Jump to content

TonYThEGr8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TonYThEGr8

  1. Αυτα τα ρομσ (αν και δεν ξέρω επακριβώς τι είναι) ισχύουν και για το χ610 ,χ650 ή όχι?:-D
  2. Hi ..

    Na se rwtisw..

    Telika o filos dokimase auta p leei o aggelakis sto mixanaki tou ??

    AntoniS

  3. Σήμερα το μεσημέρι πήγα να πάρω το Ν70 και στο πλάι έκει που μπαίνειι η MMC δεν υπάρχει το καπάκι Στο μαγαζί πήγα στις 2 και 2 30 κλείνει... Όταν το παράγγειλα την είδα την "τρύπα" αλλά θεώρησα ότι μέσα στο πακέτο θα υπήρχε κάτι που θα έκλεινε την "τρύπα" της θήκης της MMC Εγγύηση έχς αλλά τι να κανώ? :( απάντηστε είμαι απεγνωσμένος!)
  4. Συγνώμη που δεν το έβαλα πρώτα στο search άλλοστε είμαι καινούριος και συγχορούνται τα λάθη μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
  5. Θα ήθελα να μου πείτε ου μπορώ να βρω τη πίο καλή προσφορά για Ν70 Δηλαδή με την πιό καλή τιμή και αν έχει σε κάποιο κατάστημα κάποιο επιπλέον δώρο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ: Που μπορώ να βρω links για application & games για το Ν70?(το ξέρω πως είναι off topic αν γίνεται να με εξυπηρετίσετε)
  6. Το Ν70 δεν το έχω πάρει ακόμα γι' αυτό ροτάω :ρ Δηλαδή όταν το γάλω κατευθίαν από το κουτί πρέπει να το φορτίζω μέχρι να πάει 100% και τέλος? Όλοι οι τεχνηκοί στα μαγαζία πύ τα πουλάνε λένε 10 ώρες τέλος πάντων θα δω και τις άλλες γνώμες και θα αποφασίσω
  7. Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου απαντήσετε στο εξής ερώτημα: Σε ένα καινούριο κινητό πόση ώρα πρέπει να φορτίζεται η μπαταρία? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...