Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Άραγε διαβάζει κάνεις απ την lg το thread αυτό;

Πιστευεις οτι εστω και ενας ανθρωπος απο την lg διαβαζει thread για το 2x?

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μη χαλιεστε ή περιμένετε τίποτα εν καιρώ απο αυτούς, είναι απλά ανύπαρκτοι εως και trolls σε ότι λένε,η επαφή με ένα troll επηρεάζει αρνητικά και τουλάχιστον απο το πάθημα μας έμεινε το μάθημα, εγω τσεκάρω το forum μήπως βγει κανένα leak σαν του κορεάτικου αλλά ούτε καν αυτό που λογικά βγαίνει και πρην την επίσημη έκδοση

LG%20logo.png

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα αναφερω οσες θυμαμαι.Πρωτα απο ολα βγαζω οτι εχει να κανει με Live wallpaper γιατι δεν τις χρησιμοποιω ποτε , το ιδιο και visualizations μουσικης , διαφορα widgets ρολογιου , ξυπνητηριου , καιρου , νεων και αναζητησης google.Aκομα google maps , street view , TTS , φωνητικη αναζητηση ,[ LG Launcher (freeze επειδη εχω holo) , το ιδιο με το lg keyborad (δουλευω με greek keyboard ] επισης εχω freeze τα : com.lg.hiddenmenu , Lg pc suite , on screen phone , σημερινη ενημερωση , συμβουλες αρχικης οθονης.

Εχω επισης αντικαταστησει τον προεγκατεστημενο browser με τον opera mobile και την συλλογη με το quickpic.

Aυτα θυμαμαι για την ωρα...

Εχω εγκαταστησει και τον task manager pro ωστε να κανει Kill οποτε σβηνει η οθονη.

Κατ αρχή σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν έχω απεγκαταστήσει εφαρμογές, αλλά κάποια από τα παραπάνω (TTS , φωνητικη αναζητηση ,LG Launcher, lg keyborad, Lg pc suite, on screen phone, σημερινη ενημερωση , συμβουλες αρχικης οθονης) τα έχω παγωμένα.

Δεν είχα ασχοληθεί με τα live wallpapers και τα visualizations μουσικης, που τα πάγωσα τώρα μετά την απάντηση σου.

Βελτιώθηκε η απόκριση της συσκευής, αλλά όχι σε βαθμό που να ενθουσιάζει.

Δεν θέλω να παγώσω εφαρμογές που μειώνουν την λειτουργικότητα της συσκευής, οπότε διστάζω να παγώσω widgets ρολογιου, ξυπνητηριου, καιρου, νεων και αναζητησης google, google maps, street view κλπ.

Πάντως είναι κρίμα για αυτή τη συσκευή να σέρνεται σε βαθμό που σε κάποιες περιπτώσεις να μην προλαβαίνεις καν να απαντήσεις σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Ο κύριος λόγος που θάθελα το ICS είναι μήπως εξαλειφθούν τα memory leaks της GB και βελτιωθεί γενικότερα η διαχείριση μνήμης, ώστε να αποδίδει η συσκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές της. Κρίνοντας όμως από αναβαθμίσεις άλλων συσκευών (οχι LG) σε ICS, πολύ φοβάμαι πως μάλλον χειρότερα θα αποδίδει και ίσως γι' αυτό δεν προχωράνε σε αναβάθμιση.

Εδω ρε παιδια εβγαλαν το optimus G με ics,που ειναι το καλυτερο κινητο αυτη την στιγμη,κ δεν εχουν πει τιποτα για ΑΝ κ ΠΟΤΕ θα δωσουν jelly...Ηδη εθαψαν εν ολιγοις το καλυτερο κινητο ever,με το 2x θα ασχοληθουν?
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Κατ αρχή σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν έχω απεγκαταστήσει εφαρμογές, αλλά κάποια από τα παραπάνω (TTS , φωνητικη αναζητηση ,LG Launcher, lg keyborad, Lg pc suite, on screen phone, σημερινη ενημερωση , συμβουλες αρχικης οθονης) τα έχω παγωμένα.

Δεν είχα ασχοληθεί με τα live wallpapers και τα visualizations μουσικης, που τα πάγωσα τώρα μετά την απάντηση σου.

Βελτιώθηκε η απόκριση της συσκευής, αλλά όχι σε βαθμό που να ενθουσιάζει.

Δεν θέλω να παγώσω εφαρμογές που μειώνουν την λειτουργικότητα της συσκευής, οπότε διστάζω να παγώσω widgets ρολογιου, ξυπνητηριου, καιρου, νεων και αναζητησης google, google maps, street view κλπ.

Πάντως είναι κρίμα για αυτή τη συσκευή να σέρνεται σε βαθμό που σε κάποιες περιπτώσεις να μην προλαβαίνεις καν να απαντήσεις σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Ο κύριος λόγος που θάθελα το ICS είναι μήπως εξαλειφθούν τα memory leaks της GB και βελτιωθεί γενικότερα η διαχείριση μνήμης, ώστε να αποδίδει η συσκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές της. Κρίνοντας όμως από αναβαθμίσεις άλλων συσκευών (οχι LG) σε ICS, πολύ φοβάμαι πως μάλλον χειρότερα θα αποδίδει και ίσως γι' αυτό δεν προχωράνε σε αναβάθμιση.

Βαλε custom rom να σωθεις.Κ να τα εχεις κ ολα αυτα που εχεις παγωσει,ενεργοποιημενα κανονικοτατα.

Για το su660 εχει βγει κανονικα η ics;

Ναι

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Παιδια μια βοηθεια ...

Δεν μπορω να συνδεθω μεσω δεδομενων στο Internet (στο υπολοιπο του what's up θελω) ...

Ενεργοποιω τα δεδομενα αλλα η σελιδα του what's up συνεχιζει να λεει οτι ειναι διαθεσιμη μονο μεσω δικτυου δεδομενων .

Στις ρυθμισεις εχει επιλεγμενο το Cosmote Internet ... αλλα δεν εχει τις σωστες ρυθμισεις μαλλον ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Οταν λες εμπειρίας χρήσης android τι εννοεις;

Για παράδειγμα εγώ δε μπορώ να φανταστώ το κινητό μου χωρίς φωνητική αναζήτηση, TTS και google maps. Αλλά όπως είπα επιδοκιμάζω ότι ο καθένας κόβει και ράβει το κινητό στα μέτρα του.

Αυτο θα ελειπε κιολας να κατακρινουμε το πως στηνει ο καθενας τη συσκευη του.Εγω απλα ειμαι πολυ λιτος στις απαιτησεις μου.Κυρια χρηση για τηλεφωνο και browsing και GPS Navigator μεσω του sygic.Τα αλλα ειναι too much για εμενα. Οπως δεν μπορεις εσυ να κανεις χωρις ολα εκεινα , εγω δεν μπορω να τα βλεπω καν!!

Για να μην ειμαστε κακοπροαιρετοι η lg εχει ακομα μερικες ωρες να ανακοινωσει την ICS...

Edited by Leolipop

Για να μην ειμαστε κακοπροαιρετοι η lg εχει ακομα μερικες ωρες να ανακοινωσει την ICS...

Πάντα καλοπροαίρετα....! :X

:lol:

Θυμάμαι κάποια στιγμή που είχαν πει (από Καναδά μεριά) ότι δεν θα γίνει αναβάθμιση σε ICS. Το βλέπω πολύ πιθανό.

Είναι πια εκτός γραμμής παραγωγής τόσο καιρό, έχουν δώσει βάρος στα κινητά της σειράς "L" και πάνω. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο να ασχοληθούνε με εμάς.... Για αυτό και δεν θα ασχοληθώ και εγώ πια με αυτούς. Το 2Χ το κρατάω, σαν back-up συσκευή, παιχνιδομηχανή για τα παιδιά, φορητό media-player κλπ. Αλλά η LG με έχασε από πελάτη της στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας (καλά, κανένα ψυγείο μπορεί να πάρω :p)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αλλά η LG με έχασε από πελάτη της στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας (καλά, κανένα ψυγείο μπορεί να πάρω :p)

να πάρεις ένα ψυγείο, να ανοίξεις την κατάψυξη και να βρεις μέσα ένα.... Ice Cream Sandwich...!! :lol:

Τους το κοπανάς μετά στο κεφάλι ναι ή ου; χαχα :rolleyes:

Μηπως παρανοησαμε και ενοουσαν οι ανθρωποι το Q3 του 2013 ομως ;

Πιστευω θα βγει επισημη ανακοινωση απο την εταιρια που θα λεει στα απανταχου κοροιδα κατοχους του 2Χ οτι το κοντινοτερο παγωτο που θα δουν , οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω , ειναι αυτο που θα βρει ο καθενας στην καταψυξη του.

Δεν καταλαβαινω με πιο σκεπτικο δινουν σημασια στην υποστηριξη των πιο νεων μοντελων τους....Οσοι πηραν το 2Χ οταν πρωτοβγηκε εδωσαν ενα σκασμο λεφτα! Τετοια νοοτροπια , χωρις να θελω να παρεξηγηθω , με κανει να πιστευω οτι αφεντικα της LG ειναι ελληνες!:p

Edited by Leolipop

να πάρεις ένα ψυγείο, να ανοίξεις την κατάψυξη και να βρεις μέσα ένα.... Ice Cream Sandwich...!! :lol:

Τους το κοπανάς μετά στο κεφάλι ναι ή ου; χαχα :rolleyes:

:respect::respect::respect::respect::respect:

ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!

XPERIA Z1

Από το XDA. :D :lol:

http://r9.fodey.com/2230/f69f82d3544e4387927de7b1b1ad0893.0.jpg

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι απλα τραγικοι..Εφοσων για το su660 εχει βγει κανονικα η ics θα επρεπε να ειχαμε ηδη και εμεις..Εβλεπα τα leak για το su660 που ειχαν βγει τον Αυγουστο και λεω,οκ δεν αλλαζω συσκευη,θα ερθει και σε μας..

Επρεπε να το ανταλαζα με το s2 οταν μπορουσα αλλα οκ τουλαχιστον με την queste v3.7 δεν σερνεται..

καλημερα παιδια!

μολις εβαλα την Gueste2X v3.7R Hybrid Revolution

το ρολοι πανω δεξια ειναι κενο! ξερει κανεις πως φτιαχνει?

πιος launcher ειναι καλυτερος για αυτη τη rom ? της LG η ο TW ?

καλημερα παιδια!

μολις εβαλα την Gueste2X v3.7R Hybrid Revolution

το ρολοι πανω δεξια ειναι κενο! ξερει κανεις πως φτιαχνει?

πιος launcher ειναι καλυτερος για αυτη τη rom ? της LG η ο TW ?

Για το ρολοι Cyanogen settings,Διεπαφή,Tweaks μπάρας καταστασης,clock color και αλλαζεις χρωμα για να φαινεται..

Launcher και οι 2 καλοι ειναι,οποιος σου αρεσει εσενα..

Αυτο το πραγμα με το ρολοι πια να ειναι μαυρο οπως και η μπαρα μου χε σπασει και εμενα τα νευρα...Εχουμε κανα νεο ; Πηρε κανενας ics ;;;

Ευτυχως που εισαι και εσυ να μας ανοιγεις τα ματια!Τωρα στελνω τη γυναικα μου να παρει ενα μεγαλο, ωστε αν περισεψει , να περασω και λιγο στο κινητο.

γεια σας παιδια!ηθελα να ρωτησω ποια rom προτεινεται σχετικα καινουργια ωστε να μην σερνετε το κινητο κ να εκτεΛουνται κανονικα οι βασικες λειτουργιες του κινητου(τηλεφωνο,μηνυματα,wifi,καμερα) χωρις να υπαρχουν προβληματα.σας ευχαριστω πολυ!

Ευτυχως που εισαι και εσυ να μας ανοιγεις τα ματια!Τωρα στελνω τη γυναικα μου να παρει ενα μεγαλο, ωστε αν περισεψει , να περασω και λιγο στο κινητο.

Δεν της λες καλύτερα να πάει κατευθείαν για jello ? :lol: Κρίμα να κουραστεί η γυναίκα και τελικά να μην πάρει πρώτο πράμα που να σαλεύει....

Εγώ έχω ήδη ορμηνέψει τη δική μου, και έχουμε στοκάρει 6 πακετάκια jello banana και άλλα 6 φράουλα...έτσι για να έχουμε και επιλογές στη γεύση :lol:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)