ykostarikas Δημοσιεύτηκε March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 30, 2004 Παιδια ΄μόλις πήρα το νοκια 3100! ξέχασα να ρωτήσω πόσες ωρες να το φορτίσω την πρώτη φορά! Οι απόψεις διίστανται βοηθήστε με! η μπαταρία είναι λιθίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Για καλο και για κακο βαλ'το για 10-12 ωριτσες.Δεν θελει παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Συμφωνώ με τον gregorisvas Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 na soy po kai 3 kai 13 kai 23 diafora den proketei na breis meto poy fortisei to kinito aytomata den fortizei gia prostasia iperfortiseis ayta sinoptika :) ta leme Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. March 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 peirazei na fortistei xwris sim mesa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Nope! Δεν έχει σχέση η sim με το κύκλωμα φόρτισης... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. March 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Euxaristw paidia!! to evala na fortisei twra. Ante kalh epityxia na exei:P elpizw na mou aresei aurio:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 kala k to vivliaraki na diavazes tha vlepes poses ores leei.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest steliosp Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Τώρα θα είναι έτοιμο! Βγάλτο απ΄την πρίζα... Αντε, καλές κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 steliosp me koufanes me to message sou!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANITSA Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ykostarikas (30 Μάρ. 2004 , 23:14) Παιδια ΄μόλις πήρα το νοκια 3100! ξέχασα να ρωτήσω πόσες ωρες να το φορτίσω την πρώτη φορά! Οι απόψεις διίστανται βοηθήστε με! η μπαταρία είναι λιθίου! QUOTE] ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ 13 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΒΑΛΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΛΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ. Παράθεση ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΝ... ΖΗΣΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣ... ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MANITSA!!! ( 2 Απρ. 2004 , 04:55) ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ. Kαι αυτό το λες για καλό..? :lol: :lol: :lol: Πλάκα κάνω...φίλε μου όταν φορτίσει βγάλτο...δεν χρειάζεται παραπάνω! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (31 Μάρ. 2004 , 11:18) kala k to vivliaraki na diavazes tha vlepes poses ores leei.. ;) Εγώ πάντως έχοντας αλλάξει πάνω απο 20 συσκευές ποτέ δεν είδα στα manual να γράφουν πόσες ώρες χρειάζεται για την πρώτη φόρτιση. Πάντα γράφει σε πόσες ώρες φορτίζει συνήθως η μπαταρία... Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 Wirelessly posted (SIE-A60/14 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) de katalavenw.klemena kinita agorazete;exw mathei na mhn ebistevomai kanena ektos tou manual sto pws na xrhsimopoiw apo tostiera ws aftokinito.an de grafei wres eidika gia 1h fortish apla fortizeis kanonika tis wres pou leei.sto germano de kseroun th tyfla tous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest steliosp Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 Μάλλον δεν κατάλαβες το αστείο, φίλε tp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone ( 3 Απρ. 2004 , 10:16) Wirelessly posted (SIE-A60/14 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) de katalavenw.klemena kinita agorazete;exw mathei na mhn ebistevomai kanena ektos tou manual sto pws na xrhsimopoiw apo tostiera ws aftokinito.an de grafei wres eidika gia 1h fortish apla fortizeis kanonika tis wres pou leei.sto germano de kseroun th tyfla tous Αν υποθέσω απο το avatar σου έχεις το Τ68i. Γράφει στο manual του ποσες ώρες πρέπει να είναι η πρώτη φόρτιση; Συμφωνώ οτι στα καταστήματα κινητής δεν έχουν ιδέα και εχει επικρατήσει να λενε 16 ώρες απο τις παλιές μπαταρίες NiCd. Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 Ο καλύτερος τρόπος είναι ο εξής: απλά, αφήστε το κινητό να φορτίσει μέχρι το εικονίδιο να δείξει ότι η μπαταρία γέμισε. Από εκεί και πέρα, έχει σημασία οι πρώτες 3-4 φορτίσεις να γίνονται όταν η μπαταρία αδειάσει (προσοχή, όχι να σβήνει από μόνο του το κινητό) ώστε να "στρώσει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonYThEGr8 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου απαντήσετε στο εξής ερώτημα: Σε ένα καινούριο κινητό πόση ώρα πρέπει να φορτίζεται η μπαταρία? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 8-10 wres. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 τοσες πολλες; μιλαμε για φορτιση αμεσως μολις βγει απο το κουτι ή μολις τελειωσει η μπαταρια του; στο N70 Ποσες ωρες το φορτισατε για πρωτη φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου απαντήσετε στο εξής ερώτημα: Σε ένα καινούριο κινητό πόση ώρα πρέπει να φορτίζεται η μπαταρία? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Όλα τα καινούργια κινητά (και όχι μόνο...) διαθέτουν μπαταρίες λιθίου. Δεν υπάρχουν φαινόμενα μνήμης. Είναι όπως μου αρέσει να τις αποκαλώ, μπαταρίες η-λιθίου. Με λίγα λόγια φορτίζεις το κινητό μέχρι να γράψει φόρτιση 100%. Τώρα και λίγο παραπάνω να το αφήσεις (αν το ξεχάσεις δηλαδή) δεν πειράζει, δεν κάνεις κακό και δεν προσφέρεις και τίποτα στην μπαταρία. Επίσης δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πλήρη εκφόρτιση για να ξαναφορτίσεις. Όποτε θέλεις, ακόμα και στο 90%, ξαναφορτίζεις. Επίσης αν βιάζεσαι, διακόπτεις την φόρτιση και πρίν γεμίσει. Θυμάμε ότι κάπου διάβασα (δεν είμαι και σίγουρος) ότι κάνουμε κακό στις μπαταρίες λιθίου αν τις αφήνουμε να εκφορτίζονται τελείως. Πάντως σε ένα κινητό 3 ετών (με μπαταρία λιθίου) που τώρα το έχω δώσει στην κόρη μου, το φόρτιζα όποτε το θυμόμουν και έκοβα την φόρτιση όποτε "γούσταρα" και η μπαταρία απλά έχει πέσει σε αυτονομία περίπου 6-10 ώρες λιγότερο μέσα σε τρία χρόνια και αυτό λόγο της χρήσης. Ακόμα και οι λιθίου μπαταρίες έχουν ένα όριο ζωής Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonYThEGr8 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Το Ν70 δεν το έχω πάρει ακόμα γι' αυτό ροτάω :ρ Δηλαδή όταν το γάλω κατευθίαν από το κουτί πρέπει να το φορτίζω μέχρι να πάει 100% και τέλος? Όλοι οι τεχνηκοί στα μαγαζία πύ τα πουλάνε λένε 10 ώρες τέλος πάντων θα δω και τις άλλες γνώμες και θα αποφασίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 TonYThEGr8, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/library/article-9.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Όλα τα καινούργια κινητά (και όχι μόνο...) διαθέτουν μπαταρίες λιθίου. Δεν υπάρχουν φαινόμενα μνήμης. Είναι όπως μου αρέσει να τις αποκαλώ, μπαταρίες η-λιθίου. Με λίγα λόγια φορτίζεις το κινητό μέχρι να γράψει φόρτιση 100%. Τώρα και λίγο παραπάνω να το αφήσεις (αν το ξεχάσεις δηλαδή) δεν πειράζει, δεν κάνεις κακό και δεν προσφέρεις και τίποτα στην μπαταρία. Επίσης δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πλήρη εκφόρτιση για να ξαναφορτίσεις. Όποτε θέλεις, ακόμα και στο 90%, ξαναφορτίζεις. Επίσης αν βιάζεσαι, διακόπτεις την φόρτιση και πρίν γεμίσει. Θυμάμε ότι κάπου διάβασα (δεν είμαι και σίγουρος) ότι κάνουμε κακό στις μπαταρίες λιθίου αν τις αφήνουμε να εκφορτίζονται τελείως. Πάντως σε ένα κινητό 3 ετών (με μπαταρία λιθίου) που τώρα το έχω δώσει στην κόρη μου, το φόρτιζα όποτε το θυμόμουν και έκοβα την φόρτιση όποτε "γούσταρα" και η μπαταρία απλά έχει πέσει σε αυτονομία περίπου 6-10 ώρες λιγότερο μέσα σε τρία χρόνια και αυτό λόγο της χρήσης. Ακόμα και οι λιθίου μπαταρίες έχουν ένα όριο ζωής Δημήτρης Σε γενικές γραμμές, το να φορτίζουμε όποτε θέλουμε την μπαταρία μας (οποιουδήποτε τύπου και αν είναι) δεν είναι η ενδεδειγμένη χρήση. Οι μπαταρίες έχουν συγκεκριμένο αριθμό επαναφορτίσεων. Εάν λοιπόν φορτίζουμε την μπαταρία μας πχ κάθε μέρα, τότε κινούμαστε πιο γρήγορα προς το να φτάσουμε αυτό το όριο. Σε γενικές γραμμές, οι κανόνες σωστής φροντίδας της μπαταρίας μας, είναι οι εξής, απλοί, δύο: α) Φόρτιση όταν αδειάζει, ΟΧΙ ΠΡΙΝ. β) Πλήρης φόρτιση, με το κινητό ΚΛΕΙΣΤΟ. Με τον τρόπο αυτό, προσωπικά έχω καταφέρει να παίρνω το max από τις μπαταρίες μου και να μην «πεθαίνουν» πριν την ώρα τους. Για παράδειγμα, η μπαταρία του ΜΕ45 μου, ακόμα κρατάει 4-5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonYThEGr8 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Συγνώμη που δεν το έβαλα πρώτα στο search άλλοστε είμαι καινούριος και συγχορούνται τα λάθη μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts