jnr Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) περασα το αναβαθμισμενο Camera.apk αλλα εχω δυο αποριες,πως μπορω να βαλω το εικονιδιο στο μενου με τις εφαρμογες του συστηματος κ οχι σε αυτες που εχω βαλει εγω;δευτερων εικονιδιο στην αρχικη σελιδα μπορω να βαλω; Edited June 20, 2011 by jnr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εγω νομιζα οτι εβγαζε πολυ πιο μεγαλο σκορ,κοιτα τι λεει το παιδι απο πανω 3000+ ...ξερει κανεις κατι σχετικα με τις επιδοσεις της V10d; όχι, τόσο μεγάλο score σε καμία περίπτωση δεν μου έχει βγάλει, πάντα σε stock kernel , nο mods, no o/c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 όχι, τόσο μεγάλο score σε καμία περίπτωση δεν μου έχει βγάλει, πάντα σε stock kernel , nο mods, no o/c Οποτε αυτος ο τυπας μαλλον με custom rom θα ηταν αλλιως δε μπορω να το εξηγησω. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Επειδή το σκέφτομαι, μήπως ξέρεις αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν backup οι εφαρμογές και μετά να ξαναπεραστούν επειδή είνια βαρετό να περνάω τόσες εφαρμογές! app list backup το κατεβαζεις απο το market Εγω νομιζα οτι εβγαζε πολυ πιο μεγαλο σκορ,κοιτα τι λεει το παιδι απο πανω 3000+ ...ξερει κανεις κατι σχετικα με τις επιδοσεις της V10d; εμενα με ολα τα προγραμματα φορτωμενο μου εβγαλε 2633 η 10d :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. :) Edited June 20, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Είδα αυτό το app αλλά μόνο κρατάει λίστα έ; Δεν τ περνάει από μόνο του ξανά right; απλά σε στέλνει στο market για να τα κατεβάσεις; Επίσης παιδιά υπάρχει ROM Android 2.2 καθαρή; Όχι σαν της LG με τα widget καθαρή όπως αυτή στο video Edited June 20, 2011 by Tzhmakos question! Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Είδα αυτό το app αλλά μόνο κρατάει λίστα έ; Δεν τ περνάει από μόνο του ξανά right; απλά σε στέλνει στο market για να τα κατεβάσεις; Επίσης παιδιά υπάρχει ROM Android 2.2 καθαρή; Όχι σαν της LG με τα widget καθαρή όπως αυτή στο video φιλε αυτη δεν ειναι 2,2 ειναι 2,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 sorry αν εχει ξανααπαντηθει αλλα δεν μπορω να διαβασω 230 σελιδες.οσοι του κανετε βαρια χρηση εχετε προβλημα με την ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 sorry αν εχει ξανααπαντηθει αλλα δεν μπορω να διαβασω 230 σελιδες.οσοι του κανετε βαρια χρηση εχετε προβλημα με την ram? Με μετριο multitasking (κατεβαζα 3 εφαρμογες εγκαθυστουσε παραλληλα μια αλλη και ειχα 3 παραθυρα ιντερνετ ανοιχτα) και τα πιο βαρια σε γραφικα παιχνιδια της gameloft δεν ειχα κανενα προβλημα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 με ποση ελευθερη μνημη ξεκιναει?επισης εισααι με custom η stock rom και με ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά για τη camera τι έχετε να πείτε; Σε εμένα όταν βγάζω photos με flash δεν είνια ικανοποιητικό είδα φωτογραφίες απο iphone 4 και έμεινα μ*κάκας καμία σχέση και το iPhone έχει 5MP ενώ το δικό μας 8ΜΡ Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά για τη camera τι έχετε να πείτε; Σε εμένα όταν βγάζω photos με flash δεν είνια ικανοποιητικό είδα φωτογραφίες απο iphone 4 και έμεινα μ*κάκας καμία σχέση και το iPhone έχει 5MP ενώ το δικό μας 8ΜΡ Η camera για μένα είναι χάλια (άλλωστε έχω camera 18mp Canon EOS 600D που έχω χόμπι με την photo) σε αυτό που έδωσαν βαρύτητα είναι στο video..!! και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ιδίως τώρα που την έκανα (με την βοήθεια του athanaso77) να τρέχει σε 1080p @ 30fps @ 19mb bitrate.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ξέρει κανείς αν το sync επαφών με outlook είναι one-way sync ; δηλαδή οι επαφές πηγαίνουν μόνο από το οutlook στο κινητό ή αν προσθέσω επαφές στο κινητό θα περάσουν και στο outlook; Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ξέρει κανείς αν το sync επαφών με outlook είναι one-way sync ; δηλαδή οι επαφές πηγαίνουν μόνο από το οutlook στο κινητό ή αν προσθέσω επαφές στο κινητό θα περάσουν και στο outlook; Σημερα διορθωσα απο το κινητο εναν αριθμο σε μια επαφη που ειχα αποθηκευμενη στο gmail και μιας και το πες μπηκα τωρα στο gmail μου και ειδα οτι ειχε διορθωθει αι εκει η επαφη αρα η επικοινωνια κινητου με το λογαριασμο που αποθηκευεις τις επαφες πρεπει να ειναι αμφιδρομη.Τωρα δε ξερω αν αυτο ισχυει μονο για gmail λογω google.Τεσταρε το και εσυ ετσι και δες απο τις ρυθμισεις αν υπαρχει καποια ειδικη επιλογη για sync επαφων. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 sorry αν εχει ξανααπαντηθει αλλα δεν μπορω να διαβασω 230 σελιδες.οσοι του κανετε βαρια χρηση εχετε προβλημα με την ram? Εξαρτάται τι εννοείς λέγοντας "βαριά χρήση". Σε γενικές γραμμές δεν έχεις κανένα πρόβλημα, υπολόγισε ότι ξεκινάς με 200ΜΒ ελεύθερα. Για να "γονατίσει", πρέπει να το κάνεις επί τούτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια βαλτε 10d UK και θα με θυμηθηται εχω παθει πλακα με το ακουστικο πολυ καθαρος ηχος καμια σχεση με πριν ουτε με τη 10a ουτε με τη 10b Η 10d UK ειναι branded? Σου βγαζει καποιο λογοτυπο η οτιδηποτε καποιου παροχου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 με ποση ελευθερη μνημη ξεκιναει?επισης εισααι με custom η stock rom και με ποια? Εξαρτάται τι εννοείς λέγοντας "βαριά χρήση". Σε γενικές γραμμές δεν έχεις κανένα πρόβλημα, υπολόγισε ότι ξεκινάς με 200ΜΒ ελεύθερα. Για να "γονατίσει", πρέπει να το κάνεις επί τούτου. Ναι περιπου τοσο ειναι η μνημη και στοκ ειμαι.Βεβαια αν σου φαινεται λιγη υπαρχει τροπος να παρεις +64 mb μνημης με ενα hack αλλα καπου μεσα στο forum ειχα διαβασει οτι εχει ενα προβλημα με την gallery οταν κανεις ζουμ στις φωτογραφιες και ετσι δε το δοκιμασα καθολου..δε ξερω ομως αν διορθωθηκε ρωτα τους πιο ειδικους που το εχουν δοκιμασει κιολας (π.χ athanasso77). Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Η 10d UK ειναι branded? Σου βγαζει καποιο λογοτυπο η οτιδηποτε καποιου παροχου? ευχαριστω H Uk 10d ειναι unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ναι περιπου τοσο ειναι η μνημη και στοκ ειμαι.Βεβαια αν σου φαινεται λιγη υπαρχει τροπος να παρεις +64 mb μνημης με ενα hack αλλα καπου μεσα στο forum ειχα διαβασει οτι εχει ενα προβλημα με την gallery οταν κανεις ζουμ στις φωτογραφιες και ετσι δε το δοκιμασα καθολου..δε ξερω ομως αν διορθωθηκε ρωτα τους πιο ειδικους που το εχουν δοκιμασει κιολας (π.χ athanasso77). Υπάρχουν τρόποι να ξεπεραστεί αυτό το θέμα αλλά για κάποιον που είναι με stock rom και θέλει να παραμείνει έτσι δεν υπάρχει λόγος να μπει σε τέτοιου είδους "πειράγματα" (η πραγματική διαφορά στην ελεύθερη μνήμη είναι μικρότερη των 64ΜΒ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Η camera για μένα είναι χάλια (άλλωστε έχω camera 18mp Canon EOS 600D που έχω χόμπι με την photo) σε αυτό που έδωσαν βαρύτητα είναι στο video..!! και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ιδίως τώρα που την έκανα (με την βοήθεια του athanaso77) να τρέχει σε 1080p @ 30fps @ 19mb bitrate.;) οσοι το εχετε κανει,εχετε καταφερει να βαλετε το εικονιδιο της καμερας στο μενου του τηλεφωνου και οχι σπο κατω στις εφαρμογες που εχουμε εγκαταστησει εκ των υστερων; Edited June 21, 2011 by jnr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Υπάρχουν τρόποι να ξεπεραστεί αυτό το θέμα αλλά για κάποιον που είναι με stock rom και θέλει να παραμείνει έτσι δεν υπάρχει λόγος να μπει σε τέτοιου είδους "πειράγματα" (η πραγματική διαφορά στην ελεύθερη μνήμη είναι μικρότερη των 64ΜΒ). Τροπος για να το ξεπερασεις ειναι αναγκαστηκα να αλλαξεις την στοκ gallery με μια αλλη;..ή καμια σχεση,γιατι αν γινεται να κρατησεις την στοκ που ειναι και πιο γρηγορη τοτε να εχεις 64 (ή εστω περιπου 50 αν λες οτι ειναι λιγοτερο) mb δεν ειναι και μικρο θεμα. Edited June 21, 2011 by nikos92 Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο περιορισμός. H stock gallery είναι hardware accelerated και γιαυτό είναι αισθητά γρηγορότερη από την κλασσική της google. Edited June 21, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) οσοι το εχετε κανει,εχετε καταφερει να βαλετε το εικονιδιο της καμερας στο μενου του τηλεφωνου και οχι σπο κατω στις εφαρμογες που εχουμε εγκαταστησει εκ των υστερων; http://s7.directupload.net/images/110621/fxoppz3j.png;) Edited June 21, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Η UK V10d παρουσιαζει και αυτή το πρόβλημα με τις χαμένες κλησεις-μυνήματα...:mad::mad::mad: Εξακριβωθηκε πριν λιγη ώρα... Καμια λύση για να μην χάνω επιτέλους κλήσεις?? (με την ελληνικη V10a εχει παρατηρησεικανείς κάποιο πρόβλημα με τις κλήσεις??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Η UK V10d παρουσιαζει και αυτή το πρόβλημα με τις χαμένες κλησεις-μυνήματα...:mad::mad::mad: Εξακριβωθηκε πριν λιγη ώρα... Καμια λύση για να μην χάνω επιτέλους κλήσεις?? (με την ελληνικη V10a εχει παρατηρησεικανείς κάποιο πρόβλημα με τις κλήσεις??) Αφήστε τα πειράματα και βάλτε την V10a ώσπου να έρθει καινούργια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ αναβάθμιση..!!! 3 μήνες κανένα πρόβλημα με την V10a...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Αφήστε τα πειράματα και βάλτε την V10a ώσπου να έρθει καινούργια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ αναβάθμιση..!!! 3 μήνες κανένα πρόβλημα με την V10a...!!! Μπήκε ήδη η greek V10a! ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts