Stinger Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Εμας ακομα να μας τη δωσει το Kies! εξαλλος ειμαι... :p Ρε παιδιά πότε κυκλοφορεί η αναβάθμηση λογισμικού Android 2.2 Froyo για Samsung Galaxy S για χρήστες που δεν έχουν γενικό firmware XWJM2 αλλά XWEUR;:confused: Κιες patcher ρε παιδιά, γιατί παιδεύεστε ακόμα? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Προφανως λογο του οτι καποιοι σαν εμας θελουν να διατηρησουν την εγκυηση τους στο ακεραιο και δεν τους αρεσουν οι πειραματισμοι.Ειναι πολυ εξοργιστικο πλεον να μην εχει βγει αναβαθμιση για jm5 και νομιζω οτι η samsung το παρακανε αυτη την φορα.Απο μονη της κατηγοριοποιησε το ιδιο τηλεφωνο της,τους πελατες της ,αναλογα με το δικτυο κινητης που εχουν. Μια αναβαθμιση για ολα τα ομοια τηλεφωνα ,ας το βρουν και ας το κανουν ελεος.. Δηλαδη μπορει να συμβαινει αυτο , εγω που ειμαι πελατης wind (jm5) γιατι να ξαναπαρω samsung ή νομιζουν οτι θα αλλαξω την wind. Απο δω και στο εξης HTC ,Apple ,Motorola, ας μην νομιζουν οτι δεν υπαρχουν ανταγωνιστες. Καλο το galaxy αλλα ως εκει ,με εχει πληγωσει και εχει εξαντλησει την υπομονη μου ,κομματιαζοντας την διαθεση μου για αναβαθμιση και βελτιωση της συσκευης που πληρωσα 530Ε.Καταναλωτης ειμαι και μια φορα ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 να ρωτησω κατι που το ξαναρωτησα αλλα απαντηση δεν πηρα αφου εβαλα την 2.2.1 πηγα να περασω τις ρυθμισεις για το 3G και τα mms εκανα λοιπον δυο διαφορετικα APN για την Cosmote ...ενα για το 3G και ενα για τα mms. Σε καθενα που εφτιαχνα παταγα "αποθηκευση" και με εβγαζε ξανα στην αρχικη σελιδα των APN χωρις ομως να εμφανιζει το νεο προφιλ που μολις εσωσα. Λεω, καλα δεν πειραζει ας δουμε αν δουλευει. Πραγματικα δουλευε. Μονο που οταν εκλεισα και ξανανοιξα το κινητο, παλι δεν δουλευε το 3G. Προφανως δεν ειχε σωσει το προφιλ παρολλο που εγω ειχα πατησει αποθηκευση και δεν μου εβγαλε κανενα μηνυμα σφαλματος. Καμια ιδεα? Ακολουθα τις οδηγιες του Tony εδω περα για cosmote http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3445579#post3445579 και κοιτα και στο blog του που εχει στην υπογραφη του και για τις αλλες εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komodos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Από τότε που εκανα αναβάθμιση σε froyo 2.2, δεν μπορώ να αλλάξω ήχο κλήσης στις επαφές. Ξέρει κανένας το γιατί και πως το φτάχνω? Επίσης παρατήρησα ότι το kies registry patcher δεν λειτουργεί με το νέο kies2. Καμμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Από τότε που εκανα αναβάθμιση σε froyo 2.2, δεν μπορώ να αλλάξω ήχο κλήσης στις επαφές. Ξέρει κανένας το γιατί και πως το φτάχνω? Επίσης παρατήρησα ότι το kies registry patcher δεν λειτουργεί με το νέο kies2. Καμμιά λύση? εμενα μου συμβαινει αλλο τρελο με τους ηχους κλησεων των επαφων βαζω διαφορετικο ηχο κλησης σε καμια δεκαρια επαφες (κολλητους) και ολα πανε καλα. Σημειωνω οτι οι μουσικες για τις επαφες ειναι τραγουδια περασμενα στην εξωτερικη sd. Μολις κανω mount το κινητο για να περασω ενα αρχειο (ασχετο με τις μουσικες των επαφων) για καποιο αλλο ζητημα (ας πουμε μια φωτογραφια για παραδειγμα) παρολλο που δεν πειραζω σε τιποτα τα τραγουδια, μου αλλαζει τους ηχους κλησεων και βαζει οτι του καπνισει (κατι σαν random). Τωρα σκεφτηκα (και δεν το εχω τσεκαρει) μηπως τυχον προσθετοντας ας πουμε ενα αρχειο μετακινει ολα τα αρχειο κατα μια θεση οποτε στις επαφες βαζει το αμεσως επομενο τραγουδι απο αυτο που επαιζαν. Θα το τσεκαρω κι αυτο. Αλλα για την ωρα μολις κανω mount πανε περιπατο ολοι οι προσωπικοι ηχοι κλησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Προφανως λογο του οτι καποιοι σαν εμας θελουν να διατηρησουν την εγκυηση τους στο ακεραιο και δεν τους αρεσουν οι πειραματισμοι.Ειναι πολυ εξοργιστικο πλεον να μην εχει βγει αναβαθμιση για jm5 και νομιζω οτι η samsung το παρακανε αυτη την φορα.Απο μονη της κατηγοριοποιησε το ιδιο τηλεφωνο της,τους πελατες της ,αναλογα με το δικτυο κινητης που εχουν. Μια αναβαθμιση για ολα τα ομοια τηλεφωνα ,ας το βρουν και ας το κανουν ελεος.. Δηλαδη μπορει να συμβαινει αυτο , εγω που ειμαι πελατης wind (jm5) γιατι να ξαναπαρω samsung ή νομιζουν οτι θα αλλαξω την wind. Απο δω και στο εξης HTC ,Apple ,Motorola, ας μην νομιζουν οτι δεν υπαρχουν ανταγωνιστες. Καλο το galaxy αλλα ως εκει ,με εχει πληγωσει και εχει εξαντλησει την υπομονη μου ,κομματιαζοντας την διαθεση μου για αναβαθμιση και βελτιωση της συσκευης που πληρωσα 530Ε.Καταναλωτης ειμαι και μια φορα ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ. φιλε μου δεν χανεις την εγγηυση σου αν θελεις να πας στην επισημη 2.2 με kies patcher δες τους οδηγους στο πρωτο ποστ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) φιλε μου δεν χανεις την εγγηυση σου αν θελεις να πας στην επισημη 2.2 με kies patcher δες τους οδηγους στο πρωτο ποστ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι, τη χάνει γιατί έχει JM5, που έχει άλλο product code (EUR, όχι COS). Kαι το λένε και οι οδηγοί. εμενα μου συμβαινει αλλο τρελο με τους ηχους κλησεων των επαφων βαζω διαφορετικο ηχο κλησης σε καμια δεκαρια επαφες (κολλητους) και ολα πανε καλα. Σημειωνω οτι οι μουσικες για τις επαφες ειναι τραγουδια περασμενα στην εξωτερικη sd. Μολις κανω mount το κινητο για να περασω ενα αρχειο (ασχετο με τις μουσικες των επαφων) για καποιο αλλο ζητημα (ας πουμε μια φωτογραφια για παραδειγμα) παρολλο που δεν πειραζω σε τιποτα τα τραγουδια, μου αλλαζει τους ηχους κλησεων και βαζει οτι του καπνισει (κατι σαν random). Τωρα σκεφτηκα (και δεν το εχω τσεκαρει) μηπως τυχον προσθετοντας ας πουμε ενα αρχειο μετακινει ολα τα αρχειο κατα μια θεση οποτε στις επαφες βαζει το αμεσως επομενο τραγουδι απο αυτο που επαιζαν. Θα το τσεκαρω κι αυτο. Αλλα για την ωρα μολις κανω mount πανε περιπατο ολοι οι προσωπικοι ηχοι κλησεων Βασικά δε συνιστάται να βάζεις πράγματα που χρειάζονται στις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου στην εξωτερική κάρτα. π.χ. ήχους κλήσης, widgets που είναι στις homescreens, etc. Ίσως είναι bug, αλλά γενικά να το αποφεύγεις.. ελπίζω να το διορθώσουν στο μέλλον. Edited January 7, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ναι, τη χάνει γιατί έχει JM5, που έχει άλλο product code (EUR, όχι COS). Kαι το λένε και οι οδηγοί. εχεις δικιο tyxerakia δεν προσεξα οτι εχει jm5. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή εχω χαθεί στη μεταφραση θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μάλλον εχει απαντηθεί αλλά οι σελίδες ειναι εκατοντάδες. εχω pda I9000XWJM5 PHONE I9000XXJM1 CSC I9000OXXJM1 και έχω κανει root με οclf . οταν με το καλό ερθει και για μας το froyo θα πρεπει να βγάλω το lagfix ή να κάνω unroot γενικώς? να πω οτι το κινητό δεν είναι απο καμια απο τις 3 εταιρειες. ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή εχω χαθεί στη μεταφραση θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μάλλον εχει απαντηθεί αλλά οι σελίδες ειναι εκατοντάδες. εχω pda I9000XWJM5 PHONE I9000XXJM1 CSC I9000OXXJM1 και έχω κανει root με οclf . οταν με το καλό ερθει και για μας το froyo θα πρεπει να βγάλω το lagfix ή να κάνω unroot γενικώς? να πω οτι το κινητό δεν είναι απο καμια απο τις 3 εταιρειες. ευχαριστω εκ των προτέρων Θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βγάλεις το lagfix πριν περάσεις το froyo και γενικότερα οποιαδήποτε rom. Αλλιώς υπάρχει εξαιρετικά μεγάλος κίνδυνος να μείνεις με ένα κινητό-τούβλο! Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ευχαριστώ Δεσποινα. Αρα το root μενει το lagfix φευγει. ΟΚ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παιδια καλησπερα...εχω ερωτηση s.o.s...!!!!περασα με το patcher την 2.2.1 η οποια επιβεβαιωνω και εγω οπως ολοι πριν απο μενα οτι ειναι αφανταστα σταθερη ,γρηγορη με λιγα λογια οπως ακριβως θα επρεπε να ειναι το κιν..Προσπαθησα να περασω συμφωνα με τους οδηγους το swype- γιατι για μενα ειναι ενα απο τα βασικοτερα στοιχεια του κιν -καθως και το πληκτρολογιο αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι..μου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη των αρχειων του swype τα οποια υπαρχουν στον οδηγο στο συστημα...και το χειροτερο ειναι οτι εσβησα τα πρωτοτυπα χωρις να τα κανω back up και τωρα δεν εχω καθολου swype...!!!δεν τολμω να κανω το ιδιο και για το πληκτρολογιο....χρησιμοποιησα titanium και root explorer... Τι φταιει??? ?Υπαρχει καποιος αλλος με παρομοιο προβλημα..???. Και εχω να περασω και τις ρυθμισεις για το ιντερνετ... Αμα δεν δω και εκει φως.......με βλεπω για 2.2 παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παιδια καλησπερα...εχω ερωτηση s.o.s...!!!!περασα με το patcher την 2.2.1 η οποια επιβεβαιωνω και εγω οπως ολοι πριν απο μενα οτι ειναι αφανταστα σταθερη ,γρηγορη με λιγα λογια οπως ακριβως θα επρεπε να ειναι το κιν..Προσπαθησα να περασω συμφωνα με τους οδηγους το swype- γιατι για μενα ειναι ενα απο τα βασικοτερα στοιχεια του κιν -καθως και το πληκτρολογιο αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι..μου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη των αρχειων του swype τα οποια υπαρχουν στον οδηγο στο συστημα...και το χειροτερο ειναι οτι εσβησα τα πρωτοτυπα χωρις να τα κανω back up και τωρα δεν εχω καθολου swype...!!!δεν τολμω να κανω το ιδιο και για το πληκτρολογιο....χρησιμοποιησα titanium και root explorer... Τι φταιει??? ?Υπαρχει καποιος αλλος με παρομοιο προβλημα..???. Και εχω να περασω και τις ρυθμισεις για το ιντερνετ... Αμα δεν δω και εκει φως.......με βλεπω για 2.2 παλι... Aκολουθα ακριβως τους οδηγους και δε θα εχεις προβλημα... και θυμίσου να κανεις R/W το /system πρώτα... αν έχεις πρόβλημα πμ Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Aκολουθα ακριβως τους οδηγους και δε θα εχεις προβλημα... και θυμίσου να κανεις R/W το /system πρώτα... αν έχεις πρόβλημα πμ Τελικα το περασα με εναν ανορθοδοξο τροπο αφου εκανα install το app απο την sd χωρις να βαλω τα αρχεια στο system..!!!Τι να πω...???Τελος καλο ολα καλα.. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου Αλεξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AragornCY Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Εσείς καλά την έχετε ρε παιδιά. Άλλοι έβαλαν 2.2 άλλοι 2.2.1 εμείς ακόμη είμαστε στην 2.1 Εγώ ρε παιδιά έχω Ι9000XXJM1. Έκδοση firmware λέει: 2.1update1 Επίσης PCode: GT-I9000HKDCYO (Κυπριακό πράγμα δηλαδή). Όταν πας να επιλέξεις χώρα απο το site της Samsung δεν έχει καν την Κύπρο. Μπορώ εγώ να κάνω αναβάθμιση σε 2.2 ; Μπορώ να το κάνω απο κάποιο official site της Samsung ή θα πρέπει να ακολουθήσω άλλο δρόμο; Ευχαριστώ. Edited January 10, 2011 by AragornCY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Εσείς καλά την έχετε ρε παιδιά. Άλλοι έβαλαν 2.2 άλλοι 2.2.1 εμείς ακόμη είμαστε στην 2.1 Εγώ ρε παιδιά έχω Ι9000XXJM1. Έκδοση firmware λέει: 2.1update1 Επίσης PCode: GT-I9000HKDCYO (Κυπριακό πράγμα δηλαδή). Όταν πας να επιλέξεις χώρα απο το site της Samsung δεν έχει καν την Κύπρο. Μπορώ εγώ να κάνω αναβάθμιση σε 2.2 ; Μπορώ να το κάνω απο κάποιο official site της Samsung ή θα πρέπει να ακολουθήσω άλλο δρόμο; Ευχαριστώ. Αναλογη απορια ειχε και αλλος φιλος λιγες σελιδες πριν. Δεν μπορει να γινει επισημη αναβαθμιση στο τηλεφωνο σου. Η αναβαθμιση δεν γινεται απο το site αλλα απο το προγραμμα kies. Μπορεις να αναβαθμιστεις παρολα αυτα μεσω kies patcher. Αυτα που λεμε εχουν απαντηθει παρα πολλες φορες. Διαβασε τους οδηγους για νεους χρηστες και hacks/root/βελτιωσεις και θα βρεις οτι χρειαζεσαι.:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 εχω αυτα: pda": i9000bujp7 phone :i9000bujp5 csc: i9000gvgrjp5 froyo 2.2 kernel 2.6.32.9 και θελω να βαλω αυτα Darky's v8.0 Gingerbread Edition 2.2.1 JPY καταρχην γινετε? και κατα δευτερον με ποια σειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 εχω αυτα: pda": i9000bujp7 phone :i9000bujp5 csc: i9000gvgrjp5 froyo 2.2 kernel 2.6.32.9 και θελω να βαλω αυτα Darky's v8.0 Gingerbread Edition 2.2.1 JPY καταρχην γινετε? και κατα δευτερον με ποια σειρα? Kαταρχην κοιτας τους οδηγους και προχωρας. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) ποιυς οδηγουσ? φοβαμαι μηπως υπαρχει προβλημα συμβατοτητας απο το fw που ειμαι σε αυτο που θελω να βαλω ψαχνω και στο xda αλλα εκει ειναι πιο πολυπλοκα τα πραγματα βλεπω οτι εχεις τελευταια την xxjpy μηπωσ να ξεκινησω περνωντας αυτη και μετα να βαλω darky v8? Edited January 10, 2011 by arnaia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 ποιυς οδηγουσ? φοβαμαι μηπως υπαρχει προβλημα συμβατοτητας απο το fw που ειμαι σε αυτο που θελω να βαλω ψαχνω και στο xda αλλα εκει ειναι πιο πολυπλοκα τα πραγματα βλεπω οτι εχεις τελευταια την xxjpy μηπωσ να ξεκινησω περνωντας αυτη και μετα να βαλω darky v8? Καταρχας για την darkys πρεπει να περασεις το clockwork mod και οδηγους θα βρεις στο xda. Για να περασεις την JPY μπορεις να ακολουθησεις τους οδηγους που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα των thread οδηγοι για νεους χρηστες και hacks/root/βελτιωσεις. Αναφερεται η διαδικασια περασματος της JPH μεσω kies patcher. Ο τροπος για την JPY ειναι ο ιδιος απλα αντι για COS στο spoofer θα βαλεις XEU. Η εγγυηση σου θα χαθει βεβαια και επιπλεον δεν θα εχεις ελληνικο πληκτρολογο και swype τα οποια μπορεις να περασεις πολυ ευκολα. Εαν θελεις κοιτας και στην υπογραφη του χρηστη TonyK και μπαινεις στο blog του οπου υπαρχει αναλυτικα ο οδηγος για περασμα της JPY οπως και βιντεο αλλα και λινκς με τα αρχεια. Ελπιζω να σε βοηθησα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπερα παιδια, δεν ξερω που να γραψω την απορια μου. Δυστυχως αρχισαν τα προβληματα οπως το βλεπω.... 1. Το MLS destinator εγινε corrupt απο την καρτα μου και ετσι πρεπει να τρεχω να μου την αλλαξουν. Ελπιζω να το δεχτουν γιατι αλλιως θα τους παρει ο διαολος με το κ@λοπρογραμμα τους που θελει να πιανει μια ολοκληρη sd slot. 2. Εχω την jg1 και φυσικα (γαμ@ την τυχη μου δεν με αναβαθμιζει το Kies). H ερωτηση μου προς τα παιδια ειναι : αν ακολουθησω τον οδηγο του Τυχερακια με το πατςερ του Κιες, τοτε αυτοματα θα μου περασει την 2.2.1 ? Η' την 2.2? Απο τη μια θελω τη 2.2.1 απλα ξενερωνω που δεν θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο και θα αρχισω τις χακεριες να βαζω κι εκει. 3. Καποιο παιδι ειπε οτι το kies patcher δε λειτουργει στο νεο Κιες? Ισχυει κατι τετοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπερα παιδια, δεν ξερω που να γραψω την απορια μου. Δυστυχως αρχισαν τα προβληματα οπως το βλεπω.... 1. Το MLS destinator εγινε corrupt απο την καρτα μου και ετσι πρεπει να τρεχω να μου την αλλαξουν. Ελπιζω να το δεχτουν γιατι αλλιως θα τους παρει ο διαολος με το κ@λοπρογραμμα τους που θελει να πιανει μια ολοκληρη sd slot. 2. Εχω την jg1 και φυσικα (γαμ@ την τυχη μου δεν με αναβαθμιζει το Kies). H ερωτηση μου προς τα παιδια ειναι : αν ακολουθησω τον οδηγο του Τυχερακια με το πατςερ του Κιες, τοτε αυτοματα θα μου περασει την 2.2.1 ? Η' την 2.2? Απο τη μια θελω τη 2.2.1 απλα ξενερωνω που δεν θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο και θα αρχισω τις χακεριες να βαζω κι εκει. 3. Καποιο παιδι ειπε οτι το kies patcher δε λειτουργει στο νεο Κιες? Ισχυει κατι τετοιο??? Mε την JG1 μπορείς να βάλεις επίσημα την JPH, διάβασε τους οδηγούς, που δε θα θέλει "χακεριές". Επίσης, η mls που είναι τραγική όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι συμβατή με το φρόγιο, οπότε ό,τι και να βάλεις ξέχνα το το κ@λοπρόγραμμά τους. Τέλος ναι, δεν παίζει το πατσερ ακόμα με το καινούριο κιες 2 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ευχαριστω ρε Τυχερακια για την αμεση απαντηση : ) Το ξερω για το Φρογιο και την ΜΛΣ ok, απλα αν αποφασισω να μεινω χωρις πλοηγο, θελω να βαλω το 2.2. Επειδη λετε οτι με το patcher, ξεγελας το Kies οτι εισαι σε αλλη χωρα, αν το βαλω, αυτο θα μου κατεβασει την Ελληνικη ?Αυτο εννοω.Αν θες τη 2.2.1 κανεις κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ευχαριστω ρε Τυχερακια για την αμεση απαντηση : ) Το ξερω για το Φρογιο και την ΜΛΣ ok, απλα αν αποφασισω να μεινω χωρις πλοηγο, θελω να βαλω το 2.2. Επειδη λετε οτι με το patcher, ξεγελας το Kies οτι εισαι σε αλλη χωρα, αν το βαλω, αυτο θα μου κατεβασει την Ελληνικη ?Αυτο εννοω.Αν θες τη 2.2.1 κανεις κατι αλλο ? Δεν κάνει αυτό το patcher. Please διάβασε το πρώτο link στο θέμα για hacks/root που λέω πώς γίνεται η αναβάθμιση, και αν έχεις απορίες ξαναρώτα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) "Οfficially" upgraded to 2.2.1 :D Θα του τραβήξω και μια επαναφορά ρυθμίσεων (ίσως και hard reset να καθαρίσει τελείως) και μετά ξανά πέρασμα μόνο εφαρμογών που θέλω (όχι με restore) για να είμαι σίγουρος πως όλα έγιναν σωστά. Μένει μετά το Ελληνικό Swype, αλλά νομίζω ότι πλέον το "έχουμε" κι αυτό! ;) EDIT: Σε πρώτη φάση βλέπω άξιζε τον κόπο, έχει χρώματα στα μενού με τις ρυθμίσεις!! Edited January 10, 2011 by hsigma Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts