jimtheo Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Εγώ είμαι με stock ICS και μου έκανε το ίδιο σήμερα ξημερώματα. (έχω wind) Τότε ή είναι όντως bug της lg ή κάτι έχει να κάνει με τον συγχρονισμό του calendar της google... Παρεπιμπτόντως χθές είδα ότι στο calendar του τηλεφώνου μου είχε φέρει ότι την 1 Απριλίου ήταν το Πάσχα!! Αρα έφερε τις αργίες των καθολικών και όχι της Ελλάδας. Εσβησα τον απο θηκευτικό χώρο του calendar και ξαναέκανα συγχρονισμό, και τότε ήρθαν σωστά οι αργίες. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το πρόβλημα που μας έκανε, απλά το αναφέρω να το τσεκάρετε και εσείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ανέβηκε η dmx 1.6.Εγώ έρχομαι από full wipe αρα θα τη βάλω σήμερα να τη δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παρεπιμπτόντως χθές είδα ότι στο calendar του τηλεφώνου μου είχε φέρει ότι την 1 Απριλίου ήταν το Πάσχα!! Δεν εισαι μονος Μια απο τα ιδια αλλαξε και +1 την ωρα (λογο του παραπανω) Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δεν εισαι μονος Μια απο τα ιδια αλλαξε και +1 την ωρα (λογο του παραπανω) +1 με ICS Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisp2 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 ανέβηκε η dmx 1.6.Εγώ έρχομαι από full wipe αρα θα τη βάλω σήμερα να τη δοκιμάσω... πως γινετε η εγκατάσταση της DjangoManouche X 1.6 - 30A/B - KingOfBirds Kernel 0.7 ? κάποιος οδηγος,,...Εχω τωρα την 4.0.4 της LG και δεν παει αλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Εγώ είμαι με stock ICS και μου έκανε το ίδιο σήμερα ξημερώματα. (έχω wind) Με ParanoidAndroid v2.6 build 9 μια χαρα μεχρι τωρα η ωρα και η ημερομηνια ... (Το τηλεφωνο ειναι για κλαματα , λαγκαρει περισσοτερο και απο τη στοκ ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 (edited) Με ParanoidAndroid v2.6 build 9 μια χαρα μεχρι τωρα η ωρα και η ημερομηνια ... (Το τηλεφωνο ειναι για κλαματα , λαγκαρει περισσοτερο και απο τη στοκ ) όντως μια χαρά ημερομηνία/ ώρα. Για τα lags μία είναι η λύση: Greenify. Έχω σωθεί!! Δοκίμασέ το οπωσδήποτε! ΥΓ: βγήκε και η PA v2.6 build 10 Edited March 30, 2013 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλημερα εδωσε ο αδερφος μου σε καποιον να του ρουταρι το κινητο και του το κολλησε μετα απο απειρες δοκιμες καταφερε να του περαση μια κουστομ ρομ αλλα δεν του αρεσει οπως ειναι τωρα και θελει να ξαναπερασει την οφισιαλ πως μπορει να το κανει?εχει καποιον οδηγο στα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 παιδια αξιζει στα 200 που το εχουν τωρα? για την δικια μου το σκεφτομαι,αν και δεν ξερω ποσο θα κραταει αυτη η μπαταρια. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007522&sid=1 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) όντως μια χαρά ημερομηνία/ ώρα. Για τα lags μία είναι η λύση: Greenify. Έχω σωθεί!! Δοκίμασέ το οπωσδήποτε! ΥΓ: βγήκε και η PA v2.6 build 10 Ναι την περασα ... Τι εχεις αλλαξει με το Greenify ? Εχεις επιλεξει και αλλες εκτος απο αυτες που προτεινει η εφαρμογη ? Edited March 31, 2013 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 παιδια αξιζει στα 200 που το εχουν τωρα? για την δικια μου το σκεφτομαι,αν και δεν ξερω ποσο θα κραταει αυτη η μπαταρια. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007522&sid=1 Σαν hardware είναι οριακή τιμή, αλλά σαν software δεν θα το πρότεινα. Καλύτερα ένα φρεσκότερο κινητό, με πιο καινούρια έκδοση λειτουργικού που μπορεί να πάρει και κάποια αναβάθμιση στο μέλλον (για το 2Χ ξέχνα το). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Ναι την περασα ... Τι εχεις αλλαξει με το Greenify ? Εχεις επιλεξει και αλλες εκτος απο αυτες που προτεινει η εφαρμογη ? κυρίως επέλεξα εφαρμογές από αυτές που αναφέρει στο "Running in background" - όχι όλες, αυτές που δεν έχουν ειδοποιήσεις (Youtube, χάρτες οπωσδήποτε - airdroid, AppMgr III, Lookout, Shazam, Super Backup, Feedly) - μπορείς να βάλεις όσες δεν σε πειράζει να ΜΗΝ σε ειδοποιούν (πχ για λίγο διάστημα δοκίμασα και Facebook, Google+ τα οποία καταπίνουν μπαταρία και πόρους!) Στο κάτω κάτω, το Shazam πχ γιατί να τρέχει όταν μπορεί να το χρησιμοποιήσω 1 φορά την εβδομάδα; Επίσης από την εφαρμογή που έρχεται με τη ROM, Performance Control, πήγαινε Advanced Settings - Free Memory, έχω βάλει 75 ΜΒ, με 50 ΜΒ είχα περισσότερο lag (μην ξεχάσεις να τικάρεις το Set On Boot). Θα κάνει kill περισσότερες εφαρμογές χαμηλής προτεραιότητας, αλλά θα είναι πιο smooth. Βέβαια, τέλεια δεν πάει το πράμα, αλλά το κινητό μας "αεράτο" σαν Nexus 4 δεν θα γίνει ποτέ... Δυστυχώς καταλήγω ότι 375 ΜΒ δεν αρκούν πλέον.... Από επεξεργαστική ισχύ είμαστε μια χαρά, λίγη παραπάνω RAM να είχαμε... Πάντως στο xda λένε ότι η ROM αυτή είναι ίσως η ταχύτερη και πιο σταθερή αυτή τη στιγμή. Σε λίγο καιρό αναμένουμε και την νέα ROM του TonyP βασισμένη σε Android 4.2 (ούτε ποσοστά να έπαιρνα :P χαχα ) Edited March 31, 2013 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Προσπαθώ να περάσω την DMX 1.6 με CWM v5.0 και κολλάει στο LG Logo. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Μήπως να αλλάξω CWM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Προσπαθώ να περάσω την DMX 1.6 με CWM v5.0 και κολλάει στο LG Logo. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Μήπως να αλλάξω CWM; Σε τι bootloader είσαι;;Βάλε το τελευταιο cwm ή δες αμα προτείνει κάποια εκδοση συγκεκριμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Σε τι bootloader είσαι;;Βάλε το τελευταιο cwm ή δες αμα προτείνει κάποια εκδοση συγκεκριμενα.. Σε νεο bootloader είμαι. Τώρα έχω την DMX 1.5. Προτείνει τα παρακάτω: CWM v 5.0 CWM v 6.0 To CWM to TonyP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisp2 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 αν βγαλεις ακρη ενημερωσε λιγο την διαδικασια αν μπορεις για την εγκατασταση της 1.6....ειμαι superuser και εχω εγκαταστησει την CWM..ευχαριστω (ειμαι αυτη τη στιγμη με icecream LG) Σε νεο bootloader είμαι. Τώρα έχω την DMX 1.5. Προτείνει τα παρακάτω: CWM v 5.0 CWM v 6.0 To CWM to TonyP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvougadiotis Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Με συγχωρείτε άλλα επειδή δεν μπορώ να το βρω..Πως κάνουμε zoom όταν γράφουμε video με την ICS??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 αν βγαλεις ακρη ενημερωσε λιγο την διαδικασια αν μπορεις για την εγκατασταση της 1.6....ειμαι superuser και εχω εγκαταστησει την CWM..ευχαριστω (ειμαι αυτη τη στιγμη με icecream LG) Μπαίνεις CWM και κάνεις install με full wipe to zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Είμαι με dj 1.3 δεν μπορώ να περάσω την πακμαν μου βγάζει error 7,επίσης στην 1.6 δεν έχω Wifi, κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 ,επίσης στην 1.6 δεν έχω Wifi, κάποια λύση? φλασαρε απο πανω ξανα τον kernel και θα λυθει το προβλημα Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Έχω dmx 1.6 και το cmw(6.0.2.5)μου βγαζει E:can't mount /cache/recovery/command E:can't mount /cache/recovery/log E:can't open/cache/recovery/log E:can't mount /cache/recovery/last_log E:can't open/cache/recovery/last_log μπορω να βαλω twrp και να μην υπαρχει προβλημα; επισης ποιο app χρησιμοποιειται για internet; Edited April 1, 2013 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 εχει περασει κανεις αυτη τη ROM ? φαινεται ενδιαφερον :) [ROMS][CM10.1] S3 Look & Feel v2 + [CM10] LG Vision v2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisp2 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μπαίνεις CWM και κάνεις install με full wipe to zip δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...καθε φορα που παει να μπει στο recovery , βγαζει το ανθρωπακι ξαπλωμενο και δεν κανει τιποτα....κανενας αλλος με τετοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...καθε φορα που παει να μπει στο recovery , βγαζει το ανθρωπακι ξαπλωμενο και δεν κανει τιποτα....κανενας αλλος με τετοιο προβλημα? Ή κατά λάθος έβαλες το stock recovery (θα το είχες καταλάβει όμως), ή πρέπει να μπεις σε fastboot (πατημένα (+) και (-) του volume και το power-on μέχρι να δεις την οθόνη) και μετά να επιλέξεις με το (+)/(-) την επιλογή Recovery :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Με συγχωρείτε άλλα επειδή δεν μπορώ να το βρω..Πως κάνουμε zoom όταν γράφουμε video με την ICS??? Την στιγμη που γυρνας στο βιντεο για να γραψεις εχει ενα + με ενα κυκλο στο πλαι στα εργαλεια. πατα με το δακτυλο σου πανω και σου ανοιγει μια μπαρα κατω που μπορεις παλι με το δακτυλο να την συρεις και να ζουμαρεις οσο θες. Δεν δουλευει οταν εχεις πατησει την εγγραφη και γραφει εκεινη τη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts