kprse Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ρε παιδια εχω τον Go Launcher ... Το κινητο μετα απο 4-5 μερες αρχιζει τα κολληματα ... αφου εχουν μεινει 60 με 35 ram , και θελει ρεσταρτ ... Τοσο καλο κινητο και να χει τετοιο θεμα ? Υπαρχει καποια λυση ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brightoutside Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εντυπωση μου κανει αυτο που λετε με την οθονη.Εμενα στα μεγαλα + του κινητου ειναι η οθονη. @dimpapa v20r μου κλειδωνει μπαμ μπαμ και μεσα απο το σπιτι(κοντα στο παραθυρο!).Στο εκανε παντα ή ξαφνικα? @brightoutside ρουμανικη ε?Θυμασαι μηπως οταν ειχες froyo ποια φορουσες?v10d?Εγω εχω την v20q για smartflash αλλα δε θυμαμαι αν ειναι ρουμανικη και δε ξερω αν ολες οι q ηταν ιδιες? Σου έστειλα και pm. Ναι νομίζω v10d αλλά δεν μπορώ να την βρω πουθενά σε zip. Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν η v20q που έχεις είναι ρουμάνικη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brightoutside Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν τον τρόπο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327929 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ναι. Με τον τρόπο που δίνεις στο παραπάνω link έκανα εγώ την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brightoutside Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ναι. Με τον τρόπο που δίνεις στο παραπάνω link έκανα εγώ την αναβάθμιση. Ωραία γιατί με τον άλλο οδηγό δεν μου δούλεψε..για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Ρε παιδια εχω τον Go Launcher ... Το κινητο μετα απο 4-5 μερες αρχιζει τα κολληματα ... αφου εχουν μεινει 60 με 35 ram , και θελει ρεσταρτ ... Τοσο καλο κινητο και να χει τετοιο θεμα ? Υπαρχει καποια λυση ? Δυστυχως καλο το κινητο,αλλα με τα κολληματα του.Μια λυση ειναι ροοτ,τιτανιουμ και παγωμα περιτων εφαρμογων ή αλλαγη ρομ σε cm.O go ειναι απαιτητικος πολυ Edited May 2, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brightoutside Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! με αυτούς τους 2 οδηγούς τελικά έγινε το update σε V20q με KDZ χωρίς να χάσω τίποτα! Είχα CWM recovery, παρόλα αυτά όλα ΟΚ. Για να μου δουλέψει όμως σωστά έβγαλα τη μπαταρία και μπήκα στο update mode (VOL- και κούμπωμα usb) όχι όπως έλεγε ο φίλος με τη μπαταρία πάνω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327929 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473781 Fix για το LG Tool Τέλος και αυτό το serial! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ρε παιδια εχω τον Go Launcher ... Το κινητο μετα απο 4-5 μερες αρχιζει τα κολληματα ... αφου εχουν μεινει 60 με 35 ram , και θελει ρεσταρτ ... Τοσο καλο κινητο και να χει τετοιο θεμα ? Υπαρχει καποια λυση ? Μία απο τα ίδια και όσο το γεμίζεις και με εφαρμογές,κλάφτα... με το restart είναι σαν καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Μία απο τα ίδια και όσο το γεμίζεις και με εφαρμογές,κλάφτα... με το restart είναι σαν καινούργιο. Πάντως εγώ με την Q δεν έχω βάλει άλλο launcher... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Πλάκα πλάκα, δεν έχω μείνει ολόκληρη εβδομάδα χωρίς restart καθώς κάθε 2-3 μέρες φλασάρω και καινούρια rom! Αν δεν το κάνω παθαίνω στερητικό σύνδρομο! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Πάντως εγώ με την Q δεν έχω βάλει άλλο launcher... Εγώ έχω τον adw γιατί ο stock lagαρει ασχημα ειδικά με κανα widget που είναι μεγάλο σε μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) γεια χαρά παιδιά, ενδιαφέρομαι για το κινητό (θα είναι το 1ο μου smartphone) , αλλά έχω κάποιες -σύντομες- ερωτήσεις: 1) λέτε περί restart 1 φορά/ εβδομάδα - υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σ'αυτό; γιατί να μην κάνεις πχ κάθε μέρα πριν κοιμηθείς; χάνεται κάποια ρύθμιση; 2) θεωρώ ότι είναι το πιο ισορροπημένο value for money κινητό (με την προϋπόθεση ότι με ICS βελτιστοποιείται) - σωστά; Υπάρχει κάτι που συμφέρει περισσότερο; 3) παρακολουθώ τις τιμές του στο skroutz. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται γύρω στα 292 Ευρώ. Είναι πολλά; Το είχα δει και 267 Ευρώ αν θυμάμαι καλά... Να απορρίψω εκεί κάποια καταστήματα; Γιατί έχουν "αμφιλεγόμενες" αξιολογήσεις (περί παραεισαγωγής, φωτοτυπίες για manual κλπ) 4) Αν το αγοράσω ως προϊόν παραεισαγωγής, παίζει ρόλο αν είναι από Γερμανία/ Ολλανδία/ Ρουμανία (που έχω διαβάσει παραπάνω); Είναι πχ προτιμότερο από Γερμανία; (πιο γρήγορο update ίσως; ) Γενικά θα μου προτείνατε τελικά να το αγοράσω από skroutz (καταστημα; το birdphone μου φάνηκε αξιόπιστο) και σε τι περίπου τιμή μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Edited May 3, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 γεια χαρά παιδιά, ενδιαφέρομαι για το κινητό (θα είναι το 1ο μου smartphone) , αλλά έχω κάποιες -σύντομες- ερωτήσεις: 1) λέτε περί restart 1 φορά/ εβδομάδα - υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σ'αυτό; γιατί να μην κάνεις πχ κάθε μέρα πριν κοιμηθείς; χάνεται κάποια ρύθμιση; 2) θεωρώ ότι είναι το πιο ισορροπημένο value for money κινητό (με την προϋπόθεση ότι με ICS βελτιστοποιείται) - σωστά; Υπάρχει κάτι που συμφέρει περισσότερο; 3) παρακολουθώ τις τιμές του στο skroutz. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται γύρω στα 292 Ευρώ. Είναι πολλά; Το είχα δει και 267 Ευρώ αν θυμάμαι καλά... Να απορρίψω εκεί κάποια καταστήματα; Γιατί έχουν "αμφιλεγόμενες" αξιολογήσεις (περί παραεισαγωγής, φωτοτυπίες για manual κλπ) 4) Αν το αγοράσω ως προϊόν παραεισαγωγής, παίζει ρόλο αν είναι από Γερμανία/ Ολλανδία/ Ρουμανία (που έχω διαβάσει παραπάνω); Είναι πχ προτιμότερο από Γερμανία; (πιο γρήγορο update ίσως; ) Γενικά θα μου προτείνατε τελικά να το αγοράσω από skroutz (καταστημα; το birdphone μου φάνηκε αξιόπιστο) και σε τι περίπου τιμή μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Καλως τον! Λοιπον 1)Με το restart δε χανεις τιποτα.Ειναι σαν να κανεις restart στο pc 2)Ειναι υποκειμενικο αυτο.Για μενα ειναι αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα value for money κινητα(για μενα και ας μην επαιρνε την ics). 3)267 δεν το ειχα δει πουθενα.Τα 290 ευρω τα θεωρω μια χαρα για ενα διπυρινο που που θα παρει και ics.Μονο μειον η ram του.Για τα συγκεκριμενα καταστηματα δε ξερω καθολου τι παιζει... 4)Οι αναβαθμισεις αντε να απεχουν 10 μερες στη μια χωρα απο την αλλη και δεν ειναι σιγουρο ποια θα ειναι πρωτη.Το ποιο σημαντικο ειναι να ειναι απο ευρωπαικη χωρα ωστε να καλυπτεσαι απο την εγγυηση η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι πανευρωπαικη. Για πρωτο smartphone μια χαρα ειναι. Φοβερη οθονη,πολυ γρηγορο,μια cm7 που το κανει και πεταει,θα παρει ics Στον αντιποδα: 512 ram,κακη υποστηριξη απο LG(η τελευταια stock rom ειναι αξιοπρεπεστατη παραυτα),μετρια μπαταρια Και μεγαλυτερο συν, εχει καλο thread στο myphone ;) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! νομίζω κάπου διάβασα πως εάν είναι πχ από τη ρουμάνικη αγορά, με το restart επαναφέρεται η ρουμάνικη γλώσσα, oπότε πρέπει κάθε φορά να το ξαναρυθμίζεις στην ελληνική..; (μικρό το κακό βέβαια) αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην "κολλάει", να μην σέρνεται, οπότε με απασχολεί λίγο το ότι πολλοί έχουν παράπονα από τη διαχείριση των 512 MB... Αυτό φαντάζομαι διορθώνεται με ICS?? ή με μια custom rom?? Γιατί, τι να το κάνω διπύρηνο, εάν σέρνεται μετά από λίγη ώρα;.. (παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν) Σχετικά με την μπαταρία, με απλό σερφάρισμα κάθε τόσο κατα τη διάρκεια της ημέρας (πχ θέλω να μπαίνω να τσεκάρω κάτι 5-10 λεπτά και να βγαίνω, για να μην ανοίγω τον υπολογιστή) θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα; όσο για τα καταστήματα στο skroutz, η αλήθεια είναι ότι τα φοβάμαι λίγο.... όποιος έχει κι άλλες απόψεις, please help! :) Edited May 3, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Το προβλημα με τη ram δε θα διορθωθει με την ICS.Με custom rom(πχ cm7) εχεις καλυτερη διαχειρηση(υπαρχει και το memory swap).Το προβλημα με τη ram ειναι κυριως το multitasking.Αν δε καιγεσαι και απλα χρησιμοποιεις 1-2 εφαρμογες τη φορα δε θα εχεις προβλημα. Αν θυμαμαι καλα μια περιοδο που ειχα το menu στα αγγλικα δε γυρνουσε σε ελληνικα μετα απο restart,παρεμενε μια χαρα στα αγγλικα. Αν αυτο που λες το κανεις για 5-10 λεπτα καθε ωρα τοτε σου φτανει και σου περισσευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Εγω βαζοντας στο σε 2g και χρησιμοποιωντας 1ωρα wifi(market-surfαρισμα κτλ),1 ωρα+ τηλεφωνο,μηνυματα και 1-2ωρες παιχνιδι μου βγαζει πανω απο 1μιση μερα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Βλέπω ότι έχουμε και νέους υποψήφιους, οπότε ας μαζέψω μερικές απαντήσεις στα τελευταία σχόλια: 1) Με την L έπρεπε οπωσδήποτε να βάλω κάποιον launcher, με την Q ακόμα και με 7 οθόνες και με όλες τους γεμάτες με widgets, ο launcher δεν κολλάει πουθενά. Το θέμα των folders μέσα στα προγράμματα είναι άλλο θέμα, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι ο Go με τα folders του κόλλαγε χειρότερα από την L....οπότε έχω μείνει με stock Q και είμαι ΟΚ 2) Εγώ πάντως που πήρα γερμανικό, το πλήρωσα 249€ πριν από μήνες, γιατί ξαφνικά όλα τα μαγαζιά το ανέβασαν, δεν ξέρω (αν και μπορώ να υποθεσω...) :mad: 3) Με ξένη ROM (όχι ελληνική δηλαδή) μετά από κάθε restart (που παρεπιμπτόντως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα reset σαν του PC) επανέρχονται οι ρυθμίσεις γλώσσας για το πληκτρολόγιο. Άρα είτε θα πρέπει να αλλάζετε τη ρύθμιση σε Ελληνικά μετά από κάθε restart, ή απλά βάζετε ένα aftermarket πληκτρολόγιο (εγώ έχω το SlideIt) και τελειώνει η υπόθεση. 4) Η διαχείριση μνήμης δεν διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο android κινητό. Το λειτουργικό κάνει ότι πρέπει και ότι νομίζει για να δουλεύει σωστά. Τώρα, επειδή η μαμά LG θεώρησε καλό να φορτώσει εξαρχής 7-8 άχρηστα και βαριά προγραμματάκια, βάλτε ένα root uninstaller ή π.χ. το full Titanium, παγώστε όποιες δεν χρησιμοποιείτε ποτέ, και τελειώσατε και με αυτό. 5) Εγώ προσωπικά restart λόγω προβλήματος έχω κάνει συνολικά με την Q 3 ή 4 φορές, όλες επειδή κάτι πείραζα εγώ (π.χ. με GCH) και χάλασα τη RAM, οπότε λογικό να κολλήσει. Στο ξεκάρφωτο δεν μου έχει κολλήσει ποτέ (με την Q πάντα λέω). 6) Τέλος, από πλευράς μπαταρίας, τα γνωστά. Με χρήση "απλού τηλεφώνου", κρατάει άνετα δύο μέρες (έχω φτάσει οριακά και σχεδόν τις 60 ώρες). Με "κανονική" χρήση (λίγο ΒΤ, λίγο WiFi, κανά παιχνδιάκι) μια μέρα τη βγάζει άνετα. Αν του πίνω το αίμα με κανά Tegra παιχνίδι, δεν κρατάει ούτε 5 ώρες :ninja: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Εγώ πάντως όσο έβλεπα την παρουσίαση , πέρασα μια HD NOVA έτσι για να γουστάρω κι εγώ παγωτάκι. Αύριο που γυρίζω Αθήνα από Χανιά, θα του φλασάρω όμως μία την στοκ γιατί χωρίς βίντεο δεν το κάνω κέφι. Πότε θα βγάλουν μία ρομ με σιρόπι βιντεάκι?:lol: Λοιπόν περασα τελικά πάλι την στοκ 20l (Ελληνική) και πάει σφαίρα , μια χαρά . Έχει κάποιος να μου δώσει την επόμενη , νομίζω είναι η 20Q , για να αποφύγω αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ , γιατί δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη? Πάντως με την 20l, είδα διαφορά μεγάλη στην αυτονομία. Edited May 5, 2012 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Αποθηκευσα μια επαφη μεσω κινητου σαν google επαφη ... με αναζητηση μονο την βλεπω ... στις επαφες του google δεν εχει παει ... ουτε κι αλλου ... πως θα παει ? Edit Το βρηκα τελικα , ειχε παει στο google , στη ομαδα ... ολες οι αλλες επαφες ... τ αλλαξα και οκ Edited May 5, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.... ξεκαθάρισα κάποια πράγματα.... Απλά σκέφτομαι, μήπως να αλλάξω ρώτα και να πάω για Galaxy S Plus?... Σε μια σύγκριση των δύο τι πιστεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ρε παιδια ... Κανω ηχογραφηση απο το στερεο μου και ακουγεται αθλια , πολλα παρασιτα και ελαχιστος ηχος στο βαθος ... και σε σας ετσι κανει ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Απλά σκέφτομαι, μήπως να αλλάξω ρώτα και να πάω για Galaxy S Plus?... Σε μια σύγκριση των δύο τι πιστεύετε; Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Έχει κάποιος να μου δώσει την επόμενη , νομίζω είναι η 20Q , για να αποφύγω αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ , γιατί δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη? Και εγω θα ηθελα αν υπαρχει κατι την v20r..Αλλα βλεπω στο xda μεχρι την 20l εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 ας υποθέσουμε ότι το μοντέλο που θα αγοράσω έρχεται απο Γερμανία... Δεν μπορώ να βάλω Ελληνική ROM ? ώστε όταν κάνω restart να παραμένει η ελληνική γλώσσα, να έχω ελληνικά updates κλπ ; Δεν θα είναι σαν να έχω αγοράσει πχ από ελληνικό κατάστημα; (φαντάζομαι απλά χάνω εγγύηση; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriz9 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλησπέρα παιδια! Αγορασα το κινητο σημερα κ μου αρεσει αρκετα. Αλλά δοκιμασα να βαλω τη SIM Και τιποτα..νομιζα οτι εφταιγε επειδη εχω MicroSim(iPhone) με ανταπτορα που την κανει κανονικη. Αλλά δοκιμασα και μια κανονικη και λεει δε βρεθηκε sim.. Τι μπορεί να φταίει? Ελληνικό είναι το κινητό. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, την αγόρασες καινούργια τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts