Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Σε καταλαβαινω φιλε αλλα για να μας αποφυγουν μασ απαντανε ενα καρο ανοησιες.Παντος η σελιδια του Πλαισιου στο FB αλλο λεει οτι απο αυριο ειναι διαθεσιμο αλλασ στο site του Πλαισιου λεει αναμενεται συντομα.

αυτή τη σελίδα του πλαισίου την έχω για πρώτη σελίδα ανοίγοντας ο browser..

βαρέθηκα να την βλέπω πια!!να την χακάρω να λέει αμεσα διαθέσιμη?:lol:

στη βονταmall μου λένε σίγουρα από δευτέρα..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι δεν το αγοράζετε απο βοντα που τα εχει αποκλειστικα και αυτη το δινει στο "υπο"καταστημα(πλαισιο) ? Πιστευω οτι πιο συντομα θα το παρετε απο την βοντα!

ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω αλλα οχι αν δεν το πιασω πρωτα δεν το παιρνω!:wacko:

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Γιατι δεν το αγοράζετε απο βοντα που τα εχει αποκλειστικα και αυτη το δινει στο "υπο"καταστημα(πλαισιο) ? Πιστευω οτι πιο συντομα θα το παρετε απο την βοντα!

ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω αλλα οχι αν δεν το πιασω πρωτα δεν το παιρνω!:wacko:

Αμα μου το βρεις εσυ σε καταστημα στην αθηνα παω και το παιρνω τωρα. Παραγγελιες δεν κανω αν δεν το πιασω και Live. Ειπαμε δεν υπαρχει πουθενα εντος αθηνων

Ενταξει απο τα εκαντοδες Βιντεο που εχουμε δει δεν νομιζω να ειναι μαπα απλα και με την αναβαθμηση στα Android 2.3 θα ειναι ακομα ποιο super.Μερικες φορες πρπει να παιρνεις και ενα ρισκο και τα λεφτα του 499ε ειναι πολυ καλα για αυτα που σου παρεχει σαν smartphone.Παντος πρωτη φορα αγαροζω LG κινητο για να δουμε.Εποχες 2006 ειχα πληρωσει για ενα NOKIA N80 630ε.

Αμα μου το βρεις εσυ σε καταστημα στην αθηνα παω και το παιρνω τωρα. Παραγγελιες δεν κανω αν δεν το πιασω και Live. Ειπαμε δεν υπαρχει πουθενα εντος αθηνων

μιλαω για οσους λενε οτι εχουν προπαραγγειλει απο το πλαισιο και εγω στο θεμα με το live κολλάω αλλιως......!

Κατι αλλο μηπως ξερουμε ποσο καιρο θα το εχει η βοντα αποκλειστικά?

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Κωδικός Πλαίσιο: 1623230

Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες

2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας

και δωρεάν μεταφορικά

Προσοχη το λεει απο εξω πριν πατησεις για να δεις ta specs του κινιτου μεσα στην σελιδα λεει ακομα αναμενεται συντομα.

μιλαω για οσους λενε οτι εχουν προπαραγγειλει απο το πλαισιο και εγω στο θεμα με το live κολλάω αλλιως......!

Κατι αλλο μηπως ξερουμε ποσο καιρο θα το εχει η βοντα αποκλειστικά?

Εγω βλεπω οπως κανει η vodafone, θα σπασει πολυ γρηγορα η αποκλειστικοτητα της. Θα ξυπνησει η Lg που θα παει. Μολις δει οτι αντι να κινειται κολλαει για αγνωστους λογους, θα ξυπνησει. Η ανοησια εχει και μετρο, δεν μπορει

απο Vodafone απο το unlimited 50 και ανω παιρνει 100€ επιπλεον επιδοτηση, οποτε οσοι εχετε επιδοτηση σκεφτειτε το :)

απο Vodafone απο το unlimited 50 και ανω παιρνει 100€ επιπλεον επιδοτηση, οποτε οσοι εχετε επιδοτηση σκεφτειτε το :)

αυτο απο που προκύπτει?Το εχεις επιβεβαιωσει?

Μωλις ξανα πηρα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και επιτελους μου ειπαν οτι παραγγελια μου φευγει απο το Πλαισιο την Δευτερα μεσω ΕΛΤΑ και οτι Πεμπτη θα το εχω στα χερια μου.Αραγε πρεπει να ξεκινησαν οι πωλησεις Αντε να δουμε γιατι τα εχω παρει ασχημα με αυτο το κινητο.

ξαναπηρα λοιπον τηλεφωνο πριν λιγο ωρα να κανω κρατηση του τηλεφωνου και να περασω αυριο απο το mall να το παρω οπως μου ειχανε πει το πρωι απο τα κεντρικα!αφου περιμενα αρκετη ωρα στην αναμονη και με συνδεανε ολη την ωρα με αλλα τμηματα μιλησα με μια κοπελα η οποια μου ειπε οτι δεν ηξερε και οτι θα ρωταγε!μιλησε λοιπον με καποιον αλλο και ακουσα που αυτος ειπε οτι στις αποθηκες θα ερθει στις 8 ενω το ιδιο πρωι μου ειχανε πει οτι εχει ερ8ει ηδη στις αποθηκες και πως αυριο μπορω να το παρω!!τελικα μου ειπε η κοπελα οτι θα το κοιταξει λιγο και μου εδωσε ονομα και τηλφωνο και μου ειπε να την ξαναπαρω στις 7 να μου πει!!!

Αυτο με το unlimited 50 το επιβεβαίωσα και σου δινει 100 € επιδοτηση!

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-Optimus-2X-OPTIMUS-2X.htm Αμεσα διαθεσιμο πλεον. Τους τα πρηξαμε οποτε δεν αντεξαν, και το εβαλαν διαθεσιμο. Αυριο θα περασω να δω

στην αμερικη το κινητο θα πωλειται απο t-mobile αλλα με pure android μεσα χωρις το UI της LG!δεν το εφερναν και εδω ετσι καλυτερα!

http://www.engadget.com/2011/04/07/t-mobile-g2x-priced-at-200-coming-april-15th-online-and-april/

• Administrators
στην αμερικη το κινητο θα πωλειται απο t-mobile αλλα με pure android μεσα χωρις το UI της LG!δεν το εφερναν και εδω ετσι καλυτερα!

Θα το προτιμούσα επίσης!

Modpic.gif

και ετσι παιδια το τηλεφωνο ειναι φοβερο!!!!

αυριο θα περασω να το παρω αν τελικα εινα ιδιαθεσιμο!!

• Administrators
διπυρινο με pure android εμπειρια το κινητο πιστευω θα πεταγε!

Καλά... όχι ότι έτσι δεν "πετάει. Αν και αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί... υπάρχουν ήδη λύσεις.

Modpic.gif

customs roms ρε παιδια κινητο που ειναι πληρως ξεκλειδωτο και σας πειραξε το pure οι devs φαινεται πως θα του αλλαξουν τα φωτα, και εσεις κολλατε πως θα ερθει απο την μαμα?

customs roms ρε παιδια κινητο που ειναι πληρως ξεκλειδωτο και σας πειραξε το pure οι devs φαινεται πως θα του αλλαξουν τα φωτα, και εσεις κολλατε πως θα ερθει απο την μαμα?

δεν ασχολουνται ολοι με φλασαρισματα φιλε μου... ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

δεν παιρνουν τετοιο android τοτε καλυτερα να πανε προς μηλοφωνα!το ανδροιδες σημαινει μοντες αρα οσοι δεν ξερουν απο αυτα καλο ειναι να πανε σε πιο στιβαρα λειτουργικα που εχουν και καλυτερες εφαρμογες στο κατω κατω

Pure android ή όχι, αυτό που μετράει είναι οι επιδόσεις του οι οποίες είναι οι καλύτερες μεταξύ των αντίστοιχων smartphones...

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_excels_in_quadrant_benchmark_on_froyo-news-2223.php

Pure android ή όχι, αυτό που μετράει είναι οι επιδόσεις του οι οποίες είναι οι καλύτερες μεταξύ των αντίστοιχων smartphones...

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_excels_in_quadrant_benchmark_on_froyo-news-2223.php

last year για κοιτα!

http://i52.tinypic.com/11av7dv.png

οι επιδοσεις σε bench θες να πεις...

και στην τελικη αυτο ελειπε, να μην ειχε καλυτερες επιδοσεις... :lol::lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)