paolo21r Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 καμμια καλη θηκουλα βρηκαμε? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Εχω φαει τρελο ξενερωμα με το κινητο.Κανει restart σε ανυποπτο χρονο ακομα μου εχει τυχη να το εχω ανοιχτο το κινητο και μολις παω να το ξεκλειδωσω να εχει σβησει,η μπαταρια απο οτι φαινεται εχει σοβαρο προβλημα απο 100% πληρης φορτιση και στα καπακια του κανω restart και επεσε στο 25%.Κατα αλλα ειναι μια χαρα εδω γελαμε.Πηρα το απογευμα τηλεφωνο στο Πλαισιο και τους ανεφερα τα παραπανω και αυριο πρωι πρωι εφυγε με courrier για service Πλαιισιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Προβλημα με reboot? το παιδι ισχυριζεται οτι βρηκε την λυση δοκιμαστε το δεν εχετε τιποτα να χασετε! http://www.youtube.com/watch?v=bMDuD4Olra8 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 και χαθηκε ο κοσμος να το κανουν να μην φαινεται?τεσπα ή έστω να βάζαν δίπλα του φωτάκι ειδοπο'ιησης..αχ htc :p Νομίζω ότι ψάχνουμε να βρούμε προβλήματα που δεν υπάρχουν. καμμια καλη θηκουλα βρηκαμε? Στο ebay... πολλές. Μια gel case που του έχω βάλει έχει καθίσει άψογα! Εχω φαει τρελο ξενερωμα με το κινητο.Κανει restart σε ανυποπτο χρονο ακομα μου εχει τυχη να το εχω ανοιχτο το κινητο και μολις παω να το ξεκλειδωσω να εχει σβησει,η μπαταρια απο οτι φαινεται εχει σοβαρο προβλημα απο 100% πληρης φορτιση και στα καπακια του κανω restart και επεσε στο 25%.Κατα αλλα ειναι μια χαρα εδω γελαμε.Πηρα το απογευμα τηλεφωνο στο Πλαισιο και τους ανεφερα τα παραπανω και αυριο πρωι πρωι εφυγε με courrier για service Πλαιισιου. Καλά έκανες και το έστειλες πίσω. Έπεσες σε προβληματική παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Νομίζω ότι ψάχνουμε να βρούμε προβλήματα που δεν υπάρχουν. Στο ebay... πολλές. Μια gel case που του έχω βάλει έχει καθίσει άψογα! Καλά έκανες και το έστειλες πίσω. Έπεσες σε προβληματική παρτίδα. Πιστευω μετα απο ολα αυτα που εχει η συσκευη να μου κανουν αντικατασταση απευθειας και να μην με κανουν μπαλακι μεταξυ service Πλαισιου με LG HELLAS εταιρεια.Το κινητο ειναι με τις ζελατινες ακομα μπρος πισω καινουργιο και το εχω 7 μερες στα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Η LG είναι ενήμερη για το πρόβλημα, δε νομίζω να σε παιδέψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 παιδες το κινητο τι λεει ?? optimus x2 η galaxy s ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλό το τηλέφωνο για όσο λειτουργεί σωστά, αλλά άρχισα να απογοητεύομαι. Μου το κάνει καθημερινά σε ανύποπτο χρόνο, ενώ δείχνει να δουλεύει (έχει σήμα στις μπάρες και γράφει το όνομα του πάροχου στην lock screen ) παρόλα αυτά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ενώ τους δείχνει να καλεί, το τηλέφωνο δεν δουλεύει και όταν προσπαθώ να πάρω εγώ τηλέφωνο δεν κάνει τίποτε και μετά από προσπάθειες κάποιες φορές βγάζει το πληκτρολόγιο για να δώσω το pin. Έχει κανείς άλλος τέτοια συμπεριφορά από την συσκευή του. Πάντως διάβασα στο xda-developers ότι γίνετε χαμός με περίεργες συμπεριφορές σε αρκετές συσκευές. Έκανα εχθές hard reset ξανά έστησα το τηλέφωνο από την αρχή, αλλά σήμερα το πρωί λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι που πάτησα το power για να δω την ώρα μου έβγαλε το πληκτρολόγιο για να δώσω pin. Έπεσα τελικά μάλων σε προβληματική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 παιδες το κινητο τι λεει ?? optimus x2 η galaxy s ??? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Συνεδεσα μεσω hdmi σε τηλεοραση 40+ ιντσων και το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο! Πολυ καλη αναλυση και εικονα και πολυ ωραια τα βιντεο που εχω τραβηξει με την συσκευη Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μετά από 10 μέρες χρήση, η μπαταρία σε ένα 24ωρο ανοικτό, με ~10λεπτά ομιλία, άλλο τόσο WiFi και καμία ώρα συνδεδεμένο με το BT ακουστικό στο αμάξι, χωρίς άλλο σκάλισμα έπεσε από το 100% στο 78%. Τώρα ~ 27 ώρες είναι στο 72% ( με ~3 λεπτά ομιλία ακόμα). Με το ρυθμό αυτό μπορεί να αντέξει και τρίτη μέρα! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να φτιάξω το κινητο με extreme minimal εμφανιση(νεος στο αθλημα...).Αλλα δυστυχως δε καταφερα να εχω ποσοστο μπαταρια ανα 1% αλλα ανα 10%. http://img696.imageshack.us/img696/913/20110420105316.th.jpg http://img810.imageshack.us/img810/5897/20110420105326.th.jpg http://img171.imageshack.us/img171/2336/20110420105320.th.jpg http://img696.imageshack.us/img696/913/20110420105316.th.jpg Πως σας φαινεται??? Edited April 20, 2011 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μετά από 10 μέρες χρήση, η μπαταρία σε ένα 24ωρο ανοικτό, με ~10λεπτά ομιλία, άλλο τόσο WiFi και καμία ώρα συνδεδεμένο με το BT ακουστικό στο αμάξι, χωρίς άλλο σκάλισμα έπεσε από το 100% στο 78%. Τώρα ~ 27 ώρες είναι στο 72% ( με ~3 λεπτά ομιλία ακόμα). Με το ρυθμό αυτό μπορεί να αντέξει και τρίτη μέρα! Είσαι με official rom; Έχεις κάνει root τη συσκευή; Πόσες εφαρμογές έχεις (περίπου) εγκατεστημένες; Πως σας φαινεται??? Προσωπικά είμαι υπέρ του minimal αλλά σε τέτοιο βαθμό... σε καμία περίπτωση! Είναι βέβαια καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Εξου και το "extreme"...! Εννοειται πως ειναι υποκειμενικο θεμα. Ουσιαστικα πειραματισμος ειναι.Ουτως ή αλλιως θα μείνει ετσι μεχρι το επομενο flasharisma που ελπιζω να ειναι συντομα...(αντε να δουμε CM γρηγορα) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (αντε να δουμε CM γρηγορα) Έχουν πρόβλημα με τους drivers του επεξεργαστή. Θα αργήσουμε να δούμε κάτι σταθερό πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μετά από 10 μέρες χρήση, η μπαταρία σε ένα 24ωρο ανοικτό, με ~10λεπτά ομιλία, άλλο τόσο WiFi και καμία ώρα συνδεδεμένο με το BT ακουστικό στο αμάξι, χωρίς άλλο σκάλισμα έπεσε από το 100% στο 78%. Τώρα ~ 27 ώρες είναι στο 72% ( με ~3 λεπτά ομιλία ακόμα). Με το ρυθμό αυτό μπορεί να αντέξει και τρίτη μέρα! Συγχαρητήρια. Εγώ με "καθαρή" ρομ, 3g ανοιχτό Και gmail sync, και με την μόνη εφαρμογή εγκατεστημένη το whatsapp, από 24% το βράδι, έφτασε μετά από 7 ώρες στο 18. Το πρωί, σε 2 ώρες, στέλνοντας ένα sms, κάνοντας ένα τηλέφωνο ενός λεπτού, και ανεβάζοντας με wifi ένα αρχείο 4 Mb, έπεσε στο 0% και τώρα δεν ανοίγει καν! Θα προσπαθήσω να κάνω restore σε εργοστασιακή κατάσταση με το smartflash και μετα να το επιστρέψω το κινητό. Αν το έχει προσπαθήσει κανείς, θα εκτιμούσα την βοήθεια του. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Εχει αφαιρεσει κανεις το αλουμινοχαρτο απο την κεραια και εχει δει διαφορα στην ληψη σηματος? σκεφτομαι οτι για να εχει μπει εκει μαλλον καποιο ρολο θα εχει(μαλλον για προστασια της κεραιας)! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1023053 Ισως να μην ειναι τοσο ασφαλες να αφαιρεθει γιατι μπορει να μειωνει και την ακτινοβολια . Υ.Γ Ανησυχω που στις 3 τελευταιες σελιδες πολλα παιδια αναφερουν κολληματα και restart της συσκευης Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Συγχαρητήρια. Εγώ με "καθαρή" ρομ, 3g ανοιχτό Και gmail sync, και με την μόνη εφαρμογή εγκατεστημένη το whatsapp, από 24% το βράδι, έφτασε μετά από 7 ώρες στο 18. Το πρωί, σε 2 ώρες, στέλνοντας ένα sms, κάνοντας ένα τηλέφωνο ενός λεπτού, και ανεβάζοντας με wifi ένα αρχείο 4 Mb, έπεσε στο 0% και τώρα δεν ανοίγει καν! Θα προσπαθήσω να κάνω restore σε εργοστασιακή κατάσταση με το smartflash και μετα να το επιστρέψω το κινητό. Αν το έχει προσπαθήσει κανείς, θα εκτιμούσα την βοήθεια του. Με το smatflash?Τη baseband θελεις να αλλαξεις μονο? Αν θελεις "ολικη επαναφορα" τοτε εξαρταται απο το αν εχεις παρει stock nandroid backup. Αν δεν εχει παρει υπαρχει αυτος ο τροπος: http://www.dkszone.net/install-stock-rom-lg-optimus-2x-p990 Δεν το εχω δοκιμασει!!!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αγορασα μια micro sd 8gb class 10 της transcend και αφου την εβαλα στο κινητο περασα και το app 2 sd βλεπω οτι το προγραμμα μεταφερει τις εφαρμογες οχι στην εξωτερικη sd που πηρα αλλα στην εσωτερικη που ειχε απο πριν το τηλεφωνο..Ξερετε πως γινεται να το αλλαξω για να μεταφερει τις εφαρμογες απο τη rom του κινητου στην εξωτερικη sd; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αγορασα μια micro sd 8gb class 10 της transcend και αφου την εβαλα στο κινητο περασα και το app 2 sd βλεπω οτι το προγραμμα μεταφερει τις εφαρμογες οχι στην εξωτερικη sd που πηρα αλλα στην εσωτερικη που ειχε απο πριν το τηλεφωνο..Ξερετε πως γινεται να το αλλαξω για να μεταφερει τις εφαρμογες απο τη rom του κινητου στην εξωτερικη sd; Δυστυχώς το app2sd βλέπει σαν κάρτα την εσωτερική και όχι την εξωτερική σαν κάρτα μνήμης όπως και το ίδιο το λειτουργικό. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για αυτό. Υπάρχουν κάποια αμφιβόλου αποτελέσματος πειράγματα αλλά δεν στα συνιστώ στην παρούσα φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Με το smatflash?Τη baseband θελεις να αλλαξεις μονο? Αν θελεις "ολικη επαναφορα" τοτε εξαρταται απο το αν εχεις παρει stock nandroid backup. Αν δεν εχει παρει υπαρχει αυτος ο τροπος: http://www.dkszone.net/install-stock-rom-lg-optimus-2x-p990 Δεν το εχω δοκιμασει!!!! Έλεγα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον τρόπο εδώ για ολική επαναφορά... ελπίζω! Edited April 20, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Είσαι με official rom; Έχεις κάνει root τη συσκευή; Πόσες εφαρμογές έχεις (περίπου) εγκατεστημένες; Official rom - NAI Root - NAI Εφαρμογές ~ 30άρα τουλάχιστον Το 3G off, auto sync off, το WiFi on αν και δεν το ζητούσε κάποια εφαρμογή από όσο ξέρω, πέρα απο τα 3-4 sync που ζήτησα εγώ (gmail και καιρός) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Έλεγα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον τρόπο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12923153&postcount=30 Εννοειται!!! Αυτο το εργαλειο ηταν "θεωριτικα" μονο για baseband αλλα απο οτι φαινεται λειτουργει και για stock rom. Ειχες αναβαθμισει τη baseband,ετσι δεν ειναι?Αρα πρεπει να το εχεις ξανακανει. Δε ξερω ομως αν θελει converting ext4-ext3.Μαλλον οχι αλλα δεν ειμαι σιγουρος Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Μου έχει κάνει δύο φορές ένα περίεργο πρόβλημα. Την πρώτη φορά του είχα αλλάξει τα φώτα σε αλλαγές και θεώρησα λογικό να πάθει κάτι. Αλλά το έκανε και σήμερα, χωρίς προφανή λόγο: Χτυπάει το τηλέφωνο, αναγνώριση κλήσης κανονικά, απαντάω στην κλήση και δεν ακούγεται τίποτα, ούτε με ακούει ο άλλος. Ξανά και ξανά. Εκανα restart για να δουλέψει. Σαν να μπλοκάρει την στιγμή που ανοίγει η γραμμή (είμαι μονο σε 2G και με σήμα φούλ). Αν το ξανακάνει θα δοκιμάσω και να το θέσω σε λειτουργία πτήσης και ξανά στο δίκτυο μπας και είναι πιο γρήγορη λύση. Καθάρισα και τις επαφές της sim μην μια στο εκατ. είναι αυτή η αιτία. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό η είναι μεμονωμένο περιστατικό; Υ.Γ. απεγκατέστησα το 3g watchdog μη τυχόν ήταν αυτό το πρόβλημα (το μονο που επενέβαινε με όποιοδήποτε τρόπο στο δίκτυο) Υ.Γ.2 Στο xda αναφέρονται διάφορα τέτοια Edited April 20, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μου έχει κάνει δύο φορές ένα περίεργο πρόβλημα. Την πρώτη φορά του είχα αλλάξει τα φώτα σε αλλαγές και θεώρησα λογικό να πάθει κάτι. Αλλά το έκανε και σήμερα, χωρίς προφανή λόγο: Χτυπάει το τηλέφωνο, αναγνώριση κλήσης κανονικά, απαντάω στην κλήση και δεν ακούγεται τίποτα, ούτε με ακούει ο άλλος. Ξανά και ξανά. Εκανα restart για να δουλέψει. Σαν να μπλοκάρει την στιγμή που ανοίγει η γραμμή (είμαι μονο σε 2G και με σήμα φούλ). Αν το ξανακάνει θα δοκιμάσω και να το θέσω σε λειτουργία πτήσης και ξανά στο δίκτυο μπας και είναι πιο γρήγορη λύση. Καθάρισα και τις επαφές της sim μην μια στο εκατ. είναι αυτή η αιτία. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό η είναι μεμονωμένο περιστατικό; Κατι παρομοιο με επερναν τηλεφωνο χτυπησε στον αλλον κανονικα οτι με καλει και εμενα δεν εμφανιζε τιποτα μεχρι που εκανα απο 2g σε 3g και εφτιαξε.Βασικα εγω εχω προβλημα με την συσκευη το εχω αναφερει πιο πανω.Επικοινωνησα απευθειας με την LG σημερα το πρωι και την Τριτη θα το δωσω για να το δουνε πιθανον προβλημα η μπαταρια η φοριστης ισως μου ειπαν και για καποιο mailwork της συσκευης αυτο δεν το καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts