Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδια μπορειτε να παιξετε βιντεο απο τα 480p (και τα 480p κολλανε σε μενα) και πανω χωρις να κολλαει; Επισης οταν κλεινω την οθονη και μετα την ξανανοιγω το wifi δεν συνδεεται αυτοματα. Πρεπει να το κλεισω και να το ανοιξω. Εχω την στοκ 2.3.4

720p mp4 κατεβασμένα από youtube μια χαρά τα πάιζει το δικό μου...

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν εννοω κατεβασμενα, αλλα οταν εισαι σε μια σελιδα στο ιντερνετ και τα βλεπεις, οπως στον υπολογιστη σου. Ασχετο πως τα κατεβαζεις και τα βλεπεις σε mp4;

Δεν εννοω κατεβασμενα, αλλα οταν εισαι σε μια σελιδα στο ιντερνετ και τα βλεπεις, οπως στον υπολογιστη σου. Ασχετο πως τα κατεβαζεις και τα βλεπεις σε mp4;

Και απευθείας από youtube μέσω wifi μια χαρά τα πάιζει...

Τα κατεβάζω μέσω PC με το Freemake Video Downloader και μετά τα περνάω στο τηλέφωνο

Μία ερώτηση που μου ήρθε τώρα... Πως καταλαβαίνω αν το κινητό είναι unbranded LG ή Vodafone; Στο Market μου το έχει ως Vodafone Lge LG-P990...

Λέτε να έχω πρόβλημα με το tool της LG για την αναβάθμιση σε 2.3.4;

Edited by gkagg

Σίγουρα μου το έχει κάνει στο Eternal Legacy που το είχα από πριν...μήπως πρέπει να το ξανακατεβάσω από τη GL ? Ίσως τα data που πήρα από το Blade να μην κάνουν (άλλη ανάλυση, άλλα textures ?)

Και για να δώσω και εγώ τις προτάσεις μου για Tegra παιχνίδια, σίγουρα το πιο εντυπωσιακό είναι το Galaxy on Fire 2, ενώ πολύ καλό είναι και το Dungeon Defenders 2 (το πρώτο DDI που επίσης πήρα από το Blade δεν τρέχει).

Επίσης είδα την Tegra έκδοση του NFS Shift και μπορώ να πω ότι, μαζί με το Asphalt 6 είναι τα απολύτως καλύτερα racing. Και θέλω να δω κάποια στιγμή το Dungeon Hunter 2...όποτε μπορέσω να το πάρω...

Και φυσικά το all-time classic Samurai II....

συμφωνω για το Asphalt 6 HD, NFS Shift, DD2 και το Galaxy on Fire 2. Πολυ εντυπωσιακα παιχνιδια για κινητο.

επισης προτεινω τα εξαιρετικα NOVA 2 HD, ShadowGun, Riptide GP, Demolition 3d, HAWX, Race of Champions, Sprinkle, 9mm HD (αν και ειναι 1.55 gb παιχνιδι) και το GT Motor Academy Racing HD.

Μία ερώτηση που μου ήρθε τώρα... Πως καταλαβαίνω αν το κινητό είναι unbranded LG ή Vodafone; Στο Market μου το έχει ως Vodafone Lge LG-P990...

Λέτε να έχω πρόβλημα με το tool της LG για την αναβάθμιση σε 2.3.4;

Τώρα πλέων ειναι πανεύκολο με το smartflash να περάσεις την 2.3.4. μονό σου. Τι περιμένεις? την LG να το αναβαθμίσεις? Και εγώ μονός μου την πέρασα, και σε μένα και στον αδελφό μου..!!!

Αν θέλεις, βοήθεια εδώ είμαι...!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Τώρα πλέων ειναι πανεύκολο με το smartflash να περάσεις την 2.3.4. μονό σου. Τι περιμένεις? την LG να το αναβαθμίσεις? Και εγώ μονός μου την πέρασα, και σε μένα και στον αδελφό μου..!!!

Οκ περιμενω πμ με οδηγιες! Σε ευχαριστω!

me 2 . . θα χρειαστώ λίγη βοήθεια, thanks :happy:

Παιδες καλησπερα! εχω ενα θεματακι με το gps! Δεν βρισκει δορυφορους εκτοε κ αν ανοιξω για αρχη το gps κλεισω την συσκευη μ και την ανοιξω ξανα "καπακια"! ετσι βρισκει σημα στο δευτερολεπτο!

Παιδες καλησπερα! εχω ενα θεματακι με το gps! Δεν βρισκει δορυφορους εκτοε κ αν ανοιξω για αρχη το gps κλεισω την συσκευη μ και την ανοιξω ξανα "καπακια"! ετσι βρισκει σημα στο δευτερολεπτο!

Ειναι bug. Το εχουν ολοι.

ειναι γνωστο το προβλημα αυτο.

ξεκινα τη συσκευη με ανοιχτο το gps. Δηλαδη: ανοιγεις το gps (ενεργοποιεις το κουμπι του δηλαδη γιατι αν δεν ανοιξεις προγραμμα δεν ανοιγει το gps), κλειενις το κινητο, και το ξανανανοιγεις. Το κουμπι του gps πρεπει πλεον να ειναι επιλεγμενο απο μονο του, και πλεον το κινητο βρισκει δορυφορους πολυ ευκολα. Δε χρειαζεται να κλεινεις το κουμπιτ ου gps. Η μοναδα του gps απενεργοποιειται απο μονη της.

Για να μην κανω και διπλο ποσταρισμα παραθετω φωτογραφια με τα στατιστικα της μπαταριας. Τελικα αν αφησουμε το κινητο στην ησυχια του κραταει παρα πολυ η μπαταρια. Δηλαδη μονο τηλεφωνα, μηνυματα. Η μετρηση σε μενα ειναι με φωτεινοτητα 100% παντα σε στοκ ρομ 2.3.4. Θα δοκιμασω και με bluetooth ανοιχτο και θα ξαναποσταρω σε μερικες μερες το αντιστοιχο αποτελεσμα

Έχει συζητηθεί πολλάκις στο παρόν thread. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που προκύπτει με την αναβάθμιση σε 2.3.4. Μέχρι στιγμής η μόνη λύση είναι αυτή που έκανες και εσύ...

Οκ περιμενω πμ με οδηγιες! Σε ευχαριστω!

me 2 . . θα χρειαστώ λίγη βοήθεια, thanks :happy:

παίδες υπάρχουν 2 τρόποι, ο εύκολος βάζεις την 2.3.4. V20L και χάνεις όλα τα δεδομένα, έχεις το τηλεφωνώ όπως το πρώτο πήρες, αλλά με την 2.3.4. Και ο άλλως τρόπος ειναι λήγω μπελαλίδικος περνάς την 2.3.4.V20L αλλά το τηλέφωνο δεν χάνει τίποτα..!!!

εσείς διαλέγεται..!!!

παίδες υπάρχουν 2 τρόποι, ο εύκολος βάζεις την 2.3.4. V20L και χάνεις όλα τα δεδομένα, έχεις το τηλεφωνώ όπως το πρώτο πήρες, αλλά με την 2.3.4. Και ο άλλως τρόπος ειναι λήγω μπελαλίδικος περνάς την 2.3.4.V20L αλλά το τηλέφωνο δεν χάνει τίποτα..!!!

εσείς διαλέγεται..!!!

εγω τόχω το τηλέφωνο ούτε 2 μέρες τώρα κ λέω να του κάνω καπάκι την αναβάθμηση πριν το γεμίσω με πράγματα :)

μέσω της LG τπτ :( μου λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση ...V10d τρίχες κατσαρές δηλ) οπότε ??

υπάρχει κίνδυνος να χάσω την εγγύηση αν πάει κάτι στραβά με τον τρόπο που ΄λες?? :confused:

εγω τόχω το τηλέφωνο ούτε 2 μέρες τώρα κ λέω να του κάνω καπάκι την αναβάθμηση πριν το γεμίσω με πράγματα :)

μέσω της LG τπτ :( μου λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση ...V10d τρίχες κατσαρές δηλ) οπότε ??

υπάρχει κίνδυνος να χάσω την εγγύηση αν πάει κάτι στραβά με τον τρόπο που ΄λες?? :confused:

Αν το εχεις 2 μερες καλητερα να βαλεις την 2.3.4. V20L με των ευκολο τροπο smartflash...!! δεν χάνεις καμία εγγύηση γιατί πάντα υπάρχει τρόπος το τηλέφωνο να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Φυσικά μηχάνημα ειναι και μπορεί να πάθει τα πάντα...απο ''χλαπάτσα'' μέχρι'' Το καλαζάρ'' :lol:(ειναι μια ασθένεια που μέσα σε λίγες μέρες θα σκοτώσει ένα σκύλο):lol: ακομα και τώρα που το κρατάς στα χέρια σου... κούφια να νε η ώρα..!!!:lol:

SOS

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ που κοίταγα τα αρχεία μου..!!!

Υπάρχει και ο τρόπος να βάλεις την 2.3.4. V20L ο ασφαλέστερος και έτυμο με Root με Restore δοκιμασμένη από μένα..!!!

Αφού βάλουμε στην εξωτερική sd το αρχείο του backup..! στην διαδρομή < clockworkmod - backup - 2011-11-01.12.50.22 >

Με το ROM Manager μπαίνουμε σε recovery mode και κανεις απλα Restore

Restore:

Μπαίνουμε σε recovery mode.

Πάμε στο «wipe delete/fatory reset» και το επιλέγουμε

Επιλέγουμε «yes»*

Πάμε στο «wipe cache partition» και το επιλέγουμε

Επιλέγουμε «yes»*

Πάμε στο «backup and restore» και το επιλέγουμε

Επιλέγουμε το «Restore»

Επιλέγουμε από την λίστα πιο backup θέλουμε (στην προκείμενη περίπτωση 2011-11-01.12.50.22) να κάνουμε restore

(τα ονόματα του backup είναι η ημερομηνία και η ώρα που το είχαμε πάρει)Είμαστε έτοιμοι!

Edited by mariodj

Αν το εχεις 2 μερες καλητερα να βαλεις την 2.3.4. V20L με των ευκολο τροπο smartflash...!! δεν χάνεις καμία εγγύηση γιατί πάντα υπάρχει τρόπος το τηλέφωνο να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Φυσικά μηχάνημα ειναι και μπορεί να πάθει τα πάντα...απο ''χλαπάτσα'' μέχρι'' Το καλαζάρ'' :lol:(ειναι μια ασθένεια που μέσα σε λίγες μέρες θα σκοτώσει ένα σκύλο):lol: ακομα και τώρα που το κρατάς στα χέρια σου... κούφια να νε η ώρα..!!!:lol:

SOS

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ που κοίταγα τα αρχεία μου..!!!

Υπάρχει και ο τρόπος να βάλεις την 2.3.4. V20L ο ασφαλέστερος και έτυμο με Root με Restore δοκιμασμένη από μένα..!!!

Αφού βάλουμε στην εξωτερική sd το αρχείο του backup..! στην διαδρομή < clockworkmod - backup - 2011-11-01.12.50.22 >

Με το ROM Manager μπαίνουμε σε recovery mode και κανεις απλα Restore

Restore:

Μπαίνουμε σε recovery mode.

Πάμε στο «wipe delete/fatory reset» και το επιλέγουμε

Επιλέγουμε «yes»*

Πάμε στο «wipe cache partition» και το επιλέγουμε

Επιλέγουμε «yes»*

Πάμε στο «backup and restore» και το επιλέγουμε

Επιλέγουμε το «Restore»

Επιλέγουμε από την λίστα πιο backup θέλουμε (στην προκείμενη περίπτωση 2011-11-01.12.50.22) να κάνουμε restore

(τα ονόματα του backup είναι η ημερομηνία και η ώρα που το είχαμε πάρει)Είμαστε έτοιμοι!

είμαι στο ROUT ακόμα :confused:

έχω συνδεμένο το τηλ με το usb . . . k έχει κολήσει εκεί . . :(

να περιμένω κιάλλο???

Δεν γίνεται root έτσι φίλε. Άστο. Ψάξε λίγο στους xda γιατί υπάρχει άλλος τρόπος!
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

είμαι στο ROUT ακόμα :confused:

έχω συνδεμένο το τηλ με το usb . . . k έχει κολήσει εκεί . . :(

να περιμένω κιάλλο???

Μια χαρά κάνεις ROOT έχεις την V10D και ετσι γίνετε ROOT απλά δεν έκανες το βημα2

Βήμα 2ο:

Βάζουμε το κινητό σε κατάσταση «Εντοπισμός σφαλμάτων USB»

Ελληνικό μενού:

Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Ανάπτυξη > Εντοπισμός σφαλμάτων USB

ειναι γνωστο το προβλημα αυτο.

ξεκινα τη συσκευη με ανοιχτο το gps. Δηλαδη: ανοιγεις το gps (ενεργοποιεις το κουμπι του δηλαδη γιατι αν δεν ανοιξεις προγραμμα δεν ανοιγει το gps), κλειενις το κινητο, και το ξανανανοιγεις. Το κουμπι του gps πρεπει πλεον να ειναι επιλεγμενο απο μονο του, και πλεον το κινητο βρισκει δορυφορους πολυ ευκολα. Δε χρειαζεται να κλεινεις το κουμπιτ ου gps. Η μοναδα του gps απενεργοποιειται απο μονη της.

Για να μην κανω και διπλο ποσταρισμα παραθετω φωτογραφια με τα στατιστικα της μπαταριας. Τελικα αν αφησουμε το κινητο στην ησυχια του κραταει παρα πολυ η μπαταρια. Δηλαδη μονο τηλεφωνα, μηνυματα. Η μετρηση σε μενα ειναι με φωτεινοτητα 100% παντα σε στοκ ρομ 2.3.4. Θα δοκιμασω και με bluetooth ανοιχτο και θα ξαναποσταρω σε μερικες μερες το αντιστοιχο αποτελεσμα

Εγώ πάντως ρε παιδιά μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με το GPS...είτε κανονικά είτε με reset, όπως και να είναι λοκάρει τσακ-μπαμ και ποτέ δεν μου έχει κολλήσει...είτε με Maps, με Aura, με iGo, τα πάντα όλα...

Και για την μπαταρία, εμένα προσωπικά, με τα πάντα ανοιχτά, μόνο με τηλέφωνα, μηνύματα και κανά-δυο mails, μου κράτησε 2 24ωρα (full ΣΚ δηλαδή) και δεν ήταν καν κάτω από 10% ακόμα...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εγώ πάντως ρε παιδιά μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με το GPS...είτε κανονικά είτε με reset, όπως και να είναι λοκάρει τσακ-μπαμ και ποτέ δεν μου έχει κολλήσει...είτε με Maps, με Aura, με iGo, τα πάντα όλα...

Και για την μπαταρία, εμένα προσωπικά, με τα πάντα ανοιχτά, μόνο με τηλέφωνα, μηνύματα και κανά-δυο mails, μου κράτησε 2 24ωρα (full ΣΚ δηλαδή) και δεν ήταν καν κάτω από 10% ακόμα...

Τι έχεις μέσα..!! V10D η V20L..!

Εμένα με 2.2.2 δεν κρατάει πάνω από 1 ημέρα. Με φειδωλή χρήση...

Εμένα με 2.2.2 δεν κρατάει πάνω από 1 ημέρα. Με φειδωλή χρήση...

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, από τον Απρίλη που το έχω, την μεγαλύτερη "ζημιά" στην μπαταρία την κάνει η ενεργοποίηση δεδομένων (μέσω κινητής). Η σχέση on/off είναι περίπου ένα προς δύο.

Το 2G- 3G έχει πολύ μικρότερη επίπτωση.

Με τα δεδομένα κλειστά κανονική χρήση τηλεφωνου (+sms) μου κρατάει άνετα δύο 24ωρα+. Με ανοιχτά ένα (το πολύ).

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Θα ηθελα τη βοηθεια καποιου καλοθελητη...!Μπορει καποιος με στοκ ρομ να μου πει το hime ποση ram πιανει?

ρυθμισεις->εφαρμογες->υπηρεσιες που εκτελουνται->hime(νομιζω πως ετσι το γραφει και εκει)

Θα ηθελα τη βοηθεια καποιου καλοθελητη...!Μπορει καποιος με στοκ ρομ να μου πει το hime ποση ram πιανει?

ρυθμισεις->εφαρμογες->υπηρεσιες που εκτελουνται->hime(νομιζω πως ετσι το γραφει και εκει)

τι ειναι το hime?δεν το βρηκα πουθενα! μηπως ειναι κατι αλλο?

XPERIA Z1

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)