Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

μπορείς ναι.

άλλα να ξέρεις μπορείς να πάρεις και backup από το ΑΙΟ tool από την επιλογή 1 αν θυμάμαι καλά και να έχει backup και στο pc σου.

σε περίπτωση που δια γράψεις το backup καταλάθος από το κινητό.

( αν και θα σου πρότεινα να το έχεις στο pc μιας και πιάνει αρκετό χορό στο κινητό το backup )

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω περάσει αυτή τη Rom στο κινητό και τρέχει άψογα...

CM10.1 - tonyp - T-Build 05

Έχω μόνο ένα θέμα...Δεν μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων. Ξέρετε κανένα τρόπο?

Έχω μόνο ένα θέμα...Δεν μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων. Ξέρετε κανένα τρόπο?

από την 4.0.4 αν δεν κάνω λάθος κανένα δεν στέλνει 160 χαρακτήρες εκτός από stock rom.

ο μόνος τρόπος είναι το Handcent SMS από το play που να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά διαφορετικά έχω την εντύπωση ότι με αγγλικούς χαρακτήρες μπορείς να στήλης και τώρα 160

από την 4.0.4 αν δεν κάνω λάθος κανένα δεν στέλνει 160 χαρακτήρες εκτός από stock rom.

ο μόνος τρόπος είναι το Handcent SMS από το play που να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά διαφορετικά έχω την εντύπωση ότι με αγγλικούς χαρακτήρες μπορείς να στήλης και τώρα 160

Αυτό δεν το γνώριζα αν και μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό που κάνανε...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση

Κανένας άλλος με αντίστοιχο πρόβλημα?

Παιδια διαβαζω το παρακατω link για να βαλω την ROM.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037751

Λοιπον απο οτι καταλαβαινω εχω official 2.3.4

Πρωτα κανω root,μετα αλλαζω partition απο το All-In-One P990-Toolkit με ICs partition.

Mετα περναω twrp??? η cwm ??? η τα βαζει αυτα τo tool αυτοματα??

Μετα κατεβαζω την rom και την περναω στην external sd και μετα την φλασαρω απο το αρχικο μενου??

Βοηθατε λιγο

Αυτό δεν το γνώριζα αν και μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό που κάνανε...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση

Κανένας άλλος με αντίστοιχο πρόβλημα?

Δοκίμασες το Go SMS;

Εγώ έχω τη DjangoManouche 1.6.1 και στέλνω κανονικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες.

Πηγαινε στα μηνυματα -> στις ρυθμισεις -> αφαιρεση Unicode

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πάτησα αφαίρεση όλων των χαρακτήρων που δεν μπορούν να κωδικοποιηθούν και είμαι κομπλέ!

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

5η-6η μερα συμβιωσης με το κινητο και δουλευει αψογα και απροβληματιστα...........:)

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

έλα ρε man που ήσουνα τόσο καιρό.

ΜΠΡΑΒΟ! δεν το γνώριζα και όσο είχα ψαχτεί με αυτό το θέμα δεν το είχε αναφέρει κανείς.

:up:

Παιδια διαβαζω το παρακατω link για να βαλω την DjangoManouche 1.6.1 ROM.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037751

Λοιπον απο οτι καταλαβαινω εχω official 2.3.4

Πρωτα κανω root,μετα αλλαζω partition απο το All-In-One P990-Toolkit με ICs partition.

Mετα περναω twrp??? η cwm ??? η τα βαζει αυτα τo tool αυτοματα??

Μετα κατεβαζω την rom και την περναω στην external sd και μετα την φλασαρω απο το αρχικο μενου??

Βοηθατε λιγο

Μπορει να βοηθησει καποιος

Μπορει να βοηθησει καποιος

Το tool οταν κανεις ρουτ σου δίνει επιλογες για recovery οποτε επιλεγεις μια απο τις 3. ο carburano λεει οτι το φλασαρισμα γινετε και με τις 3 recovery δλδ ειτε cwm ή twrp. ΅Εγω όταν εκανα ρουτ με το τουλ επρεπε να φλασαρω το αρχειο superuser.zip απο τη recovery δε το κανε αυτοματα οπως το εκανε το superonclick αλλα αυτο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. το ζιπακι το κατεβασα απο εδω: http://androidsu.com/superuser/ και μετα απο τη recovery ekana install zip from sd card και εγινα ρουτ.

Μετα πρεπει να περασεις κερνελ και ρομ στην sd card, external αν δεν απατωμαι ειναι εκεινη η καρτα που βαζεις εσυ στο κινητο. Κανεις τα αντιστοιχα wipes full wipe κτλ παντα απο τη recovery.

Μετα παλι απο τη recovery πηγενεις εκει που λεει install zip from sd card, περνας τη ρομ και μετα το κερνελ. Και μετα κανεις fix permitions, που δε ξερω τι ειναι, πρεπει να ειναι καπου στο advance μενου της recovery.

Αυτα τα ολιγα αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος

Εμενα ο υπολογιστης μου βγαζει ενα κουλο μeτα που εκανα το ρουταρισμα απο το tool. Οποτε ανοιγω το laptop παει να κανει install kati drivers του LG καπως Net frame δε θυμαμαι και πως τους λεει, τεσπα και δε τους βρισκει... Ξερει κανεις τι ειναι αυτο.

Υγ δεν ειναι οι APK drivers.

παιδια ποια ειναι η καλυτερη ρομ για το κινητακι..τωρα ειμαι στοκ αλλα ρουτ..με ενδιαφερει να εχει και καλη καμερα..

παιδια ποια ειναι η καλυτερη ρομ για το κινητακι..τωρα ειμαι στοκ αλλα ρουτ..με ενδιαφερει να εχει και καλη καμερα..

Η πιο ολοκληρωμένη για μένα είναι η django manouche που έχω εδώ και πολύ καιρό και λειτουργεί μια χαρά..

Καλησπέρα παιδιά... Το πήρα το κινητό εδω και μια εβδομάδα, το εκανα root, έκανα αναβάθμιση στην official stock 4.0.4 αλλα ρε παιδια κολλάει πάρα πολύ.... Φταιει η rom που ειναι η stock ή το κινητό.... Η γνώμη σας είναι να αλλάξω rom? Κολλάει σε κανέναν άλλο?

Καλησπέρα παιδιά... Το πήρα το κινητό εδω και μια εβδομάδα, το εκανα root, έκανα αναβάθμιση στην official stock 4.0.4 αλλα ρε παιδια κολλάει πάρα πολύ.... Φταιει η rom που ειναι η stock ή το κινητό.... Η γνώμη σας είναι να αλλάξω rom? Κολλάει σε κανέναν άλλο?

Ναι μετα την ics της Lg και εμενα ειναι ετσι, σκαλωνει πολυ..

Πια ειναι η πιο καλη ρομ με σπιτραδα σε ics?

Edited by motifnick
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

Ναι.4.0.4 είναι.

Μπορεις να μου πεις με πιον κερνελ την εχεις βαλει? για με μπερδεψαν στο xda και σε καποιους δε δουλευει το wifi...

iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

πρότασή μου για όσους ψάχνουν:

TheROM build 20 (CM 10.2 ! )

οδηγίες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2420304

δουλευουν ραδιοφωνο και καμερα με αυτη τη ρομ;

ραδιόφωνο βάζεις το Spirit FM, δουλεύει, νομίζω καμμία CyanogenMod δεν έχει έτσι κι αλλιώς ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Κάμερα δουλεύει, εγώ έχω βάλει το Focal (δουλεύει κατά 90%), αλλά υπάρχει και mod που δουλεύει καλύτερα από όλα (by Feav) - δηλ καλύτερη ποιότητα, όχι συνεχές autofocus κλπ

ραδιόφωνο βάζεις το Spirit FM, δουλεύει, νομίζω καμμία CyanogenMod δεν έχει έτσι κι αλλιώς ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Κάμερα δουλεύει, εγώ έχω βάλει το Focal (δουλεύει κατά 90%), αλλά υπάρχει και mod που δουλεύει καλύτερα από όλα (by Feav) - δηλ καλύτερη ποιότητα, όχι συνεχές autofocus κλπ

8€ εχει!!! :blink:

Ασε που λεει και στο google play " this app in incompatible with your device"

Edited by KPONOSS

Εβαλα πριν λιγο την django manouche και ειναι παραπολυ καλυ... Με 1,3ghz την cpu και το γεμισα εφαρμογες δε κολαει πουθενα, μου εδωσε λιγη ραμ παραπανω και antutu 10980 μου εκανε. Ολα δουλευουν ρολοι και με ραδιο.. Μαλιστα ο ηχος ειναι απιστευτα βελτιωμενος με πολες επιλογες.. Επιτελους δε κολαει σε καμια περιπτωση.. Δηλ η lg γιατι δεν την εκανε ετσι?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)