Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Είμαι με eclair (jf3 ακόμη....vodafone αγγλίας που αναβαθμίζεται μόνο σε jp5 μέσω kies) και ψήνομαι να βάλω την jpy κι ας χάσω την εγγύηση. Απ'όσο κατάλαβα ακολουθώ τον οδηγό της πρώτης σελίδας και αντί για COS βάζω XEU, σωστά; Επειδή όμως σκέφτομαι ότι μάλλον δεν έχω τα κότσια να το κάνω (!!!) ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να το κάνει για μένα... Θα ήμουν υπόχρεη και με αμοιβή αν θέλει. Αν ενδιαφέρεται κανείς που είναι γνώστης ας επικοινωνήσει μαζί μου (περιοχή Αθήνα-Γαλάτσι). Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. Καλή Χρονιά σε όλους!:)

καλημερα αν θελεις την γνωμη μου καλυτερα να ριξεις ενα διαβασμα και να το κανεις μονη σου για να μπεις στο νοημα του γαλαξια μας επιδη εχει και ενα ενδιαφερον ρε γ@μ©τ© ,και οι οδηγοι των παιδιων εδω μεσα ειναι κατανοητοι με απλα λογια και αν προκιψει καποιο λογικο η μη ερωτημα το θετεις

και σε βοηθαμε ολοι.Να φανταστεις οτι και εγω που ημουν τελειος ασχετος, τωρα ειμαι λιγο ασχετος :)θα την κανω μονος μου ολη την διαδικασια απλα συνεχιζω να διαβαζω τους οδηγους για να ειμαι 100% σιγουρος

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, παρατήρησα κάτι στην JPY 2.2.1...όταν κάνω reboot το κινητό χάνει τις ρυθμίσεις φωτεινότητας (τη βάζει από μόνο του σχεδόν στο τέρμα χωρίς το auto να είναι τσεκαρισμένο) και τις ρυθμίσεις γλώσσας στα μηνύματα ( default messenger ).

Ιδέες;

Εγω τελικα μετα απο καποια flashαρισματα πριν βγει η 2.2 ξαναγυρισα στην μαμα JG1 εδω κ καιρο περιμενοντας την επισημη αναβαθμισηηηηηηη.!!! Επειδη ομως δυσκολευομαι να βρω προβλημα σοβαρο στο τηλεφωνο μου κ διαβαζοντας τα ποστ των παιδιων μαλλον δεν θα παρω το γιαουρτακι που περιμεναμε τοσο καιρο! Κ δεν ειμαι απλός χρηστης βεβαια για να ειμαι ''τυφλος''!!! Χρησιμοποιω mail , wifi , internet , 3g καθως k πλοηγηση που κ που! Επισης εχω καμμια 40αρια εφαρμογες κ ειμαι φυσικα root απο την πρωτη στιγμη. Τα διαφορα lagfix τα δοκιμασα αλλα περαν του γνωστου benchmark δεν ειδα καποια αισθητη διαφορα οποτε πηραν δρομο. Κλασσικα autokiller k τιποτε αλλο!!! Με ενοχλει ο αγγλικη αλφαβητος βεβαια στις επαφες αλλα ...ε....το συνηθισα πλεον!!! Επισης καταλαβα πως τα προβληματα που αναφερουν καποια παιδια εδω αρκετες φορες δεν εχουν να κανουν με την εκαστοτε rom αλλα με τις εφαρμογες που εχουν εγκαταστησει! JG1 λοιπον ... κ παλι JG1 μεχρι να με πεισει καποια νεα rom πως αξιζει να ξανασεταρω το τηλεφωνο μου απο την αρχη. Σταματησα να εχω τετοιες φιλοδοξιες γιατι μονο απογοητευση εχουμε εισπραξει μεχρι τωρα απο τον Σεπτεμβριο που περιμεναμε το yople!!!

Πραγματικά, εαν δεν θες 2.2 για κάποιο λόγο (κι εφόσον υποθέτω πως ειναι COS το τηλ σου) γιατι δεν βαζεις τουλαχιστον την επισημη JM2 που εχει βγει για cosmote; η JG1 επειδη δυστυχως την ειχα κι εγω ειναι απλα απαραδεκτη...

εχω froyo εδω και δυο μερες και το εχω λιωσει στις δοκιμες και τις παρατηρησεις

αναρωτιεμαι τι περιμεναμε εδω και τοσους μηνες?

μερικα χρωματακια στο menu των ρυθμισεων?

ενα flash player για να βλεπουμε τα funny mails που μας στελνουν?

..........

εντελως τζαμπα ολη η φασαρια!!!

JG1 λοιπον ... κ παλι JG1 μεχρι να με πεισει καποια νεα rom πως αξιζει να ξανασεταρω το τηλεφωνο μου απο την αρχη. Σταματησα να εχω τετοιες φιλοδοξιες γιατι μονο απογοητευση εχουμε εισπραξει μεχρι τωρα απο τον Σεπτεμβριο που περιμεναμε το yople!!!

Πραγματικά, εαν δεν θες 2.2 για κάποιο λόγο (κι εφόσον υποθέτω πως ειναι COS το τηλ σου) γιατι δεν βαζεις τουλαχιστον την επισημη JM2 που εχει βγει για cosmote; η JG1 επειδη δυστυχως την ειχα κι εγω ειναι απλα απαραδεκτη...
ρε παιδια,για την επισημη 2.2 που ολοι περιμεναμε,τα ειχαμε πει ολα αυτα γιατι ειχαμε ηδη δοκιμασει καποιες jpa κλπ και ξεραμε τι θα ηταν το <καρπουζι> :p απο πριν!!Εχει βουηξει το φορουμ απο τις 2.2.1 οι οποιες κυριολεκτικα πετανε (κι εγω με 2.2.1 ειμαι κι ουτε καν διανοουμαι να βαλω καποια 2.2) γιατι δεν βαζετε κι εσεις?θα δειτε ενα galaxy ανταξιο αυτου που περιμενατε οταν το αγορασατε!!

Καλησπέρα! Ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Είμαι με eclair (jf3 ακόμη....vodafone αγγλίας που αναβαθμίζεται μόνο σε jp5 μέσω kies) και ψήνομαι να βάλω την jpy κι ας χάσω την εγγύηση. Απ'όσο κατάλαβα ακολουθώ τον οδηγό της πρώτης σελίδας και αντί για COS βάζω XEU, σωστά; Επειδή όμως σκέφτομαι ότι μάλλον δεν έχω τα κότσια να το κάνω (!!!) ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να το κάνει για μένα... Θα ήμουν υπόχρεη και με αμοιβή αν θέλει. Αν ενδιαφέρεται κανείς που είναι γνώστης ας επικοινωνήσει μαζί μου (περιοχή Αθήνα-Γαλάτσι). Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. Καλή Χρονιά σε όλους!:)
ειναι πανευκολο να κανεις update μεσω kies,αρκει να κατεβασεις το kies patcher στο pc σου και να συνδεσεις το κινητο σου με το καλωδιο..αυτο ειναι ολο!!

ρε παιδια,για την επισημη 2.2 που ολοι περιμεναμε,τα ειχαμε πει ολα αυτα γιατι ειχαμε ηδη δοκιμασει καποιες jpa κλπ και ξεραμε τι θα ηταν το <καρπουζι> :p απο πριν!!Εχει βουηξει το φορουμ απο τις 2.2.1 οι οποιες κυριολεκτικα πετανε (κι εγω με 2.2.1 ειμαι κι ουτε καν διανοουμαι να βαλω καποια 2.2) γιατι δεν βαζετε κι εσεις?θα δειτε ενα galaxy ανταξιο αυτου που περιμενατε οταν το αγορασατε!!

ειναι πανευκολο να κανεις update μεσω kies,αρκει να κατεβασεις το kies patcher στο pc σου και να συνδεσεις το κινητο σου με το καλωδιο..αυτο ειναι ολο!!

Πέστα! Δεν μπορώ να βλέπω sgs με την πολυαναμενόμενη 2.2 OFICIAL Ελληνική... (ΞΥΣΤΑ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ) ακόμα και eclair από την στιγμή που έχει βγεί 2.2.1 .. είναι κρίμα πραγματικά.

Πέστα! Δεν μπορώ να βλέπω sgs με την πολυαναμενόμενη 2.2 OFICIAL Ελληνική... (ΞΥΣΤΑ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ) ακόμα και eclair από την στιγμή που έχει βγεί 2.2.1 .. είναι κρίμα πραγματικά.

ειναι σαν να μας εχουν μπροστα μας ενα τρικυκλο και μια mercedes κι εμεις να θελουμε ντε και καλα να παρουμε το τρικυκλο!!!:lol::lol:

εν τω μεταξυ,ετσι απο περιεργεια,πατσαρισα το kies με το eur να δω αν εχουν δωσει το update για την jm5...ΤΙΠΟΤΑ!!!!..μιλαμε οι ανθρωποι ειναι για πολλες κλωτσιες!!!!:chair:

Παιδιά καλή χρονιά και από εμένα,

Σχετικά με το hard reboot, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην διαδικασία που γίνεται με τα πλήκτρα και σε αυτή που γίνεται από το μενού του κινητού? (Εννοώ ως προς το αποτέλεσμα)

Στην διαδικασία των πλήκτρων ποια ακριβώς πλήκτρα πατάμε (νομίζω είναι volume up + home + power) και στη συνέχεια τι επιλέγουμε?

Κανένας από τους φορουμίτες ???

νομιζω ειναι η ιδια διαδικασια

πατας οπως ειπες οταν ειναι κλειστο το κινητο vol up+κεντρικο πληκτρο+πληκτρο οn/off (με αυτη τη σειρα) και μετα επιλεγεις wipe data

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Σου εχω απαντησει ακριβως κατω απο το αρχικο σου post...Κοιτατε και τα υπολοιπα posts, καμια φορα ποσταρουμε γρηγορα και δεν προλαβαινουμε τις αλλαγες, οποτε για να μην κανουμε πολλαπλα ακυρα post τα κανουμε edit.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Σου εχω απαντησει ακριβως κατω απο το αρχικο σου post...Κοιτατε και τα υπολοιπα posts, καμια φορα ποσταρουμε γρηγορα και δεν προλαβαινουμε τις αλλαγες, οποτε για να μην κανουμε πολλαπλα ακυρα post τα κανουμε edit.

Έχεις δίκιο, δεν το είδα γιατί ήταν απάντηση σε άλλο post και το πρόσθεσες με “@”

Thanks

Θα κάνω το upgrade σε 2.2 και θέλω να είμαι σίγουρος.

Λέω να κάνω και format την internal sd card για να ξεκινήσω από την αρχή.

Θα πρέπει πρώτα να κάνω unmount? (γιατί μου έχει απενεργοποιημένη την επιλογή)

Επειδή έψαχνα πολύ καιρό μια εφαρμογή που να υποστηρίζει video calls και πραγματικά δεν έβρισκα καμία που να λειτουργεί ικανοποιητικά, είτε από θέμα ήχου (tango), είτε από θέμα εικόνας, είτε από θέμα υποστήριξης του galaxy s (yahoo mesenger), έπεσε στο μάτι μου μια εφαρμογή στο market με το όνομα oovoo η οποία υποστηρίζει κανονικά το galaxy s και πραγματικά έμεινα έκπληκτος (προσωπική άποψη) από την ποιότητα που είχε. Όποιος θέλει δεν έχει παρά να την δοκιμάσει κάνοντας αναζήτηση στο market oovoo ή αν θέλει να διαβάσει περισσότερα εδώ http://www.oovoo.com/Mobile.aspx?pname=MobileDevices

Καταπληκτική λειτουργία είναι και η Web Video Call http://www.oovoo.com/HowToooVooItem.aspx?pname=HowToooVooWebVideoCall (δείτε το βίντεο) μέσω της οποίας δίνεις σε κάποιον το link σου και αυτός απλά σε καλεί από τον web browser του, χωρίς να έχει κάποιον client εγκατεστημένο, με βίντεο και ήχο... το δοκίμασα και αυτό και δουλεύει άψογα.

Υπάρχει υποστήριξη και για galaxy tab όπως και μελλοντική υποστήριξη για nexus s, ipad καθώς και iphone 4.

EDIT:

Ο λόγος που το έβαλα εδώ και όχι στο γενικό therad με τις android εφαρμογές, είναι γιατί υποστηρίζει το galaxy s (συνιστάται η 2.2 γράφει) όπως και το galaxy tab... δεν έχει μεγάλη λίστα με υποστηριζόμενες συσκευές ως τώρα (HTC EVO, Samsung Epic και T-Mobile myTouch 4G)

Edited by QTiVoCo

όσοι αποφασίσετε να βάλετε την 2.2.1 αυτό που θα νιώσετε είναι:

ok καμια αντιρρηση λοιπον,να βαλω 2.2.1.

υπαρχει στο forum κανενας οδηγος για την 2.2.1 που δεν τον εχω δει? για το πως την περναμε και που την βρισκουμε εννοω

ολο διαβαζω διαβαζω αλλα ειναι τοσα πολλα που διαφορα μου ξεφευγουν...δεν προλαβαινω να τα διαβαζω και ολα αναλυτικα

υπαρχει στο forum κανενας οδηγος για την 2.2.1 που δεν τον εχω δει? για το πως την περναμε και που την βρισκουμε εννοω

ολο διαβαζω διαβαζω αλλα ειναι τοσα πολλα που διαφορα μου ξεφευγουν...δεν προλαβαινω να τα διαβαζω και ολα αναλυτικα

πρέπει να είναι στους οδηγούς του τυχεράκια με το κολπάκι του kies patcher.

εγώ την έχω περάσει με ποιο μπακαλίστικο τρόπο και δεν συνιστώ ;)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Επειδή έψαχνα πολύ καιρό μια εφαρμογή...και T-Mobile myTouch 4G)

Thanks ειναι οντως παρα πολυ καλο:)

Μπορει να μπει μεσω odin με τους γνωστους τροπους φλασαρισματος, μπορει να μπει και πιο "επισημα" μεσω Kies (το βαζω σε εισαγωγικα διοτι περνιεται οπως τα επισημα firmware, ΔΕΝ ειναι επισημο firmware). Πηγαινεις στην πρωτη σελιδα του hacks/root/βελτιωσεις και κοιτας στο - Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ) Στο βημα που κανεις Spoof Product Code as COS εσυ απλα βαζεις το XEU και θα σου δωσει την επισημη αγγλικη ΧΧJPY.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ευχαριστω πολυ ρε μαν για την πληροφορια

Εχω τσαντιστει αφανταστα με το froyo. Σε βαθμο που απορω γιατι δεν πηγα να παρω ενα iphone να τελειωνουμε!!!

Την περασα με ολη την επισημοτητα εδω και τρεις μερες. Περαστηκε κανονικα,εκανα και hard reset και εκατσε μια χαρα.Εκανα restore και τα παντα με το titanium και μετα αρχισαν τα γλεντια. Ξαφνικα χθες αρχισε να εξαφανιζει συγκεκριμενες συντομευσεις απο το desktop καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο. Τις ξαναπερναω το ξανανοιγω και τις εχει παλι σβησει

Σημερα το πρωι ανοιγω το τηλεφωνο και βλεπω μπαταρια στο 1% ενω χθες το εκλεισα το βραδυ στο 65%. Τι διαολο??? Κλειστο τρωει μπαταρια???Θα τρελαθουμε???

Εμφανιζει lag στις οθονες.Αργει να ανοιξει τα προγραμματα.Οχι τραγικα αλλα αργει περισσοτερο απο την eclair

Τι να πω,απιστευτη ταλαιπωρια!!!

Και βγαινω και με τον κολλητο μου με το iphone και δουλευουν ολα σφαιρα.

Και αναρωτιεμαι , εγω κοροιδο ειμαι??????????????????????

καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους.

πέρασα την αναβάθμιση σε froyo 2.2 μέσω του Kies. πληκτρολογώντας το*#1234# μου βγάζει PDA I9000XWJPH, Phone I9000XXJPP, CSC I9000XXJP9, build info 2010. 12 και λέει έκδοση Kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #1και αριθμός κατασκευής froyo.XWJPH.

μετά την αναβάθμιση εκτός του ότι με το Kies δεν βλέπει τις επαφές και τα μηνύματα, η μπαταρία όταν ενεργοποιώ τον συγχρονισμό δεν κρατάει καθόλου.

μιλάω βέβαια αρκετά στο τηλέφωνο, αλλά μέχρι το μεσημέρι τελειώνει η μπαταρία.

δεν ξέρω από προγραμματισμό και δεν επιχείρησα τίποτα από αυτά που περιγράφετε.

αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τουλάχιστον για το θέμα της μπαταρίας θα έιμαι υπόχρεος.

ευχαριστώ.

Μπορει καποιος να μην θελει να ρισκαρει την εγγυηση του για παραδειγμα (χωρις να βαζω και τον εαυτο μου μεσα :p)

Πληκτρολόγησε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Η 2η γραμμή πρέπει να λέει PCode: GT-I9000HKDCOS . Aν δε λέει αυτό, η εγγύηση θα χαθεί αν συνεχίσεις.

Παιδιά αρχίζω αναβάθμιση απο το 2.2 στο 2.2.1 . στο παραπάνω δεν μου λέει όμως COS αλλα EUR. Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Έχω ένα καμένο πίξελ και κάποια στιγμή θα το πάω για φτιάξιμο.

Παρατηρώντας και διαβάζοντας προσεκτικά κάποια posts σχετικά με το Froyo, διαπιστώνω ότι κοινός παρανομαστής στην πλειοψηφία των περιπτώσεων προβληματικού περάσματος της νέας Rom είναι η λήψη backup μέσω του Titanium κλπ κλπ.

Χωρίς ακόμα να έχω περάσει την επίσημη 2.2 (JM5 γαρ...) μήπως, λέω μήπως, τα προβλημάτα που περιγράφετε όλοι σας (λαγγαρίσματα, προβληματική διάρκεια μπαταρίας, εξαφάνιση shortcuts από την οθόνη κλπ κλπ..) προέρχονται από την επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων μέσω του Titanium backup???

Γιατί ρε παιδιά λογικότατο μου φαίνεται να παρουσιάζονται προβήματα από επανάκτηση εφαρμογών - ρυθμίσεων - παραμέτρων που είχαν περαστεί σε διαφορετική Rom από την τρέχουσα που περάσατε με το φλασάρισμα.

Φανταστείτε δηλαδή να κάνω backup αρχείων και εφαρμοφών των Win XP και να τα βάλω αυτούσια μετά στα Win 7!!!

Δεν θα υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας???

Προσωπικά όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση και για εμάς της JM5 ΔΕΝ πρόκειται να κάνω κανένα απολύτως backup (παρά μόνο επαφές και καταχωρήσεις ημερολογίου που γίνονται άμεσα και ωραία μέσω του Kies) και όλες τις εφαρμογές από την αρχή (με όσες μου προσφέρει το Market μετά το πέρασμα της νέας Rom) και τις ρυθμίσεις μου μία μία με το χέρι...

Εντάξει θα χάσω μισή μέρα, και τί έγινε??? Τόσο περιμέναμε (και άλλο τόσο θα περιμένουμε για την καινούρια αναβάθμιση :p), τουλάχιστον να περάσουμε κάποια πράγματα σωστά!!!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Συναδελφε jm5 :p αντε να δουμε ποτε θα παρουμε εμεις τισ αναβαθμισεις να δουμε και εμεις τι μελει γενεσθαι...
FiR3 Can Heat You But It Can Burn You Too..

Thanks ειναι οντως παρα πολυ καλο:)

Μπορει να μπει μεσω odin με τους γνωστους τροπους φλασαρισματος, μπορει να μπει και πιο "επισημα" μεσω Kies (το βαζω σε εισαγωγικα διοτι περνιεται οπως τα επισημα firmware, ΔΕΝ ειναι επισημο firmware). Πηγαινεις στην πρωτη σελιδα του hacks/root/βελτιωσεις και κοιτας στο - Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ) Στο βημα που κανεις Spoof Product Code as COS εσυ απλα βαζεις το XEU και θα σου δωσει την επισημη αγγλικη ΧΧJPY.

το προβλημα με την 2.2.1 ειναι οτι δεν ειναι ελληνικη,αρα δεν περιλαμβανει ελληνικο μενου (που το προτιμω), δεν περιλαμβανει ελληνικο swype και δεν περιλαμβανει και ελληνικα στην ευρεση στις επαφες

κι απ'οτι εχω διαβασει εδω υπαρχουν προβληματα στο να περαστουν τα ελληνικα.Τα λεω καλα?Εξαλλου δεν εχω δει και κανεναν αναλυτικο οδηγο για να περαστουν τα ελληνικα

ευχαριστω πολυ ρε μαν για την πληροφορια

Εχω τσαντιστει αφανταστα με το froyo. Σε βαθμο που απορω γιατι δεν πηγα να παρω ενα iphone να τελειωνουμε!!!

Την περασα με ολη την επισημοτητα εδω και τρεις μερες. Περαστηκε κανονικα,εκανα και hard reset και εκατσε μια χαρα.Εκανα restore και τα παντα με το titanium και μετα αρχισαν τα γλεντια. Ξαφνικα χθες αρχισε να εξαφανιζει συγκεκριμενες συντομευσεις απο το desktop καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο. Τις ξαναπερναω το ξανανοιγω και τις εχει παλι σβησει

Σημερα το πρωι ανοιγω το τηλεφωνο και βλεπω μπαταρια στο 1% ενω χθες το εκλεισα το βραδυ στο 65%. Τι διαολο??? Κλειστο τρωει μπαταρια???Θα τρελαθουμε???

Εμφανιζει lag στις οθονες.Αργει να ανοιξει τα προγραμματα.Οχι τραγικα αλλα αργει περισσοτερο απο την eclair

Τι να πω,απιστευτη ταλαιπωρια!!!

Και βγαινω και με τον κολλητο μου με το iphone και δουλευουν ολα σφαιρα.

Και αναρωτιεμαι , εγω κοροιδο ειμαι??????????????????????

Δεν πρεπει να βαζετε πραγματα που εχουν υπαρξει σε eclair στο froyo.

Θα φριξει ολο το συστημα.

Οποιος περναει froyo,να ξαναπερασει οοοολες τις εφαρμογες ξανα αν θελει να δουλευουν ολα σωστα.

Αν ανακατευτουν πραγματα απο τον παλιο κερνελ (οπως κανει το τιτανιουμ π.χ ) τρελαινεται το συμπαν.

Παθων και μαθων.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Δεν πρεπει να βαζετε πραγματα που εχουν υπαρξει σε eclair στο froyo.

Θα φριξει ολο το συστημα.

Οποιος περναει froyo,να ξαναπερασει οοοολες τις εφαρμογες ξανα αν θελει να δουλευουν ολα σωστα.

Αν ανακατευτουν πραγματα απο τον παλιο κερνελ (οπως κανει το τιτανιουμ π.χ ) τρελαινεται το συμπαν.

Παθων και μαθων.

Σωστος...εχει ειπωθει πολλες φορες αυτο το "προβλημα" καλυτερα να τις σημειωνεται σε ενα χαρτι και να τις ξαναπερνατε μια μια τις εφαρμογες ,παρα να τις περνατε απο 2.1 σε 2.2 με καποιο back up προγραμμα.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Εγώ πάλι δεν έκανα κανένα back up,ουτε χέρι σε αρχεία έχω βάλει.Ισως για αυτό το λόγο να μην είχα πρόβλημα ,περνώντας από την jm5 σε froyo.Και κράτησε τις εφαρμογές και επαφές,δεν έκανα hard reset βέβαια.

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked