Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . . μόλις πριν από λίγο παρέλαβα το Optimus 2x White Edition :)

Μπορώ να πω σαν πρώτη είκονα όταν άνοιξα την συσκευασία ότι αντίκρισα ένα πανέμορφο τηλέφωνο :D

Θέλω να ρωτήσω ως προς το θέμα της πρώτης φόρτησης:

να το φορτήσω κατευθείαν (γύρω στις 10 ώρες) ή να το ανοίξω κανονικά, να εξαντήσω την μπαταρία και

τότε να το βάλω για φόρτηση ??? :worry:

Με γεια!!!

Τιποτα απο τα δυο ανοιξε το και παιξε οσο θες μαζι του αλλα μην το αφησεις να αδειασει τελειως και φορτισε το κανονικα!

Αυτο το "στρωσιμο" δεν ισχυει για τις μπαταριες λιθιου.Μαλιστα η πληρης αποφορτιση χαλαει τη μπαταρια... οποτε καλο ειναι να αποφευγεται.

Αντε καλο καψιμο!

CM7 για μενα...

+1

Και κάποια στιγμή προς ολοταχώς για CM9 ^_^

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

• Administrators
Καλησπέρα !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . . μόλις πριν από λίγο παρέλαβα το Optimus 2x White Edition :)

Μπορώ να πω σαν πρώτη είκονα όταν άνοιξα την συσκευασία ότι αντίκρισα ένα πανέμορφο τηλέφωνο :D

Θέλω να ρωτήσω ως προς το θέμα της πρώτης φόρτησης:

να το φορτήσω κατευθείαν (γύρω στις 10 ώρες) ή να το ανοίξω κανονικά, να εξαντήσω την μπαταρία και

τότε να το βάλω για φόρτηση ??? :worry:

Βάλτο να φορτίζει μέχρι να γεμίσει και μετά παίζεις κανονικά. Δεν υπάρχει εδώ η λογική των πολύωρων φορτίσεων και πλήρων αποφορτίσεων.

Modpic.gif

Βάλτο να φορτίζει μέχρι να γεμίσει και μετά παίζεις κανονικά. Δεν υπάρχει εδώ η λογική των πολύωρων φορτίσεων και πλήρων αποφορτίσεων.

Σήμερα που πήρα extra μπαταρία απο το service της lg μου είπαν να τη φορτισω 2 φορές 8 ώρες και με 6 συνεχόμενες πλήρεις αποφορτισεις.

Κάτι άλλο η cm9 μόνο ή η και η επίσημη ice cream θα έχει hardware acceleration μιας και η cyanogen team συνέβαλε στη παραγωγή του android 4?Σήμερα έπιασα tegra 2 tablet(acer iconia) με ice cream και το μενού ετρεχει τέλεια,full hardware acceleration,δε μπορει όταν(ποτέ ακριβώς; ) βγει θα το δούμε και εμείς...

Edited by inactiveaccount54432

καλησπερα παιδια.εχει παρατηρησει κανεις απο σας λαγκαρισμα στα βιντεο του youtube?εμενα μετα την πρωτη βδομαδα μου το κανει σε ολα!μονο στο youtube και οχι στα βιντεο του κινητου.επισης παρατηρησα οτι απο τα 512mb της ram αναγνωριζει μονο τα 372mb και μου δειχνει διαθεσιμα καθε φορα 50-70 mb.ετσι πρεπει να ειναι?

2.3.4. V20L κανένα Λαγκ σε video του youtube, και βλέπω συνέχεια video 1080p...!και φορτώνουν και πολύ γρήγορα.

Πιστεύω πως κάποια/ες εφαρμογή/ες στο παρασκήνιο σου δημιουργούν το πρόβλημα.!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

2.3.4. V20L κανένα Λαγκ σε video του youtube, και βλέπω συνέχεια video 1080p...!και φορτώνουν και πολύ γρήγορα.

Πιστεύω πως κάποια/ες εφαρμογή/ες στο παρασκήνιο σου δημιουργούν το πρόβλημα.!

ναι,αλλα ποσα Mb εχεις συνολικα και ποσα ελευθερα?μηπως παιζει αυτο ρολο σκεφτομαι.εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα απο backup εβαλα τις ιδιες εφαρμογες και δεν το κανει πια.αλλα πανω απο 180mb ελευ8ερης ram δεν πιανω και τωρα..

Thanks! το φόρτησα ένα τετράωρο (πριν από λίγο το έβγαλα .. είχε φορτήσει πλήρως)!

Πριν ξεκινήσω να το γεμίζω με πράγματα/αρχεία/επαφές, λέω να του κάνω καπάκι την αναβάθμηση σε 2.3.4 GB!

χρειάζεται να αποθηκεύσω τπτ από αυτά που έχει ήδη το τηλέφωνο μέσα (κάτι σαν εργοστασιακό back up δηλ)

ή δεν χρειάζεται? :confused:

Ρε παιδιά, έχει κανένας άλλος πρόβλημα με ορισμένα 3D παιχνίδια ? Συγκεκριμένα 2-3 από τα καλύτερα παιχνίδια μου βγάζουν όλα τα textures σε ροζ/κόκκινο χρώμα, ή εντελώς ασπρόμαυρα...

Το έχει δει κανείς, ξέρετε λύση ?

τα εχεις αγορασμενα? Δοκιμασε να σβήσεις τα data απο την sd και να τα ξανακατευασεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα που πήρα extra μπαταρία απο το service της lg μου είπαν να τη φορτισω 2 φορές 8 ώρες και με 6 συνεχόμενες πλήρεις αποφορτισεις.

.

Μαλιστα ... τεχνικος στο πε ή η πωμητρια / πωλητης ?

Εγω ξερω αυτο που παν και τα παιδια ... οχι πληρες αποφορτισεις ....

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ρε παίδες, η συσκευασία του Optimus 2x περιλαμβάνει κάρτα μνήμης; Επίσης οι χάρτες ndrive που έλεγε το Plaisio που είναι;
Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

τα εχεις αγορασμενα? Δοκιμασε να σβήσεις τα data απο την sd και να τα ξανακατευασεις

Κυρίως μιλάω για demos, δεν μπορώ να δίνω 8€ και 10€ για παιχνίδια στο κινητό...ακόμα και ένα Tegra μου κόλλησε (το Trainz)...και έχω κατεβάσει τα data από 2 φορές τουλάχιστον...

Σε αρκετά παιχνίδια όμως το κατέβασμα των data files διακόπτεται συχνά και κάνω resume...μήπως να φταίει αυτό ?

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Σε ολα τα games που εχω κατεβασει εχω διακοψει τα data files και μετα κανω resume χωρις να εχει μετα προβλημα το παιχνιδι.

Σε ποια στο εχει κανει ωστε να δοκιμασουμε και εμεις

Δεν εχει καρτα μνημης ουτε αυτη την περιοδο δινει χαρτες το Πλαισιο. 8GB υπαρχουν εσωτερικα, κοιταξε πιο προσεκτικα.

Δεν εχει καρτα μνημης ουτε αυτη την περιοδο δινει χαρτες το Πλαισιο. 8GB υπαρχουν εσωτερικα, κοιταξε πιο προσεκτικα.

Τι εννοείς αυτήν την περίοδο δεν δίνει χάρτες το Πλαίσιο. Το κινητό το πήρα το περασμένο Σάββατο και η προσφορά έλεγε χάρτες ndrive και Blu Ray Player. To BD το πήρα... Οι χάρτες...;;

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Μαλιστα ... τεχνικος στο πε ή η πωμητρια / πωλητης ?

Εγω ξερω αυτο που παν και τα παιδια ... οχι πληρες αποφορτισεις ....

Πωλητρια μου το είπε και κάτι θα ξέρει.Εκτος αυτού του τρόπου υπάρχει και αυτός απο τους xda,αν τον ξέρεις πες τον,πιο αξιόπιστος μου ακούγεται απο τις γνώμες.

Σίγουρα μου το έχει κάνει στο Eternal Legacy που το είχα από πριν...μήπως πρέπει να το ξανακατεβάσω από τη GL ? Ίσως τα data που πήρα από το Blade να μην κάνουν (άλλη ανάλυση, άλλα textures ?)

Και για να δώσω και εγώ τις προτάσεις μου για Tegra παιχνίδια, σίγουρα το πιο εντυπωσιακό είναι το Galaxy on Fire 2, ενώ πολύ καλό είναι και το Dungeon Defenders 2 (το πρώτο DDI που επίσης πήρα από το Blade δεν τρέχει).

Επίσης είδα την Tegra έκδοση του NFS Shift και μπορώ να πω ότι, μαζί με το Asphalt 6 είναι τα απολύτως καλύτερα racing. Και θέλω να δω κάποια στιγμή το Dungeon Hunter 2...όποτε μπορέσω να το πάρω...

Και φυσικά το all-time classic Samurai II....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ρε παίδες, η συσκευασία του Optimus 2x περιλαμβάνει κάρτα μνήμης; Επίσης οι χάρτες ndrive που έλεγε το Plaisio που είναι;

Επί της ευκαιρίας, είχα αγοράσει το SE X8 για την γυναικά μου και έδωσε το ndrive δώρο.Δεν το εγκατέστησα ποτέ στο SE X8 και ρωτάω τώρα.... μπορώ να το ρίξω στο δικό μου LG P990 ???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Administrators
Επί της ευκαιρίας, είχα αγοράσει το SE X8 για την γυναικά μου και έδωσε το ndrive δώρο.Δεν το εγκατέστησα ποτέ στο SE X8 και ρωτάω τώρα.... μπορώ να το ρίξω στο δικό μου LG P990 ???

Δεν βρίσκω λόγο γιατί να μη μπορείς εκτός και αν πρόκειται για καμιά έκδοση X8 specific. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Modpic.gif

Παιδια μπορειτε να παιξετε βιντεο απο τα 480p (και τα 480p κολλανε σε μενα) και πανω χωρις να κολλαει; Επισης οταν κλεινω την οθονη και μετα την ξανανοιγω το wifi δεν συνδεεται αυτοματα. Πρεπει να το κλεισω και να το ανοιξω. Εχω την στοκ 2.3.4

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)