Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Βγηκε queste v3.7 με πολλες διορθωσεις συμφωνα με τον stefan..

Περιμένω το reupload που θα κάνει απόψε...

Είναι η καλύτερη rom που έχει βγάλει λέει... Θα τη δοκιμάσω σίγουρα

Edited by |)@|2kW|n9

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίτα. Με την 3.6 εκτός από το θέμα με το σήμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι απαλή και smooth σαν προδέρμ. Για να λέει ότι η 3.7 είναι καλύτερη με αναβαθμισμένο kernel κτλ, πάει να πει πως έχει κάνει καλή δουλειά. Αν διορθώθηκε και το signal bug θα είναι τέλεια, αν και νομίζω ότι είναι θέμα cyanogenmod..

Εγω εχω την v3.7 τωρα..Περιμενω το reupload να δοκιμασω και αυτη..Δεν ειδα καποια μεγαλη διαφορα.Εχει 32mb ramhack..

Εγω αν ειχε βιντεοκληση θα δοκιμαζα καποια custom ... γιατι δεν την υποστηριζουν ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εγω αν ειχε βιντεοκληση θα δοκιμαζα καποια custom ... γιατι δεν την υποστηριζουν ?

Δοκιμασε την μαγειρεμενη 20s τοτε..

Βγηκε και η v3.7 με τον καινουργιο κερνελ..

Δοκιμασε την μαγειρεμενη 20s τοτε..

Βγηκε και η v3.7 με τον καινουργιο κερνελ..

Με τον GO Launcher και παγωμα καποιων autorun απο εφαρμογες ... εχει βελτιωθει

Το μονο μου θεμα δλδ ειναι οτι ξεμενει απο ram μετα απο κανα 4 ημερο

Edited by kprse

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Με τον GO Launcher και παγωμα καποιων autorun ... εχει βελτιωθει

Το μονο μου θεμα δλδ ειναι οτι ξεμενει απο ram μετα απο κανα 4 ημερο

Πως παγωνεις τα autorun;

Παιδιά η τελευταία 3.7 gueste2x νομίζω πως είναι η καλύτερη rom που είχα ποτέ. Θα περάσω και μερικές μέρες χρήσης και τα ξαναλέμε...

Πως παγωνεις τα autorun;

disable ουσιαστικα εχω κανει με την εφαρμογη SystemCleanup

Τι διαφορες εχει η custom 20s ?

(αν και η τελευταια για το δικο μου ειναι η r )

Παιδια προσπαθω να βρω μια stable εκδοση της miui για το κινητο και μου σπαει τα @@. Εχει κανεις να προτεινει κατι;

edit: ακυρο, εβγαλα ακρη.

Edited by true_cynop

H LG MOBILE στο Facebook έχει ψηφοφορία για το ποια τηλεφωνά πρέπει να αναβαθμιστούν, μπείτε και ψηφίστε http://www.facebook.com/questions/502357166442275/
:ninja:

H LG MOBILE στο Facebook έχει ψηφοφορία για το ποια τηλεφωνά πρέπει να αναβαθμιστούν, μπείτε και ψηφίστε http://www.facebook.com/questions/502357166442275/

Ωραιος!Μπειτε ολοι!

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πώς δουλεύει το androidlost που πέρασα στο τηλέφωνό μου. Πήγα και έκανα και login από το site της εταιρείας μέσω του account στο google και θέλω να μου πείτε τι επιλογές πρέπει να κάνω για να είναι ασφαλές το κινητό. Ευχαριστώ.

Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πώς δουλεύει το androidlost που πέρασα στο τηλέφωνό μου. Πήγα και έκανα και login από το site της εταιρείας μέσω του account στο google και θέλω να μου πείτε τι επιλογές πρέπει να κάνω για να είναι ασφαλές το κινητό. Ευχαριστώ.

Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο.Τι ειναι?εφαρμογη?Απο το playstore το κατεβασες η απο αλλου?

Αν και τα εχουμε ξαναπει δεν μπορω να μην το σχολιασω.

Διαβαζα σε καποιο αλλο φορουμ για τις συσκευες samsung που θα παρουν jelly bean .Μεσα ειναι και το S2.

Η LG ποσο απαραδεκτη μπορει να ειναι που ακομα δεν εχει δωσει ICS σε εμας;;;

Ειμαι εντελως απογοητευμενος απο την συγκεκριμενη εταιρια και λυπαμαι πολυ για τα λεφτα που εδωσα.

Θελουν να πουλησουν και τις νεες τους συσκευες τρομαρα τους με τετοια χαλια υποστηριξη ποιος λογικος θα παει να τις παρει;

Τοσο δυσκολο ειναι πια να αναβαθμισουν το Ο2Χ; Ελεος δλδ.

Edited by magicmixball

Αν και τα εχουμε ξαναπει δεν μπορω να μην το σχολιασω.

Διαβαζα σε καποιο αλλο φορουμ για τις συσκευες samsung που θα παρουν jelly bean .Μεσα ειναι και το S2.

Η LG ποσο απαραδεκτη μπορει να ειναι που ακομα δεν εχει δωσει ICS σε εμας;;;

Ειμαι εντελως απογοητευμενος απο την συγκεκριμενη εταιρια και λυπαμαι πολυ για τα λεφτα που εδωσα.

Θελουν να πουλησουν και τις νεες τους συσκευες τρομαρα τους με τετοια χαλια υποστηριξη ποιος λογικος θα παει να τις παρει;

Τοσο δυσκολο ειναι πια να αναβαθμισουν το Ο2Χ; Ελεος δλδ.

Δυστυχως αν και το κινητο απο πλευρας hardware ειναι πολυ δυνατο , η υποστηριξη στο λογισμικο απο την LG ειναι επιεικως απαραδεκτη ... κριμα να μην υπαρχει ενα καλο software να εκμεταλευτει τις δυνατοτητες του κινητου ...

επειδή δεν το γνωρίζω, με ποιά αιτιολογία δεν δίνει τους drivers η nvidia τόσο καιρό; επειδή είναι κλειστού κώδικα; και εφόσον υπήρξε αυτή η τριβή μεταξύ google και nvidia πως αποφάσισαν να βγάλουν το nexus7 με το tegra 3?? :confused:

επειδή δεν το γνωρίζω, με ποιά αιτιολογία δεν δίνει τους drivers η nvidia τόσο καιρό; επειδή είναι κλειστού κώδικα; και εφόσον υπήρξε αυτή η τριβή μεταξύ google και nvidia πως αποφάσισαν να βγάλουν το nexus7 με το tegra 3?? :confused:

Προφανως εχει κλεμενα πραγματα στον κωδικα της κ για να μην φαει καμια μηνυση,δεν θελει να φανερωθει.Επισημως ουτε καν απαντουν στο γιατι,επειδη ετσι θελουν απλως ...

Προφανως εχει κλεμενα πραγματα στον κωδικα της κ για να μην φαει καμια μηνυση,δεν θελει να φανερωθει.Επισημως ουτε καν απαντουν στο γιατι,επειδη ετσι θελουν απλως ...

Εντάξει, όχι ακριβώς, δεν είναι ανάγκη να έχουν "κλεμμένα" πράγματα μέσα, μόνο οι ιστορίες με τα targeted optimizations είναι γνωστές (για να βγάζουν τρελά νούμερα τα benchmarks). Συνήθως οι εταιρείες γραφικών δεν δίνουν ανοιχτούς drivers (ακόμα και στο Unix, αν δείτε π.χ. στο Ubuntu οι drivers ΑΤi/NVidia είναι δηλωμένοι ως "κλειστού κώδικα"). Απλώς δίνουν τα απαραίτητα APIs/DLLs για να καλούν ότι χρειάζονται οι τρίτοι κατασκευαστές....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Επιπλέον το linux γενικά δεν τα πάει καλά με την nvidia, με τη google μια χαρά κάνανε χωριό :) Επίσης, tegra2 =/= tegra3. Στο tegra3 υπάρχουν πολύ λιγότερες υλοποιήσεις SoC (νομίζω μόνο μία).

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)