Jump to content

elenikaram

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elenikaram

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

elenikaram's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ακολουθώ στο twitter : @elenikaram Καταπληκτικό, τέλειο, πολύ ωραίο δώρο!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να το διεκδικήσουμε! Καλές δουλειές σας εύχομαι!!! Μακάρι να είμαι τυχερή!!! ❤ ❤ ❤
  2. Είναι υπέροχο! Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία! Μακάρι να είμαι τυχερή!
  3. Υπέροχο δώρο! Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία! Μακάρι να είμαι τυχερή! Καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που πληκτρολογώντας τον αριθμό κινητού κάποιου ατόμου σου δείχνει που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή... αν τα λέω σωστά. κάτι τέτοιο μου είπαν πως υπάρχει. γνωρίζει κάποιος κάτι να μου απαντήσει? Χρησιμοποιώ το samsung galaxy s3 mini Aν έχετε κάποιο λινκ να μου δώσετε η να με καθοδηγήσετε να εγκαταστήσω την εφαρμογή? Ευχαριστώ πολύ!
  5. τέλειο δώρο! καλή χρονιά! χρόνια πολλά!
  6. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι! καλώς σας βρήκα! δεν ήξερα πως υπήρχε αυτό το forum που βρίσκεις τα πάντα εδώ περί τηλεφωνίας:rolleyes: από εδώ και στο εξής θα επισκέπτομαι συχνά το forum! ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε η δυνατότητα να συμμετάσχω στον διαγωνισμό σας που πάρα πολύ θα ήθελα να κερδίσω! να είστε καλά και καλή συνέχεια!
×
×
  • Create New...