sokinsohim Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Λοιπόν κάμερα δεν χρησημοποιησα ΠΟΤΕ την default cm. 10.1 γιατί απλά κρασαρε το σύμπαν. Κάμερα μόνο την camera zoom fx που μέ έχει βγάλει άσπροπρόσωπο αλλά και την άλλη που προτείνει ο tonyp και έχει στον φάκελο του. Αυτες δουλεύω μόνο και πολύ σπάνια να μου κρασαρει τίποτα πχ. 1/60 φωτογραφίες. Δεν έχω δοκιμάσει πολλές ρομ αλλά από αυτες που έχω του tonyp μου φαίνεται η πιο γρήγορη και smooth. Και cm10.2 The Rom δεν βάζω γιατί νομίζω δεν είναι πολύ σταθερη ακόμα.. Ισχύει? Όποιος χρησιμοποιεί κάποια άλλη ας μας δώσει την γνώμη του. Όσο για το dual boot είναι πανεύκολο με το προγράμματακι του φίλου spyrosk (Σπυρου) AIO που έχει κάνει φοβερή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetes3e Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Δεν ακουσα κανεναν να μιλαει για την ''CM10 "Look Ma! No Hands!" Edition'' του Pengus77. Την εχω κοντα 1 μηνα και ειναι η πιο σταθερη και λιγοτερο ενεργοβορα απο ολες. Σxεδον ολες τις εχω δοκιμασει. 2 μερες χαλαρα, με λιγο ιντερνετ μεσω δικτυου, λιγο μεσω wi-fi, αρκετη ομιλια μεσω bluetooth. Και απο μνημη ειναι σουπερ.. Αξιζει δοκιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Έχω την 4.0.4 Django Manouche X1.2 kernel 2.6.39.4_ KingOfBirds 0.2 oc14. και βάζω τα ακουστικά και δεν δουλεύουν, έχει κάνεις κάτι υπόψιν..???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δεν ακουσα κανεναν να μιλαει για την ''CM10 "Look Ma! No Hands!" Edition'' του Pengus77. Την εχω κοντα 1 μηνα και ειναι η πιο σταθερη και λιγοτερο ενεργοβορα απο ολες. Σxεδον ολες τις εχω δοκιμασει. 2 μερες χαλαρα, με λιγο ιντερνετ μεσω δικτυου, λιγο μεσω wi-fi, αρκετη ομιλια μεσω bluetooth. Και απο μνημη ειναι σουπερ.. Αξιζει δοκιμη. Τέτοια λέγε μου να πάω το βράδυ σπίτι να αρχίζω το fkashaρισμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Έχω την 4.0.4 Django Manouche X1.2 kernel 2.6.39.4_ KingOfBirds 0.2 oc14. και βάζω τα ακουστικά και δεν δουλεύουν, έχει κάνεις κάτι υπόψιν..???:confused: Ξαφνικά στο έκανε? Αναβαθμισου σε Django Manouche 1.6.5 & KoB 0.7 για να είναι σίγουρος. Δεν έχω κάνενα απολύτως θέμα με αυτή τη Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ξαφνικά στο έκανε? Αναβαθμισου σε Django Manouche 1.6.5 & KoB 0.7 για να είναι σίγουρος. Δεν έχω κάνενα απολύτως θέμα με αυτή τη Rom Το κουφό είναι οτι έχω κάτσει κανα δυο μέρες με 1.6.5 και μου έκανε κόλπα......! και ξαναγύρισα στην 1.2 που μου έκατσε χωρείς κανένα μα κανένα πρόβλημα, και χθες που έβαλα τα ακούστηκα ......ούτε φωνή ούτε ακρόαση :lol: και λέω μήπως έχει θέμα η ''κουστουμιά'' (Django Manouche) με τα ακουστικά..!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δεν ακουσα κανεναν να μιλαει για την ''CM10 "Look Ma! No Hands!" Edition'' του Pengus77. Την εχω κοντα 1 μηνα και ειναι η πιο σταθερη και λιγοτερο ενεργοβορα απο ολες. Σxεδον ολες τις εχω δοκιμασει. 2 μερες χαλαρα, με λιγο ιντερνετ μεσω δικτυου, λιγο μεσω wi-fi, αρκετη ομιλια μεσω bluetooth. Και απο μνημη ειναι σουπερ.. Αξιζει δοκιμη. είναι CM10; ή CM10.1 ;; με μπέρδεψε λίγο το thread εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Λοιπόν, λίγο πριν απεγκαταστήσω την tonyp και περάσω την DMX, παρατήρησα ότι με την πρώτη rom το κινητό από τις 9 ώρες λειτουργίας του τις 5:30 ήταν σε κατάσταση awake! Ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι σε deep sleep την περισσότερη ώρα που δεντ ο χρησιμοποιείς. Επίσης, είδα ότι από τα "ξυπνήματα" του Kernel, για το μεγαλύτερο μέρος υπεύθυνο ήταν το GPS! Απενεργοποίησα λοιπόν την "Πρόσβαση τοποθεσίας" και περιμένω να δω αν θα υπάρξει διαφορά. Για την ώρα το κινητό είναι εκτός μπρίζας για 1 ώρα και 14 λεπτά, είναι σε deep sleep για 1 ώρα και 7 λεπτά, awake για 7 λεπτά που το σκαλίζω και η μπαταρία στο 97%. Αν κάθε μία ώρα τρώει 4-5% με κλειστό το GPS, σημαίνει ότι η μπαταρία θα φτάσει τις 20 ώρες με νορμάλ χρήση! Αν είναι έτσι, μάλλον θα κρατήσω τον tonyp! Θα τσεκάρω πως θα πάει μέχρι το βράδυ και θα ενημερώσω. Λοιπόν, μετά την απενεργοποίηση του GPS, ένα battery calibation με το προγραμματάκι από το market και ένα restart που έκανα στο κινητό, σήμερα είναι εκτός μπρίζας 7,5 ώρες, με νορμαλ χρήση (1-2 τηλέφωνα και τσεκάρισμα της μπαταρίας εδώ και εκεί) και από 100% έχει πέσει στο 70%. Αν συνεχίσει έτσι σημαίνει ότι χτυπάει 24ώρο το κινητό ανοιχτό! Χωρίς να θέλω να το ματιάσω, είναι μια χαρά αυτονομία. Θα περιμένω μέχρι το βράδυ να δω πως θα πάει, γιατί έχω αρχίσει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κρατήσω τον tonyp!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Λοιπόν, μετά την απενεργοποίηση του GPS, ένα battery calibation με το προγραμματάκι από το market και ένα restart που έκανα στο κινητό, σήμερα είναι εκτός μπρίζας 7,5 ώρες, με νορμαλ χρήση (1-2 τηλέφωνα και τσεκάρισμα της μπαταρίας εδώ και εκεί) και από 100% έχει πέσει στο 70%. Αν συνεχίσει έτσι σημαίνει ότι χτυπάει 24ώρο το κινητό ανοιχτό! Χωρίς να θέλω να το ματιάσω, είναι μια χαρά αυτονομία. Θα περιμένω μέχρι το βράδυ να δω πως θα πάει, γιατί έχω αρχίσει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κρατήσω τον tonyp!! με την 1500 άρα μπαταρία όλα αυτά? όταν φτάσεις στα άκρα η μπαταρία και μπορείς ανέβασε ένα screenshot τις μπαταρίας. γιατί έχω την εντύπωση ότι με 1900 άρα που είμαι εγώ και με μέτρια χρήση δεν το βγάζω το 24 ορώ. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 με την 1500 άρα μπαταρία όλα αυτά? όταν φτάσεις στα άκρα η μπαταρία και μπορείς ανέβασε ένα screenshot τις μπαταρίας. γιατί έχω την εντύπωση ότι με 1900 άρα που είμαι εγώ και με μέτρια χρήση δεν το βγάζω το 24 ορώ. :cry: Εντάξει ήμουν υπερβολικός λόγω της χαράς μου που πάει τόσο καλά! 24ώρο δε θα φτάσει αλλά εμένα μου αρκεί που από τις 07:00 που ξυπνάω μέχρι τις 01:00 που πέφτω για ύπνο δεν έχω αναγκαστεί να ψάχνω φορτιστή! Μπαταρία είναι η μαμά από την πρώτη μέρα που λειτουργεί το κινητό, εδώ και 2-2,5 χρόνια. Και επειδή μάλλον δε θα προλάβω πριν κοινηθώ να φτάσει στα τελειώματα της, σου στέλνω ενα screenshot από τώρα! Η αυτονομία σήμερα ήταν παρόμοια με DMX, αν συνεχίσει έτσι θα την κρατήσω μιας και σαν rom μου φαίνεται ανώτερη από την DMX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εντάξει ήμουν υπερβολικός λόγω της χαράς μου που πάει τόσο καλά! 24ώρο δε θα φτάσει αλλά εμένα μου αρκεί που από τις 07:00 που ξυπνάω μέχρι τις 01:00 που πέφτω για ύπνο δεν έχω αναγκαστεί να ψάχνω φορτιστή! Μπαταρία είναι η μαμά από την πρώτη μέρα που λειτουργεί το κινητό, εδώ και 2-2,5 χρόνια. Και επειδή μάλλον δε θα προλάβω πριν κοινηθώ να φτάσει στα τελειώματα της, σου στέλνω ενα screenshot από τώρα! Η αυτονομία σήμερα ήταν παρόμοια με DMX, αν συνεχίσει έτσι θα την κρατήσω μιας και σαν rom μου φαίνεται ανώτερη από την DMX. έχω την εντύπωση ότι με μαμά μπαταρία είσαι πολύ καλά! σε τι το έχεις χρονισμένο το cpu? θα κάνω και εγώ το test από τώρα μου φαίνεται να δω πόσο με βγάζει και με τι κατανάλωση εγώ είμαι χρονισμενος στα 1.5 με 1900 μπαταρία. άντε καλή μου επιτυχία! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 έχω την εντύπωση ότι με μαμά μπαταρία είσαι πολύ καλά! σε τι το έχεις χρονισμένο το cpu? θα κάνω και εγώ το test από τώρα μου φαίνεται να δω πόσο με βγάζει και με τι κατανάλωση εγώ είμαι χρονισμενος στα 1.5 με 1900 μπαταρία. άντε καλή μου επιτυχία! :P Δε πειράζω το χρονισμό της CPU. Ότι είναι από default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetes3e Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) . Edited September 4, 2013 by tetes3e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetes3e Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) https://www.dropbox.com/s/09lyhdvlhoeer2r/2013-09-04-22-40-32.jpg CM 10 είναι. 4.1.2 Edited September 4, 2013 by tetes3e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 έχω την εντύπωση ότι με μαμά μπαταρία είσαι πολύ καλά! σε τι το έχεις χρονισμένο το cpu? θα κάνω και εγώ το test από τώρα μου φαίνεται να δω πόσο με βγάζει και με τι κατανάλωση εγώ είμαι χρονισμενος στα 1.5 με 1900 μπαταρία. άντε καλή μου επιτυχία! :P εδώ είναι και το δικό μου test. είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την rom από όλες τις άποψης. [ATTACH]35589[/ATTACH][ATTACH]35590[/ATTACH][ATTACH]35591[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Την slim rom 4.2.2 build 8.1 την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 παιδια πηρα αυτη τη καρτα μνημης http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331047&sid=1 για να αποθηκευω εκει απευθειας τα βιντειο σε fhd.θα εχω κανενα θεμα με κοληματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 παιδια πηρα αυτη τη καρτα μνημης http://www.e-shop.gr/product?id=PER.331047&sid=1 για να αποθηκευω εκει απευθειας τα βιντειο σε fhd.θα εχω κανενα θεμα με κοληματα?? Για HD θες minimum Class6, εφόσον αυτή είναι Class10 δεν θα έχεις θέμα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Μου κολλάνε τα gaps (όταν ανοίγω το ασύρματο μου βγάζει μήνυμα οτι κράσαραν τα gaps) με tonyp tb5. Υπάρχει κάτι καλό σε gaps να flashάρω; Ευχαριστώ. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Μου κολλάνε τα gaps (όταν ανοίγω το ασύρματο μου βγάζει μήνυμα οτι κράσαραν τα gaps) με tonyp tb5. Υπάρχει κάτι καλό σε gaps να flashάρω; Ευχαριστώ. Αυτα που εχει ο tonyp στο φορουμ του Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 μήπως υπάρχει για cm 10.2-20130829 android 4.3 JB τίποτα που να φιξάρει το κλείδωμα δορυφόρων είναι υπερβολικά αργό έως ανύπαρκτο ειδικά αν κίνησε ακόμα σε ανοιχτό ουρανό χωρίς εμπόδια. έχω δοκιμάσει το iGO και το sygic και με τα δυο απογοητευτικά ίσος είναι το πρώτο smartphone που πέφτει στα χέρια μου με τόσο άχρηστο δέκτη GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ναι θα συμφωνησω στην cm 10.2 το Sygic που εχω ειναι πολυ αργο ... αλλα μετα απο καποια ωρα μου κλειδωνει δορυφορο εμενα . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ LG P990 X2 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΙΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ANDROID ???? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ 2.3.4 ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ LG P990 X2 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΙΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ANDROID ???? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ 2.3.4 ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Έχει βγει επίσημη 4.0.4, απλώς δεν ξέρω τι ΙΜΕΙ έχεις και από που πήρες το 2Χ για να μπορέσει να τη "δει" αυτόματα....με το χέρι βάζεις μέχρι και JB :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλημέρα σε όλους! Χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως. Προσπαθώ να περάσω ICS στο O2X μου αλλά συμβάινει κάτι περίεργο. Η διαδικασία της αναβάθμισης φτάνει μέχρι το σημείο που το update tool μου ζητάει να κρατήσω backup αλλά όταν πατάω την επιλογή να προχωρήσει εμφανίζει μήνυμα "an unsupported operation was attempted". Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts