Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

περασα το αναβαθμισμενο Camera.apk αλλα εχω δυο αποριες,πως μπορω να βαλω το εικονιδιο στο μενου με τις εφαρμογες του συστηματος κ οχι σε αυτες που εχω βαλει εγω;δευτερων εικονιδιο στην αρχικη σελιδα μπορω να βαλω; Edited by jnr

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω νομιζα οτι εβγαζε πολυ πιο μεγαλο σκορ,κοιτα τι λεει το παιδι απο πανω 3000+ ...ξερει κανεις κατι σχετικα με τις επιδοσεις της V10d;

όχι, τόσο μεγάλο score σε καμία περίπτωση δεν μου έχει βγάλει, πάντα σε stock kernel , nο mods, no o/c

όχι, τόσο μεγάλο score σε καμία περίπτωση δεν μου έχει βγάλει, πάντα σε stock kernel , nο mods, no o/c

Οποτε αυτος ο τυπας μαλλον με custom rom θα ηταν αλλιως δε μπορω να το εξηγησω.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Επειδή το σκέφτομαι, μήπως ξέρεις αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν backup οι εφαρμογές και μετά να ξαναπεραστούν επειδή είνια βαρετό να περνάω τόσες εφαρμογές!

app list backup το κατεβαζεις απο το market

Εγω νομιζα οτι εβγαζε πολυ πιο μεγαλο σκορ,κοιτα τι λεει το παιδι απο πανω 3000+ ...ξερει κανεις κατι σχετικα με τις επιδοσεις της V10d;

εμενα με ολα τα προγραμματα φορτωμενο μου εβγαλε 2633 η 10d

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. :)

Edited by sakiss

Είδα αυτό το app αλλά μόνο κρατάει λίστα έ; Δεν τ περνάει από μόνο του ξανά right; απλά σε στέλνει στο market για να τα κατεβάσεις;

Επίσης παιδιά υπάρχει ROM Android 2.2 καθαρή; Όχι σαν της LG με τα widget καθαρή όπως αυτή στο video

Edited by Tzhmakos
question!
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Είδα αυτό το app αλλά μόνο κρατάει λίστα έ; Δεν τ περνάει από μόνο του ξανά right; απλά σε στέλνει στο market για να τα κατεβάσεις;

Επίσης παιδιά υπάρχει ROM Android 2.2 καθαρή; Όχι σαν της LG με τα widget καθαρή όπως αυτή στο video

φιλε αυτη δεν ειναι 2,2 ειναι 2,3

sorry αν εχει ξανααπαντηθει αλλα δεν μπορω να διαβασω 230 σελιδες.οσοι του κανετε βαρια χρηση εχετε προβλημα με την ram?

sorry αν εχει ξανααπαντηθει αλλα δεν μπορω να διαβασω 230 σελιδες.οσοι του κανετε βαρια χρηση εχετε προβλημα με την ram?

Με μετριο multitasking (κατεβαζα 3 εφαρμογες εγκαθυστουσε παραλληλα μια αλλη και ειχα 3 παραθυρα ιντερνετ ανοιχτα) και τα πιο βαρια σε γραφικα παιχνιδια της gameloft δεν ειχα κανενα προβλημα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδιά για τη camera τι έχετε να πείτε; Σε εμένα όταν βγάζω photos με flash δεν είνια ικανοποιητικό είδα φωτογραφίες απο iphone 4 και έμεινα μ*κάκας καμία σχέση και το iPhone έχει 5MP ενώ το δικό μας 8ΜΡ
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Παιδιά για τη camera τι έχετε να πείτε; Σε εμένα όταν βγάζω photos με flash δεν είνια ικανοποιητικό είδα φωτογραφίες απο iphone 4 και έμεινα μ*κάκας καμία σχέση και το iPhone έχει 5MP ενώ το δικό μας 8ΜΡ

Η camera για μένα είναι χάλια (άλλωστε έχω camera 18mp Canon EOS 600D που έχω χόμπι με την photo) σε αυτό που έδωσαν βαρύτητα είναι στο video..!! και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ιδίως τώρα που την έκανα (με την βοήθεια του athanaso77) να τρέχει σε 1080p @ 30fps @ 19mb bitrate.;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ξέρει κανείς αν το sync επαφών με outlook είναι one-way sync ; δηλαδή οι επαφές πηγαίνουν μόνο από το οutlook στο κινητό ή αν προσθέσω επαφές στο κινητό θα περάσουν και στο outlook;

Ξέρει κανείς αν το sync επαφών με outlook είναι one-way sync ; δηλαδή οι επαφές πηγαίνουν μόνο από το οutlook στο κινητό ή αν προσθέσω επαφές στο κινητό θα περάσουν και στο outlook;

Σημερα διορθωσα απο το κινητο εναν αριθμο σε μια επαφη που ειχα αποθηκευμενη στο gmail και μιας και το πες μπηκα τωρα στο gmail μου και ειδα οτι ειχε διορθωθει αι εκει η επαφη αρα η επικοινωνια κινητου με το λογαριασμο που αποθηκευεις τις επαφες πρεπει να ειναι αμφιδρομη.Τωρα δε ξερω αν αυτο ισχυει μονο για gmail λογω google.Τεσταρε το και εσυ ετσι και δες απο τις ρυθμισεις αν υπαρχει καποια ειδικη επιλογη για sync επαφων.

• Administrators

Εξαρτάται τι εννοείς λέγοντας "βαριά χρήση". Σε γενικές γραμμές δεν έχεις κανένα πρόβλημα, υπολόγισε ότι ξεκινάς με 200ΜΒ ελεύθερα. Για να "γονατίσει", πρέπει να το κάνεις επί τούτου.

Modpic.gif

παιδια βαλτε 10d UK και θα με θυμηθηται εχω παθει πλακα με το ακουστικο πολυ καθαρος ηχος καμια σχεση με πριν ουτε με τη 10a ουτε με τη 10b

Η 10d UK ειναι branded? Σου βγαζει καποιο λογοτυπο η οτιδηποτε καποιου παροχου? ευχαριστω

με ποση ελευθερη μνημη ξεκιναει?επισης εισααι με custom η stock rom και με ποια?

Εξαρτάται τι εννοείς λέγοντας "βαριά χρήση". Σε γενικές γραμμές δεν έχεις κανένα πρόβλημα, υπολόγισε ότι ξεκινάς με 200ΜΒ ελεύθερα. Για να "γονατίσει", πρέπει να το κάνεις επί τούτου.

Ναι περιπου τοσο ειναι η μνημη και στοκ ειμαι.Βεβαια αν σου φαινεται λιγη υπαρχει τροπος να παρεις +64 mb μνημης με ενα hack αλλα καπου μεσα στο forum ειχα διαβασει οτι εχει ενα προβλημα με την gallery οταν κανεις ζουμ στις φωτογραφιες και ετσι δε το δοκιμασα καθολου..δε ξερω ομως αν διορθωθηκε ρωτα τους πιο ειδικους που το εχουν δοκιμασει κιολας (π.χ athanasso77).

• Administrators
Ναι περιπου τοσο ειναι η μνημη και στοκ ειμαι.Βεβαια αν σου φαινεται λιγη υπαρχει τροπος να παρεις +64 mb μνημης με ενα hack αλλα καπου μεσα στο forum ειχα διαβασει οτι εχει ενα προβλημα με την gallery οταν κανεις ζουμ στις φωτογραφιες και ετσι δε το δοκιμασα καθολου..δε ξερω ομως αν διορθωθηκε ρωτα τους πιο ειδικους που το εχουν δοκιμασει κιολας (π.χ athanasso77).

Υπάρχουν τρόποι να ξεπεραστεί αυτό το θέμα αλλά για κάποιον που είναι με stock rom και θέλει να παραμείνει έτσι δεν υπάρχει λόγος να μπει σε τέτοιου είδους "πειράγματα" (η πραγματική διαφορά στην ελεύθερη μνήμη είναι μικρότερη των 64ΜΒ).

Modpic.gif

Η camera για μένα είναι χάλια (άλλωστε έχω camera 18mp Canon EOS 600D που έχω χόμπι με την photo) σε αυτό που έδωσαν βαρύτητα είναι στο video..!! και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ιδίως τώρα που την έκανα (με την βοήθεια του athanaso77) να τρέχει σε 1080p @ 30fps @ 19mb bitrate.;)

οσοι το εχετε κανει,εχετε καταφερει να βαλετε το εικονιδιο της καμερας στο μενου του τηλεφωνου και οχι σπο κατω στις εφαρμογες που εχουμε εγκαταστησει εκ των υστερων;

Edited by jnr

Υπάρχουν τρόποι να ξεπεραστεί αυτό το θέμα αλλά για κάποιον που είναι με stock rom και θέλει να παραμείνει έτσι δεν υπάρχει λόγος να μπει σε τέτοιου είδους "πειράγματα" (η πραγματική διαφορά στην ελεύθερη μνήμη είναι μικρότερη των 64ΜΒ).

Τροπος για να το ξεπερασεις ειναι αναγκαστηκα να αλλαξεις την στοκ gallery με μια αλλη;..ή καμια σχεση,γιατι αν γινεται να κρατησεις την στοκ που ειναι και πιο γρηγορη τοτε να εχεις 64 (ή εστω περιπου 50 αν λες οτι ειναι λιγοτερο) mb δεν ειναι και μικρο θεμα.

Edited by nikos92

• Administrators
Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο περιορισμός. H stock gallery είναι hardware accelerated και γιαυτό είναι αισθητά γρηγορότερη από την κλασσική της google. Edited by athanaso77

Modpic.gif

οσοι το εχετε κανει,εχετε καταφερει να βαλετε το εικονιδιο της καμερας στο μενου του τηλεφωνου και οχι σπο κατω στις εφαρμογες που εχουμε εγκαταστησει εκ των υστερων;

http://s7.directupload.net/images/110621/fxoppz3j.png;)

Edited by mariodj

Η UK V10d παρουσιαζει και αυτή το πρόβλημα με τις χαμένες κλησεις-μυνήματα...:mad::mad::mad:

Εξακριβωθηκε πριν λιγη ώρα...

Καμια λύση για να μην χάνω επιτέλους κλήσεις??

(με την ελληνικη V10a εχει παρατηρησεικανείς κάποιο πρόβλημα με τις κλήσεις??)

Η UK V10d παρουσιαζει και αυτή το πρόβλημα με τις χαμένες κλησεις-μυνήματα...:mad::mad::mad:

Εξακριβωθηκε πριν λιγη ώρα...

Καμια λύση για να μην χάνω επιτέλους κλήσεις??

(με την ελληνικη V10a εχει παρατηρησεικανείς κάποιο πρόβλημα με τις κλήσεις??)

Αφήστε τα πειράματα και βάλτε την V10a ώσπου να έρθει καινούργια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ αναβάθμιση..!!! 3 μήνες κανένα πρόβλημα με την V10a...!!!

Αφήστε τα πειράματα και βάλτε την V10a ώσπου να έρθει καινούργια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ αναβάθμιση..!!! 3 μήνες κανένα πρόβλημα με την V10a...!!!

Μπήκε ήδη η greek V10a!

;););)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)