Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Μόλις έφτιαξα και το GPS και Τώρα δουλεύει κανονικά.

Κατέβασες το patch που λένε και έκανες αλλαγή στο build.prop?

Στον υπολογιστή σου το βλέπεις το κινητό;

Εγώ με το που το συνδέω φορτίζει μόνο και δεν το εμφανίζει.

Με την CM 10.1 Build 5 δεν είχα αυτό το θέμα.

Με την CM 10.2 The Rom Build 22 το έχω πάθει

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να σου πω την αλήθεια στον υπολογιστή δεν το έχω συνδέσει ακόμα.Είμαι όμως με stable build 20 απλά κατέβασα ένα αρχείο lto.dat (θα το δεις εκεί που ρώτησα στις τελευταίες σελίδες του thread στο xda) και το πέρασα στο data/GPS.

Κατάφερα να κλείδωσω σήμα μέσα σε λεπτό και μετά άμεσα.

Με ψήνετε να δοκιμάσω τη The ROM, το μόνο κακό είναι ότι θέλει full wipe απο τη 10.1. Όταν λέτε για backup το Toolkit εννοείτε το All in one του Spyrosk?

Για Backup εφαρμογών χρησιμοποιώ το titanium αν θέλω να πάρω ολικό backup παίρνω μέσα από το recovery mode.

Cm10 k Cm10.2 έχουν πιο καλή διαχείριση μπαταρίας από Cm10.1 όπως είχε πει και ο tonyp.

Παιδια εχω την Tonyp build 05 που λεει στην υπογραφη μου .

Μετα απο 3 μηνες χωρις προβλημα , σημερα εκανε μονο του reboot συνεχομενα .

Εβγαλα μπαταρια την αφησα εκτος καμια ωρα αλλα τιποτα , μολις την ξαναβαζω το ιδιο . Τι να κανω για να μην χασω τις εφαρμογες και τα δεδομενα μου ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αν μπορείς να μπεις CWM, δοκιμασε wipe cache partition, wipe dalvik cache (προαιρετικά, μπορείς και να μην το κάνεις)

και ξαναπερασε την ίδια ROM απο πάνω, και αν ακόμα έχεις τα ίδια, δοκίμασε να περάσεις και Kernel.

Ναι μπαινω cwm .

Εκανα αυτα που λες αλλα καμια τυχη το boot loop συνεχιζεται

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Χμ,

Πάρε nandroid backup απο CWM.

Κάνε fix permissions, δοκιμάζεις, αν δεν, κατέβασε στο PC προηγούμενη Tonyp ROM - διαφορετικό kernel (για να μην κάνεις full wipe) CWM->mount and storage->mount usb, copy στο κινητό απο το PC, και ξαναφλασάρεις (+Gapps).

Επίσης δοκίμασε να αφαιρέσεις την SD μπας και.

Αν έχεις ακόμα boot loop, full wipe (αφού έχεις πάρει backup) και πέρνα όποια ROM θέλεις να σιγουρευτούμε αν είναι θέμα ROM.

Τελευταία λύση το all in one toolkit->old bl-> new bl, μετα CWM και restore.

Καλή τύχη

Χμ,

Πάρε nandroid backup απο CWM.

Κάνε fix permissions, δοκιμάζεις, αν δεν, κατέβασε στο PC προηγούμενη Tonyp ROM - διαφορετικό kernel (για να μην κάνεις full wipe) CWM->mount and storage->mount usb, copy στο κινητό απο το PC, και ξαναφλασάρεις (+Gapps).

Επίσης δοκίμασε να αφαιρέσεις την SD μπας και.

Αν έχεις ακόμα boot loop, full wipe (αφού έχεις πάρει backup) και πέρνα όποια ROM θέλεις να σιγουρευτούμε αν είναι θέμα ROM.

Τελευταία λύση το all in one toolkit->old bl-> new bl, μετα CWM και restore.

Καλή τύχη

Κατεβασα προηγουμενο build και kernel και τωρα μενει στο logo cyanogenmod να γυρναει .

Παω για full wipe δεν το γλιτωνω ?

Edit

Εκανα full wipe και ξαναπερασα τη Rom . Ανοιξε κανονικα .

Τωρα κανω restore data να δω τι θα γινει

Με το restore επανηλθαν ολα οπως ηταν .

Ολα καλα πλεον

Edited by kprse

Έβαλα τη The Rom. Φαίνεται να έχει όντως καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Μου κάνει όμως ένα θεματάκι. Μερικες φορές, με το που το βάζω να φορτίσει, freezάρει με κλειστεί οθόνη και δεν ανάβει με τίποτα. Το κουμπί από πάνω δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία και να το ξαναανοίξω. Δε ξέρω τι φταίει. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον?

Kowalski kernel έχει επιλογή κάτι για auto hot plug ή enable 2nd core ένα από τα δύο δεν θυμάμαι καλά και δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά το bug.

Kowalski kernel έχει επιλογή κάτι για auto hot plug ή enable 2nd core ένα από τα δύο δεν θυμάμαι καλά και δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά το bug.

Ποιό Kernel έχιες? Εγώ έχω το 2.6.29.3 Kowalski-stable-M1 Fri Sep 6. Από επιλογές έχει:

Usb fast charge

Single core mode

2nd core auto hot plug

Dynamic fsync

Μάλλον εννοείς το τρίτο.

Έβαλα την επιλογή από τις ρυθμίσεις να ανάβει η οθόνη όταν το βάζεις για φόρτιση, να δω αν θα το ξανακάνει και μετά θα δοκιμάσω και αυτό.

Nai tin 3 epilogi prepei na energopoisis alliws tha exeis sunexeia provlima. ton m1 nomizw pws exw.

Οπως το λες ειναι.απλα ενεργοποιεις το hot plug και το προβλημα σταματαει

Έφτιαξε το θέμα με το φορτιστή όντως, η μπαταρία είναι αρκετά καλή, οπότε μάλλον η Τhe Rom του tonyp είναι η καλύτερη επιλογή για το κινητό μας κατά τη γνώμη μου. 2 ερωτησούλες γρήγορες. Η κάμερα της CM10.2 είναι ψιλοαπαράδεκτή, LG ICS/JB camera port για CM 10.2 δε βρίσκω, οπότε έχετε κάτι άλλο να προτείνετε για φωτογραφίες άνω του μετρίου από το κινητό μας? Και επίσης, Google Hangouts και unicode για 160 chars στα SMS παίζει τίποτα?

Κάμερα του feav στον φάκελο του tonyp νομίζω είναι.

Unicode στα sms με 160 χαρακτήρες γίνεται κανονικά(Unicode>strip all characters)

Google hangouts τι εννοείς?

Για επιταχυνση του κινητου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dustypixels.minfreemanager&hl=el Επιλεγουμε κατω αριστερα,μετα mild ,μετα apply at boot.......

Φωτογραφικη (μονο,οχι βιντεο)με αυξημενη φωτεινοτητα χωρις να χρειαστει ρυθμιση ειναι η night camera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.night&hl=el

Edited by isolove

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 3 weeks later...

Καλησπέρα είχα την cyanogenmod σήμερα πήγα να αλλάξω σε Avatar

ενώ τα κάνω όλα σωστά με το recovery κάνω Reboot

και δεν μου εμφανίζει την καινούργια Rom αλλά την παλιά

Καμία λύση επί του θέματος ???

όταν πάω να κάνω το dalvikμου βγάζει

E:unknown volume for path [sd-ext]

Για επιταχυνση του κινητου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dustypixels.minfreemanager&hl=el Επιλεγουμε κατω αριστερα,μετα mild ,μετα apply at boot.......

Φωτογραφικη (μονο,οχι βιντεο)με αυξημενη φωτεινοτητα χωρις να χρειαστει ρυθμιση ειναι η night camera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almalence.night&hl=el

Σε lg p990 δεν ανοίγει η Φωτογραφική....! άσε που σέρνει όλο το τηλέφωνο....way..????:wacko:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σε lg p990 δεν ανοίγει η Φωτογραφική....! άσε που σέρνει όλο το τηλέφωνο....way..????:wacko:

Eπανορθωνω παρακατω,(σε εμενα δουλευε κανονικα).Συγνωμη για την ταλαιπωρια που μπηκες........:(

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ο αγιος βασιλης φερνει δωρακι για το 2Χ........

Καμερα με αψογη φωτεινοτητα ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ χωρις να επιρεαζει κατα ελαχιστο την λειτουργια του τηλεφωνου!:D:D:D

Αφου εγκαταστησουμε την καμερα παμε στις ρυθμισεις(κατω αριστερο πληκτρο)

Εχεις παμπολες ρυθμισεις.......Εμεις επιλεγουμε exposure compensation βαζουμε την ρυθμιση απο 15 μεχρι 18.

Η ρυθμιση μενει μονιμα και εχουμε αριστη φωτεινοτητα σε σχεση με την εργοστασιακη καμερα.......

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.......

http://www.2shared.com/file/VlVTLZM4/xCjhrythfdBoiuethfk6lcpa5b7sf0.html

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Ο αγιος βασιλης φερνει δωρακι για το 2Χ........

Καμερα με αψογη φωτεινοτητα ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ χωρις να επιρεαζει κατα ελαχιστο την λειτουργια του τηλεφωνου!:D:D:D

Αφου εγκαταστησουμε την καμερα παμε στις ρυθμισεις(κατω αριστερο πληκτρο)

Εχεις παμπολες ρυθμισεις.......Εμεις επιλεγουμε exposure compensation βαζουμε την ρυθμιση απο 15 μεχρι 18.

Η ρυθμιση μενει μονιμα και εχουμε αριστη φωτεινοτητα σε σχεση με την εργοστασιακη καμερα.......

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.......

http://www.2shared.com/file/VlVTLZM4/xCjhrythfdBoiuethfk6lcpa5b7sf0.html

Σε ευχαριστώ......κάθε εμπόδιο για καλό...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)