godpanos Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε DJANGOMANOUCHE X 1.6.5 .. απο την καταπληκτικη κατ εμε εκδοση cm 7.2 . Αλλά επειδή είμαι noobakos θέλω τα φώτα σας . Κατέβασα τον κερνελ . την ρομ .. Θα την αντιγράψω στην καρτα μου ... Θα κάνω τα wipe που λέει παρακάτω στο forum από το recovery menu .... (ATT: suggested installation process for users coming from previous Stock Based ROMS: 1 - wipe cache 2 - wipe dalvik 3 - install rom 4 - fix permission BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! ) .... αλλά τι ενοεί όταν λέει fix permisions ? και ποιο κάτω ..BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! ???? και μετά πως γίνετε η αλλαγή από τον bootloader που φαντάζομε ότι πρέπει να γίνει από το spyros tool ? άμα μου γράψει κάποιος με λεπτομέρειες τα στάδια θα του είμουν υπόχρεος . Και ενα τελευταίο .. τι είναι το TWRP (provided by TonyP) ? Thanks και σορρυ για τον κατεγισμό από ερωτήσεις !:D:D Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) godpanos said: Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε DJANGOMANOUCHE X 1.6.5 .. απο την καταπληκτικη κατ εμε εκδοση cm 7.2 . Αλλά επειδή είμαι noobakos θέλω τα φώτα σας . Κατέβασα τον κερνελ . την ρομ .. Θα την αντιγράψω στην καρτα μου ... Θα κάνω τα wipe που λέει παρακάτω στο forum από το recovery menu .... (ATT: suggested installation process for users coming from previous Stock Based ROMS: 1 - wipe cache 2 - wipe dalvik 3 - install rom 4 - fix permission BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! ) .... αλλά τι ενοεί όταν λέει fix permisions ? και ποιο κάτω ..BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! ???? και μετά πως γίνετε η αλλαγή από τον bootloader που φαντάζομε ότι πρέπει να γίνει από το spyros tool ? άμα μου γράψει κάποιος με λεπτομέρειες τα στάδια θα του είμουν υπόχρεος . Και ενα τελευταίο .. τι είναι το TWRP (provided by TonyP) ? Thanks και σορρυ για τον κατεγισμό από ερωτήσεις !:D:D 1.Κάνεις την αλλαγή του Bootloader με το εργαλείο του Σπύρου 2.Περνάς το TWRP με το εργαλείο του Σπύρου πάλι 3.Κάνεις όλα τα Wipe από την καρτέλα του Recovery 4.Install DJANGOMANOUCHE X 1.6.5 5.New phone Ready:D Το εργαλείο του Σπύρου κατά την χρήση λέει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις! D_Angelos said: Από μπαταρία τι λέει; Επανέρχομαι...Σε σχέση με τα άλλα releases πολυ καλύτερα... Edited April 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grim Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Γεια χαρά σε όλους, Μια ερώτηση ρε παιδιά , πόσο μπορεί να πουληθεί το 2χ ; Είναι Ελληνικό , από πλαίσιο και με τις ζελατίνες του και το κουτί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 grim said: Γεια χαρά σε όλους, Μια ερώτηση ρε παιδιά , πόσο μπορεί να πουληθεί το 2χ ; Είναι Ελληνικό , από πλαίσιο και με τις ζελατίνες του και το κουτί του. Στα 200€ παίζει πλέον καινούργιο απο skroutz. Do the figures... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 grim said: Γεια χαρά σε όλους, Μια ερώτηση ρε παιδιά , πόσο μπορεί να πουληθεί το 2χ ; Είναι Ελληνικό , από πλαίσιο και με τις ζελατίνες του και το κουτί του. Είχα άριστο 2x με ενα καρό extra σε θήκες βάσεις κτλπ..Έφυγε μετα απο πολύ καιρό στα 150 πριν κάνα μήνα..Γενικά δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το 2x.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 andrewk said: Είχα άριστο 2x με ενα καρό extra σε θήκες βάσεις κτλπ..Έφυγε μετα απο πολύ καιρό στα 150 πριν κάνα μήνα..Γενικά δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το 2x.. Πάντως όταν το πούλησα εγώ 150€ πριν κανά 6μηνο περίπου, πρέπει να με πήρε τηλέφωνο τριψήφιος αριθμός αγοραστών :blink: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 The Ace said: Πάντως όταν το πούλησα εγώ 150€ πριν κανά 6μηνο περίπου, πρέπει να με πήρε τηλέφωνο τριψήφιος αριθμός αγοραστών :blink: Που βάλατε την αγγελία? αν επιτρέπεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 ioannis82 said: Που βάλατε την αγγελία? αν επιτρέπεται Εδώ, σε 2-3 αυτοκινητιστικά forums, στη ΧΕ και στο Ricardo... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 The Ace said: Πάντως όταν το πούλησα εγώ 150€ πριν κανά 6μηνο περίπου, πρέπει να με πήρε τηλέφωνο τριψήφιος αριθμός αγοραστών :blink: Πριν 6 μηνες τα s2-nexus επαιζαν 300 ευρώ μεταχειρισμένα όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μετά απο καμιά δεκαριά πεσίματα μου έπεσε και σήμερα και ράγισε κάτω δεξιά η οθόνη..!!! δουλεύει άψογα το τηλέφωνο και για να δεις το ράγισμα πρέπει να γυαλίσει σε εκείνο το σημείο. Έχει κανείς υπόψιν για αλλαγή του gorila class..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ψάξε στο ebay, με 23 ευρώ έρχεται σπίτι σου, δες αναλυτικές οδηγίες στο YouTube και σε μια ώρα είναι καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παιδιά επειδή σκέφτομαι κι εγώ εδώ και καιρό να το πουλήσω έχω 2 ερωτήσεις. Αρχικά εδώ στο myphone που υπάρχουν αγγελίες και δε μπορώ αν τις δω ; Επιπλέον αν το πουλήσω θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο και πιο γρήγορο χωρίς να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά. Επίσης να έχει μεγαλύτερη RAM για να μην έχω κολλήματα. Σκεφτόμουν το Galaxy S II Plus και το Sony Xperia T. Τι θα επιλέγατε από τα δύο και γιατί ; Αν υπάρχει κι άλλη πρόταση, καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 sot20 said: Παιδιά επειδή σκέφτομαι κι εγώ εδώ και καιρό να το πουλήσω έχω 2 ερωτήσεις. Αρχικά εδώ στο myphone που υπάρχουν αγγελίες και δε μπορώ αν τις δω ; Επιπλέον αν το πουλήσω θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο και πιο γρήγορο χωρίς να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά. Επίσης να έχει μεγαλύτερη RAM για να μην έχω κολλήματα. Σκεφτόμουν το Galaxy S II Plus και το Sony Xperia T. Τι θα επιλέγατε από τα δύο και γιατί ; Αν υπάρχει κι άλλη πρόταση, καλοδεχούμενη. Αν είσαι της μόντας και του πειράγματος, θα σου πρότεινα κάποιο nexus (π.χ. εγώ πήρα το SGNex), καθώς παίρνουν άμεσα τις νέες εκδόσεις android, όλη η κοινότητα δουλεύει πάνω τους, ενώ έχουν γίνει πειραματόζωα για πολλούς. Χώρια που μπορείς να τα βρεις σε super τιμές (εγώ π.χ. πούλησα το 2Χ και με προσφορά από το Πλαίσιο πήρα το SGNex 299€ με δώρο χάρτες και ένα κινητό Samsung :cool: ) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Όχι βασικά αν έπαιρνα κάποιο θα το είχα stock γιατί αν πήγαινε όπως θέλω γιατί να το πειράξω ; Πάντως το Nexus δε μου αρέσει ιδιαίτερα, είναι πιο παλιό από αυτά που έγραψα και θέλω να έχει κάμερα καλύτερη απ'του 2x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 sot20 said: Όχι βασικά αν έπαιρνα κάποιο θα το είχα stock γιατί αν πήγαινε όπως θέλω γιατί να το πειράξω ; Πάντως το Nexus δε μου αρέσει ιδιαίτερα, είναι πιο παλιό από αυτά που έγραψα και θέλω να έχει κάμερα καλύτερη απ'του 2x. Να σου πω ότι το SGNex σήμερα με την 4.2.2 και custom ROM/kernel πάει σχεδόν 1,5 φορά καλύτερα/γρηγορότερα από ότι το 2Χ ? To αισθητικό κομμάτι και συγκεκριμένα specs που λες προφανώς και περιορίζουν τις επιλογές σου. Εξαρτάται πάντα από το πόσα θες να διαθέσεις. π.χ. μέχρι τα 300€ θα κοίταγα σίγουρα τα One, S2 και τα LG (3D και 4Χ) που είναι όλα πολύ καλύτερα από το 2Χ.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Φίλε πρίν το δώσεις κάνε μια δοκιμή με την τελευταία Django Manouche 1.6.5 Με αυτή τη rom το κινητό έχει γίνει πραγματικά αγνώριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δε ξέρω γιατί δε το έχω δοκιμάσει.Το θέμα είναι να μην έχει κολλήματα που είχε ως ώρα. Μπορεί και να το rootαρω λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 sot20 said: Δε ξέρω γιατί δε το έχω δοκιμάσει.Το θέμα είναι να μην έχει κολλήματα που είχε ως ώρα. Μπορεί και να το rootαρω λοιπόν. Πραγματικά θα δεις άλλο κινητό:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Mpoumpis106 said: Πραγματικά θα δεις άλλο κινητό:happy: Μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω για dmx αν και έχω την 1.6.1.Για πείτε έχει μεγάλη διαφορά η 1.6.5; συμφέρει να κάνω wipe και να την περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 D_Angelos said: Μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω για dmx αν και έχω την 1.6.1.Για πείτε έχει μεγάλη διαφορά η 1.6.5; συμφέρει να κάνω wipe και να την περάσω; Αξίζει και με το παραπάνω!!!! Go for it!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Στο xda υπάρχει η 1.6.1 υπάρχει κάποιο Λίνκ για την 1.6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 ioannis82 said: Στο xda υπάρχει η 1.6.1 υπάρχει κάποιο Λίνκ για την 1.6.5? http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=LG%2FOptimus+2x+%28P990%29%2FROMS%2FDjangoManouche+ROM%2FX1.6.5_AdiosAmigos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μπορεί και να τη περάσω αν και είμαι της φάσης να το αλλάξω γιατί το έχω συνηθίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 1.6.1 ΣΕ 1.6.5 ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ BOOTLOADER? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 SARJETIS said: ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 1.6.1 ΣΕ 1.6.5 ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ BOOTLOADER? όχι.στον ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts