whitemen Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 οχι δεν παιζει κατι με το ξυπνητηρι και τις ρυθμισεις!απλα ξεκιναει η μουσικη και πρεπει να κατεβασω την μπαρα του android και να πατησω pause την μουσικη πηγαινε αυριο να στο διαβασει ενας παπας και εισαι κομπλε βγαλε και το καπακι να το φτυση 3 φορες και θα γινει τουμπανο οπως κανουν στα αυτοκινητα!!:worry::worry::worry: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εμενα αυτο που λεει ο φιλος, μου το εκανε το winamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εμενα αυτο που λεει ο φιλος, μου το εκανε το winamp παιδια καλησπερα που μπορω να βρω την επισιμη 2.3 ρουταρισμενη? εχω την 2.2 με ρουτ κ απλως θελω να περασω την επισιμη 2,3 ρουταρισμενη.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Στους Xda δες υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Στους Xda δες υπαρχει? δεν μπορω να βγαλω ακρη γι'αυτο ζήτησα βοηθεια.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 δεν μπορω να βγαλω ακρη γι'αυτο ζήτησα βοηθεια.... Κανε αρχικα ολες τις αναβαθμισεις μεσω wifi, σταδιακα, δυο λογικα θα ειναι αυτες. Η τελευταια για το gingerbread θα γινει μεσω του site της LG, θελει ενα προγραμμα για αναβαθμιση και εγκατασταση drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Καλημέρα. Σήμερα το πρωί πέρασα κάτι αρχεία μέσω BT σε ενα άλλο κινητό. Όλα ΟΚ μέχρι εδώ. Μετά το κινητάκι άρχισε να κάνει διαδοχικά restart μόνο του. Έχει τύχει σε κανέναν σας αυτο; (2.2.2 10d) EDIT: Το κάνει κάθε φορά όταν πάω να κλεισω το BT από την μπάρα τροφοδοσίας... Edited December 5, 2011 by gkagg Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 τελος η προσφορα.ξαναπηγε στα 399 στο πλαισιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 τελος η προσφορα.ξαναπηγε στα 399 στο πλαισιο.. Ναι.. Πληροφορήθηκα... Κρίμα... Καλή προσφορά πάντως... Ε ας κάνει κι ο Πλαίσιος κάμία προσφορά! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ξέρει κανένας αν μπορώ να απενεργοποιήσω το welcome message της Voda μέσα από το κινητό; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω τα Widget της μαμάς LG (των καιρό και την ώρα) στο SPB 3D SHELL που χρησιμοποιώ.??? Γιατί το SPB SHELL δεν τα βλέπει τα Widget της LG..!:confused: Ξέρει κανείς..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ξέρει κανείς..??? Γνωρίζω ότι μπορούν να μπουν τα widget της LG σε διάφορους Launcher (Launcher pro, Go Launcher κλπ), βάζοντας ένα αρχείο (AppWidgetPicker.apk) μέσα στο System/app (θα το βρείς εδώ) Πρέπει να είσαι root και να δώσεις αντίστοιχα δικαιώματα στο file explorer. Υπόψη ότι το full screen effect δουλεύει μονο σε stock LG Launcher. Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά αμφιβάλω πολύ αν θα σου δουλέψει στο SPB. Το SPB είναι τελείως διαφορετικό από τα κοινά launcher, με διαφορετική προσέγγιση στο πως φορτώνει τα widget. Τώρα αυτό που μπορείς να ψάξεις είναι άλλα widget με παρόμοια εμφάνιση που να είναι συμβατά (δεν έσω το SPB και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ρε παιδιά, έχει κανένας άλλος πρόβλημα με ορισμένα 3D παιχνίδια ? Συγκεκριμένα 2-3 από τα καλύτερα παιχνίδια μου βγάζουν όλα τα textures σε ροζ/κόκκινο χρώμα, ή εντελώς ασπρόμαυρα... Το έχει δει κανείς, ξέρετε λύση ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδιά, εντέλει έχω και εγώ δύο προβλήματα να αναφέρω: 1) Είναι αγορασμένο από Open365, και είναι γερμανικό μοντέλο. Ως εκ τούτου στο πληκτρολόγιο έχει γερμανικά και αγγλικά ως επιλεγμένες γλώσσες. Όσες φορές και αν έχει επιλέξει και τα ελληνικά, μετά από reboot επαναφέρει τα γερμανικά σαν γλώσσα πληκτρολογίου. Το ξέρει κανείς, υπάρχει λύση ? Αναβαθμισμένο στη 2.3.4 από το ελληνικό site της LG. 2) Σε μερικά παιχνίδια (3D) μου βγάζει είτε ροζ/κόκκινα είτε εντελώς ασπρόμαυρα όλα τα textures. Το έχει δει κανείς άλλος, υπάρχει λύση ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Παιδιά, εντέλει έχω και εγώ δύο προβλήματα να αναφέρω: 1) Είναι αγορασμένο από Open365, και είναι γερμανικό μοντέλο. Ως εκ τούτου στο πληκτρολόγιο έχει γερμανικά και αγγλικά ως επιλεγμένες γλώσσες. Όσες φορές και αν έχει επιλέξει και τα ελληνικά, μετά από reboot επαναφέρει τα γερμανικά σαν γλώσσα πληκτρολογίου. Το ξέρει κανείς, υπάρχει λύση ? Αναβαθμισμένο στη 2.3.4 από το ελληνικό site της LG. 2) Σε μερικά παιχνίδια (3D) μου βγάζει είτε ροζ/κόκκινα είτε εντελώς ασπρόμαυρα όλα τα textures. Το έχει δει κανείς άλλος, υπάρχει λύση ? Δοκίμασες να αλλάξεις το locale σε Greek; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Δοκίμασες να αλλάξεις το locale σε Greek; Εννοείται ότι είναι σε Ελλάδα από τη πρώτη στιγμή που άνοιξε...κάποιο πρόβλημα πρέπει να είναι... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Δοκίμασες να αλλάξεις το locale σε Greek; Ρυθμιση ειναι αυτη του κινητου ετσι ? Δηλαδη αμα δεν ειναι ελληνικο εχεις κανονικα ελληνικο πληκτρολογιο με αυτην την ρυθμιση ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ρυθμιση ειναι αυτη του κινητου ετσι ? Δηλαδη αμα δεν ειναι ελληνικο εχεις κανονικα ελληνικο πληκτρολογιο με αυτην την ρυθμιση ? Ρυθμίζεις locale για να βλέπεις Ελληνικά στο UI και Ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράφεις Ελληνικά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ναι ρε παιδιά, δεν είμαι νέος στο android :p Locale είναι Ελλάδα, και Γλώσσα πληκτρολογίου είναι English και Ελληνικά... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ναι ρε παιδιά, δεν είμαι νέος στο android :p Locale είναι Ελλάδα, και Γλώσσα πληκτρολογίου είναι English και Ελληνικά... Περίεργο το πρόβλημά σου τότε. Έκανες κανένα factory reset; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με τα Γερμανικά η λύση είναι αναβάθμιση με το smartflash και ελληνικό rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 και μετά παίζει μία χαρά. (κατά την αναβάθμιση θα χάσεις τα πάντα οπότε το νου σου) Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 καλησπερα παιδια.εχει παρατηρησει κανεις απο σας λαγκαρισμα στα βιντεο του youtube?εμενα μετα την πρωτη βδομαδα μου το κανει σε ολα!μονο στο youtube και οχι στα βιντεο του κινητου.επισης παρατηρησα οτι απο τα 512mb της ram αναγνωριζει μονο τα 372mb και μου δειχνει διαθεσιμα καθε φορα 50-70 mb.ετσι πρεπει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 καλησπερα παιδια.εχει παρατηρησει κανεις απο σας λαγκαρισμα στα βιντεο του youtube?εμενα μετα την πρωτη βδομαδα μου το κανει σε ολα!μονο στο youtube και οχι στα βιντεο του κινητου.επισης παρατηρησα οτι απο τα 512mb της ram αναγνωριζει μονο τα 372mb και μου δειχνει διαθεσιμα καθε φορα 50-70 mb.ετσι πρεπει να ειναι? Ναι, το κανει και σε μενα μερικες φορες. Δεν εχω ψαξει ομως ποτε το κανει διοτι δεν το χρησιμοποιω και πολυ. Κυριως μου τη σπανε τα glitches στον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 stock rom εχεις?μαλλον κατι παιζει με τη μαμα 2.3.4 οπως και στο gps:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 καλησπερα ! μπορει καπoιος να μας πει ποια ειναι η καλυτερη costum rom? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts