stathi Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Aν και προσωπικά θεωρώ το igo primo ανώτερο του mls, αν το θέλεις για android δες εδώ: http://www.mls.gr/default.asp?pid=61&la=1&itmID=19. Eκτός και αν εννοείς ότι δεν υπάρχει στο Google Play;) Δεν ηξερα οτι υπαρχει σε android...... Τοτε γιατι ο θειος εχει ολα τα αλλα εκτος απο το destinator...? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παιδια εγω ψηφιζω igo για android. Ειναι ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει, ακριβης εντοπιση θεσης και ποτε δε με απογοητευσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Δεν ηξερα οτι υπαρχει σε android...... Τοτε γιατι ο θειος εχει ολα τα αλλα εκτος απο το destinator...? Μάλλον για το θείο με το περίπτερο θα λες. Δεν το έχει επειδή ΔΕΝ κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το αγοράζεις μαζί με την microSd από την MLS ή τους δίνεις τη δική σου και στο περνάνε αυτοί αντί αμοιβής φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Sygic και don't panic απο άποψη σχεδιασμου μ' αρέσουν περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μάλλον για το θείο με το περίπτερο θα λες. Δεν το έχει επειδή ΔΕΝ κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το αγοράζεις μαζί με την microSd από την MLS ή τους δίνεις τη δική σου και στο περνάνε αυτοί αντί αμοιβής φυσικά. Το περιβαλον του igo primo πραγματικα ειναι φανταστικο αλλα η ευχρηστια και αξιοπιστια του Destinator πραγματικα ειναι κλασεις μπροστα. Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pointerst Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 μόλις αγόρασα ένα lg E400 και ψάχνω ένα δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης με φωνητικές οδηγίες.Υπάρχει κανένας?? Παράθεση Nokia 6220 classic LG L3 E400 The best sound comes from the air!UH-1H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Για να επιλέξεις εφαρμογή ίσως είναι προτιμότερο το θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Με το s3 από το πλαίσιο είχε δώρο και το Ginius και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το περιβαλον του igo primo πραγματικα ειναι φανταστικο αλλα η ευχρηστια και αξιοπιστια του Destinator πραγματικα ειναι κλασεις μπροστα. Tόσο μπροστά, που άμα βρω τα φράγκα θα βάλω και το destinator:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εννοείται το Navigon Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εννοείται το Navigon Στο Navigon πως μπορείς να επιλέξεις σε πιο Δημοτικό διαμέρισμα είναι η οδός? Η μόνη επιλογή που βλέπω είναι να διαλέξεις σε πιο τ.κ ανήκει η οδός ή με πιο δρόμο διασταυρώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Μιλώντας για Ελλάδα, νομίζω ότι το καλύτερο είναι το MLS Destinator. (Εχω ήδη αγοράσει 3 εγκαταστάσεις). Και για όσους δεν το ξέρουν έχει βγει και αναβάθμιση με χάρτες 2013. (Νέοι δρόμοι, Μονόδρομήσεις, Ορια ταχύτητας, Κάμερες, POI κλπ) Edited August 11, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Μιλώντας για Ελλάδα, νομίζω ότι το καλύτερο είναι το MLS Destinator. (Εχω ήδη αγοράσει 3 εγκαταστάσεις). Και για όσους δεν το ξέρουν έχει βγει και αναβάθμιση με χάρτες 2013. (Νέοι δρόμοι, Μονόδρομήσεις, Ορια ταχύτητας, Κάμερες, POI κλπ)το destinator βγαινει και με android?παντως ενας οδηγος πουλμαν που ειχε mls μου ειπε οτι οταν του δινει διευθυνση φωνητικα,δεν ανταποκρινεται σωστα το mls. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 το destinator βγαινει και με android?παντως ενας οδηγος πουλμαν που ειχε mls μου ειπε οτι οταν του δινει διευθυνση φωνητικα,δεν ανταποκρινεται σωστα το mls. Δημήτρη το destinator το ξεχνάς στο Android και πραγματικά πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναπολεί κάποιος. Μιλώντας για Ελλάδα, νομίζω ότι το καλύτερο είναι το MLS Destinator. (Εχω ήδη αγοράσει 3 εγκαταστάσεις). Και για όσους δεν το ξέρουν έχει βγει και αναβάθμιση με χάρτες 2013. (Νέοι δρόμοι, Μονόδρομήσεις, Ορια ταχύτητας, Κάμερες, POI κλπ) Πότε είναι η τελευταία φορά που η εφαρμογή αναβαθμίστηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Δημήτρη το destinator το ξεχνάς στο Android και πραγματικά πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναπολεί κάποιος. γιαννη ξερω εισαι φαν του igo primo και βεβαια αυτο χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα που αλλαξα συσκευη και επαψε να μου δουλευει σε πενταρα οθονη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πιστεύτω ότι πια εν έτη 2015, είναι οι google maps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Κάμερες έχει το google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Κάμερες έχει το google maps? Από τα Δωρεάν, δεν νομίζω να έχει κάποιο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Sygic και πάλι Sygic σταθερή αξία Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Nokia Here και Google Maps... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Όλα είναι για τα μπαζα..Στην επαρχεία τουλάχιστον..έχω μπει σε χωματόδρομους αβέρτα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αν και είναι νεκρό το νήμα, μια ερώτηση. Το mireo dont panic και το Ginius dont panic, είναι διαφορετικά προγράμματα, αν κατάλαβα καλά. Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts