Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

τωρα που ανακοινωσε η microsoft τα wp8 λετε να δουμε καμια ρομ και εμεις?η ζηταω πολλα?

Εσύ λογικά ζητάς...! αυτή τη δίνουν ώμος..??;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεδομένου ότι η πρώτη τους ARM συσκευή θα είναι Tegra 3, κάποια λίγα πράγματα θα δουλεύουν και στο Tegra 2...αλλά είναι επαρκώς διαφορετικά ώστε να χρειάζεται πολλή δουλειά για να λειτουργήσει. Βάλε στη συνταγή και τη λιγότερη μνήμη, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Σκέψου ότι ακόμα και τρέχοντα Windows Phones δεν προβλέπεται να πάρουν 8.

Εδω και 2 μερες εχω βαλει v20s rebuilt μαζι με tweakpack απο xda και το κινητο πλησιαζει cm7 σε ταχυτητα..

Εδω και 2 μερες εχω βαλει v20s rebuilt μαζι με tweakpack απο xda και το κινητο πλησιαζει cm7 σε ταχυτητα..

καλησπερα. επειδη το σκεφτομαι κι εγω, εχεις αλλαξει και bb σε v20s ή εχεις κρατησει αλλο? το Gps δουλευει καλα γιατι το δουλευω πολυ συχνα? :)

καλησπερα. επειδη το σκεφτομαι κι εγω, εχεις αλλαξει και bb σε v20s ή εχεις κρατησει αλλο? το Gps δουλευει καλα γιατι το δουλευω πολυ συχνα? :)

Νεκταρία bb δεν εχω αλλαξει,απλα φλασαρα την 20s και μετα το tweak απο CWM...Το Gps δεν το εχω δοκιμασει ακομα,θα το δοκιμασω σε λιγο και θα σου πω..

Hi Guys,

ZTE launched a phone named Grand X running android 4.0 on Tegra 2. As per my understanding this is the first tegra2 phone with ICS. Do you think we might get the graphics driver needed for optimus 2x from GandX's rom????

Μπας και δουμε (dev) φως??

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Παιδια επειδη πηρα ενα μεταχειρισμενο lg 2x εχει πανω αλλη rom θα ηθελα να το φερω στην επισημη τελευταια rom γνωριζεται αν αυτος ο οδηγος που βρηκα ειναι για αυτο που θελω αν η εκδοση δηλαδη ειναι η τελευταια

ευχαριστω προκαταβολικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3745307#post3745307

Φιλε μου καλητερα κανε εγκατασταση με smartflash..

Αναλυτικα εδω..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4008189#post4008189

Τελευταια ειναι η 20s αλλα δεν εχει βγει ακομα για smartflash,οποτε κανε την 20r..

εχει βγει η 20s για smartflash.

Αν μπορείς δώσε Link για όσους ενδιαφέρονται!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Είμαι καινούριος στο site κ οχι κ πολυ γνωστης των κινητων. Εχω ενα θεμα με το LG μου, απο οταν το πηρα η μπαταριασ δεν κρατουσε πανω απο 24ωρο. Μετα ομως απο μια νεροποντη στη μηχανη που μου βραχηκε στη τσεπη για λιγη ωρα κραταει μονο 4-5 ωρες. Τι εχει συμβει? Το λευκο σημαδι πισω στη θεση της μπαταριας παραμενει λευκο. Πηρα κ καινουρια μπαταρια χρυση απο ebay αλλα τα ιδια. Καμια γνωμη?

εχει ανακοινωθει καπου αυτο περι tegra 3?

Αυτό είναι:

http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx

Ακόμα κι αν δεν το λέει στο site, το είπαν στην παρουσίαση. Η "μεγάλη" έκδοση θα έχει i5 πάντως :!:

Είμαι καινούριος στο site κ οχι κ πολυ γνωστης των κινητων. Εχω ενα θεμα με το LG μου, απο οταν το πηρα η μπαταριασ δεν κρατουσε πανω απο 24ωρο. Μετα ομως απο μια νεροποντη στη μηχανη που μου βραχηκε στη τσεπη για λιγη ωρα κραταει μονο 4-5 ωρες. Τι εχει συμβει? Το λευκο σημαδι πισω στη θεση της μπαταριας παραμενει λευκο. Πηρα κ καινουρια μπαταρια χρυση απο ebay αλλα τα ιδια. Καμια γνωμη?

Για αρχή δοκίμασε να το αφήσεις να κλείσει απο μπαταρία μήπως κάνει καλύτερη βαθμονόμηση.

Αν μπορείς δώσε Link για όσους ενδιαφέρονται!

http://www.mediafire.com/grean89#fsl0x62mhi8b2

το .dll αρχειο που εχει μεσα δεν χρειαζεται.σβηστε το.

οσο για το tegra δεν υπαρχει κατι..αντιθετος υπαρχει αυτο

http://gizmodo.com/5920057/windows-phone-8-will-be-powered-by-a-snapdragon-s4-plus-processor

Edited by tolispao13

Αυτό είναι:

http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx

Ακόμα κι αν δεν το λέει στο site, το είπαν στην παρουσίαση. Η "μεγάλη" έκδοση θα έχει i5 πάντως :!:

Για αρχή δοκίμασε να το αφήσεις να κλείσει απο μπαταρία μήπως κάνει καλύτερη βαθμονόμηση.

Μα κλεινει συνεχεια μονο του στις 4-5 ωρες.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα. την εχω αρκετο καιρο. κραταει οσο και η γνησια της lg :)

Παιδια τι ακριβως ειναι το ΒΒ..(Baseland)??Εκανα μια αναζητηση στον γουγλι αλλα δεν πολυκαταλαβα..

μονο που η γνησια ειναι ποιο φτηνη..

Που τη βρίσκω;

Εννοείται ότι προτιμώ γνήσια αν μπορώ να τη βρώ.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που τη βρίσκω;

Εννοείται ότι προτιμώ γνήσια αν μπορώ να τη βρώ.

Απο οτι καταλαβα απευθυνετε στο ebay..

Βλεπω αρθρα οτι μεσα Ιουλίου θα βγει η εκδοση 4,1 Jelly Bean.

Αναρωτιεμαι μηπως οταν με το καλο γινει η πολυποθητη αναβαθμιση σε 4 στο οπτιμους μηπως μας δωσουν κατευθειαν την 4,1 που εχει και αρκετες βελτιωσεις απο θεμα smoothness σε σχεση με την 4;

Λεω εγω τωρα βεβαια....:p

Βλεπω αρθρα οτι μεσα Ιουλίου θα βγει η εκδοση 4,1 Jelly Bean.

Αναρωτιεμαι μηπως οταν με το καλο γινει η πολυποθητη αναβαθμιση σε 4 στο οπτιμους μηπως μας δωσουν κατευθειαν την 4,1 που εχει και αρκετες βελτιωσεις απο θεμα smoothness σε σχεση με την 4;

Λεω εγω τωρα βεβαια....:p

Μην περιμενεις Jelly Bean για το 2x...

Guys έχει αρχίσει η διανομή του παγωτού ή ακόμα για εμάς?

Ξέρουμε κάτι για το ποτε?

Οκτώβριο & βλέπουμε..!!!!:cry:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Οκτώβριο & βλέπουμε..!!!!:cry:

Έλεος....γιαυτό μελλοντικά LG τον π*υλο από εμένα....

Να ναι καλά οι public developers...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)