Tribal21 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Συμφωνώ απολύτος!! Αυτό έκανα και αυτό συνεχίζω να κάνω!! :p Απλά πάντα χρειάζεται ο χάρτης,γιατί δεν είσαι πάντα στον πολιτισμό!! άσε που ο καθένας μπορεί να σε στείλει όπου νά'ναi... :p Edited May 30, 2011 by Tribal21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Don't panic με χαρτες απο GI. Μακραν οι καλυτεροι αλγοριθμοι πλοηγησης απο οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη, ταχυτατο κλπ κλπ Αν φτιαξουν μερικα πραγματα που απουσιαζουν θα ειναι με διαφορα η καλυτερη εφαρμογη για τη χωρα μας, αλλα κι ετσι ως ειναι σημερα ειναι ευκολα η καλυτερη επιλογη, καθως εχει τους καλυτερους χαρτες και τις πιο ρεαλιστικες προτεινομενες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalakis32 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Οντως το don't panic κάνει καλή δουλειά όσον αφορά στην κάθε αυτού πλοήγηση αν και λείπουν αρκετές λεπτομέρειες για να κάνει την πρώτη θέση. Γι αυτή εγώ προτιμώ το gps navigator 11 της sygic που είναι εντυπωσιακοτατο με πολλα έξτρα όπως τον υπολογιστή ταξιδιού. Έπειτα δουλεύω λιγότερο τα igo 8.4, ndrive 10.1 και σπάνια copilt 8.2. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 To Sygic 11 είναι όντως ίσως ότι πιο σύγχρονο υπάρχει για Android στα προγράμματα πλοήγησης. Εντούτοις πολύ θα ήθελα να δω και εδώ ένα iGO Primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Γιάννη πιστεύω όλοι θα το θέλαμε:) Υπάρχουν πληροφορίες αν ετοιμάζεται κάτι? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 όσον αφορά το don't panic αυτο που με χαλαει πολυ ειναι οτι πρεπει να δωσεις 20ε για μια αδεια ωστε να μπορεις να το λειτουργησεις και σε αλλο κινητο...ξερουμε αν θα αλλαξουνε στο μελλον αυτη τη πολιτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ....Υπάρχουν πληροφορίες αν ετοιμάζεται κάτι? Δυστυχώς δεν σκοπεύουν να κάνουν κάτι στο άμεσο μέλλον. Δες χτεσινή απάντησή τους σε σχετική ερώτηση στο επίσημο group της εταιρίας στο facebook. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20639&stc=1&d=1306942028 http://www.facebook.com/igomyway?sk=wall# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 όσον αφορά το don't panic αυτο που με χαλαει πολυ ειναι οτι πρεπει να δωσεις 20ε για μια αδεια ωστε να μπορεις να το λειτουργησεις και σε αλλο κινητο...ξερουμε αν θα αλλαξουνε στο μελλον αυτη τη πολιτικη? Δεν ξέρουμε αλλά ελπίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Aυτό που ξέρουμε είναι ότι κάποια στιγμή ο χρήστης θα μπορεί να το κλειδώνει πάνω στην sd κάρτα του και έτσι θα μπορεί να το βάζει και σε άλλες συσκευές.Αν και το ιδανικό θα ήταν να κλειδώνει στον google λογαριασμό Οντως το don't panic κάνει καλή δουλειά όσον αφορά στην κάθε αυτού πλοήγηση αν και λείπουν αρκετές λεπτομέρειες για να κάνει την πρώτη θέση. Γι αυτή εγώ προτιμώ το gps navigator 11 της sygic που είναι εντυπωσιακοτατο με πολλα έξτρα όπως τον υπολογιστή ταξιδιού. Έπειτα δουλεύω λιγότερο τα igo 8.4, ndrive 10.1 και σπάνια copilt 8.2. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Υπολογιστή ταξιδιού έχει και το dont panic με αυτόματη εγγραφή της διαδρομής στο ιστορικό και δυνατότητα μετατροπής σε kml για να μπορείς να δεις την διαδρομή σου και στο google earth.Από εκεί και πέρα όμως έχει κάποιες ελλείψεις όπως π.χ. η μη δυνατότητα αναζήτησης διασταύρωσης. Edited June 1, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Από εκεί και πέρα όμως έχει κάποιες ελλείψεις όπως π.χ. η μη δυνατότητα αναζήτησης διασταύρωσης. Επίσης... - δεν αποθηκεύει την διαδρομή (αν κλείσουμε το πρόγραμμα πρέπει να ορίσουμε διαδρομή ξανά). - δεν αποθηκεύει τη ρύθμιση δακτυλίου για όσους μένουν στην Αθήνα. - Δεν υπάρχει δυνατότητα παράκαμψης κατά την διαδρομή. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι πολύ αξιόλογο πρόγραμμα και ευελπιστούμε να μειωθούν οι ελλείψεις του σε επόμενες αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 To Sygic 11 είναι όντως ίσως ότι πιο σύγχρονο υπάρχει για Android στα προγράμματα πλοήγησης. Εντούτοις πολύ θα ήθελα να δω και εδώ ένα iGO Primo. To Sygic 11 είναι ίδιο με το Aura 2.1.3;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 To Sygic 11 είναι ίδιο με το Aura 2.1.3;; Όχι είναι το Aura 3.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Μια πολυ ηλιθια ερωτηση... Εχω samsung galaxy s2 και θελω να ξερω πωσ να χρησιμοπειω το GPS χωρις ιντερνετ. πρεπει να κατεβασω καποιο nagitaτion app με πληρωμη η υπαρχουνε και δωρεαν? γιατι παντως το maps χρειαζεται ιντερνετ για να μου υποδειξει ακριβης τοποθεσια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Μια πολυ ηλιθια ερωτηση... Εχω samsung galaxy s2 και θελω να ξερω πωσ να χρησιμοπειω το GPS χωρις ιντερνετ. πρεπει να κατεβασω καποιο nagitaτion app με πληρωμη η υπαρχουνε και δωρεαν? γιατι παντως το maps χρειαζεται ιντερνετ για να μου υποδειξει ακριβης τοποθεσια .... αν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης δεν χρειάζεσαι ιντερνετ μόνο το gps. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Μια πολυ ηλιθια ερωτηση... Εχω samsung galaxy s2 και θελω να ξερω πωσ να χρησιμοπειω το GPS χωρις ιντερνετ. πρεπει να κατεβασω καποιο nagitaτion app με πληρωμη η υπαρχουνε και δωρεαν? γιατι παντως το maps χρειαζεται ιντερνετ για να μου υποδειξει ακριβης τοποθεσια .... Όλα τα προγράμματα πλοήγησης που αναφέρονται σε αυτή την ενότητα είναι συμβατά με τη συσκευή σου και λειτουργούν αυτόνομα χωρίς απαίτηση σύνδεσης στο internet. Δες και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKUNK93 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 που μπορουμε να (βρουμε ) το navigon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 που μπορουμε να (βρουμε ) το navigon? Αν ζητάς με unofficial τρόπο, ρωτάς σε λάθος μέρος. Δεν μας επιτρέπεται τέτοια συζήτηση εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKUNK93 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 με παρεξηγησες...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 που μπορουμε να (βρουμε ) το navigon? εδώ:blink: Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 με παρεξηγησες...:X Τότε... https://market.android.com/search?q=navigon&so=1&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Παιδια, το κακο με το Sygic 11 ειναι οτι οι δρομολογησεις που προτεινει ειναι αλλου για αλλου. Δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος σε αυτο το θεμα. Για αυτο θεωρω οτι το don't panic, παρα τις οποιες ελλειψεις του ειναι το πιο αξιοπιστο προγραμμα πλοηγησης σημερα για android. Κατι αλλο τωρα. Οποιος εχει Don't Panic σε συσκευη με android 2.3.3 και ιδανικα διπυρηνο (Galaxy S II, HTC Sensation) αν μπορει ας μου στειλει ενα pm. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Καλησπερίζω τη παρέα, βλέπω τις τελευταίες μέρες που διαφημίζουν στη tv μια νέα έκδοση του ndrive (αν δε κάνω λάθος) που τη δίνουν δωρεάν με ένα XPERIA(νομίζω το Χ8) από τον Γερμανό με φωνή του Λαζόπουλου.... Την έχει δοκιμάσει κανείς? Ποιά έκδοση είναι? Μπορούμε να την βρούμε "έξω" από τη προσφορά του πακέτου που συνοδεύει τη νέα συσκευή? thanks apriori ;) Edited June 3, 2011 by vaniasgr subsription Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Παιδια, το κακο με το Sygic 11 ειναι οτι οι δρομολογησεις που προτεινει ειναι αλλου για αλλου. Δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος σε αυτο το θεμα. Για αυτο θεωρω οτι το don't panic, παρα τις οποιες ελλειψεις του ειναι το πιο αξιοπιστο προγραμμα πλοηγησης σημερα για android. Κατι αλλο τωρα. Οποιος εχει Don't Panic σε συσκευη με android 2.3.3 και ιδανικα διπυρηνο (Galaxy S II, HTC Sensation) αν μπορει ας μου στειλει ενα pm. Ευχαριστω. πόσες φορές πρέπει να το πούμε...!!!! iGO v8.4.2.139242 software 800x480 [ANDROID] με χάρτη GreeceNAVTEQ...!!! σε πάει στον προορισμό σου, με το έτσι θελωωωωω....!!!!;) Edited June 5, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 πόσες φορές πρέπει να το πούμε...!!!! iGO v8.4.2.139242 software 800x480 [ANDROID] με χάρτη GreeceNAVTEQ...!!! σε πάει στον προορισμό σου, με το έτσι θελωωωωω....!!!!;) φιλε ηρεμησε, το Don't Panic ζητησε ο ανθρωπος και εαν ηθελε να του προτεινουμε καποιο αλλο, νομιζω πως το αποτελεσμα της δημοσκοπησης τα λεει ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) πόσες φορές πρέπει να το πούμε...!!!! iGO v8.4.2.139242 software 800x480 [ANDROID] με χάρτη GreeceNAVTEQ...!!! σε πάει στον προορισμό σου, με το έτσι θελωωωωω....!!!!;) Το εχω κι αυτο στη συσκευη μου κι ειναι το αμεσως επομενο καλυτερο προγραμμα (σε ρεαλιστικες δρομολογησεις), αλλα σαφως πισω απο το Don't panic σε μονοδρομησεις, ταχυτητα δρομολογησης - επαναδρομολογησης και φυσικα σωστες δρομολογησεις. Βασικα, αναφορικα με το don't panic, το εχω αγορασει, απλα θελω να μου στειλουν ενα μηνυμα αλλοι χρηστες του, που το εχουν και το δουλευουν σε διπυρηνο, γιατι κατι δεν παει καλα με την εφαρμογη και θελω να μου πουνε το δικο τους σεναριο χρησης... Edited June 3, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts