gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Σε ποιο κινητό σου συμβαίνει αυτό; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Σε ποιο κινητό σου συμβαίνει αυτό; Στο Umi X2. Είναι και με custom rom. Έσβησα το πρωι αυτό το com.android.caivs.app. Τώρα περιμένω να δω αν συνεχίσουν να έρχονται Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Χρειάζεται να βαλω σε Tablet abdroid καποιο Antivirus ή Spamware οπως στα PC? Exω παρατηρησει στο κινητ μου, οταν ενεργοποιω το wifi, καθυστερει στην αρχη, μου φορτωνει καποια σελιδα απο μονο του. Αλλά και χωρις το wifi και παλι μερικες φορες μου φορτωνουν παιχνιδια απο μονα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που ξεκινούν μόνα τους, το αναγράφουν στις άδειες που βλέπεις πριν πατήσεις την αποδοχή της εγκατάστασης. Δεν είναι ιοί, απλά έτσι δουλεύουν για κάποιους λόγους που αποφάσισε ο προγραμματιστής τους. Αν δεν συμφωνείς, απλά δεν τα αποδέχεσαι. Η άλλη λύση είναι να ρουτάρεις το κινητό σου και με κάποια άλλα προγράμματα να σταματήσεις το auto startup. Σε νορμάλ χρήση, όχι, δεν χρειάζεται antivirus σε linux based συστήματα, ούτε στο android φυσικά. Υπάρχουν κάποιοι ιοί βέβαια, αλλά για να τους πετύχεις... θα πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ !!! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 ξέρει κανεις απο το Android Lost να μου πει πως γίνετε να ενεργοποιησω επιλογη που να μου λεει αν μπηκε καινουρια κάρτα σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδιά βοηθήστε με λίγο γιατί έχω ξεχάσει κάποια πραγματάκια... Αναφέρομαι στο Cerberus. Το πρόγραμμα το έχω αγοράσει κανονικά, και το έχω εγκαταστήσει και τρέχει. Έχω τσεκάρει μια επιλογή, ότι όταν μπει 1 φορά λάθος κωδικός στην εκκίνηση του κινητού, να τραβάει φωτο με την μπροστινή κάμερα και να την στέλνει με μαιλ. Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνο δεν την στέλνει με μαιλ, αλλά δε βλέπω να υπάρχουν ρυθμίσεις που να αναφέρουν επιθυμητό μαιλ. Οι βασικές ρυθμίσεις γίνονται μέσω του προγράμματος; Ή κάποιας σελίδας; Επίσης.. Έχουν γυρίσει το πρόγραμμα σε free.? Ή είναι ακόμα επί πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Παιδιά βοηθήστε με λίγο γιατί έχω ξεχάσει κάποια πραγματάκια... Αναφέρομαι στο Cerberus. Το πρόγραμμα το έχω αγοράσει κανονικά, και το έχω εγκαταστήσει και τρέχει. Έχω τσεκάρει μια επιλογή, ότι όταν μπει 1 φορά λάθος κωδικός στην εκκίνηση του κινητού, να τραβάει φωτο με την μπροστινή κάμερα και να την στέλνει με μαιλ. Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνvο δεν την στέλνει με μαιλ, αλλά δε βλέπω να υπάρχουν ρυθμίσεις που να αναφέρουν επιθυμητό μαιλ. Οι βασικές ρυθμίσεις γίνονται μέσω του προγράμματος; Ή κάποιας σελίδας; Επίσης.. Έχουν γυρίσει το πρόγραμμα σε free.? Ή είναι ακόμα επί πληρωμή; Πάντως βγήκε έκδοση για 4.4 Στο https://www.cerberusapp.com/download.php Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenikaram Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που πληκτρολογώντας τον αριθμό κινητού κάποιου ατόμου σου δείχνει που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή... αν τα λέω σωστά. κάτι τέτοιο μου είπαν πως υπάρχει. γνωρίζει κάποιος κάτι να μου απαντήσει? Χρησιμοποιώ το samsung galaxy s3 mini Aν έχετε κάποιο λινκ να μου δώσετε η να με καθοδηγήσετε να εγκαταστήσω την εφαρμογή? Ευχαριστώ πολύ! Edited February 5, 2014 by elenikaram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που πληκτρολογώντας τον αριθμό κινητού κάποιου ατόμου σου δείχνει που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή... αν τα λέω σωστά. κάτι τέτοιο μου είπαν πως υπάρχει. γνωρίζει κάποιος κάτι να μου απαντήσει? Χρησιμοποιώ το samsung galaxy s3 mini Aν έχετε κάποιο λινκ να μου δώσετε η να με καθοδηγήσετε να εγκαταστήσω την εφαρμογή? Ευχαριστώ πολύ! Αυτά ούτε σε ταινίες δεν γίνονται...! Αυτός που στο είπε, ρώτα τον ξανά και θα σου πει ότι του το πε κάποιος άλλος... και αυτού κάποιος άλλος... κ.ο.κ. Μπορείς να βάλεις εφαρμογές όπως το Cerberus που μπορείς να εντοπίσεις το δικό σου κινητό αν το χάσεις ή κλαπεί, και αυτό υπό συνθήκες. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που πληκτρολογώντας τον αριθμό κινητού κάποιου ατόμου σου δείχνει που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή... αν τα λέω σωστά. κάτι τέτοιο μου είπαν πως υπάρχει. γνωρίζει κάποιος κάτι να μου απαντήσει? Χρησιμοποιώ το samsung galaxy s3 mini Aν έχετε κάποιο λινκ να μου δώσετε η να με καθοδηγήσετε να εγκαταστήσω την εφαρμογή? Ευχαριστώ πολύ! Oπως ειπε ο jastonas, αν θες να εντοπιζεις καποιον χωρις να το γνωριζει, απλα βαζοντας τον αριθμο του, δε γινεται. Αν το γνωριζει ο αλλος, μπορειτε να δοκιμασετε κατι τετοιο: Life360 - Family Locator +more. Εχει και υπηρεσια εντοπισμου για μη-smartphones, με χρεωση ομως. Δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω ποσο καλα λειτουργει. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπερα, Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ενω σερφαριζα με το νεο μου tablet (samsung note 10.1) και χωρις να εχω μπει ποτε σε "πονηρες" σελιδες..μου πεταει μηνυμα ο chrome οτι εχω μολυνθει απο ιο-trojan...αυτοματως με παραπεμπτει στο google play store για να κατεβασω το Clen Master..με το που παω λοιπον να κανω την εγκατασταση, μου πεταει παραθυρο οτι "διακοπτεται" και δεν μου ολοκληρωνει την εγκατασταση..το ιδιο συμβαινει με οποιαδηποτε εφαρμογη προσπαθησα να εγκαταστησω... :-( Τι συμβαινει ? απο που κολλησα ? και βασικα...τι πρεπει να κανω ????? Ευχαριστω ..περιμενω με αγωνια !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 πολυ περιεργο μου φαινεται απο το πουθενα να σου εμφανιζει τετοιο μηνυμα τρeξε ενα antivarius και δες αν θα βρει οτιδηποτε δεν σου εγγυωμαι οτι θα βρει κατι Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 το προβλημα ειναι οτι δεν με αφηνει να εγκαταστησω antivirus οπως κ καμια εφαρμογη...ωστε να σκαναρει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Προφανώς και δεν είχες κολλήσει τίποτα, ο chrome δεν πετάει τέτοια μηνύματα. Λογικά πετάχτηκε ένα popup που ήθελε να κατεβάσεις τη δική τους εφαρμογή και κακώς πάτησες να την κατεβάσεις. Για κάνε ένα ρισταρτ το κινητό και δοκίμασε πάλι. Αν δεν εγκαταστάθηκε όμως τίποτα πως κόλλησες; Μήπως είχες καμία σπασμένη εφαρμογή πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Προφανώς και δεν είχες κολλήσει τίποτα, ο chrome δεν πετάει τέτοια μηνύματα. Λογικά πετάχτηκε ένα popup που ήθελε να κατεβάσεις τη δική τους εφαρμογή και κακώς πάτησες να την κατεβάσεις. Για κάνε ένα ρισταρτ το κινητό και δοκίμασε πάλι. Αν δεν εγκαταστάθηκε όμως τίποτα πως κόλλησες; Μήπως είχες καμία σπασμένη εφαρμογή πριν; Εκανα και restart το tablet...αλλα τιποτα :-(( Δεν ειχα κατεβασει τιποτα σπασμενο !!! απλα serfariza στο web ..βγηκε μια γκρι οθονη οπου μου ελεγε οτι φωτο, αρχει κτλ κινδυνευουν απο τον ιο που εχω προσβληθει..και ταυτοχρονα ανοιξε απο μονος του (ο Chrome) νεα καρτελα πηγαινοντας με κατευθειαν στο google play store και στην Clean master εφαρμογη.. απο τοτε δεν κατεβαινει ..τιποτα :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν ειναι ιος. Επαναφορα συστηματος και εγκατάσταση malwarebytes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν ειναι ιος. Επαναφορα συστηματος και εγκατάσταση malwarebytes. και τι ειναι ? τι εχει συμβει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 δοκιμασε να κατεβασεις ενα antivirus σε apk και κανε εγκατασταση εκτός google play. μετα σκαναρε το. Γραψε εαν βρεις κατι...προτείνω avast ή mcafee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 τελικα εκανα ολικη επαναφορα ..!! ετσι λυθηκε το προβλημα.. εβαλα τον avg ...καλυτεροι ειναι αυτοι που μου προτεινες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 τελικα εκανα ολικη επαναφορα ..!! ετσι λυθηκε το προβλημα.. εβαλα τον avg ...καλυτεροι ειναι αυτοι που μου προτεινες ? Καλύτερα είναι να μη βάλεις τίποτα αφού λύθηκε το πρόβλημα και την επόμενη φορά να μη δίνεις σημασία σε τέτοια μηνύματα. Χωρίς την παρέμβαση σου κανένα κακόβουλο λογισμικό δε μπορεί να εγκατασταθεί ούτε να κάνει κάποια ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλύτερα είναι να μη βάλεις τίποτα αφού λύθηκε το πρόβλημα και την επόμενη φορά να μη δίνεις σημασία σε τέτοια μηνύματα. Χωρίς την παρέμβαση σου κανένα κακόβουλο λογισμικό δε μπορεί να εγκατασταθεί ούτε να κάνει κάποια ζημιά. Γιατι εισαι κατα στου να βαλω καποιο antivirus ? αν ειναι να το βγαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 βγαλτο το antivirus και Μην ξαναπατήσεις ποτέ σε μήνυμα που σου λέει ότι έχει ιό ο υπολογιστής σου. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 βγαλτο το antivirus και Μην ξαναπατήσεις ποτέ σε μήνυμα που σου λέει ότι έχει ιό ο υπολογιστής σου. και ο φιλος πιο πανω μου ειπε να μην βαλω antivirus..οκ θα το κανω , αλλα γιατι???? ουτε καν εφαρμογη του τυπου Clean master ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν βάζεις εφαρμογές επειδή κάποιο μήνυμα στο λέει. Ακολουθείς αυτή τη λογική και δεν θα έχεις πρόβλημα με ιούς ή trojans. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 έχω εγκαταστήσει το cerberus σε 3 συσκευες μου και θελω να μαθω αν υπαρχουν καπου αναλαυτηκες οδηγιες εγκαταστασης βημα βημα γιατι κολησα με δαυτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts