Karthan7 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ενταξει τελικα χρησιμοποιω το androidlost γιατι ειναι καλυτερο απο το avast !!! Μια ερωτηση ομως!! Απο την στιγμη που το κινητο κλαπει,και εχουμε το τηλεφωνο απο αυτον που το εκλεψε,η αστυνομια μπορει να κανει κατι? γιατι ενας φιλος μου μου εδειξε μια εφαρμογη στο εξωτερικο με τις ιδιες λειτουργιες μονο που αν κλαπει ειδοποιειται και η αστυνομια! σε εμας εδω απο την στιγμη που εχεις το τηλεφωνο του μπορεις να κανεις κατι ? Αποψη μου ειναι οτι σε περιπτωση που χασεις-κλεψουν(φτου-φτου) το τηλεφωνο δεν πρεπει να το κλειδωσεις ουτε να αρχησεις να του βαζεις alarm γιατι αυτος που θα το εχει θα καταλαβει οτι κατι παιζει. οταν μπει νεα sim καρτα μπορεις να ορισεις να στελνει sms με το νουμερο του νεου κατοχου στο νουμερο που θα επιλεξεις π.χ σε δευτερο κινητο σου ή καποιου συγγενη-φιλου. τον παιρνεις τηλεφωνο και του λες να στο δωσει γιατι ειναι μπλοκαρισμενο το imei και δεν θα εχει ουτε αυτος τηλεφωνο. Παρνεις της τηλεφωνικες κλησεις και τον κανεις ρομπα. Αν ομως αυτος που το βρει διαβαζει οπως εμεις εδω μεσα :lol: τοτε θα του ειναι ευκολο να βγαλει το αντικλεπτικο..:( εσυ ομως θα εχεις το νουμερο του και θα του σπας τα νευρα οτι ωρα θες :lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1os Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Εννοείται πως δεν βάζεις σειρήνα! :-) Απλά η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κατι από την στιγμή που έχεις τον αριθμό του κλέφτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Αυτα ολα τα προγραμματα θελουν δεδομενα ενεργα για να δουλεψουν ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Αυτα ολα τα προγραμματα θελουν δεδομενα ενεργα για να δουλεψουν ??? Κάποια στιγμή θα ανοίξει τα ΙΝΤΕRΝΕΤ γαι να φτιάξη η να συνδεθεί στο λογαριασμό της GOOGLE...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Για να σου δείχνει κάποιο πρόγραμμα live εικόνα με το χάρτη, θα πρέπει το κινητό να είναι στο ιντερνετ. Διαφορετικά, όταν η διαδικασία γίνεται με sms, δε γίνεται να έχεις live απεικόνιση. Αυτό που γίνεται είναι συνήθως να σου στέλνει κάποια μηνύματα με κάποιο συγκεκριμένο interval μπορει να ενεργοποιηση το gps που δεν χρειαζεται ιντερνετ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Άλλο λέμε... Αν θες να δεις από web interface το που είναι το κινητό, δε γίνεται να μην έχει σύνδεση στο ίντερνετ το κινητό. Τη σύνδεση δεν τη χρειάζεται για τον εντοπισμό (εκεί χρησιμοποιείται το gps), αλλά για να μπορεί να μεταδώσει τα δεδομένα που λαμβάνει από το gps στο intrernet ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Κάποια στιγμή θα ανοίξει τα ΙΝΤΕRΝΕΤ γαι να φτιάξη η να συνδεθεί στο λογαριασμό της GOOGLE...!!!;) Λεω αμα χρειαζεται να εχεις ρυθμισμενα τα WAP που χαν τα κινητα παλια ... ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Δοκίμαζα αυτό το διάστημα το Androidlost και το PhoneLocator. Χρήσιμες εφαρμογές και οι 2 σε περίπτωση απώλειας, καθώς μέσω ίντερνετ ενεργοποιείς το GPS και βλέπεις πού βρίσκεται σε χάρτη ή τραβάς φωτό ή σβήνεις τα δεδομένα του κινητού, αλλά αναρωτιέμαι ποια είναι η χρησιμότητα όλων αυτών, αν κάποιος που κλέψει το κινητό ως πρώτη κίνηση κλείσει την συσκευή. Νομίζω για αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λύση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Δοκίμαζα αυτό το διάστημα το Androidlost και το PhoneLocator. Χρήσιμες εφαρμογές και οι 2 σε περίπτωση απώλειας, καθώς μέσω ίντερνετ ενεργοποιείς το GPS και βλέπεις πού βρίσκεται σε χάρτη ή τραβάς φωτό ή σβήνεις τα δεδομένα του κινητού, αλλά αναρωτιέμαι ποια είναι η χρησιμότητα όλων αυτών, αν κάποιος που κλέψει το κινητό ως πρώτη κίνηση κλείσει την συσκευή. Νομίζω για αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λύση. Αν διαβάσεις προσεχτικά θα δεις πως όταν πας να αφαιρέσεις την κάρτα (κινητής τηλεφωνίας) και βάλεις άλλη, αυτόματα σου στέλνει e-mail με των καινούργιο αριθμό, οπότε πάλη των έχεις στο χέρι αυτόν που το βρήκε - έκλεψε...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Αν διαβάσεις προσεχτικά θα δεις πως όταν πας να αφαιρέσεις την κάρτα (κινητής τηλεφωνίας) και βάλεις άλλη, αυτόματα σου στέλνει e-mail με των καινούργιο αριθμό, οπότε πάλη των έχεις στο χέρι αυτόν που το βρήκε - έκλεψε...!!!;) Ποιο απο τα δυο το κανει αυτο?? Παντως υπαρχει και η περιπτωση να σου εχει πεσει απο τη τσεπη και να μην το εχει βρει καποιος μεχρι να ψαξεις εσυ, να ειναι χωμενο σε κανα σημειο. Συνηθως οταν τα χανουμε, μεσολαβει καποιος χρονος μεχρι να το παρει καποιος αλλα οτι και να ειναι, αν δρασεις γρηγορα, και εχεις καποιο προγραμμα που μπορει να παρει αρκετες πληροφοριες οπως φωτο κτλ, καλο ειναι απο το τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Δοκίμαζα αυτό το διάστημα το Androidlost και το PhoneLocator. Χρήσιμες εφαρμογές και οι 2 σε περίπτωση απώλειας, καθώς μέσω ίντερνετ ενεργοποιείς το GPS και βλέπεις πού βρίσκεται σε χάρτη ή τραβάς φωτό ή σβήνεις τα δεδομένα του κινητού, αλλά αναρωτιέμαι ποια είναι η χρησιμότητα όλων αυτών, αν κάποιος που κλέψει το κινητό ως πρώτη κίνηση κλείσει την συσκευή. Νομίζω για αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λύση. ενα ακομα πολυ καλο το οποιο ειδα και βιντεο και το δοκιμασα ειναι το cerberus;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ποιο απο τα δυο το κανει αυτο??. Androidlost ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 ενα ακομα πολυ καλο το οποιο ειδα και βιντεο και το δοκιμασα ειναι το cerberus;) Cerberus προτεινω κ εγω. Πολυ καλο στη δουλεια του. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Androidlost ;) Νομίζω πως όλα τα προγράμματα αυτού του είδους το κάνουν ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αν διαβάσεις προσεχτικά θα δεις πως όταν πας να αφαιρέσεις την κάρτα (κινητής τηλεφωνίας) και βάλεις άλλη, αυτόματα σου στέλνει e-mail με των καινούργιο αριθμό, οπότε πάλη των έχεις στο χέρι αυτόν που το βρήκε - έκλεψε...!!!;) Αν διαβάσεις και εσύ προσεχτικά τι έγραψα παραπάνω, εξετάζω την περίπτωση κλεισίματος της συσκευής μόλις κάποιος στο κλέψει. Δεν αναφέρομαι σε αφαίρεση κάρτας Sim. Πάντως, διαβάζοντας καλύτερα τι γράφει στο site του Phonelocator, λένε ότι και hard reset να γίνει, πάλι το πρόγραμμα δουλεύει, εφόσον η συσκευή είναι rooted και έχει περαστεί η εφαρμογή στο /system. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ακούγεται εξαιρετικό αν δουλεύει! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αν διαβάσεις και εσύ προσεχτικά τι έγραψα παραπάνω, εξετάζω την περίπτωση κλεισίματος της συσκευής μόλις κάποιος στο κλέψει. Δεν αναφέρομαι σε αφαίρεση κάρτας Sim. Πάντως, διαβάζοντας καλύτερα τι γράφει στο site του Phonelocator, λένε ότι και hard reset να γίνει, πάλι το πρόγραμμα δουλεύει, εφόσον η συσκευή είναι rooted και έχει περαστεί η εφαρμογή στο /system. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ακούγεται εξαιρετικό αν δουλεύει! :-) Αν το κινητο ειναι κλειστο δεν μπορεις να κανεις κατι δυστυχως. Καποια στιγμη ομως θα το ανοιξει, τηλεφωνο ειναι! Εγω μιας και δουλευω Cerberus να τονισω τα σημεια που με κερδισαν. 1. Η εφαρμογη αφου εγκατασταθει μπορει να κρυφτει απ'το συρταρι εφαρμογων και να μπαινεις στις ρυθμισεις της καλωντας καποιο κωδικο. 2. Δεν καταναλωνει μπαταρια (Αποδεδειγμενο μεσω betterbatterystats) 3. Σε περιπτωση λαθος κωδικου ξεκλειδωματος μοτιβου/Pin κτλ σε ενημερωνει αμεσα τραβωντας φωτογραφια απο τη μπροστινη καμερα στέλνοντάς τη με email. 4. Σε περιπτωση κλοπης του κινητου, στην αλλαγη της sim σε ενημερωνει για το καινουργιο αριθμο του κλεφτη. Επειτα με το cerberus client app μπορεις να του στειλεις κρυφες εντολες ωστε να ενεργοποιησεις wifi/data/gps/ηχογραφηση/ληψη βιντεο κτλ κτλ χωρις να φαινεται κατι σε αυτον φυσικα κ υπαρχει και το site στο ιντερνετ για περισσοτερες επιλογες. 5. Αν εισαι rooted το κανεις εγκατασταση σαν εφαρμογη συστηματος και δεν φευγει με factory reset. Μακαρι να μην χρειαστουν ποτε τετοιου ειδους εφαρμογες αλλα κ αν σου κατσει η στραβη?.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Αν διαβάσεις και εσύ προσεχτικά τι έγραψα παραπάνω, εξετάζω την περίπτωση κλεισίματος της συσκευής μόλις κάποιος στο κλέψει. Δεν αναφέρομαι σε αφαίρεση κάρτας Sim. Πάντως, διαβάζοντας καλύτερα τι γράφει στο site του Phonelocator, λένε ότι και hard reset να γίνει, πάλι το πρόγραμμα δουλεύει, εφόσον η συσκευή είναι rooted και έχει περαστεί η εφαρμογή στο /system. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ακούγεται εξαιρετικό αν δουλεύει! :-) Καταρχήν δεν ήμουν επιθετικός απέναντι σου γράφοντας (αν διαβάσεις προσεχτικά) λέγοντας ότι ίσως δεν κατάλαβες.! πάμε παρακάτω......!! αυτήν την ριμάδα την συσκευή δεν θα επιχειρήσει να την άνοιξη όποιος την βρει..??? οπότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί και η εφαρμογή..!!!! πάμε παρακάτω......!! και αν προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα διαπιστώσετε ότι μάταια προσπαθείτε..!!! γιατί η εφαρμογή κάθετε στο /system..!!!;) μην πάμε παρακάτω..!!!:lol: Edited May 29, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αν το κινητο ειναι κλειστο δεν μπορεις να κανεις κατι δυστυχως. Καποια στιγμη ομως θα το ανοιξει, τηλεφωνο ειναι! Εγω μιας και δουλευω Cerberus να τονισω τα σημεια που με κερδισαν. 1. Η εφαρμογη αφου εγκατασταθει μπορει να κρυφτει απ'το συρταρι εφαρμογων και να μπαινεις στις ρυθμισεις της καλωντας καποιο κωδικο. 2. Δεν καταναλωνει μπαταρια (Αποδεδειγμενο μεσω betterbatterystats) 3. Σε περιπτωση λαθος κωδικου ξεκλειδωματος μοτιβου/Pin κτλ σε ενημερωνει αμεσα τραβωντας φωτογραφια απο τη μπροστινη καμερα στέλνοντάς τη με email. 4. Σε περιπτωση κλοπης του κινητου, στην αλλαγη της sim σε ενημερωνει για το καινουργιο αριθμο του κλεφτη. Επειτα με το cerberus client app μπορεις να του στειλεις κρυφες εντολες ωστε να ενεργοποιησεις wifi/data/gps/ηχογραφηση/ληψη βιντεο κτλ κτλ χωρις να φαινεται κατι σε αυτον φυσικα κ υπαρχει και το site στο ιντερνετ για περισσοτερες επιλογες. 5. Αν εισαι rooted το κανεις εγκατασταση σαν εφαρμογη συστηματος και δεν φευγει με factory reset. Μακαρι να μην χρειαστουν ποτε τετοιου ειδους εφαρμογες αλλα κ αν σου κατσει η στραβη?.. Τα ίδια ακριβώς κάνει και το Phonelocator, αλλά δεν ξέρω αν το Cerberus έχει πρόσβαση στους εντολές μέσω ίντερνετ, όπως και χάρτη για το Gps tracking. Βλέπω ότι είναι στα 3 ευρώ, ενώ το άλλο στα τέσσερα. Καταρχήν δεν ήμουν επιθετικός απέναντι σου γράφοντας (αν διαβάσεις προσεχτικά) λέγοντας ότι ίσως δεν κατάλαβες.! πάμε παρακάτω......!! αυτήν την ριμάδα την συσκευή δεν θα επιχειρήσει να την άνοιξη όποιος την βρει..??? οπότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί και η εφαρμογή..!!!! πάμε παρακάτω......!! και αν προσπαθήσετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα διαπιστώσετε ότι μάταια προσπαθείτε..!!! γιατί η εφαρμογή κάθετε στο /system..!!!;) μην πάμε παρακάτω..!!!:lol: Όποτε όπως τα λες, μόνο να κάνει wipe όλου του συστήματος από recovery μπορεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Τα ίδια ακριβώς κάνει και το Phonelocator, αλλά δεν ξέρω αν το Cerberus έχει πρόσβαση στους εντολές μέσω ίντερνετ, όπως και χάρτη για το Gps tracking. Βλέπω ότι είναι στα 3 ευρώ, ενώ το άλλο στα τέσσερα. Όποτε όπως τα λες, μόνο να κάνει wipe όλου του συστήματος από recovery μπορεί. Το Cerberus έχει την δυνατότητα να δώσεις εντολές μέσω PC...! VIDEO Cerberus https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WkJ8jeWb0V0 http://s7.directupload.net/images/120529/wti4ampx.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Τα ίδια ακριβώς κάνει και το Phonelocator, αλλά δεν ξέρω αν το Cerberus έχει πρόσβαση στους εντολές μέσω ίντερνετ, όπως και χάρτη για το Gps tracking. Βλέπω ότι είναι στα 3 ευρώ, ενώ το άλλο στα τέσσερα. Όποτε όπως τα λες, μόνο να κάνει wipe όλου του συστήματος από recovery μπορεί. Γενικα επειδη το παραεκανα με τη συγκεκριμενη εφαρμογη νομιζω κανει τα παντα. Και οταν λεω τα παντα.. εννοω οτι μπορει να σου προσφερουν οι υπολοιπες εφαρμογες και κατι παραπανω. Επισης και απο recovery οτι και να κανεις δεν σβηνεται η εφαρμογη παρα μονο εαν φλασαρεις αλλη ρομ (η οποια θα σου σβησει το system/app). Δες κανενα βιντεο, δοκιμασε και τη δωρεαν εκδοση που νομιζω ειναι για 7 μερες κ κρινεις αναλόγως τι σε βολευει. Edit: Επισης με την αγορα του στο λογαριασμο σου μπορεις να προσθεσεις μεχρι κ 5 διαφορετικες συσκευες. Edited May 29, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παιδια εχω το Androidlost και το εχω κανει system app με το tb. Ειχα διαβασει οτι περνωντας αλλη rom χανεται και το Androidlost. Αφου ειναι root το τηλεφωνο δεν μπορει να διαγραφει η εφαρμογη με το tb χωρις να χρειαστει να φλασαρουμε αλλη ρομ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παιδια εχω το Androidlost και το εχω κανει system app με το tb. Ειχα διαβασει οτι περνωντας αλλη rom χανεται και το Androidlost. Αφου ειναι root το τηλεφωνο δεν μπορει να διαγραφει η εφαρμογη με το tb χωρις να χρειαστει να φλασαρουμε αλλη ρομ? Πρεπει να απενεργοποιησεις τα δικαιωματα διαχειριστη που μαλλον εδωσες στην εφαρμογη μεσα απο τις ρυθμισεις της κ μετα ειτε να τη διαγραψεις μεσω tb ειτε με εναν root explorer να τη διαγραψεις μεσα απο το system/app μονος σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Πρεπει να απενεργοποιησεις τα δικαιωματα διαχειριστη που μαλλον εδωσες στην εφαρμογη μεσα απο τις ρυθμισεις της κ μετα ειτε να τη διαγραψεις μεσω tb ειτε με εναν root explorer να τη διαγραψεις μεσα απο το system/app μονος σου. Ωραία, περισσότερο για την πληροφορία ήταν η ερώτηση μου σε περίπτωση που θέλουμε να πουλήσουμε χαρίσουμε ένα τηλέφωνο με αντικλεπτικό. Της επόμενες μέρες μάλλον θα δώσω το τηλέφωνο(ideos x5) που έχει το Androidlost και θα του φλασαρω πάλι τη μαμά ρομ για να μην έχει πρόβλημα με την εγγύηση ο νέος κάτοχος. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 παιδια εχω το Androidlost και το εχω κανει system app με το tb. Ειχα διαβασει οτι περνωντας αλλη rom χανεται και το Androidlost. Αφου ειναι root το τηλεφωνο δεν μπορει να διαγραφει η εφαρμογη με το tb χωρις να χρειαστει να φλασαρουμε αλλη ρομ? Πώς την έκανες system app με το ΤΒ? Την διαδικασία που ξέρω είναι μόνο με copy paste σε root συσκευή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Πώς την έκανες system app με το ΤΒ? Την διαδικασία που ξέρω είναι μόνο με copy paste σε root συσκευή. Με το tb-pro ειμαι, με παρατεταμενο πατημα σε καποια εφαρμογη μεσα στο tb βγαζει επιλογη για 'μετατροπη σε εφαρμογη συστηματος'', ετσι το εχω κανει. Ειναι λαθος αυτη η διαδικασια? edit: λες να την εκανα copy paste και να μην το θυμαμαι..... την εχω πανω απο 6 μηνες....(δεν το γραφω ειρωνικα) Edited May 29, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts