mertaghon2 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Σε καταλαβαινω φιλε αλλα για να μας αποφυγουν μασ απαντανε ενα καρο ανοησιες.Παντος η σελιδια του Πλαισιου στο FB αλλο λεει οτι απο αυριο ειναι διαθεσιμο αλλασ στο site του Πλαισιου λεει αναμενεται συντομα. αυτή τη σελίδα του πλαισίου την έχω για πρώτη σελίδα ανοίγοντας ο browser.. βαρέθηκα να την βλέπω πια!!να την χακάρω να λέει αμεσα διαθέσιμη?:lol: στη βονταmall μου λένε σίγουρα από δευτέρα.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Γιατι δεν το αγοράζετε απο βοντα που τα εχει αποκλειστικα και αυτη το δινει στο "υπο"καταστημα(πλαισιο) ? Πιστευω οτι πιο συντομα θα το παρετε απο την βοντα! ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω αλλα οχι αν δεν το πιασω πρωτα δεν το παιρνω!:wacko: Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Γιατι δεν το αγοράζετε απο βοντα που τα εχει αποκλειστικα και αυτη το δινει στο "υπο"καταστημα(πλαισιο) ? Πιστευω οτι πιο συντομα θα το παρετε απο την βοντα! ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω αλλα οχι αν δεν το πιασω πρωτα δεν το παιρνω!:wacko: Αμα μου το βρεις εσυ σε καταστημα στην αθηνα παω και το παιρνω τωρα. Παραγγελιες δεν κανω αν δεν το πιασω και Live. Ειπαμε δεν υπαρχει πουθενα εντος αθηνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ενταξει απο τα εκαντοδες Βιντεο που εχουμε δει δεν νομιζω να ειναι μαπα απλα και με την αναβαθμηση στα Android 2.3 θα ειναι ακομα ποιο super.Μερικες φορες πρπει να παιρνεις και ενα ρισκο και τα λεφτα του 499ε ειναι πολυ καλα για αυτα που σου παρεχει σαν smartphone.Παντος πρωτη φορα αγαροζω LG κινητο για να δουμε.Εποχες 2006 ειχα πληρωσει για ενα NOKIA N80 630ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αμα μου το βρεις εσυ σε καταστημα στην αθηνα παω και το παιρνω τωρα. Παραγγελιες δεν κανω αν δεν το πιασω και Live. Ειπαμε δεν υπαρχει πουθενα εντος αθηνων μιλαω για οσους λενε οτι εχουν προπαραγγειλει απο το πλαισιο και εγω στο θεμα με το live κολλάω αλλιως......! Κατι αλλο μηπως ξερουμε ποσο καιρο θα το εχει η βοντα αποκλειστικά? Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Κωδικός Πλαίσιο: 1623230 Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες 2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας και δωρεάν μεταφορικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Προσοχη το λεει απο εξω πριν πατησεις για να δεις ta specs του κινιτου μεσα στην σελιδα λεει ακομα αναμενεται συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 μιλαω για οσους λενε οτι εχουν προπαραγγειλει απο το πλαισιο και εγω στο θεμα με το live κολλάω αλλιως......! Κατι αλλο μηπως ξερουμε ποσο καιρο θα το εχει η βοντα αποκλειστικά? Εγω βλεπω οπως κανει η vodafone, θα σπασει πολυ γρηγορα η αποκλειστικοτητα της. Θα ξυπνησει η Lg που θα παει. Μολις δει οτι αντι να κινειται κολλαει για αγνωστους λογους, θα ξυπνησει. Η ανοησια εχει και μετρο, δεν μπορει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 απο Vodafone απο το unlimited 50 και ανω παιρνει 100€ επιπλεον επιδοτηση, οποτε οσοι εχετε επιδοτηση σκεφτειτε το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 απο Vodafone απο το unlimited 50 και ανω παιρνει 100€ επιπλεον επιδοτηση, οποτε οσοι εχετε επιδοτηση σκεφτειτε το :) αυτο απο που προκύπτει?Το εχεις επιβεβαιωσει? Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Μωλις ξανα πηρα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και επιτελους μου ειπαν οτι παραγγελια μου φευγει απο το Πλαισιο την Δευτερα μεσω ΕΛΤΑ και οτι Πεμπτη θα το εχω στα χερια μου.Αραγε πρεπει να ξεκινησαν οι πωλησεις Αντε να δουμε γιατι τα εχω παρει ασχημα με αυτο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ξαναπηρα λοιπον τηλεφωνο πριν λιγο ωρα να κανω κρατηση του τηλεφωνου και να περασω αυριο απο το mall να το παρω οπως μου ειχανε πει το πρωι απο τα κεντρικα!αφου περιμενα αρκετη ωρα στην αναμονη και με συνδεανε ολη την ωρα με αλλα τμηματα μιλησα με μια κοπελα η οποια μου ειπε οτι δεν ηξερε και οτι θα ρωταγε!μιλησε λοιπον με καποιον αλλο και ακουσα που αυτος ειπε οτι στις αποθηκες θα ερθει στις 8 ενω το ιδιο πρωι μου ειχανε πει οτι εχει ερ8ει ηδη στις αποθηκες και πως αυριο μπορω να το παρω!!τελικα μου ειπε η κοπελα οτι θα το κοιταξει λιγο και μου εδωσε ονομα και τηλφωνο και μου ειπε να την ξαναπαρω στις 7 να μου πει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Αυτο με το unlimited 50 το επιβεβαίωσα και σου δινει 100 € επιδοτηση! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-Optimus-2X-OPTIMUS-2X.htm Αμεσα διαθεσιμο πλεον. Τους τα πρηξαμε οποτε δεν αντεξαν, και το εβαλαν διαθεσιμο. Αυριο θα περασω να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 στην αμερικη το κινητο θα πωλειται απο t-mobile αλλα με pure android μεσα χωρις το UI της LG!δεν το εφερναν και εδω ετσι καλυτερα! http://www.engadget.com/2011/04/07/t-mobile-g2x-priced-at-200-coming-april-15th-online-and-april/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 στην αμερικη το κινητο θα πωλειται απο t-mobile αλλα με pure android μεσα χωρις το UI της LG!δεν το εφερναν και εδω ετσι καλυτερα! Θα το προτιμούσα επίσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 διπυρινο με pure android εμπειρια το κινητο πιστευω θα πεταγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 και ετσι παιδια το τηλεφωνο ειναι φοβερο!!!! αυριο θα περασω να το παρω αν τελικα εινα ιδιαθεσιμο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 διπυρινο με pure android εμπειρια το κινητο πιστευω θα πεταγε! Καλά... όχι ότι έτσι δεν "πετάει. Αν και αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί... υπάρχουν ήδη λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 customs roms ρε παιδια κινητο που ειναι πληρως ξεκλειδωτο και σας πειραξε το pure οι devs φαινεται πως θα του αλλαξουν τα φωτα, και εσεις κολλατε πως θα ερθει απο την μαμα? Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 customs roms ρε παιδια κινητο που ειναι πληρως ξεκλειδωτο και σας πειραξε το pure οι devs φαινεται πως θα του αλλαξουν τα φωτα, και εσεις κολλατε πως θα ερθει απο την μαμα? δεν ασχολουνται ολοι με φλασαρισματα φιλε μου... ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 δεν παιρνουν τετοιο android τοτε καλυτερα να πανε προς μηλοφωνα!το ανδροιδες σημαινει μοντες αρα οσοι δεν ξερουν απο αυτα καλο ειναι να πανε σε πιο στιβαρα λειτουργικα που εχουν και καλυτερες εφαρμογες στο κατω κατω Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_freak Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Pure android ή όχι, αυτό που μετράει είναι οι επιδόσεις του οι οποίες είναι οι καλύτερες μεταξύ των αντίστοιχων smartphones... http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_excels_in_quadrant_benchmark_on_froyo-news-2223.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Pure android ή όχι, αυτό που μετράει είναι οι επιδόσεις του οι οποίες είναι οι καλύτερες μεταξύ των αντίστοιχων smartphones... http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_excels_in_quadrant_benchmark_on_froyo-news-2223.php last year για κοιτα! http://i52.tinypic.com/11av7dv.png Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Pure android ή όχι, αυτό που μετράει είναι οι επιδόσεις του οι οποίες είναι οι καλύτερες μεταξύ των αντίστοιχων smartphones... http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_excels_in_quadrant_benchmark_on_froyo-news-2223.php οι επιδοσεις σε bench θες να πεις... και στην τελικη αυτο ελειπε, να μην ειχε καλυτερες επιδοσεις... :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts