Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο που εχω να πω για την επισημη 2.2 ειναι οτι μου μετετρεψε το γαλαξια σε χελωνα. Διαβαζω πολλα καλα εδω μεσα για την JS3 2.2.1 οποτε αν θες δες και αυτην την προοπτικη.

εχεις κανει τα δυο reset μετα την αναβαθμιση που λεει στον οδηγο?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχεις κανει τα δυο reset μετα την αναβαθμιση που λεει στον οδηγο?

Ναι τα εκανα και τα 2, αρχικα ηταν Οκ, μετα απο την εγκατασταση των εφαρμογων μεσω Μαρκετ αρχισε να σερνεται. Πριν κανω ομως αυτο [και αφου ειχε γινει η αναβαθμιση σε 2.2 και τα ρισετ] ειχα περασει πισω τις εφαρμογες με το mybackup pro και τοτε πηγαινε μια χαρα! Περιεργο, και μια που το αναφερεις το ρωταω. Τι παιζει;

Απλα δεν τις εβλεπε με το mybackup pro το Μαρκετ για να κανει τις ενημερωσεις, και ετσι ξαναεκανα τα ρισετ και τις περασα χειροκινητα.

Παιζει κατι με αυτο; Παντος το κινητο ειναι πραγματικα σπαστικο! Το μονο πραγμα που διορθωθηκε και μου αρεσε στην 2.2 ηταν η μπαταρια που ανετα κραταει 2-3 μερες. Κατα τα αλλα το κινητο γονατισε.... :(

Καλησπέρα παίδες έχω ένα GALAXY S και φοράει πάνω τα εξής:

PDA:I9000WXJM8

PHONE:I9000XXJM4

CSC:I9000XXJM1

Υπ' όψιν είναι rooted και έχω και lagfix..

Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε froyo αλλά για κάποιο λόγο το kies δεν με αφήνει χώρια που τελευταία όποτε το συνδέω στο kies mode αναβοσβήνει στο εικονίδιο του usb και δεν το βλέπει ποτέ...

Όσοι έχετε 2.2 έχετε δει διαφορές? γιατί ομολογώ πως παρότι είναι γεμάτο στις εφαρμογές δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα και εφαρμόζω προς το παρόν το ρητό: αν δουλεύει καλά, μην το πειράζεις:p

Τέλος μπορώ με 2.1 να έχω τρόπο να αποθηκεύω τις εφαρμογές από μάρκετ στην sd (εξωτερική);

Ευχαριστώ για το χρόνο σας...:)

Για αρχη βγαλε το lagfix γιατι θα πονεσεις πολυ αν προσπαθησεις να φλασαρεις με αυτο ενεργοποιημενο.

Ενεργοποιησε τον εντοπισμο σφαλματων του usb και δες μετα αν συνδεεται.Επειτα πηγαινε στο hack n roots και διαβασε την πρωτη σελιδα για αναβαθμιση μεσω odin σε JS3 2.2.1.Μην περιμενεις την επισημη δεν θα δεις τιποτα περισσοτερο απο οτι ηδη εχεις με lagfix ενεργο.

Και στο λεει καποιος που περιμενε υπομονετικα για την αναβαθμιση και φλασαρε πρωτη φορα μερικες μερες πριν εχοντας δει του κολλητου μου την 2.2 και δεν μου εκανε καποια εντυπωση και πηγα the hard way σε 2.2.1 και εμεινα μλκς :X απο ταχυτητα και γενικα εντελως διαφορετικο κινητο.:cool:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

παιδια καλημερα!πωσ μπορω να αλλαξω απο KOR σε CΟS σε SAMSUNG GALAXY S???Δοκιμασα με αστερακια διεση κ την ωρα μ βγαζει τις επιλογες, επιλεγω το COS κανει reboot κ οταν ανοιγει παταω να δω αν αλλαξε κ ειναι αποθηκευμενο παλι το KOR αλλα δειχνει ελληνικα.εχω εκδοση PDA I9000 XWJM2- PNONE I9000XXJM1 KAI CSC I9000OXXJM1.Ευχαριστω εκ των προτερων!!

παιδια καλημερα!πωσ μπορω να αλλαξω απο KOR σε CΟS σε SAMSUNG GALAXY S???Δοκιμασα με αστερακια διεση κ την ωρα μ βγαζει τις επιλογες, επιλεγω το COS κανει reboot κ οταν ανοιγει παταω να δω αν αλλαξε κ ειναι αποθηκευμενο παλι το KOR αλλα δειχνει ελληνικα.εχω εκδοση PDA I9000 XWJM2- PNONE I9000XXJM1 KAI CSC I9000OXXJM1.Ευχαριστω εκ των προτερων!!

οταν λες πατας να δεις αν αλλαξε τι πατας δηλαδη??

παιδια δεν ξερω αν αναφερθηκε (εψαξα λιγο προχειρα ) αλλα μολις αναβαθμησα σε JPH FROYO 2.2 σε LG1 JF5 JF9 ειναι απο τα πρωτα galaxy s που κυκλοφορησαν επιτελους......................................

ΛΑΘΟς JG1

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

παιδια δεν ξερω αν αναφερθηκε (εψαξα λιγο προχειρα ) αλλα μολις αναβαθμησα σε JPH FROYO 2.2 σε LG1 JF5 JF9 ειναι απο τα πρωτα galaxy s που κυκλοφορησαν επιτελους......................................

Αυτο μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα?

edit - ακυρο τωρα ειδα το δευτερο μηνυμα σου. Εννοεις οτι αναβαθμισες κανονικα? Βγηκε δηλαδη αναβαθμιση κανονικα? Αντε επιτελους να μην μεινει κανεις παραπονεμενος.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

δηλαδη βγηκε αναβαθμηση και για την τελευταια εκδοση την JG1 της cosmote γερμανος για τα πρωτα τηλ που ηρθαν στην ελλαδα

τωρα γραφει

PDA I9000 XWJPH

PHONE I9000 XXJPP

CSC I9000 XXJP9

build info 2010.12

ναι ναι επιτελους και δεν ξερω αλλοι που ειχαν αλλες εκδοσεις αλλα απο jg1 σε 2,2 ειναι μερα με την νυχτα απο τα λιγα λεπτα που ειδα χωρις reset μαλιστα

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

ναι ναι επιτελους και δεν ξερω αλλοι που ειχαν αλλες εκδοσεις αλλα απο jg1 σε 2,2 ειναι μερα με την νυχτα απο τα λιγα λεπτα που ειδα χωρις reset μαλιστα

Λογικο ειναι φιλε μου. Μεγεια λοιπον θα το προσθεσει και ο Αλεξ στον αρχικο οδηγο.:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ευχαριστω reset να κανω με το 2757 κλπ ?

Ναι καλο ειναι να κανεις ενα. Τα δεδομενα βεβαια θα γινουν καπνος οποτε πρεπει να παρεις το backup σου.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ωραια!!εμειναν δηλαδη οσοι εχουν jm5 με cos η παιζει να μπορουν και αυτοι??μπορει καποιος να το δει??

δηλαδη βγηκε αναβαθμηση και για την τελευταια εκδοση την JG1 της cosmote γερμανος για τα πρωτα τηλ που ηρθαν στην ελλαδα

Μας εφτιαξες τωρα.Ειχα την εντυπωση οτι μαλλον δεν θα την περναμε ποτε.Τελικα ειμαστε και εμεις στο κολπο των αναβαθμισεων και ας ειμαστε τελευταιοι.Αντε τωρα βουρ στην 2.2.1 κτλ.

Μας εφτιαξες τωρα.Ειχα την εντυπωση οτι μαλλον δεν θα την περναμε ποτε.Τελικα ειμαστε και εμεις στο κολπο των αναβαθμισεων και ας ειμαστε τελευταιοι.Αντε τωρα βουρ στην 2.2.1 κτλ.

Μπα δυσκολο να υπηρχε τετοια περιπτωση φιλε, αφου πηρε ενας θα παρουν ολοι. Το ιδιο θα γινει και με την 2.2.1, αν και πολυ καθυστερημενα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εχω εδώ και μερικές μέρες την JS3 την Ολανδική.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις. Δεν μου έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα που να είναι άξιο αναφοράς. Είναι αξιοσημείωτα γρήγορη, τόσο που δεν έχει χρειαστεί να βάλω OCLF, ενώ παλιότερα είχα. Στο quadrant μου βγάζει περίπου στα 1250 αν θυμάμαι καλά, αλλά αυτό είναι απλά ένας αριθμός. Στην καθημερινή χρήση, είναι σούπερ.

Επίσης να πω οτι η κατανάλωση της μπαταρίας έχω την εντύπωση οτι είναι καλύτερη από ότι πριν.

Γενικότερα η λειτουργία τους έχει γίνει νομίζω πιο ομαλή (smooth) θα έλεγαν κάποιοι....

Εσείς τι εντυπώσεις έχετε από τη συγκεκριμένη ΡΟΜ?

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Εχω εδώ και μερικές μέρες την JS3 την Ολανδική.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις. Δεν μου έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα που να είναι άξιο αναφοράς. Είναι αξιοσημείωτα γρήγορη, τόσο που δεν έχει χρειαστεί να βάλω OCLF, ενώ παλιότερα είχα. Στο quadrant μου βγάζει περίπου στα 1250 αν θυμάμαι καλά, αλλά αυτό είναι απλά ένας αριθμός. Στην καθημερινή χρήση, είναι σούπερ.

Επίσης να πω οτι η κατανάλωση της μπαταρίας έχω την εντύπωση οτι είναι καλύτερη από ότι πριν.

Γενικότερα η λειτουργία τους έχει γίνει νομίζω πιο ομαλή (smooth) θα έλεγαν κάποιοι....

Εσείς τι εντυπώσεις έχετε από τη συγκεκριμένη ΡΟΜ?

Έχουν γράψει πολλές εντυπώσεις τα παιδιά στο άλλο θέμα, Hacks/Root/Bελτιώσεις, ρίξε μια ματιά εκεί. Σε γενικές γραμές συμφωνούν μαζί σου.

- Alex

Καλησπέρα

Επανέρχομαι μιας και εγκατέστησα σε ένα galaxy s το froyo αλλά το πρόβλημα με τα εισερχόμενα sms δε λύθηκε.

Ας υποθέσουμε ότι το κινητό κλείνει στις 23.00 και ένα sms, του αποστέλλεται στις 23.10. Όταν ανοίξω το κινητό (πχ την επομένη το πρωί) η μόνη πληροφορία που έχω για το μήνυμα είναι η ώρα που ελήφθη, που είναι βέβαια η ώρα που άνοιξα το κινητό. Ακόμα και όταν επιλέγω το μήνυμα και έπειτα την προβολή στοιχείων μηνύματος, δεν παίρνω την επιπλέον πληροφορία που είναι η ώρα αποστολής του μηνύματος δηλαδή 23.10, πράγμα που υπήρχε στο προηγούμενο μη "έξυπνο" κινητό.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να πάρω και αυτή την πληροφορία;

Πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για sms που να δίνει και αυτή την πληροφορία;

Προς το παρόν δεν έχω εγκαταστήσει κάτι και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα που είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα

Επανέρχομαι μιας και εγκατέστησα σε ένα galaxy s το froyo αλλά το πρόβλημα με τα εισερχόμενα sms δε λύθηκε.

Ας υποθέσουμε ότι το κινητό κλείνει στις 23.00 και ένα sms, του αποστέλλεται στις 23.10. Όταν ανοίξω το κινητό (πχ την επομένη το πρωί) η μόνη πληροφορία που έχω για το μήνυμα είναι η ώρα που ελήφθη, που είναι βέβαια η ώρα που άνοιξα το κινητό. Ακόμα και όταν επιλέγω το μήνυμα και έπειτα την προβολή στοιχείων μηνύματος, δεν παίρνω την επιπλέον πληροφορία που είναι η ώρα αποστολής του μηνύματος δηλαδή 23.10, πράγμα που υπήρχε στο προηγούμενο μη "έξυπνο" κινητό.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να πάρω και αυτή την πληροφορία;

Πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για sms που να δίνει και αυτή την πληροφορία;

Προς το παρόν δεν έχω εγκαταστήσει κάτι και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα που είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό.

Ευχαριστώ

Ρύθμιση δεν υπάρχει που να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα που αναφέρεις - την οποία παρεμπιπτόντως ούτε καν είχα εντοπίσει :lol:

Δοκίμασε το hancent sms από το market (δεν νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημά σου αλλά είναι πολύ πιο όμορφη εφαρμογή από την εργοστασιακή)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Μόλις απέκτησα κι εγώ ένα Γαλαξία S έκδοση JM2/COS, με Eclair 2.1

Πρώτη μου δουλειά να το κάνω upgrade σε 2.2 :

Κατεβάζω το Kies 2 από το site της Ελληνικής Samsung, συνδέω το τηλέφωνο με το pc περιμένοντας να μου βγάλει ειδοποίηση για update σε Froyo 2.2

Τζίφος, τίποτα :( καμία αντίδραση

Βάλε βγάλε USB τίποτα.

Στο Kies menu "Help"-"Check for Updates" μου βγάζει ότι έχετε την τελευταία έκδοση Kies. :mad:

Καμιά βοήθεια παιδιά ?

Μόλις απέκτησα κι εγώ ένα Γαλαξία S έκδοση JM2/COS, με Eclair 2.1

Πρώτη μου δουλειά να το κάνω upgrade σε 2.2 :

Κατεβάζω το Kies 2 από το site της Ελληνικής Samsung, συνδέω το τηλέφωνο με το pc περιμένοντας να μου βγάλει ειδοποίηση για update σε Froyo 2.2

Τζίφος, τίποτα :( καμία αντίδραση

Βάλε βγάλε USB τίποτα.

Στο Kies menu "Help"-"Check for Updates" μου βγάζει ότι έχετε την τελευταία έκδοση Kies. :mad:

Καμιά βοήθεια παιδιά ?

εχεις jm2 cos,εχεις κατεβασει το kies 2 και δεν σου βγαζει update???σιγουρα εχεις 2.1??αν θες ξαναδοκιμασε παντως και αν παλι δεν σου βγαινει καντο με το kies patcher οπως λεω στην υπογραφη μου η στην ενοτητα hack and roots πρωτο ποστ...:)

εχεις jm2 cos,εχεις κατεβασει το kies 2 και δεν σου βγαζει update???σιγουρα εχεις 2.1??αν θες ξαναδοκιμασε παντως και αν παλι δεν σου βγαινει καντο με το kies patcher οπως λεω στην υπογραφη μου η στην ενοτητα hack and roots πρωτο ποστ...:)

Το ξανακοίταξα. Εχω PDA : I9000XWJM2 και PCode : GT-I9000HKDCOS και Firmware : 2.1-update1

Το Kies το κατέβασα από το site της Ελληνικής Samsung και είναι το 2.0.0.11011_16

Στο pc έχω Windows 7 Ultimate 64-bit

Προσπάθησα αρκετές φορές μήπως βρει upgrade αλλά τίποτα.

Απεγκατέστησα το kies και το ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα :confused:

Σημείωση : Τώρα που πάω να τρέξω το kies αυτό κρασάρει και κλείνει και ανοίγει κανονικά μετά από 3-4 προσπάθειες. Δεν μ'αρέσει αυτό :worry:

Παρόμοια κατάσταση κανείς ?

Το ξανακοίταξα. Εχω PDA : I9000XWJM2 και PCode : GT-I9000HKDCOS και Firmware : 2.1-update1

Το Kies το κατέβασα από το site της Ελληνικής Samsung και είναι το 2.0.0.11011_16

Σημείωση : Τώρα που πάω να τρέξω το kies αυτό κρασάρει και κλείνει και ανοίγει κανονικά μετά από 3-4 προσπάθειες. Δεν μ'αρέσει αυτό :worry:

δεν ξερω γιατι δεν σου κανει το update....πολυ παραξενο..αν θες δοκιμασε την διαδικασια στην υπογραφη μου...

Windows 7 "64" φιλε μου γι αυτο.

Windows 7 "64" φιλε μου γι αυτο.

δεν εχει καμια σχεση που ειναι windows 7 64 σε μενα μια χαρα εγινε η αναβαθμιση ;)

δεν εχει καμια σχεση που ειναι windows 7 64 σε μενα μια χαρα εγινε η αναβαθμιση ;)
Σε 2 φιλους μου με 64αρια δε μπορουσε, τα βαλαμε σε 32αρι και εγινε μια χαρα η αναβαθμιση και στους 2. Δε ξερω το γιατι, αλλα εδειχνε ασυμβατοτητα με τετοιου ειδους κολληματα που περιγραφει και ο φιλος πιο πανω.

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked