teorizo Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 HanDBase Mobilize your important data with HanDBase! HanDBase is the award-winning handheld computing database application now available for Series 60 smart phones. Experienced handheld users endorse HanDBase for its powerful relational features, easy-to-use interface, and large population of free pre-designed mobile databases hosted on our website. http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1344&faq=22 ================= PhoneLock PhoneLock brings extra security to the phone by enabling remote locking of the phone via SMS messages. Once locked the phone can be unlocked only with the phone's unlock code. PhoneLock provides the sender of the SMS with location information of the phone. Notification messages can be sent to be displayed while the phone is locked. http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1345&faq=5 only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argis Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Υπαρχει καποιος explorer ετσι ωστε να επεξεργαζεσαι τα δεδομενα της sim? :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Υπαρχει καποιος explorer ετσι ωστε να επεξεργαζεσαι τα δεδομενα της sim? :rolleyes: Υπαρχουν οι εφαρμογες "contacts manager","smartVcard","Backup Contacts" [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Παιδια υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε το encoding (σε Greek) στο Opera 8.0 για να μπορουμε να βλεπουμε ελληνικες σελιδες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 To InstantSis to exei dokimasei kaneis?Ego to dokimasa gia na steilo mia idi egktastimeni efarmogi se ena filo kai mou evgale error."cannot open xxx.app". Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argis Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Υπαρχουν οι εφαρμογες "contacts manager","smartVcard","Backup Contacts" Nervous ton explorer ton thelv gia na sbisv tin entolh poy exei i sim otan anigei to kinito na moy leei "how are you" katalabes? oxi diladi gia na epeksergasto tis epafes moy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Nervous ton explorer ton thelv gia na sbisv tin entolh poy exei i sim otan anigei to kinito na moy leei "how are you" katalabes? oxi diladi gia na epeksergasto tis epafes moy. Δύο τινά: πρώτον, τουλάχιστον ο Contacts Manager δε διαχειρίζεται τις επαφές της κάρτας SIM, αλλά τις φυσιολογικές επαφές του κινητού (τα άλλα δεν τα ξέρω :) ), δεύτερον: δεν ήξερα ότι μπορει να αποθηκευτεί στην κάρτα SIM εντολή που να βγάζει startup message σε Sieries 60 κινητά... μήπως το μήνυμα έχει περαστεί από τις ρυθμίσεις του κινητού; Αν ναι τότε από το μενού Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Συσκευή->Γενικές μπορείς να το αλλάξεις... λέμε τώρα :D Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Οχι, μάλλον εννοεί το σπαστικό μηνυμα των "branded" sims των δικτύων που δεν μπορεί να αφαιρεθεί με τίποτα (τουλάχιστον με χρήση κινητών μόνο)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argis Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 guys opote anigo to kinito moy moy leei epano " simiosi sim" kai apo kato moyleei "How are you" katalabate? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Λογικά έχεις κάρτα vodafone σωστά? Σε όλες τις καινούριες sim κάρτες οι vodafone το έχει βάλει να στο λέει αυτό όταν αρχίζει το κινητό. Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Αν δεν είναι ρύθμιση του τηλ. πως μπορείς να μπείς μες στην sim και να το αλλάξεις...?:what: :wacko: http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να το αλλάξεις... Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulis Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 To InstantSis to exei dokimasei kaneis?Ego to dokimasa gia na steilo mia idi egktastimeni efarmogi se ena filo kai mou evgale error."cannot open xxx.app". Ρίξε μια ματιά εδώ "[ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές symbian 7.0s" στις 2 τελευταίες σελίδες. 224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008. Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dstamat Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 παιδια γεια σας. . . . . . μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη (free) που να σου επενθυμιζει οτι εχεις αδιαβαστα μυνηματα? ευχαριστω εκ των προτερων trela_nera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 παιδια γεια σας. . . . . . μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη (free) που να σου επενθυμιζει οτι εχεις αδιαβαστα μυνηματα? ευχαριστω εκ των προτερων Βεβαίως, το SMS Reminder (αν δεν απατώμαι, διορθώστε οι υπόλοιποι), που το ρυθμίζεις και όταν έχεις αδιάβασμα μηνύματα βαράει κάθε τόσο (το ορίζεις εσύ)... ... άσχετο, αυτό με τη SIM και το μήνυμα στην αρχή καινούργιο φρούτο; Εγώ έχω Q, παλιότερα Panafon και δεν τα ξέρω αυτά... free bird :lol: Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Βεβαίως, το SMS Reminder (αν δεν απατώμαι, διορθώστε οι υπόλοιποι), που το ρυθμίζεις και όταν έχεις αδιάβασμα μηνύματα βαράει κάθε τόσο (το ορίζεις εσύ)... ... άσχετο, αυτό με τη SIM και το μήνυμα στην αρχή καινούργιο φρούτο; Εγώ έχω Q, παλιότερα Panafon και δεν τα ξέρω αυτά... free bird :lol: Απ'όσο ξέρω αν δεν διαβάσεις ένα μήνυμα παραμένει ένα φακελάκι όταν το τηλέφωνο είναι στην αναμονή(πάνω δεξιά).Επιπλέον,όταν μπαίνεις στα εισερχόμενα όσα μηνύματα δεν έχεις διαβάσει έχουν δίπλα έναν κίτρινο αστερίσκο(τουλάχιστον στο 7610 μου έτσι κάνει). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Απ'όσο ξέρω αν δεν διαβάσεις ένα μήνυμα παραμένει ένα φακελάκι όταν το τηλέφωνο είναι στην αναμονή(πάνω δεξιά).Επιπλέον,όταν μπαίνεις στα εισερχόμενα όσα μηνύματα δεν έχεις διαβάσει έχουν δίπλα έναν κίτρινο αστερίσκο(τουλάχιστον στο 7610 μου έτσι κάνει). Επίσης, το αστεράκι αυτό υπάρχει και στο αρχικό μενού, πάνω αριστερά στην λέξη "εισερχόμενα", όταν μπαίνεις μέσα στα μηνύματα... :rolleyes: http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Επίσης, το αστεράκι αυτό υπάρχει και στο αρχικό μενού, πάνω αριστερά στην λέξη "εισερχόμενα", όταν μπαίνεις μέσα στα μηνύματα... :rolleyes: Στε Series 60 πρώτης εκδόσεως το αστεράκι που λέτε είναι μία κόκκινη κουκκίδα - πράγματι, τη βγάζει αριστερά από το Εισερχόμενα, δίπλα στο κάθε μήνυμα (και το φακελάκι είναι κίτρινο και κλειστό, ενώ τα ανεγνωσμένα είναι γκρίζα και ανοιχτά, και στην πάνω αριστερή γωνία έχει ένα φακελάκι όσο υπάρχουν μη ανοιγμένα μηνύματα... πάντως πιστεύω ότι το παληκάρι θέλει εφαρμογή που να υπενθυμίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα ότι υπάρχουν τέτοια sms/mms σε περίπτωση που δεν τα άκουσε όταν ήρθαν - αν είχε την καλοσύνη να μας διευκρινίσει;... Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Παιδια μια ερωτηση σχετικα με εφαρμογες που εγκαθιστουνται μεσω Nokia PC Suite. Εχω παρατηρησει οτι οταν εγκαθιστω μια εφαρμογη (sis) μεσω PC Suite (6.6) η εφαρμογη (το αρχικο δηλαδη αρχειο .sis) "μενει" και στην θεση (καρτα μνημης) οπου το "εστειλα" μεσω του PC Suite. Δεν νομιζω οτι συμβαινει το ιδιο οταν στελνω την εφαρμογη στο κινητο (6630) μεσω bluetooth, πηγαινει στα messages, απο κει το κανω install και μετα σβηνω το message. Αν εχω καταλαβει σωστα, το PC Suite κραταει το αρχικο (οπως ειναι πριν την εγκατασταση) αρχειο της εφαρμογης οπως ειναι και εχει σταλθει στην καρτα. Μπορω να το σβησω για να μην πηγαινει χαμενος ο χωρος στην καρτα; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Παιδια μια ερωτηση σχετικα με εφαρμογες που εγκαθιστουνται μεσω Nokia PC Suite. Εχω παρατηρησει οτι οταν εγκαθιστω μια εφαρμογη (sis) μεσω PC Suite (6.6) η εφαρμογη (το αρχικο δηλαδη αρχειο .sis) "μενει" και στην θεση (καρτα μνημης) οπου το "εστειλα" μεσω του PC Suite. Δεν νομιζω οτι συμβαινει το ιδιο οταν στελνω την εφαρμογη στο κινητο (6630) μεσω bluetooth, πηγαινει στα messages, απο κει το κανω install και μετα σβηνω το message. Αν εχω καταλαβει σωστα, το PC Suite κραταει το αρχικο (οπως ειναι πριν την εγκατασταση) αρχειο της εφαρμογης οπως ειναι και εχει σταλθει στην καρτα. Μπορω να το σβησω για να μην πηγαινει χαμενος ο χωρος στην καρτα; :confused: Το ιδιο γινοταν και οταν εστελνες ενα sis με bt και ηθελες να τρεξεις μετα τη εγκατασταση. Το αποθηκευε στην καρτα αυτουσιο και μετα εκανε την εγκατασταση. Εγω τα εσβησα αυτα τα sis στο 6680 μου και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Το ιδιο γινοταν και οταν εστελνες ενα sis με bt και ηθελες να τρεξεις μετα τη εγκατασταση. Το αποθηκευε στην καρτα αυτουσιο και μετα εκανε την εγκατασταση. Εγω τα εσβησα αυτα τα sis στο 6680 μου και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα . Ναι ε; ΟΚ thanx. Θα το τσεκαρω οταν παρω το κινητο πισω (ειναι για αναβαθμιση). BTW, ειμαι ο μονος που εχω προβλημα με το Nokia Audio Manager 5.0 (αυτο που περιλαμβανεται στο Nokia PC Suite 6.6) ; Audio Manager 5.0 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Μου βγαζει το παραπανω κλασικο error και κλεινει.. Χανω τιποτα σπουδαιο η να μην ...ανησυχω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Παιδιά γεια χαρά. Μήπως έχει κανείς καμιά εφαρμογή για να βλέπω DVD ταινίες από το κινητό μου αλλά με υπότιτλους ? Αν δεν υπάρχει , και χωρίς υπότιτλους δεν με χαλάει :) . Επίσης αν έχετε το "χάπι" του Smart Movie και του Mobile MMM Player... και του Mobile Media Maker.... Ότι εφαρμογή έχετε που αφορά ταινίες,αναπαραγωγή/μετατροπή/τροποποίηση βίντεο please στείλτε τις στο email μου : jimoupas@hotmail.com . Thanks in advance. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 παιδία μου έχει τελειώσει η trial περίοδος του zipman και ψάχνω αν υπάρχει κάποια free έκδοση.όποιος το έχει ας μου το στείλει στο e-mail μου, alexispsa@yahoo.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορέσει να βοηθήσει! http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Παιδιά γεια χαρά. Μήπως έχει κανείς καμιά εφαρμογή για να βλέπω DVD ταινίες από το κινητό μου αλλά με υπότιτλους ? Αν δεν υπάρχει , και χωρίς υπότιτλους δεν με χαλάει :) . Επίσης αν έχετε το "χάπι" του Smart Movie και του Mobile MMM Player... και του Mobile Media Maker.... Ότι εφαρμογή έχετε που αφορά ταινίες,αναπαραγωγή/μετατροπή/τροποποίηση βίντεο please στείλτε τις στο email μου : jimoupas@hotmail.com . Thanks in advance. παιδία μου έχει τελειώσει η trial περίοδος του zipman και ψάχνω αν υπάρχει κάποια free έκδοση.όποιος το έχει ας μου το στείλει στο e-mail μου, alexispsa@yahoo.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορέσει να βοηθήσει! Pigainete sto AppZ stin upografi mou. Tha breite ki alla polla programmata.. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dstamat Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Στε Series 60 πρώτης εκδόσεως το αστεράκι που λέτε είναι μία κόκκινη κουκκίδα - πράγματι, τη βγάζει αριστερά από το Εισερχόμενα, δίπλα στο κάθε μήνυμα (και το φακελάκι είναι κίτρινο και κλειστό, ενώ τα ανεγνωσμένα είναι γκρίζα και ανοιχτά, και στην πάνω αριστερή γωνία έχει ένα φακελάκι όσο υπάρχουν μη ανοιγμένα μηνύματα... πάντως πιστεύω ότι το παληκάρι θέλει εφαρμογή που να υπενθυμίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα ότι υπάρχουν τέτοια sms/mms σε περίπτωση που δεν τα άκουσε όταν ήρθαν - αν είχε την καλοσύνη να μας διευκρινίσει;... φιλε μου αυτό ακριβως θέλω, αν έχω αδιαβαστα μυνήματα να μου το επενθυμίζει αν τακτα χρονικα διαστήματα. Υπαρχει ??? ευχαριστώ . . . :O trela_nera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts