Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Administrators
Φαίνεται πολύ πιό εύκολη. Αυτή που παρέθεσες σε στέλνει σε device manager και σε βάζει να κάνεις πράγματα αχρείαστα :Ρ

Να το έχουμε στα υπόψιν. :rolleyes:

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη διαβαζω για διαφορα προβληματα που εμφανιζονται οσον αφορα τις κλησεις, εγω στις δυο εβδομαδες περιπου που το εχω δεν εχω αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο. (φτου φτου:p)

Το μονο που παρατηρησα επειδη μπαινω αρκετα ιντερνετ μεσω κινητου, ειναι οτι η οθονη του, αν και με τις ιδιες ρυθμισεις, ειναι πολυ πιο κουραστικη σε ενα σχεδον σκοτεινο δωματιο απ' οτι του galaxy s αλλα και του desire που ειχα παλιοτερα. Αυτο υποθετω εχει να κανει με τον τυπο οθονης που φοραει το 2Χ και οχι με το οτι εγω χρειαζομαι οφθαλμιατρο:p:lol:

• Administrators
Το μονο που παρατηρησα επειδη μπαινω αρκετα ιντερνετ μεσω κινητου, ειναι οτι η οθονη του, αν και με τις ιδιες ρυθμισεις, ειναι πολυ πιο κουραστικη σε ενα σχεδον σκοτεινο δωματιο απ' οτι του galaxy s αλλα και του desire που ειχα παλιοτερα. Αυτο υποθετω εχει να κανει με τον τυπο οθονης που φοραει το 2Χ και οχι με το οτι εγω χρειαζομαι οφθαλμιατρο:p:lol:

Από πια πλευρά κουραστική; Από θέμα φωτεινότητας;

Modpic.gif

Το μονο που παρατηρησα επειδη μπαινω αρκετα ιντερνετ μεσω κινητου, ειναι οτι η οθονη του, αν και με τις ιδιες ρυθμισεις, ειναι πολυ πιο κουραστικη σε ενα σχεδον σκοτεινο δωματιο απ' οτι του galaxy s αλλα και του desire που ειχα παλιοτερα.
Προφανως εννοεις τη φωτεινοτητα που εχει λογω οπισθιου φωτισμου, και ειδικα σε απολυτο σκοταδι κουραζει. Δεν μπορω να μη συμφωνησω μαζι σου. Θα με βρεις απολυτα συμφωνο. Αυτο ειναι ενα απο τα μειον σε σχεση με οθονες super amoled.

Από πια πλευρά κουραστική; Από θέμα φωτεινότητας;

Ναι, απο θεμα φωτεινοτητας. Την ρυθμισα και πιο ''σκοτεινη'' απ' οτι ηταν η αρχικη της ρυθμιση, αλλα την εβαλα και στο αυτοματο και το αποτελεσμα ηταν εξισου κουραστικο και στις δυο περιπτωσεις!

• Administrators
Στο αυτόματο είναι γεγονός ότι δεν λειτουργεί και τόσο καλά όσο θα περίμενε κάποιος. Και γενικώς η οθόνη είναι όντως υπερφωτισμένη αλλά για πολλούς σε γενικές γραμμές αυτό αποτελεί πλεονέκτημα.

Modpic.gif

Στο αυτόματο είναι γεγονός ότι δεν λειτουργεί και τόσο καλά όσο θα περίμενε κάποιος. Και γενικώς η οθόνη είναι όντως υπερφωτισμένη αλλά για πολλούς σε γενικές γραμμές αυτό αποτελεί πλεονέκτημα.

Σε εξωτερικους χωρους ή σε μερη με αρκετο φως κανενα προβλημα. Ισα ισα χαιρεσαι να την βλεπεις. Το προβλημα εντοπιζεται σε σκοτεινους χωρους ή σε μερη με χαμηλο φωτισμο.

Φιλε aby στα λογια μου ερχεσαι! Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που τον ''χαλασε'' η φωτεινοτητα της συγκεκριμενης οθονης και επισης χαιρομαι που τελικα δεν θα χρειαστω οφθαλμιατρο:p

Βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι, απο την πολλη χρηση και το πολυ φως δεν αποκλειεται τελικα να τον χρειαστω καποια στιγμη:lol:

Ναι, απο θεμα φωτεινοτητας. Την ρυθμισα και πιο ''σκοτεινη'' απ' οτι ηταν η αρχικη της ρυθμιση, αλλα την εβαλα και στο αυτοματο και το αποτελεσμα ηταν εξισου κουραστικο και στις δυο περιπτωσεις!

γιατι δε βαζεις κανα widgetακι σαν το extended control, εχει toogle button για την φωτεινοτητα με ενα δυο πατηματα εχεις τη φωτεινοτητα που θες, εγω το εχω στο 40% αλλα οταν ειμαι με χαμηλο φωτισμο η' προτειται να λυσσαξω στο κινητο το παω στο 12% με ενα κλικ

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

http://www.gsmarena.com/a_gang_of_smartphones_meets_up_for_a_microscopic_display_comparison-news-2539.php

καλυτερη η οθονη του και απο τα 4 κινητα που αντιπαραθετει. δευτερο ερχεται η S-LCD οθονη του incredible S :!:

Προφανως εννοεις τη φωτεινοτητα που εχει λογω οπισθιου φωτισμου, και ειδικα σε απολυτο σκοταδι κουραζει. Δεν μπορω να μη συμφωνησω μαζι σου. Θα με βρεις απολυτα συμφωνο. Αυτο ειναι ενα απο τα μειον σε σχεση με οθονες super amoled.

δοκιμασε να κλεισεις τελειως τη φωτεινοτητα. και εμενα επειδη με κουραζει εχω κλεισει τελειως τη φωτεινοτητα και δεν εχω κανενα προβλημα οχι μονο σε σκοτεινους χωρους αλλα και σε χωρους λιγο φωτισμενους

Όπως στην οθόνη S-Amoled, ισχύει το ίδιο κι εδώ στην LCD οτι το φόντο για την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας είναι το μαύρο;
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Όπως στην οθόνη S-Amoled, ισχύει το ίδιο κι εδώ στην LCD οτι το φόντο για την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας είναι το μαύρο;
Εδω συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Και το εχω διαβασει, και τσεκαρισμενο. Σε λευκο, χαμηλοτερη καταναλωση.

Να ρωτησω κατι ?

Αυτοι που αναφερουν προβληματα με τις κλησεις τις επαφες τις εχουν στην Sim ή τις εχουν συγχρονισει απο Gmail ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Σε εξωτερικους χωρους ή σε μερη με αρκετο φως κανενα προβλημα. Ισα ισα χαιρεσαι να την βλεπεις. Το προβλημα εντοπιζεται σε σκοτεινους χωρους ή σε μερη με χαμηλο φωτισμο.

Φιλε aby στα λογια μου ερχεσαι! Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που τον ''χαλασε'' η φωτεινοτητα της συγκεκριμενης οθονης και επισης χαιρομαι που τελικα δεν θα χρειαστω οφθαλμιατρο:p

Βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι, απο την πολλη χρηση και το πολυ φως δεν αποκλειεται τελικα να τον χρειαστω καποια στιγμη:lol:

https://market.android.com/details?id=com.haxor&feature=search_result

το χρησιμοποιώ το βράδυ, τρώει φλασιές μερικές φορές αλλά είναι must have app.

Εδω συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Και το εχω διαβασει, και τσεκαρισμενο. Σε λευκο, χαμηλοτερη καταναλωση.

yep.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Administrators
https://market.android.com/details?id=com.haxor&feature=search_result

το χρησιμοποιώ το βράδυ, τρώει φλασιές μερικές φορές αλλά είναι must have app.

Είναι αποτελεσματικό αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο. Βάζει ένα φίλτρο πάνω από το φωτισμό, δεν αλλάζει τον ίδιο το φωτισμό.

Modpic.gif

Είναι αποτελεσματικό αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο. Βάζει ένα φίλτρο πάνω από το φωτισμό, δεν αλλάζει τον ίδιο το φωτισμό.

και τι εναλλακτική προτείνεις; να φλασάρουν κερνελ κτλπ κτλπ ;

το μόνο αρνητικό της εφαρμογής imho είναι οτι τρώεει φλασιές και κλείνει μόνο του, από εκεί και πέρα σημασία έχει οτι κάνει την δουλειά :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Administrators
Προτείνω τη χειροκίνητη αλλαγή του φωτισμού με κατάλληλο widget στην αρχική οθόνη (για ευχρηστία).

Modpic.gif

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα από εξωτερικό και δεν είχε μέσα η συσκευασία καλώδιο HDMI.

Μπορεί κανένας να μου δώσει τον κωδικό που είχε το σακουλάκι του HDMI καλωδίου?

Ευχαριστώ .

BD/EAD61668801 ο κωδικός που έχει το σακουλάκι του HDMI καλωδίου, αν και δεν πιστεύω να σε βοηθήσει κάπου, μιας και με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο google δεν επιστρέφει κανένα αποτέλεσμα.

Καλησπέρα

Μόλις χθες το πήρα κι εγώ στα χέρια μου και έχω κατενθουσιαστεί.

Είναι το 3ο smartphone μετά το iPhone 3G και HTC HD2 του οποίου είμαι κάτοχος.

Θέλω να μου πείτε γιατί αν και έχω win7 δεν το βλέπει το κινητό και δεν μπορώ να συνδεθώ με κανέναν τρόπο με τον υπολογιστή.

Το ίδιο συνέβη και με το pc της δουλειάς που φορά XP.

Χρειάζεται ν' αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;

Και κάτι ακόμα... θήκη που βρίσκουμε;

Παιδια συγγνωμη για το offtopic, αλλα τελικα ποσες μερες "βγαζει" η μπαταρια...??

(Μιλαω παντα για μια φυσιολογικη χρηση κ οχι για τις πρωτες μερες, οπου ολοι λιωνουμε στο σεταρισμα...)

Ευχαριστω

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Έχεις εγκαταστήσει τους drivers;

Όχι! Προσπαθεί να τους κατεβάσει από το ίντερνετ αλλά δεν μπορεί.

Που τους βρίσκω και τι διαδικασία ακολουθώ;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)