Mpoumpis106 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μόλις έφτιαξα και το GPS και Τώρα δουλεύει κανονικά. Κατέβασες το patch που λένε και έκανες αλλαγή στο build.prop? Στον υπολογιστή σου το βλέπεις το κινητό; Εγώ με το που το συνδέω φορτίζει μόνο και δεν το εμφανίζει. Με την CM 10.1 Build 5 δεν είχα αυτό το θέμα. Με την CM 10.2 The Rom Build 22 το έχω πάθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Να σου πω την αλήθεια στον υπολογιστή δεν το έχω συνδέσει ακόμα.Είμαι όμως με stable build 20 απλά κατέβασα ένα αρχείο lto.dat (θα το δεις εκεί που ρώτησα στις τελευταίες σελίδες του thread στο xda) και το πέρασα στο data/GPS. Κατάφερα να κλείδωσω σήμα μέσα σε λεπτό και μετά άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Με ψήνετε να δοκιμάσω τη The ROM, το μόνο κακό είναι ότι θέλει full wipe απο τη 10.1. Όταν λέτε για backup το Toolkit εννοείτε το All in one του Spyrosk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Για Backup εφαρμογών χρησιμοποιώ το titanium αν θέλω να πάρω ολικό backup παίρνω μέσα από το recovery mode. Cm10 k Cm10.2 έχουν πιο καλή διαχείριση μπαταρίας από Cm10.1 όπως είχε πει και ο tonyp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδια εχω την Tonyp build 05 που λεει στην υπογραφη μου . Μετα απο 3 μηνες χωρις προβλημα , σημερα εκανε μονο του reboot συνεχομενα . Εβγαλα μπαταρια την αφησα εκτος καμια ωρα αλλα τιποτα , μολις την ξαναβαζω το ιδιο . Τι να κανω για να μην χασω τις εφαρμογες και τα δεδομενα μου ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αν μπορείς να μπεις CWM, δοκιμασε wipe cache partition, wipe dalvik cache (προαιρετικά, μπορείς και να μην το κάνεις) και ξαναπερασε την ίδια ROM απο πάνω, και αν ακόμα έχεις τα ίδια, δοκίμασε να περάσεις και Kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ναι μπαινω cwm . Εκανα αυτα που λες αλλα καμια τυχη το boot loop συνεχιζεται Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Χμ, Πάρε nandroid backup απο CWM. Κάνε fix permissions, δοκιμάζεις, αν δεν, κατέβασε στο PC προηγούμενη Tonyp ROM - διαφορετικό kernel (για να μην κάνεις full wipe) CWM->mount and storage->mount usb, copy στο κινητό απο το PC, και ξαναφλασάρεις (+Gapps). Επίσης δοκίμασε να αφαιρέσεις την SD μπας και. Αν έχεις ακόμα boot loop, full wipe (αφού έχεις πάρει backup) και πέρνα όποια ROM θέλεις να σιγουρευτούμε αν είναι θέμα ROM. Τελευταία λύση το all in one toolkit->old bl-> new bl, μετα CWM και restore. Καλή τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Χμ, Πάρε nandroid backup απο CWM. Κάνε fix permissions, δοκιμάζεις, αν δεν, κατέβασε στο PC προηγούμενη Tonyp ROM - διαφορετικό kernel (για να μην κάνεις full wipe) CWM->mount and storage->mount usb, copy στο κινητό απο το PC, και ξαναφλασάρεις (+Gapps). Επίσης δοκίμασε να αφαιρέσεις την SD μπας και. Αν έχεις ακόμα boot loop, full wipe (αφού έχεις πάρει backup) και πέρνα όποια ROM θέλεις να σιγουρευτούμε αν είναι θέμα ROM. Τελευταία λύση το all in one toolkit->old bl-> new bl, μετα CWM και restore. Καλή τύχη Κατεβασα προηγουμενο build και kernel και τωρα μενει στο logo cyanogenmod να γυρναει . Παω για full wipe δεν το γλιτωνω ? Edit Εκανα full wipe και ξαναπερασα τη Rom . Ανοιξε κανονικα . Τωρα κανω restore data να δω τι θα γινει Με το restore επανηλθαν ολα οπως ηταν . Ολα καλα πλεον Edited November 17, 2013 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έβαλα τη The Rom. Φαίνεται να έχει όντως καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Μου κάνει όμως ένα θεματάκι. Μερικες φορές, με το που το βάζω να φορτίσει, freezάρει με κλειστεί οθόνη και δεν ανάβει με τίποτα. Το κουμπί από πάνω δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία και να το ξαναανοίξω. Δε ξέρω τι φταίει. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Kowalski kernel έχει επιλογή κάτι για auto hot plug ή enable 2nd core ένα από τα δύο δεν θυμάμαι καλά και δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά το bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Kowalski kernel έχει επιλογή κάτι για auto hot plug ή enable 2nd core ένα από τα δύο δεν θυμάμαι καλά και δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά το bug. Ποιό Kernel έχιες? Εγώ έχω το 2.6.29.3 Kowalski-stable-M1 Fri Sep 6. Από επιλογές έχει: Usb fast charge Single core mode 2nd core auto hot plug Dynamic fsync Μάλλον εννοείς το τρίτο. Έβαλα την επιλογή από τις ρυθμίσεις να ανάβει η οθόνη όταν το βάζεις για φόρτιση, να δω αν θα το ξανακάνει και μετά θα δοκιμάσω και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Nai tin 3 epilogi prepei na energopoisis alliws tha exeis sunexeia provlima. ton m1 nomizw pws exw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Nai tin 3 epilogi prepei na energopoisis alliws tha exeis sunexeia provlima. ton m1 nomizw pws exw. Οπως το λες ειναι.απλα ενεργοποιεις το hot plug και το προβλημα σταματαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έφτιαξε το θέμα με το φορτιστή όντως, η μπαταρία είναι αρκετά καλή, οπότε μάλλον η Τhe Rom του tonyp είναι η καλύτερη επιλογή για το κινητό μας κατά τη γνώμη μου. 2 ερωτησούλες γρήγορες. Η κάμερα της CM10.2 είναι ψιλοαπαράδεκτή, LG ICS/JB camera port για CM 10.2 δε βρίσκω, οπότε έχετε κάτι άλλο να προτείνετε για φωτογραφίες άνω του μετρίου από το κινητό μας? Και επίσης, Google Hangouts και unicode για 160 chars στα SMS παίζει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κάμερα του feav στον φάκελο του tonyp νομίζω είναι. Unicode στα sms με 160 χαρακτήρες γίνεται κανονικά(Unicode>strip all characters) Google hangouts τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 To palio talk, egine hangout kai twra mporei na diaxeirizetai kai sms. Mou evgale update to market kai eipa na to dokimasw, alla de dexetai ellinika me 160 xaraktires. Tespa. Tha psaxw ti kamera pou les, eyxaristw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 το bluetooth λειτουργει στη the rom;κανενα αλλο bug εχει;γιατι σκεφτομε να το φλασαρω το βραδυ.αφου το εχω για τριτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Για επιταχυνση του κινητου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dustypixels.minfreemanager&hl=el Επιλεγουμε κατω αριστερα,μετα mild ,μετα apply at boot....... Φωτογραφικη (μονο,οχι βιντεο)με αυξημενη φωτεινοτητα χωρις να χρειαστει ρυθμιση ειναι η night camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.night&hl=el Edited November 27, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 STOCK rom με αλλο kernel sto 1.5MHz 11.850 στο antutu. Στο 1.0ΜHz 9.200 Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπέρα είχα την cyanogenmod σήμερα πήγα να αλλάξω σε Avatar ενώ τα κάνω όλα σωστά με το recovery κάνω Reboot και δεν μου εμφανίζει την καινούργια Rom αλλά την παλιά Καμία λύση επί του θέματος ??? όταν πάω να κάνω το dalvikμου βγάζει E:unknown volume for path [sd-ext] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Για επιταχυνση του κινητου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dustypixels.minfreemanager&hl=el Επιλεγουμε κατω αριστερα,μετα mild ,μετα apply at boot....... Φωτογραφικη (μονο,οχι βιντεο)με αυξημενη φωτεινοτητα χωρις να χρειαστει ρυθμιση ειναι η night camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.night&hl=el Σε lg p990 δεν ανοίγει η Φωτογραφική....! άσε που σέρνει όλο το τηλέφωνο....way..????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Σε lg p990 δεν ανοίγει η Φωτογραφική....! άσε που σέρνει όλο το τηλέφωνο....way..????:wacko: Eπανορθωνω παρακατω,(σε εμενα δουλευε κανονικα).Συγνωμη για την ταλαιπωρια που μπηκες........:( Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ο αγιος βασιλης φερνει δωρακι για το 2Χ........ Καμερα με αψογη φωτεινοτητα ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ χωρις να επιρεαζει κατα ελαχιστο την λειτουργια του τηλεφωνου!:D:D:D Αφου εγκαταστησουμε την καμερα παμε στις ρυθμισεις(κατω αριστερο πληκτρο) Εχεις παμπολες ρυθμισεις.......Εμεις επιλεγουμε exposure compensation βαζουμε την ρυθμιση απο 15 μεχρι 18. Η ρυθμιση μενει μονιμα και εχουμε αριστη φωτεινοτητα σε σχεση με την εργοστασιακη καμερα....... ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....... http://www.2shared.com/file/VlVTLZM4/xCjhrythfdBoiuethfk6lcpa5b7sf0.html Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ο αγιος βασιλης φερνει δωρακι για το 2Χ........ Καμερα με αψογη φωτεινοτητα ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ χωρις να επιρεαζει κατα ελαχιστο την λειτουργια του τηλεφωνου!:D:D:D Αφου εγκαταστησουμε την καμερα παμε στις ρυθμισεις(κατω αριστερο πληκτρο) Εχεις παμπολες ρυθμισεις.......Εμεις επιλεγουμε exposure compensation βαζουμε την ρυθμιση απο 15 μεχρι 18. Η ρυθμιση μενει μονιμα και εχουμε αριστη φωτεινοτητα σε σχεση με την εργοστασιακη καμερα....... ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....... http://www.2shared.com/file/VlVTLZM4/xCjhrythfdBoiuethfk6lcpa5b7sf0.html Σε ευχαριστώ......κάθε εμπόδιο για καλό...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts