Jump to content

yannisp2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yannisp2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

yannisp2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://htconeroot.com/htc-one-root/how-to-root-htc-one-windowsmaclinux/ τελικα με αυτον τον τροπο το εκανα...το μονο προβλημα ειναι οτι το superuser v1.3 κολαει.....ποιο version εχεις βαλει?
  2. http://www.htcdev.com/bootloader/ ακολουθω δηλαδη την διαδικασια οπως παραπανω? αυτο δεν θυμαμαι...επισης χανω ολα τα apps? (κανει φορματ?)
  3. θυμαται κανεις πως κανουμε root ?το ειχα κανει αλλα ξεχασα
  4. ...φταιει το update....το κανει μετα απο φορτιση....θελει επανεκινηση για να στρωσει
  5. μετα τις τελευταιες 2 αναβαθμισεις 4.4.3 (τωρινη) οταν συνδεω το κινητο για φορτιση (usb , η πριζα), το κινητο θελει επανεκινηση για να επανελθει στα φυσιολογικα του..(αργει η συμπεριφορα του σε εντολες, απαντα σε κλισεις χωρις να ακουγεται ο ομιλητης..) μετα απο επανεκινηση ολα οκ....εχει τυχει σε κανεναν παρομοια συμπεριφορα..
  6. δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...καθε φορα που παει να μπει στο recovery , βγαζει το ανθρωπακι ξαπλωμενο και δεν κανει τιποτα....κανενας αλλος με τετοιο προβλημα?
  7. αν βγαλεις ακρη ενημερωσε λιγο την διαδικασια αν μπορεις για την εγκατασταση της 1.6....ειμαι superuser και εχω εγκαταστησει την CWM..ευχαριστω (ειμαι αυτη τη στιγμη με icecream LG)
  8. πως γινετε η εγκατάσταση της DjangoManouche X 1.6 - 30A/B - KingOfBirds Kernel 0.7 ? κάποιος οδηγος,,...Εχω τωρα την 4.0.4 της LG και δεν παει αλλο....
  9. ναι ειναι οκ....τωρα....thanks..
  10. Εγω παντος μετα απο stock rom, φλασαρα την 2.3.4 απο samfirmware.com και διαπιστωσα οτι δεν δουλευε πλεον το 3g. Προσπαθησα να φλασαρω και προηγουμενες εκδοσεις αλλα τιποτα...παλι ολα οκ αλλα οχι 3g...μηπως για Ελλαδα χρειαζεται διαφορετικο αρχειο στο modem ? ξερει κανεις τιποτα? αλλιως πως μπορω τωρα να ξαναγυρισω σε stock?
  11. το ονομα θα πρεπει να ειναι θηλυκο, όπως δινουν θηλυκα ονοματα στα γρηγορα αυτοκινητα...............γνωμη μου....αυτα τα strada , etc,,,,ειναι λιγο παιδικα.
×
×
  • Create New...