Tyxerakias Δημ. December 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) Ναι κάπως έτσι. Γι'αυτό είπα, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την 2.2, εφόσον υπάρχει πια καλύτερη. Συμφωνω και εγω ο tyxerakias εχει δικαιο εγω που εχω την jg1 με product code(COS) και αλοι που εχουν jm5 και δεν εχει δωθει γιαμας επισημα ακομα η αναβαθμιση στο 2.2 δεν αξιζει να παμε μεσω kies patcher στο 2.2 αλλα κατευθειαν στο 2.2.1 που ειναι και πολυ καλυτερη συμφωνα με τους χρηστες της.Υπαρχει και η λυση να περιμενουμε την επισιμη 2.2.1 η την 2.2 κατα το καλοκαιρακι κατα εκει το κοβω:).Αλλα νομιζω οτι και η υπομονη εχει τα ορια της. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εγω ειναι το εξης: 1)στο προγραμμα kies patcher στο Spoof Product Code as οταν βαζω το XEU(Αγγλια) που αποτι καταλαβα ειναι 2.2.1(JPY) στο Spoof Software Revision as αντι να διχνει JPY η JPU η JPX διχνει JF3 αυτο δηλαδη I9000XXJF3/I9000OXAJF3/I9000XXJF3/I9000XXJF3 ειναι σωστο? 2)Απο την στιγμη που θα πατισουμε Write Registry αλλαζει στο επισημο kies που εχουμε εγκαταστιμενο το product code? αρα χανουμε την εγγυηση αυτοματος.Για να επαναφερουμε το kies στο φυσιολογικο του κανουμε αντιστροφη διαδικασια στο kies patcher η πλεον πρεπει να γινει μεσω του odin? 3)Πρεπει να τσεκαρουμε τα 3 κουμπια volume up+home+power αν μας λειτουργει για να μην τρεχουμε service κτλ. για την διαδικασια μεσω kies patcher η το τσεκαρουμε αυτο μονο για το odin? 4)Ποια θεωρητε οτι ειναι η καλητερη διαδικασια για να περασουμε την 2.2.1 το odin η το kies patcher?:):):):):);):happy: Ευχαριστω εκ τω προτερων και συγνωμη Απλά να πω ότι δεν το έγραψα γενικά αυτό, αλλά για το φίλο που δεν είχε κάποια COS συσκευή. Αν φλασάρεις 2.2.1 χάνεις την εγγύηση από τη Samsung, όσοι ενδιαφέρονται για την εγγύηση πρέπει να το ξέρουν αυτό. Εγώ είπα ότι αν ΔΕΝ έχεις COS, και θες να φλασάρεις 2.2 που θα ακυρώσει την εγγύησή σου εφ'όσον δεν έχει βγει για το product code σου, (στην περίπτωσή ελληνικού τηλεφώνου το EUR), ας βάλεις κατ'ευθείαν 2.2.1. Δεν είπα να βάλουν όλοι 2.2.1, αυτό είναι επιλογή του καθενός, αν θέλει να χάσει την εγγύησή του ή οχι. Επισης ανναρωτηθειται ,ειναι τα ιδια κινητα (jm1,jm2,jm5 κ.τ.λ)ή τελικα εχουν ψιλοδιαφορες σε επιμερους parts που απαιτουν αλλους drivers.(π.χ φορουν της ιδιας μαρκας modem ,φορουν την ιδια version wifi καρτα,το ιδιο τσιπαλι gps) που ναι μεν κανουν την ιδια δουλεια και εχουν την ιδια αποδοση αλλα μηπως απαιτουν αλλο στησιμο; Μηπως ειναι θεμα και συνεργασιων της samsung για να βαζει parts απο αλλους κατασκευαστες.Αναρωτηθειται ,πριν προχωρησετε, στην samsung αδυνατο να πιστεψω οτι ειναι τοσο χαζοι και ολοι οι αλλοι φωστηρες.Φιλικα Γιωργος .Υπομονη δεν χαθηκε και ο κοσμος. Ναι, τα κινητά είναι ίδια, και οι drivers ίδιοι, έχει επαληθευτεί αυτό από πολλούς που τα έχουν ανοίξει. Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά δεν έχουν δώσει άλλα δείγματα. Απλά η Samsung ενδιαφέρεται να φτιάξει καλά hardware components, εκεί είναι το φόρτε της. Από υποστήριξη λογισμικού και after-sales, είναι απλά άσχετοι, και ακόμα πιό απλά δεν τους νοιάζει, γιατί κάνουν τόσο καλό hardware που ο κόσμος αγοράζει. Επαληθεύεται αυτό πολλά χρόνια τώρα... πέρασε μισός χρόνος για να βάλουν OTA firmware upgrade support στο Galaxy, που το αρκετά παλιότερο μοντέλο της HTC το είχε από την αρχή... και αυτό έγινε μόνο και μόνο επειδή πουλάει ακόμα καλά το Galaxy S. Αν είχανε πέσει η πωλήσεις, δε θα γινότανε ποτέ. Καλησπερα και χρονια πολλα.εαν γνωριζει κανενας εχω Samsung Galaxy S GT-I9000 με rom jf5 cos ,εχει γινει επισημη αναβαθμιση απο samsung η ειμαστε σε αναμονη?? Δεν υπάρχει JF5 rom, έχεις την JG1 (κάνε *#1234# και δες). Στην περίπτωσή σου μπορείς να βάλεις την επίσημη JPH μέσω Kies patcher, χωρίς δεύτερη σκέψη, και χωρίς να χάσεις την εγγύησή σου. Δεν ξέρω πότε και αν θα βγει στην JG1, που είναι η προηγούμενη από την JM2, νομίζω δε θα βγει ποτέ. Καλησπερα σε ολους, εχω το Γερμανικο galaxy απο amazon και με το hack στο kies περασα την Αγγλικη jpx 2.2.1. (πριν ειχα την 2.1 και μετα 2.2 με κανονικο update απο kies, χαλια update). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την jpx αλλα εχω 2 ερωτησεις αν καποιος ξερει να απαντησει : 1. Ποιες 2 διαφορες της jpy 2.2.1 απο την jpx 2.2.1, ποια θεωρειται καλυτερη και αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα που να αξιζει αναβαθμιση. 2. Ποια ειναι η τελευταια ελληνικη εκδοση και τι παραπανω εχει σε σχεση με ελληνικη υποστηριξη σε σχεση με τις παραπανω ? Πχ ελληνικο swype δεν εχει καμια, ενω ελληνικα στο πληκτρολογιο εχουν ολες (ή μπορουν να αποκτησουν με εφαρμογες απο market) οποτε τι παραπανω προσφερει η ελληνικη εκδοση ? Ευχαριστω 1. Απ΄ότι έχω διαβάσει, καμία ουσιαστική διαφορά, μόνο που η JPY είναι επίσημα δοσμένη. Αν έχεις DBT product code, στη θέση σου δε θα έβαζα την JPY, δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση. 2. H JPH είναι η τελευταία ελληνική έκδοση. Έχει ελληνικό Swype, και ελληνικά στο samsung πληκτρολόγιο (που δεν έχουν οι άλλες, που είναι Αγγλικές εκδόσεις). Τίποτα παραπάνω. Φυσικά σε όλες τις 2.2.1 μπορούν να μπούνε αυτά (με root). Edited December 26, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Απλά να πω ότι δεν το έγραψα γενικά αυτό, αλλά για το φίλο που δεν είχε κάποια COS συσκευή. Αν φλασάρεις 2.2.1 χάνεις την εγγύηση από τη Samsung, όσοι ενδιαφέρονται για την εγγύηση πρέπει να το ξέρουν αυτό. Εγώ είπα ότι αν ΔΕΝ έχεις COS, και θες να φλασάρεις 2.2 που θα ακυρώσει την εγγύησή σου εφ'όσον δεν έχει βγει για το product code σου, (στην περίπτωσή ελληνικού τηλεφώνου το EUR), ας βάλεις κατ'ευθείαν 2.2.1. Δεν είπα να βάλουν όλοι 2.2.1, αυτό είναι επιλογή του καθενός, αν θέλει να χάσει την εγγύησή του ή οχι. Αμα ξαναγυρίσεις στην 2.2 που δίνει η samsung ολα οκ πάλι με την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Αμα ξαναγυρίσεις στην 2.2 που δίνει η samsung ολα οκ πάλι με την εγγύηση? Αν είσαι COS, ναι. Απλά σκέψου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις που θα σου χρειαστεί η εγγύηση, δε θα μπορείς να γυρίσεις πουθενά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αν είσαι COS, ναι. Απλά σκέψου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις που θα σου χρειαστεί η εγγύηση, δε θα μπορείς να γυρίσεις πουθενά. ενταξει νομιζω δεν ειναι τοσο απολυτοι στο θεμα της εγγυησης... ηδη εχουν γινει 2 περιστατικα με παιδια απο εδω, ο ενας ηταν ο red herring, το αλλο παιδι δεν το θυμαμαι, οπου προσπαθουσαν να φλασαρουν και τους μπρικαρε το κινητο... και σιγουρα δεν ειχαν την official rom :lol: :p ολα ομως πηγαν καλα στο σερβις βεβαια αυτο δεν αποτελει τον κανονα... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) ενταξει νομιζω δεν ειναι τοσο απολυτοι στο θεμα της εγγυησης... ηδη εχουν γινει 2 περιστατικα με παιδια απο εδω, ο ενας ηταν ο red herring, το αλλο παιδι δεν το θυμαμαι, οπου προσπαθουσαν να φλασαρουν και τους μπρικαρε το κινητο... και σιγουρα δεν ειχαν την official rom :lol: :p ολα ομως πηγαν καλα στο σερβις βεβαια αυτο δεν αποτελει τον κανονα... Μια επισημανση, εγω φλασαρα κανονικα και το firmware δουλεψε, απλα εκλεισα το κινητο κανονικα για να περασω την sim μου και δεν ξανανοιξε. Απλα εκεινη τη μερα ειχα σκαλισει αρκετα και ειχα φλασαρει 2-3 φορες. Το κινητο μου η ηταν ελαττωματικο και καποια στιγμη θα χαλουσε και χαλασε τοτε, η αλλιως το μονο σημειο που μπορει να εφταιξε κατι ηταν να ανεβασε θερμοκρασια απο τα πολλα φλασαρισματα και να καηκε η μητρικη. Δεν νομιζω ομως να εγινε το δευτερο γιατι αν ηταν ετσι οι developers επρεπε να αλλαζουν κινητο καθε βδομαδα:) edit - Σε καθε περιπτωση παντως δεν προκειται ξανα να το σκαλισω τοσο επιμονα οσο εκεινη τη μερα και σιγουρα οχι μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα. Edited December 27, 2010 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μια επισημανση, εγω φλασαρα κανονικα και το firmware δουλεψε, απλα εκλεισα το κινητο κανονικα για να περασω την sim μου και δεν ξανανοιξε. Απλα εκεινη τη μερα ειχα σκαλισει αρκετα και ειχα φλασαρει 2-3 φορες. Το κινητο μου η ηταν ελαττωματικο και καποια στιγμη θα χαλουσε και χαλασε τοτε, η αλλιως το μονο σημειο που μπορει να εφταιξε κατι ηταν να ανεβασε θερμοκρασια απο τα πολλα φλασαρισματα και να καηκε η μητρικη. Δεν νομιζω ομως να εγινε το δευτερο γιατι αν ηταν ετσι οι developers επρεπε να αλλαζουν κινητο καθε βδομαδα:) edit - Σε καθε περιπτωση παντως δεν προκειται ξανα να το σκαλισω τοσο επιμονα οσο εκεινη τη μερα και σιγουρα οχι μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα. ενταξει μωρε, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το κινητο παπαλα... :lol: για αυτο που λες για τον αριθμο των φλασαρισματων σιγουρα δεν ισχυει, γιατι εχω φλασαρει και 3 και 4 φορες μεσα 2-3 ωρες... :lol: :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ενταξει μωρε, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το κινητο παπαλα... :lol: για αυτο που λες για τον αριθμο των φλασαρισματων σιγουρα δεν ισχυει, γιατι εχω φλασαρει και 3 και 4 φορες μεσα 2-3 ωρες... :lol: :lol: Ε οκ μωρε απλα το ανεφερα για να μην δημιουργηθουν τιποτα λαθος εντυπωσεις οτι αν φλασαρεις θα σου καει και η πλακετα ντε και καλα. Ο αλλος φιλος με την ιδια περιπτωση με τη δικια μου ηταν ο potokis αλλα ομολογω οτι δεν θυμαμαι πως ακριβως ειχε γινει σαυτον η δουλεια. Αποτελεσμα παντως ιδιο, ενα νεκρο τηλεφωνο. Και οι 2 μας παντως θα πρεπει να αισθανομαστε πολυ τυχεροι που την γλιτωσαμε τοσο απλα και αναιμακτα:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ενταξει νομιζω δεν ειναι τοσο απολυτοι στο θεμα της εγγυησης... ηδη εχουν γινει 2 περιστατικα με παιδια απο εδω, ο ενας ηταν ο red herring, το αλλο παιδι δεν το θυμαμαι, οπου προσπαθουσαν να φλασαρουν και τους μπρικαρε το κινητο... και σιγουρα δεν ειχαν την official rom :lol: :p ολα ομως πηγαν καλα στο σερβις βεβαια αυτο δεν αποτελει τον κανονα... Δεν είπα ότι είναι απόλυτοι, αλλά εξαρτάται πάντα σε ποιόν θα πέσεις. Επίσης στην περίπτωση του Παναγιώτη το κινητό ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ τέζα, οπότε ούτως ή αλλως δε μπορούσανε να δούνε αν έχει περάσει κάτι που ακυρώνει την εγγύηση... οπότε είναι λίγο άκυρη η παράθεση :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Απλά να πω ότι δεν το έγραψα γενικά αυτό, αλλά για το φίλο που δεν είχε κάποια COS συσκευή. Αν φλασάρεις 2.2.1 χάνεις την εγγύηση από τη Samsung, όσοι ενδιαφέρονται για την εγγύηση πρέπει να το ξέρουν αυτό. Εγώ είπα ότι αν ΔΕΝ έχεις COS, και θες να φλασάρεις 2.2 που θα ακυρώσει την εγγύησή σου εφ'όσον δεν έχει βγει για το product code σου, (στην περίπτωσή ελληνικού τηλεφώνου το EUR), ας βάλεις κατ'ευθείαν 2.2.1. Δεν είπα να βάλουν όλοι 2.2.1, αυτό είναι επιλογή του καθενός, αν θέλει να χάσει την εγγύησή του ή οχι. Ναι, τα κινητά είναι ίδια, και οι drivers ίδιοι, έχει επαληθευτεί αυτό από πολλούς που τα έχουν ανοίξει. Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά δεν έχουν δώσει άλλα δείγματα. Απλά η Samsung ενδιαφέρεται να φτιάξει καλά hardware components, εκεί είναι το φόρτε της. Από υποστήριξη λογισμικού και after-sales, είναι απλά άσχετοι, και ακόμα πιό απλά δεν τους νοιάζει, γιατί κάνουν τόσο καλό hardware που ο κόσμος αγοράζει. Επαληθεύεται αυτό πολλά χρόνια τώρα... πέρασε μισός χρόνος για να βάλουν OTA firmware upgrade support στο Galaxy, που το αρκετά παλιότερο μοντέλο της HTC το είχε από την αρχή... και αυτό έγινε μόνο και μόνο επειδή πουλάει ακόμα καλά το Galaxy S. Αν είχανε πέσει η πωλήσεις, δε θα γινότανε ποτέ. μα εγω δεν ανεφερα ολους μονο τους jm5 και jg1 που ειμαστε COS ειδικα τους jg1(βλεπε εμενα) που οπως αναφερεις και εσυ και υποψιαζομαι και εγω οτι δεν θα παρουμε την επισημη 2.2 ποσο μαλλον την 2.2.1 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Σε ότι αφορά το κομμάτι της διαχείρισης της ενέργειας είναι και αυτό αρκετά μπροστά, τουλάχιστον για την δική μου συσκευή. Είχα με 2,1 jm2 αρκετά widget ενεργά (6-7) και Beautiful Live Wallpaper και από τον Αύγουστο δεν υπήρξε μέρα που να μην το φορτίσω. Και κάποιες μέρες ίσως και 2+ φορές (βλέπετε δεν το άφηνα από τα χέρια μου). Είναι το 1ο!!! βράδυ που δεν θα καρφώσω τον φορτιστή (14 ώρες κατανάλωση 60%), με αρκετή χρήση wifi και 3g και μπόλικο σκάλισμα της νέας αυτής rom. Παρεμπιπτόντως, και οι default ρυθμίσεις της μνήμης είναι μέχρι τώρα άψογες και προς το παρόν θεωρώ χρήση κάποιου killer υπερβολική. Είναι true αυτά. Και εγώ έχω περασμένη την jpy 2.2.1 με odin (δεν είχα 3 button recovery mode - το ενεργοποίησα απο τους οδηγούς). Είναι πολύ πιο γρήγορη απο την 2.1 στάνταρ σε άνοιγμα/κλείσιμο εφαρμογών. Απο την 2.2 δε ξέρω προσωπικά. Αλλά το θέμα με τα σκαλώματα του broswer εμένα με ενοχλεί, άν βάλεις άλλον θα είσαι οκ όπως λένε και τα παιδιά. Αλλά απο την άλλη νομίζω ότι τρώει περισσότερη μπαταρία απο την 2.1 (για την 2.2 δεν ξέρω γιατί πήγα κατευθείαν απο jm2 σε jpy 2.2.1). Έχω αυτή την εντύπωση γιατί την 2.2.1 την έχω άδεια σχεδόν σε εφαρμογές και widget και καταναλώνει όσο και η 2.1 αλλά με αρκετά apps και widget να έτρεχαν. Δε ξέρω αν η cpu είναι πιο επιθετικά ρυθμισμένη στη 2.2.1 και γιαυτό πάει καλύτερα. Μη φανταστείς μεγάλη διαφορά στη κατανάλωση απλώς σε τελείως άδειες απο εφαρμογές roms, εμένα η 2.1 μου άντεχε περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoPapa Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 παιδια καλυσπερα. εχω κανει update το galaxy s που εχω και εχω βαλει την 2.2.1 JPU αλλα εχω ενα προβληματακι... δεν μπορω να γραψω Ελληνικα ουτε με swype ουτε με το πληκτρολογιο της samsung... υπαρχει καμια λυση????? :/ :'( Επισης οταν το συνδεω στον υπολογιστη στο Kies μου βγαζει το προγραμμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται απο το προγραμμα..... εκανα το update με το odin και ολα δουλεβουν τελεια αλλα εχω αυτα τα δυο προβληματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) μα εγω δεν ανεφερα ολους μονο τους jm5 και jg1 που ειμαστε COS ειδικα τους jg1(βλεπε εμενα) που οπως αναφερεις και εσυ και υποψιαζομαι και εγω οτι δεν θα παρουμε την επισημη 2.2 ποσο μαλλον την 2.2.1 Oι jm5 δεν είναι cos αλλά eur.. Τουλάχιστον έχουν sales code eur. Tώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί κάποιος που έχει JM5 να μας πει τί product code έχει; Αν έχουν και τα JM5 cos δεν υπάρχει λόγος να περιμένει κανένας, αν θέλει froyo. παιδια καλυσπερα. εχω κανει update το galaxy s που εχω και εχω βαλει την 2.2.1 JPU αλλα εχω ενα προβληματακι... δεν μπορω να γραψω Ελληνικα ουτε με swype ουτε με το πληκτρολογιο της samsung... υπαρχει καμια λυση????? :/ :'( Επισης οταν το συνδεω στον υπολογιστη στο Kies μου βγαζει το προγραμμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται απο το προγραμμα..... εκανα το update με το odin και ολα δουλεβουν τελεια αλλα εχω αυτα τα δυο προβληματα.... Προφανώς, αφού έβαλες αγγλική έκδοση... Διάβασε τους οδηγούς για νέους χρήστες Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited December 27, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoPapa Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Προφανώς, αφού έβαλες αγγλική έκδοση... Διάβασε τους οδηγούς για νέους χρήστες Sent from my GT-I9000 using Tapatalk η Ελληνικη 2.2.1 ποια ειναι???? :////////// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 η Ελληνικη 2.2.1 ποια ειναι???? :////////// Δεν υπάρχει... Στην ελλάδα υπάρχει μόνο 2.2 και για συγκεκριμένους κωδικούς όπως jm2. Ότι λες είναι φυσιολογικό που σου γίνεται. Πρέπει να βάλεις μόνος τα ελληνικά πληκτρολόγια. --->Διαβασε τους οδηγούς του τυχεράκια ή δες τα μόλις προηγούμενα ποστ<--- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoPapa Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Δεν υπάρχει... Στην ελλάδα υπάρχει μόνο 2.2 και για συγκεκριμένους κωδικούς όπως jm2. Ότι λες είναι φυσιολογικό που σου γίνεται. Πρέπει να βάλεις μόνος τα ελληνικά πληκτρολόγια. --->Διαβασε τους οδηγούς του τυχεράκια ή δες τα μόλις προηγούμενα ποστ<--- thx a lot αν και απ οτι διαβασα ειναι πολυ μεγαλη ιστορια να βαλω το swype στα Ελληνικα....:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Επισης ανναρωτηθειται ,ειναι τα ιδια κινητα (jm1,jm2,jm5 κ.τ.λ)ή τελικα εχουν ψιλοδιαφορες σε επιμερους parts που απαιτουν αλλους drivers.(π.χ φορουν της ιδιας μαρκας modem ,φορουν την ιδια version wifi καρτα,το ιδιο τσιπαλι gps) που ναι μεν κανουν την ιδια δουλεια και εχουν την ιδια αποδοση αλλα μηπως απαιτουν αλλο στησιμο; Μηπως ειναι θεμα και συνεργασιων της samsung για να βαζει parts απο αλλους κατασκευαστες.Αναρωτηθειται ,πριν προχωρησετε, στην samsung αδυνατο να πιστεψω οτι ειναι τοσο χαζοι και ολοι οι αλλοι φωστηρες.Φιλικα Γιωργος .Υπομονη δεν χαθηκε και ο κοσμος. Ειναι πολυ σωστη η σκεψη σου, κι εγω πιστευω κατι τετοιο απο τη πρωτη στιγμη που εβγαλαν χωριστα τα update. Δε πιστευω σε καμια περιπτωση οτι ειναι marketing, πρεπει να υπαρχει σιγουρα ουσιαστικος λογος που απλα δεν γνωριζουμε. Κι εγω γι αυτον το λογο περιμενω την επισημη αναβαθμιση απο Samsung hellas για την Jm 5, και γι αυτον ακριβως το λογο δεν την κανω μεσω Kies hack, ενω ειναι πανευκολο και θα την ειχα κανει ηδη. Εγω προσωπικα για μενα, το θεωρω σιγουρο και αυτονοητο οτι υπαρχει διαφορα. Μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μακάρι να απαντήσει και κάποιος άλλος σε αυτό βέβαια γιατί δεν γνωρίζω απόλυτα. Αλλά galaxy φίλου μου που κόλλησε ενώ ήταν στάνταρ 100% με jm5 πριν πάει στο σέρβις του το επέστρεψαν με JM2. Παίζει και το ότι δεν ξέρουν τι κάνουν στη samsung hellas αλλά δε πιστεύω να ισχύει γενικά αυτό με τα parts. Απλώς βλέπουμε το ανοργάνωτο δαιμόνιο της ελληνικής αντιπροσωπίας σε όλο της το μεγαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μετα την αναβαθμηση σε 2.2, εκανα factory reset και Wipe cache data. Ολα λειτουργουν πολυ καλα, λιγο πιο γρηγορα απο την 2.1 αλλα εχω προβλημα με το wifi. Ενω βαζω το σωστο password δεν συνδεεται. Μου χαναβγαζει να βαλω password. Αυτο και στο σπιτι και στη δουλεια. Εχει κανεις καμμια ιδεα??? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 και εγώ πάντως με περασμένη την ελληνική 2.2, και έχοντας κάνει factory reset (πριν την εγκατασταση όμως) διαπιστώνω σε κάποιες φάσεις το κινητό να καθυστερεί λίγο παραπάνω από πριν, κυρίως σε κλεισίματα οθονών-προγραμμάτων εμφανίζοντας τις γνωστες μαυρες οθόνες. Για του λόγου το αληθές δοκίμασα χθες διπλα διπλα το δικό μου με τις λίγες ακόμα εφαρμογές, και ένα με 2.1 με πολύ περισσότερες χωρις lagfix. Το 2.2 μπουταρε πιο γρήγορα, άνοιγε τον browser αρκετά πιο γρήγορα και το ίδιο ίσχυε με την κάμερα. Σε όλα τα υπόλοιπα (τηλέφωνο, κατάλογος, εφαρμογές επιστροφές στο home) οι χρόνοι ήταν ελαφρώς υπερ του 2.1, ή στην καλύτερη ιδιοι με της 2.2. Δεν καταφερα να αναπαραστησω τις μαυρες οθονες παντως που εμφανίζονται καποιες φορες με 2.2. Ωστόσο πιστεύω οτι η 2.2 είναι πιο ολοκληρωμένη απο τη 2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrian Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ειναι πολυ απλο φιλε. Αν θες να βλεις το επισημο ελληνικο update: εκει που λεει Spoof Product Code as πατας το dropdown και επιλεγεις "COS" και επειτα πατας Write Registry. http://img812.imageshack.us/img812/9233/73553384.jpg Αν θες να βαλεις την 2.2.1 JPY βαζεις XEU. Χρόνια πολλά σε όλους Όταν επιλέξεις XEU και πάρεις τη 2.2.1 θα έχεις και ελληνικό μενού ή όχι; Παράθεση Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0 PDA ~>I9000XWJW1 PHONE ~> I9000XXJVT CSC ~> I9000OXXJV9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrian Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Επειδή και εγώ είμαι κάτοχος της jm5 rom και δυστυχώς δεν είδα καμία αναβάθμιση έστειλα mail στη Samsung και περιμένω απάντηση. Το ίδιο είχα κάνει και πριν 20 μέρες για το πότε επιτέλους θα δώσουν την αναβάθμιση και μου είχαν πει ότι προς το τέλος του Δεκέμβρη θα δώσουν τη Froyo 2.2!!!! Αναμένω απάντηση και σας λέω... Παράθεση Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0 PDA ~>I9000XWJW1 PHONE ~> I9000XXJVT CSC ~> I9000OXXJV9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους Όταν επιλέξεις XEU και πάρεις τη 2.2.1 θα έχεις και ελληνικό μενού ή όχι; Ελληνικό μενού ναι, ελληνικό πληκτρολόγιο όχι, θα πρέπει να το βάλεις μόνος σου. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrian Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τη γρηγορη απαντηση Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0 PDA ~>I9000XWJW1 PHONE ~> I9000XXJVT CSC ~> I9000OXXJV9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Εδώ βρήκα ένα changelog για την 2.2.1 ...Όντως αλλάζουν πολλά πράγματα! Το θέμα είναι οτι αναφέρει χονρό πρόβλημα με την μπαταρία... έχει παρατηρήσει κανένας κάτι τέτοιο; Γενικά προτιμώ να είμαι συντηρητικός και να το κοιτάω πριν περάσω κάτι... Μην πάω για τα φρουφρου και τα αρώματα και υπάρχουν σοβαρά flaws σε βασικά θέματα του κινητού όπως η μπαταρία... Ήδη μες τσούζει που η google έκοψε την ταυτόχρονη ύπαρξη της αθόρυβης και της vibrate επιλογής από το volum rocker... μην μου σβήνει και το κινητό σε 12 ώρες γιατί θα το βάψω μπλέ, θα το πουλήσω και θα πάρω Phone 4 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9759824&postcount=1127 Μην δείτε μετά κανένα : "Πωλείται μπλέ Galaxy S..." Δεν χρειάζεται να βάψεις το κινητό μπλε, γιατί είναι ήδη μπλε στην πλάτη (σκουρο, αλλά μπλε) Κατα δευτερο απο το volume rocker δουλεύει η δονηση στο αθορυβο, εκτος και αν εννοείς τις 2 επιλογές που είχε παλιότερα, δλδ αθόρυβο και δόνηση, και μόνο αθόρυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μιας και καπου πηρε το ματι μου σχετικα με το destinator που δεν παιζει στη 2.2 ειχα στειλει απο περιεργεια mail τις προαλλες στην mls να δω τι θα πουν. Η απαντηση ηταν η εξης: Καλησπέρα σας, Η εφαρμογή MLS Destinator Android edition είναι συμβατή με την έκδοση Android 2.1. Ακόμη δεν υπάρχει ανάπτυξη για συμβατότητα με την έκδοση froyo 2.2, θα χρειαστεί να οριστικοποιηθεί η έκδοση ως αναβάθμιση του Android 2.1 για να δημιουργηθεί και αναβάθμιση του MLS Destinator. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης στο 2310-989838. No comments :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μιας και καπου πηρε το ματι μου σχετικα με το destinator που δεν παιζει στη 2.2 ειχα στειλει απο περιεργεια mail τις προαλλες στην mls να δω τι θα πουν. Η απαντηση ηταν η εξης: No comments :p :p :p Φανταστική απάντηση!Όταν καταλάβουν οτι η πλειοψηφία των ανδροειδών τρέχει σε 2.2 θα ειναι πολύ αργα για να ξεκινήσουν την ανάπτυξη της εφαρμογής, και φυσικά θα έχουν χάσει το παιχνίδι...Ήδη υπάρχουν πολλοί απογοητευμένοι χρήστες που το ειχαν πάρει απο το γερμανο και διαπιστώνουν οτι μενουν ξεκρέμαστοι. Αλήθεια, απο που (και ποτε )περιμενουν να μαθουν αν το 2.2 ειναι επισημη αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts