sakarkas1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 λογικα της μπαταριας Λογικα θα τρωει και το bluetooth μπαταρια! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εννοω η ποιοτητα του ηχου. Αλλα και φυσικα τρωει και περισσοτερη μπαταρια το μπλεδοντι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια ξυπνιος κανεις? για απλη αναβαθμιση επισημη, εχω το lg mobile support tool, αλλα ποιο προγραμματακι χρειαζομαι ακομα,για να κανω δουλεια? λογικα καποιο που αναγνωριζει το τηλεφωνο.. βραδινη help κανεις?:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια ξυπνιος κανεις? για απλη αναβαθμιση επισημη, εχω το lg mobile support tool, αλλα ποιο προγραμματακι χρειαζομαι ακομα,για να κανω δουλεια? λογικα καποιο που αναγνωριζει το τηλεφωνο.. βραδινη help κανεις?:) Μέσα από το LGMobile update θα κάνεις την αναβάθμιση, αλλά εκεί υπάρχουν και η Driver..!!! http://s7.directupload.net/images/111230/5hcl8c2d.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 δεν μου συνδεεται το κινητο με τον υπολογιστη βασικα. ειναι ετοιμο προς αναβαθμιση το lg mobile support αλλά δεν βρισκει κινητό,...μου λεει αποσυνδεθηκε διαρκως... κατι ξεχναω μαλλον..:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 @mertaghon πριν δουλευε κανονικα το usb??Εαν ναι τοτε κανε μια επανεκκινηση και στο κινητο και το pc. Το κινητο μας 512 ram δεν εχει??Γιατι στα προγραμματα δειχνει λιγοτερη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) @mertaghon πριν δουλευε κανονικα το usb??Εαν ναι τοτε κανε μια επανεκκινηση και στο κινητο και το pc. Το κινητο μας 512 ram δεν εχει??Γιατι στα προγραμματα δειχνει λιγοτερη?? ε σου δειχνει τι μενει απο τα 512 ,με την στιγμιαια χρηση,ξερω γω μενουν 200mb. λοιπον παω για επανεκκινησεις,μην κοιμηθεί κανείς ε!!!:lol: κανει εγκατασταση τον lg united driver και μετα μενει να βλεπω το g mobile support tool που λεει αποσυνδεδεμενο το τηλεφωνο..:( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 30, 2011 by athanaso77 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 κανει εγκατασταση τον lg united driver και μετα μενει να βλεπω το g mobile support tool που λεει αποσυνδεδεμενο το τηλεφωνο..:( Χμμμ...Δεν ξερω..Εγω θα ξαναεκανα εγκατασταση τα προγραμματα της lg και θα ξαναπροσπαθουσα... Οσο για την μνημη μου γραφει συνολικη 381372kb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Χμμμ...Δεν ξερω..Εγω θα ξαναεκανα εγκατασταση τα προγραμματα της lg και θα ξαναπροσπαθουσα... Οσο για την μνημη μου γραφει συνολικη 381372kb λογικο δεν θα λεει κ τα υπολοιπα τα του συστηματος!:) μην αγχεσαι δεν εχει αναγκη,όταν το πρωτοειχα το ειχα ξεσκισει προσπαθωντας να την τερματισω!!!ανεπιτυχως:p οποτε 512 ειναι επαρκη για τα παντα ολα. απεγκαθιστω κ ξαναεγκαθιστω... σιγουρα δεν χρειαζεται 2ο προγραμμα περαν του mobile support?:confused: φτανω ως το μενου της αναβαθμισης,και εκει που ξεκινα να ελεγξει πως ολα καλα για την αναβαθμιση,για να προχωρησει,μου λεει πως δεν ειναι συνδεδεμενο το κινητο μου..... καμμια ιδεα?:p τελικα τις εκανα μεσω wifi τις αναβαθμισεις.. ελπιζω να είναι το ίδιο. τωρα εχω 2.2.2 v10d. ακομα δεν πηραμε gb βρε παιδια??:blink: μπα μαλλον απλά μεσω wifi δεν περνιεται η gb.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 30, 2011 by athanaso77 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Πατησες στο install usb driver? Το κινητο μας εχει 512 αλλα τα 128 τα δεσμευη η καρτα γραφικων. Οποιος θελει πιο πολυ μνημη οι custom roms ειναι μονοδρομος για compchache ή swap. Δεν περναει gb με wifi θελει καλωδιο. Αν δεν σου αναγνωριζει το κινητο κανε τα εξεις: Βγαλε το κινητο απο το pc Τρεξε το προγραμμα της lg Πατα και κανε εγκατασταση τoy USB Driver Κανε Restart το pc Και αφου μπει σε windows και εχει τελειωσει το φορτωμα τοτε και μονο τοτε συνδεσε το κινητο σε μια αλλη USB Θυρα κατα προτιμηση να ειναι απο πισω απο το pc Περιμενε λιγο και κοιτα κατω δεξια αν βρηκε και αναγνωρισε το κινητο σου σαν συσκευη Αφου εισαι σιγουρος οτι τελειωσε την εγκατασταση τα windows Τοτε ανοιξε ξανα το προγραμμα της LG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημερα.Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη αντιστοιχη του Word η κειμενογραφος για Android? Ευχαριστω Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημερα.Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη αντιστοιχη του Word η κειμενογραφος για Android? Ευχαριστω Έχεις ήδη μέσω του Polaris Office Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Για οσους ενδιαφερονται για την μπαταρια, εβαλα μια ROM που λεγεται Gueste 2X. To κινητο τρεχει 18 ωρες και η μπαταρια ειναι ακομα στο 86% (2G, χωρις widget και κανα 20λεπτο wifi + 10λεπτα κλησεις):blink:. Οσοι εχετε το κινητο σε standby αρκετες ωρες εχετε την υποψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ευχαριστω πολυ ορλοξ:),τα καταφερα εχω 2.3.4,αυτη ειναι η τελευταια ε? καλά γιατι φωναζαμε για gb αφου στο ματι ειναι ιδια με froyo? μην απαντατε ξερω γιατι,αλλά λιγο δεν την ομορφαιναν?? ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ gs2.:blink: ναι αληθεια λεω.,ειχα το 2χ για 3 μηνες οταν πρωτοβγηκε κ ημουν εξαιρετικα ευχαριστημενος απο οθονη ιδιαιτερα που μου θυμιζε iphone 4 στο ποσο καλα επιανε. περασαν οι μηνες το δωσα,μετα απο 1 μηνα τοτε πηρα gs2 ,καλοοο, αλλά η οθονη κατι απροσδιοριστο ηταν χειροτερο του 2x. χτες εκανα το big step,μαζι με την συνδεση μου-gs2, πηρα για το whatsup μου το 2x ξανα. παιδια καμμια σχεση το γμτ touch του 2χ με το touch του gs2!!. δεν πιανει τα γραμματα σαν το 2χ το gs2 σε σμς, μα καμμια σχεση.:D,χαιρομαι που γυρισα:) κι εμενα αυτο που γραφω μου κανει εντυπωση,να φανταστειτε.. εκτος κ κανω κατι λαθος στο gs2.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Για οσους ενδιαφερονται για την μπαταρια, εβαλα μια ROM που λεγεται Gueste 2X. To κινητο τρεχει 18 ωρες και η μπαταρια ειναι ακομα στο 86% (2G, χωρις widget και κανα 20λεπτο wifi + 10λεπτα κλησεις):blink:. Οσοι εχετε το κινητο σε standby αρκετες ωρες εχετε την υποψιν. αυτην λες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1405012 ειναι καλυτερη απτην cm7 kang 204 nightly ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ναι αυτην λεω. Δεν εχω δοκιμασει την CM λογω των bugs που εχει και επειδη διαβαζω για battery drain, αρα αν εννοεις για ταχυτητα και αποδοση δεν ξερω, αλλα για μπαταρια μεχρι τωρα ειμαι μια χαρα ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχεις ήδη μέσω του Polaris Office Μπορεις ομως να επεξεργαστεις τετοιου ειδους εγγραφα μεσω του Polaris Office η μονο για αναγνωση? Η αληθεια ειναι δεν δοκιμασα! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μπορεις ομως να επεξεργαστεις τετοιου ειδους εγγραφα μεσω του Polaris Office η μονο για αναγνωση? Η αληθεια ειναι δεν δοκιμασα! Μπορείς, είναι πλήρης έκδοση Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Όαοι περάσατε την v20o κάνατε και τις αλλαγές στο build.prop αρχείο που αναφέρουν τα παιδιά στο θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919 1 --> Originally Posted by ClausG76 View Post Did you try with another ril. I had problems with the provided ril as well, since it might have been optimized for the italian users. you can use getril from market, but i recommend that you have a wifi connection as well, when you try it out. I really like this release. The biggest problem i have, is that a lot of apps is missing from the market. Edit the file build.prop (from /system) and change where it appears "P990_EUR_xx" for "P990" and solved. You must reboot the phone. 2 --> Originally Posted by ClausG76 View Post The biggest problem i have, is that a lot of apps is missing from the market. try to change in build.prop file line to ro.product.model=Optimus 2X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Όαοι περάσατε την v20o κάνατε και τις αλλαγές στο build.prop αρχείο που αναφέρουν τα παιδιά στο θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919 1 --> Originally Posted by ClausG76 View Post Did you try with another ril. I had problems with the provided ril as well, since it might have been optimized for the italian users. you can use getril from market, but i recommend that you have a wifi connection as well, when you try it out. I really like this release. The biggest problem i have, is that a lot of apps is missing from the market. Edit the file build.prop (from /system) and change where it appears "P990_EUR_xx" for "P990" and solved. You must reboot the phone. 2 --> Originally Posted by ClausG76 View Post The biggest problem i have, is that a lot of apps is missing from the market. try to change in build.prop file line to ro.product.model=Optimus 2X Εγω περασα την V20o απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919 χωρις να πειραξω η να διορθωσω τιποτα απολυτως.Εδω και 48 ωρες δουλευει απροβληματιστα,ειναι σταθερη και γρηγορη δεν κολλαει πουθενα δεν lagαρει,δεν εχω χασει τιποτα απο τις εφαρμογες μου στο Market η γενικα εφαρμογες απο το Market,δεν εχω προβλημα κανενα με το GPS η με το Wifi!! Στην συνεχεια ειδωμεν.. Ειχα την 2.3.4 - V20m πρωτα. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Γειά σας, Ηθελα να ρωτήσω το εξής: Για να βγεί η 20ο σε μορφή kdz για να την περάσουμε με το lg mobile update, χωρίς root πρέπει να βγεί επίσημα απο την lg ή μπορεί κάποιος να την μετατρέψει την υπάρχουσα σε αυτό το format? By the way καμιά πληροφορία για το πότε θα δωθεί σαν official update η 20ο? Η εναλακτικά πότε μπορεί να έχουμε το kdz αρχείο για να την περάσουμε μόνοι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Να ρωτησω λιγο: Ειχα το κινητο για αρκετο καιρο χωρις καρτα SD και root, οποτε αναγκαστικα ολες οι εφαρμογες εγκαθιστονταν στο κινητο. Στη συνεχεια εβαλα καρτα και εκανα και root, μετακινωντας παραλληλα οσες εφαρμογες μου επετρεπε το συστημα (απο τις κανονικες ρυθμισεις του κινητου στις εφαρμογες, δεν ξερω αν υπαρχει πιο "εξελιγμενος" τροπος) στην καρτα. Τον τελευταιο καιρο ομως το κινητο ομως τρωει κολληματα που φαινονται να σχετιζονται με την ελλειψη μνημης. Το Titanium backup (οχι pro) αναφερει: Μνημη ROM: 346 MB (5,6 MB ελευθερα) Εσωτερικη: 1,55 GB (1,25 GB ελευθερα) Καρτα SD: 5.91 GB (367M MB ελευθερα) Εξωτερικη καρτα SD: 7.81 GB (5.12 GB ελευθερα) το δε Advanced Task killer free, ακομα και οταν το κινητο αργει αρκετα να ανταποκριθει, εμφανιζει διαθεσιμη μνημη κοντα στα 50+ MB. Τωρα που ειναι σχετικα οκ πχ ειναι στα 72. Εχετε καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει / τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω; Y.Γ: Εφαρμογες οπως αυτη της LG για να τους καλεις αν εχεις προβλημα ή το antivirus που ηταν προεγκατεστημενο τις εχω βγαλει. Υ.Γ 2: Εχω την εντυπωση οτι τα πιο πολλα κολληματα τα εβγαλε απο τη στιγμη που εβαλα για launcher τον go launcher. Παροτι οταν τρεχει κανονικα, τρεχει γρηγοροτερα απο τον default. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εγω περασα την V20o απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919 χωρις να πειραξω η να διορθωσω τιποτα απολυτως.Εδω και 48 ωρες δουλευει απροβληματιστα,ειναι σταθερη και γρηγορη δεν κολλαει πουθενα δεν lagαρει,δεν εχω χασει τιποτα απο τις εφαρμογες μου στο Market η γενικα εφαρμογες απο το Market,δεν εχω προβλημα κανενα με το GPS η με το Wifi!! Στην συνεχεια ειδωμεν.. Ειχα την 2.3.4 - V20m πρωτα. Την Rebuild of Leaked V20o Gingerbread (ROM)την πέρασες με το Rom Manager..? και δεν έχασες το στήσιμο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Την Rebuild of Leaked V20o Gingerbread (ROM)την πέρασες με το Rom Manager..? και δεν έχασες το στήσιμο...? Δεν την περασα με τον Rom Manager! Την flaσαρα μεσω CWM αφου πρωτα εκανα wipe cash κ.λ.π Βεβαια εαν εννοεις στησιμο το τι ειχα περασμενο,ναι το εχασα αλλα ετσι και αλλοιως δεν ειχα και πολλα!!Μετα απο ενα τεταρτακι ημουν ετοιμος και παλι.Εννοω με ρυθμισεις και προγραμματα!! Edited December 30, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εχω το εξης θεμα. Οταν συνδεομαι σε wifi στο σπιτι (netgear) πχ και φυγω απο το σπιτι αυτο δειχνει κολημενο να ειναι συνδεμενο στο netgear και δεν συνδεετε σε νεο access point που βρισκομαι πχ σε ενα καφε. Πρεπει να κανω wifi off και on Ξερει κανεις τι παιζει; Αρχισε να το κανει σημερα ξαφνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts