mobile_freak Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Γιατι το λες αυτο ? Κατι αλλο τωρα , διαβαζω πολλους που λετε για συχρονισμο επαφων απο gmail κλπ. Απο την καρτα sim τις βλεπεις κανονικα , ετσι ? Εχει ρυθμιστη φωτεινοτητας της οθονης ? Εχει αισθητηρα ωστε αν ειναι κοντα στο αυτι να σβηνει η οθονη για να μην πατηθει καποιο κουμπι καταλαθος ? Υπάρχει επιλογή για να διαλέξεις αν θελεις να βλέπεις τις επαφές από την μόνο από την κάρτα ή μόνο από την μνήμη του τηλεφώνου ή και από τα δύο. Εχει ρυθμιστή φωτεινότητας στον έλεγχο ισχύος. Ναι σβήνει η οθόνη όταν μιλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Ολα δουλευαν τελεια με την ιδια γραμματοσειρα (μόνο ελλην.) με την v10a τα ευτραπελα αρχισαν με την μεταβαση σε v10b. Επιτέλους ολα οκ με διαγραφή ολων από τηλ. και μεταφορά από pc suite (και το ρολάρισμα οκ!) Στο Pc suite πώς τα πέρασες; Από το gmail όταν κάνω export τα ελληνικά γράμματα τα βγάζει ή "κινέζικα" ή ερωτηματικά μέσα στο Pc Suite (αλλά και μέσα στο αρχείο). Τελικά τα έσβησα από το τηλέφωνο και τα ξανασυγχρόνισα με το gmail και όλα καλά. Παιδικές αρρώστιες.... Edited April 16, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Στην εικονα βλεπετε την αναντιστοιχια στις επαφες. Το scrollbar δεν δουλευει σωστα [δλδ δεν σε παει στο γραμμα που θες] αλλα μαλλον αυτο οφειλεται στο οτι το γραμμα καθε ενοτητας ειναι οτι ναναι. Οι επαφες μου ειναι αποκλειστικα απο το gmail account μου. Το ίδιο συνέβη και σε εμένα φίλε μετά την αναβάθμιση σε V10b με τη μόνη διαφορά ότι εγώ έχω συγχρονίσει τις επαφές μου με το outlook μέσω LG PC Suite και όχι με το gmail λογαριασμό μου. Το πρόβλημα λύθηκε διαγράφοντας όλες τις επαφές - ομάδες κτλ από το κινητό και ξανασυγχρονίζοντας το τηλ. με το PC Suite με κατεύθυνση για την πρώτη φορά και μόνο από το PC προς στο τηλ. ώστε να μην τις διαγράψει και από το PC μέσω συγχρονισμού. Δες αν μπορείς να κάνεις κάτι παρόμοιο και μέσω του gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ένα "θεματάκι" της συσκευής είναι η αναπαραγωγή ήχων που δεν είναι δυνατή, ούτε στο κουδούνισμα, ούτε στην αναπαραγωγή μουσικής. Δυστυχώς είναι περίπου στα επίπεδα (ίσως λίγο καλύτερο) του Desire HD. Δυστυχώς επίσης δεν είναι Xperia Arc, το οποίο έχει πολύ καλό δυνατό ήχο. Κρίμα είναι, γιατί την συσκευή την βρίσκω πολύ καλή, εκτός το απαίσιο και απαράδεκτο (για εμένα) 3gpp που σώζει τα βίντεο... Ελπίζω σε custom rom ή έστω στην 2.3 να γίνει MP4... Όμως, δοκιμάσατε το ραδιόφωνο; Ο ήχος του είναι απίστευτα χαμηλός, εκτός αν κάτι συμβαίνει με την συσκευή μου... Πρέπει να το βάλεις δίπλα στο αυτί για να ακούς... εκτός αν δεν ακούω καλά εγώ... Με τις custom roms ή το νέο kernel (με βελτιωμένους drivers - εκτός αν δεν έχουν σχέση με τον ήχο - δεν ξέρω) που έχει βγει στο xda, βελτιώνονται αυτά καθόλου; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) παιδια για όποιον ενδιαφέρεται να το αγοράσει να αναφέρω οτι η συσκευή τα σπάει στην ανάγνωση αρχείων Pdf και μιλάμε για αρχεία 200 ΜΒ και βάλε επίσης σαν gps είναι ταχύτατο.βρίσκει σήμα σε λιγότερο από μισό λεπτό και δεν χάνει με τίποτα σήμα.πριν είχα το ταιταν 2 και το ngi.To copilot που δοκίμασα στην αθήνα είναι πολύ καλό.Δε σε μπερδεύει,δίνει σαφής οδηγίες και μου φαίνεται οτι είναι πολύ καλό το gps του optimus 2X γιατί πχ στο ταιταν 2 σου έλεγε να στρίψεις αφού είχες περάσει τη στροφή προφανώς γιατί δεν είχε μεγάλη ακρίβεια το gps(πχ με εξωτερικό Bluetooth gps δεν είχα το ίδιο πρόβλημα με το ταιταν Edited April 16, 2011 by magiarti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) να πω και εγω λιγο τις εντυπωσεις μου για την cooked rom που χρησιμοποιω για οσους flashαρουν το κινητακι και δεν παραμενουν με την stock....καταρχην η rom που χρησιμοποιω ειναι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024806 την χρησιμιμοποιω εδω και 4 μερες και μπορω να πω: 1. ειναι σταθεροτατη (ουτε ενα κλεισιμο,ουτε ενα lagarisma) 2. ταχυτατη με ολη την σημασια της λεξης (τον διπυρηνο τον εχω χρονισμενο max:1,3Ghz και min:1,3Ghz) 3. βλεπω οτι εχει υποστηριξη και συνεχη update 4. στο μεγαλο θεμα της μπαταριας ανταποκρινετε καλα νομιζω:με τον πιο πανω χρονισμο,full φωτεινοτητα,widgets (facebook,weather,twiter,email,news) που αναβαθμιζονται καθε 2ωρο,μονιμο 3G,λιγο ιντερνετ,κλησεις 10 λεπτων και καμια 10αρια μνμτα βγαζω μια μερα ανετα....βασικα δεν ηθελα παραπανω αφου καθε βραδυ φορτιζω!α ξεχασα οτι τρεχει και ο launcher pro! 5. τελος η ram ξεκιναει απο bootarisma στα 210 Mb και σταθεροποιειται στα 180-190 Mb...και score quadrant έχει με την 1η 3600 και με την 2η γύρω στις 4000 πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη rom χωρις ελλειψεις...αυτα για οσους ενδιαφερονται για μαγειρεματα και hackeries! Edited April 16, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 agekalp τα κατάφερα κ δούλεψε με το push email σε ευχαριστώ πολύυ:grin: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Φιλε χημικε δυο πραγματα θελω να μου διευκρινίσεις μονο επειδη με εχεις ψησει ασχημα να την βαλω πανω την ρομ μολος παρω την sd που περιμενω,ειδικα τωρα με τον ελληνικο οδηγο που εχουμε....Πρωτον το gps το εχεις τσεκαρει αν δουλευει οπως πριν,η εφαρμογη της lg για τα μηνυματα υπαρχει ή αναγκαστικα θελεις handcent sms,ελληνικα εχει;Και τελος η καμερα κανει εγγραφη στα 1080p ή μεχρι 720p μονο;Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις. Παιδια και κατι αλλο αν πατε να κανετε απο το optimus παραθεση το ποστ του χημικου σας το παιρνει ολο γιατι εμενα δε μπορει να δειξει γοα καποιο λογο την κουκιδα 5....? Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 να πω και εγω λιγο τις εντυπωσεις μου για την cooked rom που χρησιμοποιω για οσους flashαρουν το κινητακι και δεν παραμενουν με την stock....καταρχην η rom που χρησιμοποιω ειναι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024806 Συμφωνώ και επαυξάνω για τη συγκεκριμένη rom. Φιλε χημικε δυο πραγματα θελω να μου διευκρινίσεις μονο επειδη με εχεις ψησει ασχημα να την βαλω πανω την ρομ μολος παρω την sd που περιμενω,ειδικα τωρα με τον ελληνικο οδηγο που εχουμε....Πρωτον το gps το εχεις τσεκαρει αν δουλευει οπως πριν,η εφαρμογη της lg για τα μηνυματα υπαρχει ή αναγκαστικα θελεις handcent sms,ελληνικα εχει;Και τελος η καμερα κανει εγγραφη στα 1080p ή μεχρι 720p μονο;Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις. Όλα δουλεύουν άψογα όπως και στην official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Όλα δουλεύουν άψογα όπως και στην official. ακριβώς...δοκίμασε την αφοβα φίλε nikos92 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τη συγκεκριμένη rom τη δουλεύουμε μαζί με τον Novek και πάει δοκιμασμένα καλά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ένα "θεματάκι" της συσκευής είναι η αναπαραγωγή ήχων που δεν είναι δυνατή, ούτε στο κουδούνισμα, ούτε στην αναπαραγωγή μουσικής. Δυστυχώς είναι περίπου στα επίπεδα (ίσως λίγο καλύτερο) του Desire HD. Δυστυχώς επίσης δεν είναι Xperia Arc, το οποίο έχει πολύ καλό δυνατό ήχο. Κρίμα είναι, γιατί την συσκευή την βρίσκω πολύ καλή, εκτός το απαίσιο και απαράδεκτο (για εμένα) 3gpp που σώζει τα βίντεο... Ελπίζω σε custom rom ή έστω στην 2.3 να γίνει MP4... Όμως, δοκιμάσατε το ραδιόφωνο; Ο ήχος του είναι απίστευτα χαμηλός, εκτός αν κάτι συμβαίνει με την συσκευή μου... Πρέπει να το βάλεις δίπλα στο αυτί για να ακούς... εκτός αν δεν ακούω καλά εγώ... Με τις custom roms ή το νέο kernel (με βελτιωμένους drivers - εκτός αν δεν έχουν σχέση με τον ήχο - δεν ξέρω) που έχει βγει στο xda, βελτιώνονται αυτά καθόλου; Θα συμφωνήσω με αυτό που γράφεις για τον ήχο του εξωτερικου ηχείου(ενας λογος που έδωσα το HD,έχει και πιο "δυνατή" δόνηση το 2Χ). Αν και απ΄ότι έχω παρατηρήσει υπάρχουν κάποιοι ήχοι που έχουν μεγαλύτερη ένταση. Όμως να κάνω και μια παρατήρηση, η ένταση και η καθαρότητα απο το ακουστικό της συσκευής κατά τη κλίση είναι απίστευτη! Ακόμα και τό Ν82 που το είχα τοπ σε αυτό το θέμα, το 2Χ ειναι super!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ρε παιδια για να να μην παθω καμια πλακα με τον λογαριασμο στο τελος του μηνα τι σημαινει πρακτικα το προγραμμα cosmote 25 (100mb) free που εκανα ? τι χρηση καθημερινη με παιρνει σε αυτα τα 100mb?Κατεβαζω εφαρμογες με wifi εχω κλεισει αυτοματες ενημερωσεις και το 3g,ξερει καποιος?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Αν δεν καταβάζεις αρχεία και θέλεις απλά να κάνεις ενημερώσεις και πλοήγηση στο διαδίκτυο είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 @ athanaso77 Καλημερα. Να σε ρωτησω κατι αν γνωριζεις για να μη το ψαχνω...!Τα toggles στη notification bar ειναι μεσα στο framework-res.apk? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τη συγκεκριμένη rom τη δουλεύουμε μαζί με τον Novek και πάει δοκιμασμένα καλά! ;) Πες το βρε Γιαννη να την βαλω κατ‘ ευθειαν! ;) Χαιρομαι γι αυτο, και σε συγχαιρω. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ρε παιδια για να να μην παθω καμια πλακα με τον λογαριασμο στο τελος του μηνα τι σημαινει πρακτικα το προγραμμα cosmote 25 (100mb) free που εκανα ? τι χρηση καθημερινη με παιρνει σε αυτα τα 100mb?Κατεβαζω εφαρμογες με wifi εχω κλεισει αυτοματες ενημερωσεις και το 3g,ξερει καποιος?ευχαριστω. "Κατέβασε" το 3G Watchdog για να έχεις μια εικόνα τι "ανεβάζεις-κατεβάζεις".;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Να σε ρωτησω κατι αν γνωριζεις για να μη το ψαχνω...!Τα toggles στη notification bar ειναι μεσα στο framework-res.apk? Δεν το γνωρίζω. Πες το βρε Γιαννη να την βαλω κατ‘ ευθειαν! ;) Χαιρομαι γι αυτο, και σε συγχαιρω. Μη συγχαίρεις εμένα, εγώ δεν κάνω τίποτα εκτός του να δοκιμάζω. Αυτός έχει κάνει όλη την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Αν δεν καταβάζεις αρχεία και θέλεις απλά να κάνεις ενημερώσεις και πλοήγηση στο διαδίκτυο είσαι μια χαρά. ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 "Κατέβασε" το 3G Watchdog για να έχεις μια εικόνα τι "ανεβάζεις-κατεβάζεις".;) ευχαριστω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiafas Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιδια εχω το κινητο μια βδομαδα τωρα του εχω κανει root με το super one cklik πολλακις, εχω παρει su kaλως, μου ανοιγει κανονικα το titanium backap, μου ζητα κανονικα αδεια απο το superuser στις εφαρμογες που θελουν root.ΔΕΝ μπαινει σε Recovery με τιποτα.προσπαθω με voloum down & power,εχω βαλει το rom manager και το μονο που κανει ειναι να με επαναφερει στο μενου.ΥΣ.με το voloum down & power με βαζει σε καποιο Recovery που δεν εχει καμια σχεση,και μου κανει restore στις εργοστασιακες το τηλ.Παιδια Βοηθεια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) σε official rom της lg πως μπορω να βγαλω προεγκατηστημενες εφαρμογες?επισης πως μπορω να βγαλω εικονιδια απο την κατω κατω μπαρα που εχει τηλ,επαφες,μυνυματα,εφαρμογες και να βαλω δικες μου εφαρμογες?ευχαριστω Edited April 17, 2011 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιδια εχω το κινητο μια βδομαδα τωρα του εχω κανει root με το super one cklik πολλακις, εχω παρει su kaλως, μου ανοιγει κανονικα το titanium backap, μου ζητα κανονικα αδεια απο το superuser στις εφαρμογες που θελουν root.ΔΕΝ μπαινει σε Recovery με τιποτα.προσπαθω με voloum down & power,εχω βαλει το rom manager και το μονο που κανει ειναι να με επαναφερει στο μενου.ΥΣ.με το voloum down & power με βαζει σε καποιο Recovery που δεν εχει καμια σχεση,και μου κανει restore στις εργοστασιακες το τηλ.Παιδια Βοηθεια...... Τα κρατάς πατημένα μέχρι να ανοίξει; Θέλει αρκετή ώρα πάτημα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τη συγκεκριμένη rom τη δουλεύουμε μαζί με τον Novek και πάει δοκιμασμένα καλά! ;) συχγατηρια φιλε μου....εχω δοκιμασει πολλες rom σε ολα τα android που ειχα και αυτη ειναι η πιο σταθερη.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιδια εχει τυχει σε καποιον το εξης: απο το ιστορικο κλησεων ανοιγμα επαφης και μετα την αποστολη sms, βγαζει σφαλμα οτι το μηνυμα δεν εσταλη, αμεσως μετα error σε διεργασια του λειτουργικου η οποια θα γινει force shutdown και στη συνεχεια βγαζει το μηνυμα καλοσωρισματος της vodafone......:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts