agekalp Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Σωστα. To onscreenphone(ή καπως ετσι...) καταπινει μπαταρια οποτε εχετο στα υποψη σου για παγωμα ή αφαιρεση. Εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος απο τη μπαταρια.Με μετρια χρηση μου βγαζει 48 ωρες ευκολα. Εχω παρει και αλλες δυο απο ebay αλλα ουτε που τις εχω χρησιμοποιησει ποτε.Πιο πολυ, ψυχολογικη υποστηριξη μου παρεχουν... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Σωστα. To onscreenphone(ή καπως ετσι...) καταπινει μπαταρια οποτε εχετο στα υποψη σου για παγωμα ή αφαιρεση. Εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος απο τη μπαταρια.Με μετρια χρηση μου βγαζει 48 ωρες ευκολα. Εχω παρει και αλλες δυο απο ebay αλλα ουτε που τις εχω χρησιμοποιησει ποτε.Πιο πολυ, ψυχολογικη υποστηριξη μου παρεχουν... Αν πάς μια μέρα εκδρομή (χωρίς αμάξι) και χρησιμοποιήσεις το κινητό σαν gps, μουσική, φωτογραφική, e-mail κλπ και ειδικά σε περιοχή χωρίς καλό σήμα, αδειάζει με απίστευτους ρυθμούς! Ενώ στο "σπίτι-γραφείο-σπίτι" κρατάει μια χαρά μέχρι το βράδυ (με κάποια χρήση:D). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Αυτο ειναι το υποκειμενικο κομματι της "μετριας" χρησης :) .Το gps καταπινει. (οτι εγραψα παραπανω ηταν με καλο σημα και 2g) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Αυτο ειναι το υποκειμενικο κομματι της "μετριας" χρησης :) .Το gps καταπινει. (οτι εγραψα παραπανω ηταν με καλο σημα και 2g) Απόλυτα σύμφωνοι! Στο 90% της χρήσης με καλύπτει η μπαταρία. Αλλά φτάνουν στιγμές που μετά απο μία μέρα έχω κάποια υποχρέωση αργά το απόγευμα (πχ να πάω κάποιο παιδί σε γιατρό) όπου η μπαταρία είναι στα τελευταία της. Το κινητό το έχω πάντα 3g με data και wifi ενεργά. Οπότε η ύπαρξη δεύτερης μπαταρίας είναι απαραίτητη για μένα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλημέρα, μιας και τώρα που πλησιάζει Πάσχα χαλαρώνει λιγάκι η δουλειά, θέλω να κάτσω μια μέρα με ησυχία και να το rootάρω (βαρέθηκα να κάνω ακόμη κι αυτό:p) και να του περάσω κάποια rom. Εδώ θα ήθελα ν΄ ακούσω μερικές γνώμες. Βασικό κριτήριο είναι η σταθερότητα και η κάμερα-βίντεο να δουλεύουν σωστά. Είμαι μεταξύ cyanogen 7 και miui , αλλά ακόμη το ψάχνω να δω ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους, αλλά έχω ψιλομπερδευτεί. Επίσης έχει νόημα να το σκαλίσω το 2x μιας που είναι πύραυλος ούτως ή άλλως ή απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε? Θα δω δηλαδή κάποια διαφορά σε μπαταρία π.χ. ή σε κάποιο άλλο σημείο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλημέρα, μιας και τώρα που πλησιάζει Πάσχα χαλαρώνει λιγάκι η δουλειά, θέλω να κάτσω μια μέρα με ησυχία και να το rootάρω (βαρέθηκα να κάνω ακόμη κι αυτό:p) και να του περάσω κάποια rom. Εδώ θα ήθελα ν΄ ακούσω μερικές γνώμες. Βασικό κριτήριο είναι η σταθερότητα και η κάμερα-βίντεο να δουλεύουν σωστά. Είμαι μεταξύ cyanogen 7 και miui , αλλά ακόμη το ψάχνω να δω ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους, αλλά έχω ψιλομπερδευτεί. Επίσης έχει νόημα να το σκαλίσω το 2x μιας που είναι πύραυλος ούτως ή άλλως ή απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε? Θα δω δηλαδή κάποια διαφορά σε μπαταρία π.χ. ή σε κάποιο άλλο σημείο? Έχουμε ξεχωριστό θέμα αφιερωμένο σε τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=151 Ρίξε μια ματιά εκεί και θα πάρεις μια εικόνα αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Γιατί οταν πάω να μπω σε μια επαφή για να δω τα στοιχεία της πετάει σφαλμα για τη διαδικασια android.process.acore ? Εχω παγώσει καποιες εφαρμογές πχ car home, email, f-secure αλλά δεν εχω παγώσει κατι που έχει σχέση με επαφές Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Μπορει να μου πει καποιος αν και πως ενεργοποιησε το F-Secure ? Παω να το ενεργοποιησω και μου λεει για διαγραφη ολων των δεδομενων ... Κανενας δεν το χει ενεργοποιησει ? Edited April 8, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Εγώ με το titanium backup το παγωσα Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Edited April 8, 2012 by georkouk Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Να ενεργοποιησω το Anti-theft του F-secure θελω .... οχι να το παγωσω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Α δε ξερω τοτε. Πριν για να το απενεργοποιήσεις ελεγες και μπερδευτηκα Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) απορώ γιατί μερικοί βρίσκουν την κλάμερα χάλια... με έχει καλύψει άριστα στο 90% των περιπτώσεων...ακόμα και βραδυνές συναυλίες έχει τραβήξει και βγαίνουν ΟΚ! μερικά πρόσφατα samples, direct απο την κάμερα http://img210.imageshack.us/img210/9035/screenshot2012040820293.th.jpghttp://img829.imageshack.us/img829/1917/screenshot2012040820304.th.pnghttp://img4.imageshack.us/img4/8876/screenshot2012040820310.th.pnghttp://img7.imageshack.us/img7/9453/screenshot2012040820315.th.jpghttp://img39.imageshack.us/img39/9273/screenshot2012040820323.th.pnghttp://img24.imageshack.us/img24/6044/screenshot2012040820341.th.png Edited April 8, 2012 by sfortis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 απορώ γιατί μερικοί βρίσκουν την κλάμερα χάλια... με έχει καλύψει άριστα στο 90% των περιπτώσεων...ακόμα και βραδυνές συναυλίες έχει τραβήξει και βγαίνουν ΟΚ! μερικά πρόσφατα samples, direct απο την κάμερα http://img210.imageshack.us/img210/9035/screenshot2012040820293.th.jpghttp://img829.imageshack.us/img829/1917/screenshot2012040820304.th.pnghttp://img4.imageshack.us/img4/8876/screenshot2012040820310.th.pnghttp://img7.imageshack.us/img7/9453/screenshot2012040820315.th.jpghttp://img39.imageshack.us/img39/9273/screenshot2012040820323.th.pnghttp://img24.imageshack.us/img24/6044/screenshot2012040820341.th.png Οι photo αυτές ειναι με το LG 2X..? ποια camera χρησιμοποιείς...! της LG Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ..??? και κάτι ακόμα, η photo που τράβηξες το βραδύ ειναι χωρείς flash..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Ρε σεις πόση ώρα κανει ενημερωση over the air? Το βαλα εψαξε βρηκε την κατεβασε και εχει ποση ωρα ειναι στο επικυρωση πακετου λογισμικου. ποση ώρα θελει; Θελει η μπαταρια ναναι πληρως φορτισμενη για να μην κολλαει στην αναβαθμιση; UPDATE: Τελικά εκανα επανεκκινηση το κινητο και ολα καλα προχωρησε στην ενημερωση αλλα εδω και ενα μισαωρο εχει μεινει στο συμβολο του android διπλα στο πακετο χωρίς να κουνιετε καμια μπαρα απο κατω... Τι κανω; Το κινητο δεν εκλεινε και εβγαλα τη μπαταρια. τωρα οταν το ανοιγω κολλαει στο σημα της lg. Ουτε hard reset κανει. Τι πρεπει να κανω; εχω backup μεσω cwm Η διαδικασια επαναφορας στο lg tool τι κανει; Edited April 8, 2012 by georkouk Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Κανενας δεν το χει ενεργοποιησει ? δες το android lost για αυτη τη δουλεια.εναι μακραν καλυτερο!μεχρι και φωτογραφια απο οποια καμερα του κινητου θελεις μπορεις να τραβηξεις μεσω του pc σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) παιδια καλησπερα . μολις εγινα κατοχος του εν λογω κινητου και εχω δυο προταρικες ερωτησεις. πoια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου απο την lg ελλας και ποτε θα παρουμε την ics περιπου? στο galaxy s2 παντως που εχω η πολωνικη ics φυσαει , ελπιζω να συμβει το ιδιο και με το 2χ Edited April 8, 2012 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 παιδια καλησπερα . μολις εγινα κατοχος του εν λογω κινητου και εχω δυο προταρικες ερωτησεις. πoια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου απο την lg ελλας και ποτε θα παρουμε την ics περιπου? στο galaxy s2 παντως που εχω η πολωνικη ics φυσαει , ελπιζω να συμβει το ιδιο και με το 2χ για ics αργει ακομα.μαλλον το 2ο 6μηνο του 2012 το κοβω να ερχεται.αλλα θελω να σου κανω και μια ερωτηση αν επιτρεπεται....εχεις galaxy s2 και iphone 4s!?και πηρες και το 2x?για ποιο λογo? :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Οι photo αυτές ειναι με το LG 2X..? ποια camera χρησιμοποιείς...! της LG Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ..??? και κάτι ακόμα, η photo που τράβηξες το βραδύ ειναι χωρείς flash..?? ναι είναι με το 2X, με το μαμά camera app της 2.3 rom χωρίς καμία επεξεργασία. Το βράδυ είναι χωρίς flash. Εδώ είναi το exif της βραδινής. Model Optimus 2X Shutter Speed 0.12 s F-Number f/2.8 ISO ISO 800 Exposure Bias Value 0.00 eV Metering Mode Center weighted average Flash Flash did not fire Focal Length 4.4899 mm White Balance Auto white balance Date/Time Original 29/3/2012 10:41:58 μμ Edited April 9, 2012 by sfortis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ρε σεις πόση ώρα κανει ενημερωση over the air? Το βαλα εψαξε βρηκε την κατεβασε και εχει ποση ωρα ειναι στο επικυρωση πακετου λογισμικου. ποση ώρα θελει; Θελει η μπαταρια ναναι πληρως φορτισμενη για να μην κολλαει στην αναβαθμιση; UPDATE: Τελικά εκανα επανεκκινηση το κινητο και ολα καλα προχωρησε στην ενημερωση αλλα εδω και ενα μισαωρο εχει μεινει στο συμβολο του android διπλα στο πακετο χωρίς να κουνιετε καμια μπαρα απο κατω... Τι κανω; Το κινητο δεν εκλεινε και εβγαλα τη μπαταρια. τωρα οταν το ανοιγω κολλαει στο σημα της lg. Ουτε hard reset κανει. Τι πρεπει να κανω; εχω backup μεσω cwm Η διαδικασια επαναφορας στο lg tool τι κανει; Για να αναφέρεις το CWM, έχεις περάσει το CW recovery. Δεν πρόκειται να ξεκολλήσει, πρέπει να έχεις το stock recovery...διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω για τις πιθανές λύσεις... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλημερα παιδια κατεβασα τα παρακατω αρχεια με την βοηθεια του φιλου agekalp, και εχω μια ερωτηση επειδη καπου ειδα οτι το fls ειναι η baseband.χρειαζετε να επιλεξω και τα 2 αρχεια οταν κανω την αναβαθμιση μεσω smartflash?Και αν καποιος μπορει να μου εξηγησει την διαφορα απο την baseband με την εκδοση του λειτουργικου. Ευχαριστω. LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0_AP.bin LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0_CP.fls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Για να αναφέρεις το CWM, έχεις περάσει το CW recovery. Δεν πρόκειται να ξεκολλήσει, πρέπει να έχεις το stock recovery...διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω για τις πιθανές λύσεις... Το χα κανει αυτό πριν ξεκινήσει το Update. To θέμα είναι τώρα τι κανουμε; Μόνο smartflash; Με smartflash θα μπορώ να επαναφέρω και κάποιο backup που πήρα με cwm; Edited April 9, 2012 by georkouk Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 @snakething δε γνωριζω αν τα δυο αρχεια χωριζονται σε rom και baseband αλλα θα σου προτεινα να μην τα κανεις χωρια.(εκτος αν κατεβασεις σκετη baseband). Χοντρικα:H baseband ειναι ο "πυρηνας",η βαση που παταει πανω η καθε εκδοση λογισμιου. @georkouk Το backup μεσω cwm στην εξωτερικη sd δεν ειναι?Αν ναι,περνα με smartflash stock ρομ,ροοταρε,περνα cwm και μετα κανε restore Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ναι στην εξωτερική είναι. Stock οποια νάναι να βαλω. Πχ σε 2.3 ειχε την v20d στον οδηγο λεει greece/italy firmware το οποιο εχει την v20l Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Βαλε καποια που να θες να δοκιμασεις. Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια. Αν θες εγω εχω την v20l να σου δωσω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Προς το παρων θελω να βαλω μια ωστε να περασω την v20e που ειναι για το δικο μου κινητο και να μην υπαρχει προβλημα με την εγγυηση Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts