Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω πρεπει να εκανα πατατα και ρωρα το κινητο κολαει στο σημα lg και δεν ανοιγει. Εκανα root κανονικα εβαλα και το recovery και κατεβασα μια rom να την βαλω εκανα factory reset cache kai particion και μετα κολησε.τωρα εχει κολησει στο σημα και τιποτα.εκανα και hard reset αλλα τιποτα. Καμια ιδεα;

Τη Ρομ τη φλασαρες;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έβαλα tonyp build 04 oldbl. Έχω ένα θεματάκι και δεν ξέρω εαν το έχει αντιμετωπίσει άλλος. Έχω το δίκτυο only 2g και κανα 2 φορές μέσα σε 2 ημέρες το έχω βρεί εκτός δικτύου παρόλο που δείχνει για παράδειγμα 3 μπάρες σήμα. Το καταλαβαίνω μόνο όταν πάω εγω να κάνω κλήση και δεν κάνει. Την ίδια στιγμή δεν μπορούν να με καλέσουν. Για να επανέλθει κάνω reboot. Σήμερα έβαλα το 3g για δοκιμή. Εαν ξέρει κάποιος κάτι για αυτό το bug ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

Χαιρετώ τους συμφορουμίτες!

Δυστυχώς λόγω σχολής και δουλειάς δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω την εξέλιξη των ρομ και έχω μείνει στην paranoid 2,6-13-tonyp, έχοντας μερικά προβληματάκια.

Μιάς και το κινητό θα περάσει στα χέρια του πατέρα μου θέλω κάτι απλά σταθερό, και με καλή μπαταρία για απλή λειτουργία, κάνα τηλέφωνο, κάνα 10λεπτο ίντερνετ κτλ.

Κάποια δοκιμασμένη πρόταση ?

Αυτη ακριβως που εχεις . Με τον kowalski kernel 125 ειναι οτι πιο σταθερο και καλυτερο ειχα ποτε (σχεδον 2 μερες μπαταρια)

Αμα εχεις θεματα (γιατι ειχα και εγω) κανε full wipe και περνα τις εφαρμογες που θες μια μια (επανεφερε δεδομενα μονο σε οσες πραγματικα χρειαζεται ) και θα ειναι τελεια .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Να πας από το recovery και να κανείς εγκατάσταση τη Ρομ από το zip της..

Δεν μπορω να μπω σε recovery φξλε μου παταω το power+down και τιποτα ενφανιζεται το σημα της lg και κολαει εκει

Ωραία η tonyp build 04. Γρήγορη και χωρίς πολλά προβλήματα. Ειδικα εαν εχεις 4 μπαταρίες για να βγάλεις τη μέρα ή εαν θες το κινητο να το εχεις μονο για το σπιτι σε μια πριζα είναι η καλυτερη!

DMX 1.6.5 & KoB 0.7 και καθάρισες...

Θα δυσκολευτώ πάρα πολύ για να αλλάξω rom.

Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα!

Εντυπώσεις από άλλους για τις νέες rom που έχουν βγεί;

Tony P rom

Pengus Rom κλπ

DMX 1.6.5 & KoB 0.7 και καθάρισες...

Θα δυσκολευτώ πάρα πολύ για να αλλάξω rom.

Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα!

Εντυπώσεις από άλλους για τις νέες rom που έχουν βγεί;

Tony P rom

Pengus Rom κλπ

Καλά και με όσες DMX δοκίμασα είχα τα προβληματάκια μου. Με όλες είχα τυχαίες επανεκιννήσεις χωρίς προφανή αιτία, μέχρι που εβαλα το κινητό να ανοίγει χωρίς pin για να ησυχάσω. Του tony p νομίζω είναι πιο smooth αλλά καταναλώνει τη μπαταρία αβέρτα.

Καλά και με όσες DMX δοκίμασα είχα τα προβληματάκια μου. Με όλες είχα τυχαίες επανεκιννήσεις χωρίς προφανή αιτία, μέχρι που εβαλα το κινητό να ανοίγει χωρίς pin για να ησυχάσω. Του tony p νομίζω είναι πιο smooth αλλά καταναλώνει τη μπαταρία αβέρτα.

Με τον συνδυασμό του mpoumpis106 δεν είχα ποτέ επανεκκίνηση από μόνο του...

Μια βοηθεια?

Έχω djanco manouche ics και θέλω να βαλω jb από cm

Μπορώ με cwm η πρέπει να περάσω κάτι άλλο?

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Μια βοηθεια?

Έχω djanco manouche ics και θέλω να βαλω jb από cm

Μπορώ με cwm η πρέπει να περάσω κάτι άλλο?

Νομίζω θέλει την τελευταία έκδοση της cwm ή αλλιώς TWRP. Αλλά αν βάλεις cm πάρε και μια δεύτερη μπαταρία για να βγάζεις τη μέρα!

Με ποια έκδοση θα βγάζει μέρα χωρίς πολλά κολληματα?

Από χρήση σχεδόν καθόλου τηλέφωνα αλλά αρκετό ίντερνετ και φωτογραφίες

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Με ποια έκδοση θα βγάζει μέρα χωρίς πολλά κολληματα?

Από χρήση σχεδόν καθόλου τηλέφωνα αλλά αρκετό ίντερνετ και φωτογραφίες

Βάλε DMX 1.6.5 & KoB 0.7 που είναι βασισμένη πάνω στη μαμά rom. Είναι αρκετά smooth και κάνει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας από όσες έχω δοκιμάσει. PA και tonyp t-build είναι πιο ομορφές και smooth από DMX 1.6.5 αλλά ρουφάνε τη μπαταρία με μπουρί σόμπας!

Από τις 2 jb νομίζω καλύτερη διαχείριση ενέργειας έχει η t-build 04 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265329), αλλά μέρα δε θα βγάλεις!

Edited by kdami4

Είχα την dmx μικρά προβλήματα όπως επανεκκίνησεις και ειδικά πολλα κολλήματα αλλά μπαταρια (screen on time) έβγαζε περιπου 2.5-3 ώρες.

Tony που έχω τωρα είναι η ποιο σμοοθ Ρομ που έχω βάλει ποτε στο κινητο και πολύ σταθερή.Μπαταρία ρουφάει λίγο περισσότερο αν και γιαυτό νομιζω φταίει και οι κερνελ οι τελευταίοι του pengus και βγάζω περίπου 2 ώρες.κάμερα που δεν είχε καλη έβαλα μια αλλη και όλα κομπλε..

Προτείνω σε όλους να αγοράσουν εναν φορτιστη τοίχου με μπαταρία και είστε καλυμενοι στο θέμα μπαταρια μια και καλη!!!Έχω σωθεί λέμε με την δεύτερη μπαταρία!!

Παιδιά καλησπέρα!!! Θα ηθελα να με βοηθήσετε σε ενα πρόβλημα που προέκυψε κατα την αλλαγή της custom rom DMX σε official ics όπου κατα τη διαρκεια του smartflash με το AIO εβγαλε error και εκτοτε στο τηλέφωνο με - + συνδεση της usb δεν αναβει στην οθόνη το software update. Τι έχει συμβεί έχει μπρικάρει ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Παιδιά καλησπέρα!!! Θα ηθελα να με βοηθήσετε σε ενα πρόβλημα που προέκυψε κατα την αλλαγή της custom rom DMX σε official ics όπου κατα τη διαρκεια του smartflash με το AIO εβγαλε error και εκτοτε στο τηλέφωνο με - + συνδεση της usb δεν αναβει στην οθόνη το software update. Τι έχει συμβεί έχει μπρικάρει ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

για να βγαλει το software update κρατας το - καθως το συνδεεις στο καλωδιο χωρις να φοραει τη μπαταρια..

Ναι φίλε μου το εκανα αυτό . Κατα τη διάρκεια του smartflash μου εβγαλε error. Επειτα το εβγαλα από την usb , το ξαναεβαλα για να κανω την διαδικασία από την αρχή και πλεον με - volume και συνδεση της usb (βεβαίως δίχως τη μπαταρία) ακούγεται από το pc το μπιπ αλλά η οθόνη του κινητού δεν γραφει software update και δεν μπορώ να ξάναρχίσω τη διαδικασία με το AIO.

καλησπερα στην εν λογω συσκευη πως μπορω να μαθω εαν εχει παραδοθει το μυνημα μου ; δεν αναγραφει πουθενα εαν παραδοθηκε ή οχι ; τι ηλιθιο; και στις λεπτομεριες δεν αναγραφει καττι; αμα του κανω αναβαθμιση στην εκδοση 4 θα το γραφει; και αμα του κανω αναβαθμιση στην 4 τι π αραπανω θα εχω ; μου ειπανε οτι κολλαει περισσοτερο η εκδοση 4. για αυτο και εχω επιφυλαξεισ..

επισης ενα αλλλο σπαστικο ειναι οτι δεν μπορω να στειλω κενο μυνημα στο 1286 να μαθω το υπολοιπομενα mb internet . τι μπορω να κανω για να στειλω ενα κενο μυνημα; καλα αυτη η android ολο εκπληξεις και σπασιμο νευρων ειναι!!

καλησπερα στην εν λογω συσκευη πως μπορω να μαθω εαν εχει παραδοθει το μυνημα μου ; δεν αναγραφει πουθενα εαν παραδοθηκε ή οχι ; τι ηλιθιο; και στις λεπτομεριες δεν αναγραφει καττι; αμα του κανω αναβαθμιση στην εκδοση 4 θα το γραφει; και αμα του κανω αναβαθμιση στην 4 τι π αραπανω θα εχω ; μου ειπανε οτι κολλαει περισσοτερο η εκδοση 4. για αυτο και εχω επιφυλαξεισ..

επισης ενα αλλλο σπαστικο ειναι οτι δεν μπορω να στειλω κενο μυνημα στο 1286 να μαθω το υπολοιπομενα mb internet . τι μπορω να κανω για να στειλω ενα κενο μυνημα; καλα αυτη η android ολο εκπληξεις και σπασιμο νευρων ειναι!!

Για κενο σμς κατεβασε κανα app σαν το handcent sms

Εγω στο 1284 για να μαθω τον υπολειπόμενο χρόνο/ ΜΒ που εμειναν, βαζω μια τελεια και μου ερχεται κανονικα το μηνυμα απο την Vodafone. Δοκιμασε ετσι μηπως και παιξει.

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων είναι της LG πάντως, δεν έχει να κάνει με το android γενικότερα. Πάντως και αυτή θεωρείται από τις αξιοπρεπείς.

Θυμάμαι πάντως ότι δίνει επιλογή για αναφορά παράδοσης, ενώ εάν δεν απατώμαι στέλνει "κενό" μήνυμα και με χαρακτήρα κενού (spacebar).

Οχι παιδια δεν στελνει κενο μνμ.ειναι για τον πτσα βαλε κανα αλλα προγραμμα.

οντως δεν στελνει ειναι ελείνο; τα πιο παλια κινητα εχουνε τελεια αναφορα και εδω σε καινουργια δεν εχει; ελεος....

τελος παντων λεω να κατεβασω αλλη εφαρμογη για sms τι μου προτεινεται; .

μου ειχανε πει επισης να κατεβασω το gosms ειναι καλυτερο και επισης μου ειπανε οτι εχει και υποστηριξη 160 χαρακτηρων ενω τωρα δεν εχει στην lg αλλο κουλο αυτο; τι βλακεια λογισμικο που ειναι; ολο θελει να το ψαχνεις οκ ; καταλαβα οτι ειναι καλυτερο λογισμικο αλλα οκ τα παλια που ειχαμε πριν στα κινητα μας θελω να τα εχουμε δηλαδη αναφορα παραδοσης και επισης και 160 χαρακτηρες ανα μυνημα γιατι να χρεωνομαστε διπλα κια τριδιπλα; .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

οντως δεν στελνει ειναι ελείνο; τα πιο παλια κινητα εχουνε τελεια αναφορα και εδω σε καινουργια δεν εχει; ελεος....

τελος παντων λεω να κατεβασω αλλη εφαρμογη για sms τι μου προτεινεται; .

μου ειχανε πει επισης να κατεβασω το gosms ειναι καλυτερο και επισης μου ειπανε οτι εχει και υποστηριξη 160 χαρακτηρων ενω τωρα δεν εχει στην lg αλλο κουλο αυτο; τι βλακεια λογισμικο που ειναι; ολο θελει να το ψαχνεις οκ ; καταλαβα οτι ειναι καλυτερο λογισμικο αλλα οκ τα παλια που ειχαμε πριν στα κινητα μας θελω να τα εχουμε δηλαδη αναφορα παραδοσης και επισης και 160 χαρακτηρες ανα μυνημα γιατι να χρεωνομαστε διπλα κια τριδιπλα; .

και αναφορα εχει και 160 χαρακτηρες στο καθε μυνημα..μηπως εχεις καμια custom rom?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)