφορίες που θέλουμε.

Για το GPS δεν μας νοιάζει.

Έστω ότι δεν έχουμε data ή WiFi (αυτό που ρωτάει και το παιδι), το gps μπορεί να μας πει τις συντεταγμένες που βρίσκεται το κινητό, και μετά να μας τις στείλει σε νούμερα τηλεφώνου που έχουμε διάλεξη από πριν.

π.χ where's my droid

Edited by tyel

Έστω ότι δεν έχουμε data ή WiFi (αυτό που ρωτάει και το παιδι), το gps μπορεί να μας πει τις συντεταγμένες που βρίσκεται το κινητό, και μετά να μας τις στείλει σε νούμερα τηλεφώνου που έχουμε διάλεξη από πριν.

π.χ where's my droid

Το gps από μόνο του δεν στέλνει πληροφορίες σε άλλες συσκευές.

Θες ή σύνδεση με ίντερνετ ή να στείλει sms.

Amazon Fire stick 4k max

Το gps από μόνο του δεν στέλνει πληροφορίες σε άλλες συσκευές.

Θες ή σύνδεση με ίντερνετ ή να στείλει sms.

Ναι το γνωρίζω, όλα αυτά θα τα κάνει το τηλέφωνο, και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται η SIM(για να στείλει το sms) Και αυτή είναι η ερώτηση του παιδιού παραπάνω, αν μπορεί να βρει τις συντεταγμένες χωρίς data.

Άρα η SIM δεν χρησιμεύει μόνο για data όπως αναφέρεις παραπάνω. Αλλά για να στείλει το sms. (Αν υπάρχει τρόπος να στείλεις sms Χωρίς κάρτα ή data αυτό θα ήθελα να το μάθω.)

Edited by tyel

Ναι το γνωρίζω, όλα αυτά θα τα κάνει το τηλέφωνο, και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται η SIM(για να στείλει το sms) Και αυτή είναι η ερώτηση του παιδιού παραπάνω, αν μπορεί να βρει τις συντεταγμένες χωρίς data.

Άρα η SIM δεν χρησιμεύει μόνο για data όπως αναφέρεις παραπάνω. Αλλά για να στείλει το sms. (Αν υπάρχει τρόπος να στείλεις sms Χωρίς κάρτα ή data αυτό θα ήθελα να το μάθω.)

Όχι άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Amazon Fire stick 4k max

Το θέμα είναι οτι αν το τηλέφωνο μας το πάρει ψαγμένο άτομο το ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Το άτομο που θα το βρει (αν ξέρει) κατευθείαν πατάει λειτουργία πτήσης, και τα πάντα... νέκρα!

Μετά άλλη rom και καλορίζικο το νέο του κινητό! Και αν δεν ξέρει θα το πάει καπου που ξέρουν, και πάλι το κινητάκι μας παπαλα. Εκτός και αν βρεθεί απο κανα στραβάδι (σε τέτοια κινητά) και θελήσει να το επεξεργαστεί μόνο του το άτομο αυτό και κερδίσουμε χρόνο...!

Βασικά να μην μας τύχει να το χάσουμε, διότι πιστεύω πως πολυ δύσκολα έως και καθόλου δεν θα το βρούμε!

Βασικά για να λέμε και την αλήθεια, όλοι όσοι γνωρίζουμε από τέτοιου είδους προγράμματα και τον τρόπο λειτουργία τους, προσέχουμε τόσο τις συσκευές μας που είμαστε οι τελευταίοι που κινδυνεύουμε!..

Το θέμα είναι οτι αν το τηλέφωνο μας το πάρει ψαγμένο άτομο το ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Το άτομο που θα το βρει (αν ξέρει) κατευθείαν πατάει λειτουργία πτήσης, και τα πάντα... νέκρα!

Μετά άλλη rom και καλορίζικο το νέο του κινητό! Και αν δεν ξέρει θα το πάει καπου που ξέρουν, και πάλι το κινητάκι μας παπαλα. Εκτός και αν βρεθεί απο κανα στραβάδι (σε τέτοια κινητά) και θελήσει να το επεξεργαστεί μόνο του το άτομο αυτό και κερδίσουμε χρόνο...!

Βασικά να μην μας τύχει να το χάσουμε, διότι πιστεύω πως πολυ δύσκολα έως και καθόλου δεν θα το βρούμε!

Αν είναι κλειδωμένο δεν θα μπορέσει να το βάλει σε λειτουργία πτήσης.

Βασικά για να λέμε και την αλήθεια, όλοι όσοι γνωρίζουμε από τέτοιου είδους προγράμματα και τον τρόπο λειτουργία τους, προσέχουμε τόσο τις συσκευές μας που είμαστε οι τελευταίοι που κινδυνεύουμε!..

Συμφωνώ απόλυτα. Αν και ποτέ μην λες ποτέ.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Privacy, security και anti-virus