jastonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Άμα κάνεις wipe system, θα πρέπει να ξαναπεράσεις το λειτουργικό στο κινητό, άρα όπως είπαν πιο πάνω, με αλλαγή rom δεν υπάρχει η εφαρμογή μετά Υπάρχει και το script όμως που τρέχει αν η rom το υποστηρίζει. Δείτε στο /system/addons.d/ Υποτίθεται ότι με flash καινούριας rom, αυτό σου κρατάει το cerberus ;) Εμένα αν και το υποστηρίζει η ρομ, δυστυχώς φαίνεται να μην δουλεύει. Αν θέλει ας το δοκιμάσει κάποιος άλλους. Στα φόρουμ πάντως λένε ότι δουλεύει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Υπάρχει και το script όμως που τρέχει αν η rom το υποστηρίζει. Δείτε στο /system/addons.d/ Υποτίθεται ότι με flash καινούριας rom, αυτό σου κρατάει το cerberus ;) Εμένα αν και το υποστηρίζει η ρομ, δυστυχώς φαίνεται να μην δουλεύει. Αν θέλει ας το δοκιμάσει κάποιος άλλους. Στα φόρουμ πάντως λένε ότι δουλεύει. Άπαξ και εγκαταστήσεις ρομ που κάνει φορματ το /system κατά την εγκατάστασή της απ το recovery, έφυγε το script Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ψάχνω μια εφαρμογή Password Manager δοκιμασμένη κι ας είναι και επί πληρωμή. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Lastpass... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ψάχνω μια εφαρμογή Password Manager δοκιμασμένη κι ας είναι και επί πληρωμή. Keepass2android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saruman1 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου! Αυτό θα κάνω... ;) Τωρα φιλε μου δεν γινετε τιποτα.Ομως εγω σου εχω τι λυση για την επομονη φορα ου μη γενιτω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcerberus&pcampaignid=APPU_1_sczfVLf_JYrnaKSsgMAD Edited February 15, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εγώ προτείνω το roboform. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 To msecure κανένας; Το έχω αγορασμένο από amazon και κάνει τα πάντα. Εκτός από το backup στο dropbox, μια έξτρα δυνατότητα είναι ότι έχει ενσωματωμένο secured browser, ο οποίος κάνει και αυτόματη εισαγωγή στοιχείων login σε όσα site έχεις δηλώσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Και εγώ το mSecure χρησιμοποιώ με την λειτουργία copy-paste. Δεν έχω κανένα παράπονο από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Χρησιμοποιω το SafeInCloud. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud Οσο πάει και γίνεται καλύτερο. Ριξτου μια ματιά. Έχει και free εκδοσή νομίζω. Έχει windows desktop client, συγχρονισμό με Google drive, dropbox ή oneDrive (ή καθολου), παίρνει attachments, και γενικά πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Χρησιμοποιω το SafeInCloud. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud Οσο πάει και γίνεται καλύτερο. Ριξτου μια ματιά. Έχει και free εκδοσή νομίζω. Έχει windows desktop client, συγχρονισμό με Google drive, dropbox ή oneDrive (ή καθολου), παίρνει attachments, και γενικά πολύ καλό. Κι εγώ χρησιμοποιώ το safe in cloud και είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως! Και είχε και πολύ συμπαθητικό interface (ίσως το πιο ωραίο όταν είχε βγει ενώ οι υπόλοιποι password managers ήταν αρκετά πίσω-τουλάχιστον τότε- στο θέμα αυτό) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αυτα τα αντικλεπτικα προγραμματα που υπαρχουν,αμα εχεις ανοιχτω το gps και κλειστα τα δεδομενα βρισκει την συσκευει η θελουν και συνδεσει στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αυτα τα αντικλεπτικα προγραμματα που υπαρχουν,αμα εχεις ανοιχτω το gps και κλειστα τα δεδομενα βρισκει την συσκευει η θελουν και συνδεσει στο internet? Αν έχει τη sim ακόμα μέσα θα στείλει με SMS την τοποθεσία και ας μην έχει ίντερνετ. Αν όμως βγάλει τη sim δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορεί να σου στείλει την τοποθεσία του χωρίς ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αυτα τα αντικλεπτικα προγραμματα που υπαρχουν,αμα εχεις ανοιχτω το gps και κλειστα τα δεδομενα βρισκει την συσκευει η θελουν και συνδεσει στο internet? Χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ (με Wi-Fi ή δεδομένα) πώς θα στείλει τις οποιεσδήποτε πληροφορίες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Θα στείλει μόλις ανοίξει ο άλλος το ίντερνετ, στην περίπτωση φυσικά που είναι κανένα τυχαίο κλεφτρονι και δεν κάνει factory reset Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Έχουμε πει ότι ακόμα και με factory reset, δεν χάνεται. Μόνο με ROM flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Αυτα τα αντικλεπτικα προγραμματα που υπαρχουν,αμα εχεις ανοιχτω το gps και κλειστα τα δεδομενα βρισκει την συσκευει η θελουν και συνδεσει στο internet? Αν έχεις ανοικτό το GPS θα βρει τις συντεταγμένες και θα τις στείλει με sms, μετά με Google maps βρίσκεις που είναι, κατά προσέγγιση, επίσης με εντολές sms μπορείς να δώσεις εντολή να κάνει διάφορα που επιτρέπει η εκάστοτε εφαρμογή.Με την προϋπόθεση να υπάρχει κάρτα SIM , ειδάλλως, όπως είπε και το παιδι ποιο πάνω και εγώ δεν ξέρω πώς θα τις στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Αν έχεις ανοικτό το GPS θα βρει τις συντεταγμένες και θα τις στείλει με sms, μετά με Google maps βρίσκεις που είναι, κατά προσέγγιση, επίσης με εντολές sms μπορείς να δώσεις εντολή να κάνει διάφορα που επιτρέπει η εκάστοτε εφαρμογή.Με την προϋπόθεση να υπάρχει κάρτα SIM , ειδάλλως, όπως είπε και το παιδι ποιο πάνω και εγώ δεν ξέρω πώς θα τις στείλεις. Την SIM γιατί την μπερδεύεις; Μόνο για DATA μπορεί να χρησιμεύσει η SIM. Αλλιώς και μέσω wifi στέλνει τις πληροφορίες που θέλουμε. Για το GPS δεν μας νοιάζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Την SIM γιατί την μπερδεύεις; Μόνο για DATA μπορεί να χρησιμεύσει η SIM. Αλλιώς και μέσω wifi στέλνει τις πληροφορίες που θέλουμε. Για το GPS δεν μας νοιάζει. Έστω ότι δεν έχουμε data ή WiFi (αυτό που ρωτάει και το παιδι), το gps μπορεί να μας πει τις συντεταγμένες που βρίσκεται το κινητό, και μετά να μας τις στείλει σε νούμερα τηλεφώνου που έχουμε διάλεξη από πριν. π.χ where's my droid Edited February 25, 2015 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Έστω ότι δεν έχουμε data ή WiFi (αυτό που ρωτάει και το παιδι), το gps μπορεί να μας πει τις συντεταγμένες που βρίσκεται το κινητό, και μετά να μας τις στείλει σε νούμερα τηλεφώνου που έχουμε διάλεξη από πριν. π.χ where's my droid Το gps από μόνο του δεν στέλνει πληροφορίες σε άλλες συσκευές. Θες ή σύνδεση με ίντερνετ ή να στείλει sms. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Το gps από μόνο του δεν στέλνει πληροφορίες σε άλλες συσκευές. Θες ή σύνδεση με ίντερνετ ή να στείλει sms. Ναι το γνωρίζω, όλα αυτά θα τα κάνει το τηλέφωνο, και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται η SIM(για να στείλει το sms) Και αυτή είναι η ερώτηση του παιδιού παραπάνω, αν μπορεί να βρει τις συντεταγμένες χωρίς data. Άρα η SIM δεν χρησιμεύει μόνο για data όπως αναφέρεις παραπάνω. Αλλά για να στείλει το sms. (Αν υπάρχει τρόπος να στείλεις sms Χωρίς κάρτα ή data αυτό θα ήθελα να το μάθω.) Edited February 25, 2015 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ναι το γνωρίζω, όλα αυτά θα τα κάνει το τηλέφωνο, και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται η SIM(για να στείλει το sms) Και αυτή είναι η ερώτηση του παιδιού παραπάνω, αν μπορεί να βρει τις συντεταγμένες χωρίς data. Άρα η SIM δεν χρησιμεύει μόνο για data όπως αναφέρεις παραπάνω. Αλλά για να στείλει το sms. (Αν υπάρχει τρόπος να στείλεις sms Χωρίς κάρτα ή data αυτό θα ήθελα να το μάθω.) Όχι άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το θέμα είναι οτι αν το τηλέφωνο μας το πάρει ψαγμένο άτομο το ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! Το άτομο που θα το βρει (αν ξέρει) κατευθείαν πατάει λειτουργία πτήσης, και τα πάντα... νέκρα! Μετά άλλη rom και καλορίζικο το νέο του κινητό! Και αν δεν ξέρει θα το πάει καπου που ξέρουν, και πάλι το κινητάκι μας παπαλα. Εκτός και αν βρεθεί απο κανα στραβάδι (σε τέτοια κινητά) και θελήσει να το επεξεργαστεί μόνο του το άτομο αυτό και κερδίσουμε χρόνο...! Βασικά να μην μας τύχει να το χάσουμε, διότι πιστεύω πως πολυ δύσκολα έως και καθόλου δεν θα το βρούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Βασικά για να λέμε και την αλήθεια, όλοι όσοι γνωρίζουμε από τέτοιου είδους προγράμματα και τον τρόπο λειτουργία τους, προσέχουμε τόσο τις συσκευές μας που είμαστε οι τελευταίοι που κινδυνεύουμε!.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το θέμα είναι οτι αν το τηλέφωνο μας το πάρει ψαγμένο άτομο το ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! Το άτομο που θα το βρει (αν ξέρει) κατευθείαν πατάει λειτουργία πτήσης, και τα πάντα... νέκρα! Μετά άλλη rom και καλορίζικο το νέο του κινητό! Και αν δεν ξέρει θα το πάει καπου που ξέρουν, και πάλι το κινητάκι μας παπαλα. Εκτός και αν βρεθεί απο κανα στραβάδι (σε τέτοια κινητά) και θελήσει να το επεξεργαστεί μόνο του το άτομο αυτό και κερδίσουμε χρόνο...! Βασικά να μην μας τύχει να το χάσουμε, διότι πιστεύω πως πολυ δύσκολα έως και καθόλου δεν θα το βρούμε! Αν είναι κλειδωμένο δεν θα μπορέσει να το βάλει σε λειτουργία πτήσης. Βασικά για να λέμε και την αλήθεια, όλοι όσοι γνωρίζουμε από τέτοιου είδους προγράμματα και τον τρόπο λειτουργία τους, προσέχουμε τόσο τις συσκευές μας που είμαστε οι τελευταίοι που κινδυνεύουμε!.. Συμφωνώ απόλυτα. Αν και ποτέ μην λες ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts