lousifer2008 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Το δοκίμασα και με το superoneclick αλλά τζίφος! Ακολουθησα τις οδηγίες κανονικά και στο σημείο που λέει reboot και root κολλάει το πρόγραμμα και δεν ανταποκρίνεται. Το άφησα αρκετή ώρα μήπως και ξεκινήσει αλλά τπτ.... ούτε το κινητό κάνει reboot και φυσικά δεν είναι rootαρισμένο. Το πρόγραμμα μένει κολλημένο. Αν το σουτάρω από το μπαλκόνι λες να φτιάξει, φίλε μου??? :cry: φίλε μου για ρίξε μια ματιά εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris_9 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 φίλε μου για ρίξε μια ματιά εδώ Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Τελικά από το δικό σου λινκ πήγα σε άλλο λινκ κ.ο.κ.... μέχρι που έφτασα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 και έκανα όλα τα βήματα μέχρι το 4ο όπου εκεί έβαλα την ROM του tonyp. Θα επανέλθω για feedback και οποιοδήποτε θεματάκι. Ευχαριστώ και πάλι! Υ.Γ. Ζήλεψα και λέω να το βάλω και στο δικό μου τώρα :p Παράθεση Δημόσιος Υπάλληλος = Πάρααα Πολύ Ελεύθερος Χρόνος! Γι' αυτό στείλτε μήνυμα για οτιδήποτε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 φιλαράκι εδώ σε έχω :) όσο αφορά τους ήχους από το mic. απλά πρέπει να κατεβάσεις από το play το AlsaMixer απλά άλλαξε ότι λέει το text από off σε on και το αντίστοιχα μην πειράξει τίποτα άλλο και πες μου αποτελέσματα. μόνο μην ξεχάσεις να κάνεις save στο τέλος από το πλήκτρο menu. Το έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά το συγκεκριμένο txt στο κινητό μου.Μετά απλά κατέβασα το script manager και εκτελώ το txt κάθε φορά που ανοίγω το ράδιο και όντως λειτουργεί σωστά.Για το μεγάφωνο δεν υπάρχει κάτι λες εε...? Την ένταση της φωνής πως την έχεις ρυθμιζμενη στο alsa mixer και στο spirit fm για να έχει νορμάλ ήχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Το έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά το συγκεκριμένο txt στο κινητό μου.Μετά απλά κατέβασα το script manager και εκτελώ το txt κάθε φορά που ανοίγω το ράδιο και όντως λειτουργεί σωστά.Για το μεγάφωνο δεν υπάρχει κάτι λες εε...? ακόμα το ψάχνω αλλά έχω την εντύπωση ότι σε p990 δεν λειτουργεί Την ένταση της φωνής πως την έχεις ρυθμιζμενη στο alsa mixer και στο spirit fm για να έχει νορμάλ ήχο? στην τύχη πέτυχα ρύθμιση χαχαχαχαχαχα αν πατήσεις στο menu του radio το πλήκτρο menu του lg θα σου βγάλει κάτω κάτω ένα test από εκεί πείραξα κάτι αλλά είναι τόσες πολλές η επιλογές που ούτε εγώ θυμάμαι τι και με πια σειρά :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Απο DM 1.6.5 ΣΕ CM 10.1 JB Tonyp build-05...Τι χρειαζεται να κανω γιατι προσπαθησα και μου εβγαλε status 7 eror κατα το instal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Απο DM 1.6.5 ΣΕ CM 10.1 JB Tonyp build-05...Τι χρειαζεται να κανω γιατι προσπαθησα και μου εβγαλε status 7 eror κατα το instal... ακυρο παιδες το βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αν βρειτε αλλo συνδιασμο rom+kernel με 170-210mb ελευθερα καθε στιγμη,ενημερωστε με........:lol: Πρωτα σε CWM: 1)wipe data/factory reset 2)wipe cache partition 3)wipe dalvik cache 4)fix permission. (στα advanced) 5)format data-format system-format chache(στα mounts and storage) Φλασαρεις την rom μεσω CWM: http://d-h.st/1Fy Eκινηση το κινητο για 10 λεπτα. Μετα ξαναμπενεις σε CWM και φλασαρεις το kernel: http://d-h.st/mYm Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Έχω ένα θέμα με το ρολόι. Όταν πέφτω για ύπνο μερικές φορές το ρολόι κολλάει, λογικά αυτό συμβαίνει όταν η συσκευή μπαίνει σε deep sleep mode. Το πρόβλημα είναι ότι το ρολόι μένει κολλημένο λ.χ στις 3.45 και το ξυπνητήρι πάει περίπατο μιας και νομίζει ότι η ώρα είναι ακόμα 3.45. Όταν πατήσω το power button και η συσκευή ξυπνήσει παίρνει κάνα δευτερόλεπτο για να'ρθει η ώρα στα ίσια της. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να διορθωθεί το συγκεκριμένο θέμα; Αυτό το πάθαινα και με τη stock ics και τώρα με την DjangoManoucheΧ. Edited October 31, 2013 by KPONOSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Αν βρειτε αλλo συνδιασμο rom+kernel με 170-210mb ελευθερα καθε στιγμη,ενημερωστε με........:lol: Πρωτα σε CWM: 1)wipe data/factory reset 2)wipe cache partition 3)wipe dalvik cache 4)fix permission. (στα advanced) 5)format data-format system-format chache(στα mounts and storage) Φλασαρεις την rom μεσω CWM: http://d-h.st/1Fy Eκινηση το κινητο για 10 λεπτα. Μετα ξαναμπενεις σε CWM και φλασαρεις το kernel: http://d-h.st/mYm ποια ρομ ειναι αυτη?απο καμερα πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 ποια ρομ ειναι αυτη?απο καμερα πως τα παει? Δοκιμασε την! Ειναι σχεδον official με root και μερικες μοντιφιες. Μια χαρα ειναι η καμερα.Δεν ξερω αν την εχει πειραξει,αλλα ειναι μια χαρα. Εγω βλεπω ενα μηνα τωρα να πηγαινει νερακι,και οταν μιλαμε φορτωμενο κινητο το ενοω......;) Μονο εναν cache cleaner μια στο τοσο......: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache&hl=el Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 τη εβαλα αλλα μου κολαγε οταν εβαζα τον κερνελ στο σημα της lg.και ξαναγυρισα σε στοκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Δοκιμασε την! Ειναι σχεδον official με root και μερικες μοντιφιες. Μια χαρα ειναι η καμερα.Δεν ξερω αν την εχει πειραξει,αλλα ειναι μια χαρα. Εγω βλεπω ενα μηνα τωρα να πηγαινει νερακι,και οταν μιλαμε φορτωμενο κινητο το ενοω......;) Μονο εναν cache cleaner μια στο τοσο......: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache&hl=el Για δώσε παραπάνω πληροφορίες... GPS Smoothness Ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Έχω ένα θέμα με το ρολόι. Όταν πέφτω για ύπνο μερικές φορές το ρολόι κολλάει, λογικά αυτό συμβαίνει όταν η συσκευή μπαίνει σε deep sleep mode. Το πρόβλημα είναι ότι το ρολόι μένει κολλημένο λ.χ στις 3.45 και το ξυπνητήρι πάει περίπατο μιας και νομίζει ότι η ώρα είναι ακόμα 3.45. Όταν πατήσω το power button και η συσκευή ξυπνήσει παίρνει κάνα δευτερόλεπτο για να'ρθει η ώρα στα ίσια της. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να διορθωθεί το συγκεκριμένο θέμα; Αυτό το πάθαινα και με τη stock ics και τώρα με την DjangoManoucheΧ. Μήπως εννοείς το widget ότι κολλάει στην ώρα που δείχνει. Και σε μένα το έκανε αυτό,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδια επειδη ειμαι εντελως νεος με το ροοτ, ποιες οδηγιες ακολουθω απο τις 1) ή 2)? 1) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 2) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Θα χασω τα δεδομενα (μηνυματα, εφαρμογες, κτλ) στο κινητο μου ή οχι? Πρεπει να κανω back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dbnn Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω το 2x εδώ και 9 μήνες περίπου. Απογοητεύτηκα. Δοκιμάζω να περάσω rom αλλά όσες έχω βάλει (ουτε που θυμάμαι πλέον) βγάζουν προβλήματα. Ανοιγοκλείνει το κινητό μόνο του, χάνονται sms, κλπ... Τώρα είμαι στην ice cream sandwitch και δεν μπορώ να βρώ την stock να την ξαναπεράσω, μόνο αυτή δεν είχε τόσα πολλά προβλήματα, ειδικά όταν συνδέεσαι στο ίντερνετ. Εκτός απο την stock, υπάρχει κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο για αυτό το τηλέφωνο? Το να μην δουλεύει η κάμερα δεν με απασχολεί, βάζω πρόγραμμα απο το google play, αλλά να μην κολλάει τόσο πολύ ρε παιδιά είναι ανυπόφορο. Διάβασε θα μου πείς τις σελίδες και ίσως να βρείς κάτι αλλά 700+ σελίδες, είναι λίγο δύσκολο... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μήπως εννοείς το widget ότι κολλάει στην ώρα που δείχνει. Και σε μένα το έκανε αυτό,. Δε ξερω τι κολλαει φιλε, το σιγουρο ειναι οτι το ξυπνητιρι δε χτυπαει γιατι το ρολοι ειναι κολλημενο ωρες πριν απο τη πραγματικη ωρα και ξεκολλαει αμα το ξεκλειδωσω. Φιλε Dbnn DjangoManoucheX 1.6.5 με kingOfBirds kernel... Ολα πανε καλα. κοιτα εδω Και ακολουθησε τις οδηγειες :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ας μου πει όποιος θέλει την γνώμη του... Ενώ είχα την στοκ ρομ και αντιμετώπιζατα πολυάριθμα προβλήματα και κολλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι, ψάχνωντας και έχωντας χρήσιμη βοηθεια από συμφορουμίτες κατέληξα στην Django Manouche 1.6.1 X με kernel το king of birds,και έτσι χρησιμοποιώ τη συσκευή περίπου 20 μέρες... Όμως και εδώ εντοπίζονται ψιλοκολλήματα του κινητού αρκετες φορές και επανεκκινήσεις... Θέλω να ρωτήσω αν το έχουν και άλλοι χρήστες το πρόβλημα αυτο και επίσης, αν βαλω την django manouche 1.6.5, αν βελτιώνεται η κατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ας μου πει όποιος θέλει την γνώμη του... Ενώ είχα την στοκ ρομ και αντιμετώπιζατα πολυάριθμα προβλήματα και κολλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι, ψάχνωντας και έχωντας χρήσιμη βοηθεια από συμφορουμίτες κατέληξα στην Django Manouche 1.6.1 X με kernel το king of birds,και έτσι χρησιμοποιώ τη συσκευή περίπου 20 μέρες... Όμως και εδώ εντοπίζονται ψιλοκολλήματα του κινητού αρκετες φορές και επανεκκινήσεις... Θέλω να ρωτήσω αν το έχουν και άλλοι χρήστες το πρόβλημα αυτο και επίσης, αν βαλω την django manouche 1.6.5, αν βελτιώνεται η κατάσταση... εγω που εχω την 1.6.5 εδω και κανα μηνα δεν εχω τετοιο θεμα και ολα δουλευουν καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εγω που εχω την 1.6.5 εδω και κανα μηνα δεν εχω τετοιο θεμα και ολα δουλευουν καλα. Θα το δοκιμασω κι εγω τοτε να δουμε...Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι τη διαδικασια με τις εγκαταστασεις των εφαρμογων...Ποια ειναι η καλυτερη λύση γι'αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Θα το δοκιμασω κι εγω τοτε να δουμε...Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι τη διαδικασια με τις εγκαταστασεις των εφαρμογων...Ποια ειναι η καλυτερη λύση γι'αυτο? Apps + data backup/restore από Toolkit :cool: Πατάς ένα κουμπί και βγαίνει η χοντρή, εεε δηλαδή γίνονται όλα αυτόματα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ας μου πει όποιος θέλει την γνώμη του... Ενώ είχα την στοκ ρομ και αντιμετώπιζατα πολυάριθμα προβλήματα και κολλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι, ψάχνωντας και έχωντας χρήσιμη βοηθεια από συμφορουμίτες κατέληξα στην Django Manouche 1.6.1 X με kernel το king of birds,και έτσι χρησιμοποιώ τη συσκευή περίπου 20 μέρες... Όμως και εδώ εντοπίζονται ψιλοκολλήματα του κινητού αρκετες φορές και επανεκκινήσεις... Θέλω να ρωτήσω αν το έχουν και άλλοι χρήστες το πρόβλημα αυτο και επίσης, αν βαλω την django manouche 1.6.5, αν βελτιώνεται η κατάσταση... Εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις DMX και σε όλες είχα τα κολληματάκια και τις επανεκκινήσεις που λες. H tonyp είναι καλύτερη σε αυτό το θέμα και πιο όμορφη για μενα, με τα αρνητικούλια της και αυτή (βασικότερο η κάπως χειρότερη κατανάλωση ενέργειας). Εγώ πάντως μετά από 3 μήνες με tonyp, ξαναέβαλα να δοκιμάσω την DMX 1.6.5 και δεν την άντεξα πάνω από μια ημέρα. Και ας μου τη σπάει πολύ η μπαταρία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις DMX και σε όλες είχα τα κολληματάκια και τις επανεκκινήσεις που λες. H tonyp είναι καλύτερη σε αυτό το θέμα και πιο όμορφη για μενα, με τα αρνητικούλια της και αυτή (βασικότερο η κάπως χειρότερη κατανάλωση ενέργειας). Εγώ πάντως μετά από 3 μήνες με tonyp, ξαναέβαλα να δοκιμάσω την DMX 1.6.5 και δεν την άντεξα πάνω από μια ημέρα. Και ας μου τη σπάει πολύ η μπαταρία!!! Συμφωνώ. Η tonyp the Rom είναι σίγουρα πιο smooth στις εναλλαγές λόγο jelly bean με λίγο Ίσως χειρότερη μπαταρία και αρκετά γρήγορη. Από την άλλη η dmx έχει λίγο πιο "κοφτά" transitions Αλλά θα έλεγα πως είναι εξίσου γρήγορη αν όχι πιο γρήγορη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία. Τις χρησιμοποιώ και τις δύο με dual boot.Την tonyp για καθημερινή χρήση λόγο 4.3 και την dmx για πλοήγηση με GPS (tonyp GPS Δεν δουλεύει σωστά) ή απλά όταν βαριέμαι την μια πάω στην άλλη. Dual boot FTW!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Συμφωνώ. Η tonyp the Rom είναι σίγουρα πιο smooth στις εναλλαγές λόγο jelly bean με λίγο Ίσως χειρότερη μπαταρία και αρκετά γρήγορη. Από την άλλη η dmx έχει λίγο πιο "κοφτά" transitions Αλλά θα έλεγα πως είναι εξίσου γρήγορη αν όχι πιο γρήγορη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία. Τις χρησιμοποιώ και τις δύο με dual boot.Την tonyp για καθημερινή χρήση λόγο 4.3 και την dmx για πλοήγηση με GPS (tonyp GPS Δεν δουλεύει σωστά) ή απλά όταν βαριέμαι την μια πάω στην άλλη. Dual boot FTW!! Το dual boot πως το έκανες μπορείς να μου πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Συμφωνώ. Η tonyp the Rom είναι σίγουρα πιο smooth στις εναλλαγές λόγο jelly bean με λίγο Ίσως χειρότερη μπαταρία και αρκετά γρήγορη. Από την άλλη η dmx έχει λίγο πιο "κοφτά" transitions Αλλά θα έλεγα πως είναι εξίσου γρήγορη αν όχι πιο γρήγορη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία. Τις χρησιμοποιώ και τις δύο με dual boot.Την tonyp για καθημερινή χρήση λόγο 4.3 και την dmx για πλοήγηση με GPS (tonyp GPS Δεν δουλεύει σωστά) ή απλά όταν βαριέμαι την μια πάω στην άλλη. Dual boot FTW!! Πιο κοφτά transitions τι εννοείς? Η DMX δεν είναι πιο γρήγορη από την cm 10.1 - t-build 05 με τίποτα!!!Δε ξέρω για τη The Rom του tonyp.H DMX eίναι βασισμένη πάνω στην επίσημη, βελτιωμένη οπωσδήποτε σε σχέση με αυτή, αλλά έχει τα κολλήματa της μαμάς! Μόνο που πατάω τις Επαφές και κανει 2-3 δευτερα να μου τις ανοίξει μου έρχεται να το πετάξω στο τοίχο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Χαχαχα Ναι ισχύει.. Η the Rom by tonyp είναι βασισμένη σε cm10.2 που είναι καλύτερη σε θέμα μπαταρίας από την cm10.1. Κοφτά transitions εννοώ το λίγο λαγκαρισμα στη κίνηση γενικότερα.Μόλις έφτιαξα και το GPS και Τώρα δουλεύει κανονικά.Δοκίμασε την θα δεις είναι πολύ καλή.Άσε που τις τελευταίες μέρες το κινητό πετάει πραγματικά κ λέω φτου φτου μη το ματιασω.χαχα Για dual boot έχει thread στο xda από τον spyrosk Έλληνας dev.Πανεύκολο στην διαδικασία με οδηγίες Βήμα Βήμα. Tip: σε custom Rom αν γίνεται ρυθμίστε το κουμπί της αναζήτησης να κάνει μετάβαση στην last app Βοηθάει πολύ στο multitasking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts