Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Δοκιμασε την!

Ειναι σχεδον official με root και μερικες μοντιφιες.

Μια χαρα ειναι η καμερα.Δεν ξερω αν την εχει πειραξει,αλλα ειναι μια χαρα.

Εγω βλεπω ενα μηνα τωρα να πηγαινει νερακι,και οταν μιλαμε φορτωμενο κινητο το ενοω......;)

Μονο εναν cache cleaner μια στο τοσο......:

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache&hl=el

Για δώσε παραπάνω πληροφορίες...

GPS

Smoothness

Ταχύτητα

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω ένα θέμα με το ρολόι. Όταν πέφτω για ύπνο μερικές φορές το ρολόι κολλάει, λογικά αυτό συμβαίνει όταν η συσκευή μπαίνει σε deep sleep mode. Το πρόβλημα είναι ότι το ρολόι μένει κολλημένο λ.χ στις 3.45 και το ξυπνητήρι πάει περίπατο μιας και νομίζει ότι η ώρα είναι ακόμα 3.45. Όταν πατήσω το power button και η συσκευή ξυπνήσει παίρνει κάνα δευτερόλεπτο για να'ρθει η ώρα στα ίσια της. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να διορθωθεί το συγκεκριμένο θέμα; Αυτό το πάθαινα και με τη stock ics και τώρα με την DjangoManoucheΧ.

Μήπως εννοείς το widget ότι κολλάει στην ώρα που δείχνει. Και σε μένα το έκανε αυτό,.

Παιδια επειδη ειμαι εντελως νεος με το ροοτ, ποιες οδηγιες ακολουθω απο τις 1) ή 2)?

1) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599

2) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Θα χασω τα δεδομενα (μηνυματα, εφαρμογες, κτλ) στο κινητο μου ή οχι? Πρεπει να κανω back up?

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Έχω το 2x εδώ και 9 μήνες περίπου. Απογοητεύτηκα.

Δοκιμάζω να περάσω rom αλλά όσες έχω βάλει (ουτε που θυμάμαι πλέον) βγάζουν προβλήματα. Ανοιγοκλείνει το κινητό μόνο του, χάνονται sms, κλπ...

Τώρα είμαι στην ice cream sandwitch και δεν μπορώ να βρώ την stock να την ξαναπεράσω, μόνο αυτή δεν είχε τόσα πολλά προβλήματα, ειδικά όταν συνδέεσαι στο ίντερνετ.

Εκτός απο την stock, υπάρχει κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο για αυτό το τηλέφωνο? Το να μην δουλεύει η κάμερα δεν με απασχολεί, βάζω πρόγραμμα απο το google play, αλλά να μην κολλάει τόσο πολύ ρε παιδιά είναι ανυπόφορο.

Διάβασε θα μου πείς τις σελίδες και ίσως να βρείς κάτι αλλά 700+ σελίδες, είναι λίγο δύσκολο... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μήπως εννοείς το widget ότι κολλάει στην ώρα που δείχνει. Και σε μένα το έκανε αυτό,.

Δε ξερω τι κολλαει φιλε, το σιγουρο ειναι οτι το ξυπνητιρι δε χτυπαει γιατι το ρολοι ειναι κολλημενο ωρες πριν απο τη πραγματικη ωρα και ξεκολλαει αμα το ξεκλειδωσω.

Φιλε Dbnn DjangoManoucheX 1.6.5 με kingOfBirds kernel... Ολα πανε καλα.

κοιτα εδω

Και ακολουθησε τις οδηγειες :happy:

Ας μου πει όποιος θέλει την γνώμη του... Ενώ είχα την στοκ ρομ και αντιμετώπιζατα πολυάριθμα προβλήματα και κολλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι, ψάχνωντας και έχωντας χρήσιμη βοηθεια από συμφορουμίτες κατέληξα στην Django Manouche 1.6.1 X με kernel το king of birds,και έτσι χρησιμοποιώ τη συσκευή περίπου 20 μέρες... Όμως και εδώ εντοπίζονται ψιλοκολλήματα του κινητού αρκετες φορές και επανεκκινήσεις... Θέλω να ρωτήσω αν το έχουν και άλλοι χρήστες το πρόβλημα αυτο και επίσης, αν βαλω την django manouche 1.6.5, αν βελτιώνεται η κατάσταση...

Ας μου πει όποιος θέλει την γνώμη του... Ενώ είχα την στοκ ρομ και αντιμετώπιζατα πολυάριθμα προβλήματα και κολλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι, ψάχνωντας και έχωντας χρήσιμη βοηθεια από συμφορουμίτες κατέληξα στην Django Manouche 1.6.1 X με kernel το king of birds,και έτσι χρησιμοποιώ τη συσκευή περίπου 20 μέρες... Όμως και εδώ εντοπίζονται ψιλοκολλήματα του κινητού αρκετες φορές και επανεκκινήσεις... Θέλω να ρωτήσω αν το έχουν και άλλοι χρήστες το πρόβλημα αυτο και επίσης, αν βαλω την django manouche 1.6.5, αν βελτιώνεται η κατάσταση...

εγω που εχω την 1.6.5 εδω και κανα μηνα δεν εχω τετοιο θεμα και ολα δουλευουν καλα.

εγω που εχω την 1.6.5 εδω και κανα μηνα δεν εχω τετοιο θεμα και ολα δουλευουν καλα.

Θα το δοκιμασω κι εγω τοτε να δουμε...Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι τη διαδικασια με τις εγκαταστασεις των εφαρμογων...Ποια ειναι η καλυτερη λύση γι'αυτο?

Θα το δοκιμασω κι εγω τοτε να δουμε...Το θεμα ειναι οτι βαριεμαι τη διαδικασια με τις εγκαταστασεις των εφαρμογων...Ποια ειναι η καλυτερη λύση γι'αυτο?

Apps + data backup/restore από Toolkit :cool:

Πατάς ένα κουμπί και βγαίνει η χοντρή, εεε δηλαδή γίνονται όλα αυτόματα...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις DMX και σε όλες είχα τα κολληματάκια και τις επανεκκινήσεις που λες. H tonyp είναι καλύτερη σε αυτό το θέμα και πιο όμορφη για μενα, με τα αρνητικούλια της και αυτή (βασικότερο η κάπως χειρότερη κατανάλωση ενέργειας). Εγώ πάντως μετά από 3 μήνες με tonyp, ξαναέβαλα να δοκιμάσω την DMX 1.6.5 και δεν την άντεξα πάνω από μια ημέρα. Και ας μου τη σπάει πολύ η μπαταρία!!!

Εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις DMX και σε όλες είχα τα κολληματάκια και τις επανεκκινήσεις που λες. H tonyp είναι καλύτερη σε αυτό το θέμα και πιο όμορφη για μενα, με τα αρνητικούλια της και αυτή (βασικότερο η κάπως χειρότερη κατανάλωση ενέργειας). Εγώ πάντως μετά από 3 μήνες με tonyp, ξαναέβαλα να δοκιμάσω την DMX 1.6.5 και δεν την άντεξα πάνω από μια ημέρα. Και ας μου τη σπάει πολύ η μπαταρία!!!

Συμφωνώ.

Η tonyp the Rom είναι σίγουρα πιο smooth στις εναλλαγές λόγο jelly bean με λίγο Ίσως χειρότερη μπαταρία και αρκετά γρήγορη.

Από την άλλη η dmx έχει λίγο πιο "κοφτά" transitions Αλλά θα έλεγα πως είναι εξίσου γρήγορη αν όχι πιο γρήγορη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία.

Τις χρησιμοποιώ και τις δύο με dual boot.Την tonyp για καθημερινή χρήση λόγο 4.3 και την dmx για πλοήγηση με GPS (tonyp GPS Δεν δουλεύει σωστά) ή απλά όταν βαριέμαι την μια πάω στην άλλη.

Dual boot FTW!!

Συμφωνώ.

Η tonyp the Rom είναι σίγουρα πιο smooth στις εναλλαγές λόγο jelly bean με λίγο Ίσως χειρότερη μπαταρία και αρκετά γρήγορη.

Από την άλλη η dmx έχει λίγο πιο "κοφτά" transitions Αλλά θα έλεγα πως είναι εξίσου γρήγορη αν όχι πιο γρήγορη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία.

Τις χρησιμοποιώ και τις δύο με dual boot.Την tonyp για καθημερινή χρήση λόγο 4.3 και την dmx για πλοήγηση με GPS (tonyp GPS Δεν δουλεύει σωστά) ή απλά όταν βαριέμαι την μια πάω στην άλλη.

Dual boot FTW!!

Το dual boot πως το έκανες μπορείς να μου πεις;

Συμφωνώ.

Dual boot FTW!!

Πιο κοφτά transitions τι εννοείς? Η DMX δεν είναι πιο γρήγορη από την cm 10.1 - t-build 05 με τίποτα!!!Δε ξέρω για τη The Rom του tonyp.H DMX eίναι βασισμένη πάνω στην επίσημη, βελτιωμένη οπωσδήποτε σε σχέση με αυτή, αλλά έχει τα κολλήματa της μαμάς! Μόνο που πατάω τις Επαφές και κανει 2-3 δευτερα να μου τις ανοίξει μου έρχεται να το πετάξω στο τοίχο!!!!

Χαχαχα Ναι ισχύει..

Η the Rom by tonyp είναι βασισμένη σε cm10.2 που είναι καλύτερη σε θέμα μπαταρίας από την cm10.1.

Κοφτά transitions εννοώ το λίγο λαγκαρισμα στη κίνηση γενικότερα.Μόλις έφτιαξα και το GPS και Τώρα δουλεύει κανονικά.Δοκίμασε την θα δεις είναι πολύ καλή.Άσε που τις τελευταίες μέρες το κινητό πετάει πραγματικά κ λέω φτου φτου μη το ματιασω.χαχα

Για dual boot έχει thread στο xda από τον spyrosk Έλληνας dev.Πανεύκολο στην διαδικασία με οδηγίες Βήμα Βήμα.

Tip: σε custom Rom αν γίνεται ρυθμίστε το κουμπί της αναζήτησης να κάνει μετάβαση στην last app

Βοηθάει πολύ στο multitasking.

Μόλις έφτιαξα και το GPS και Τώρα δουλεύει κανονικά.

Κατέβασες το patch που λένε και έκανες αλλαγή στο build.prop?

Στον υπολογιστή σου το βλέπεις το κινητό;

Εγώ με το που το συνδέω φορτίζει μόνο και δεν το εμφανίζει.

Με την CM 10.1 Build 5 δεν είχα αυτό το θέμα.

Με την CM 10.2 The Rom Build 22 το έχω πάθει

Να σου πω την αλήθεια στον υπολογιστή δεν το έχω συνδέσει ακόμα.Είμαι όμως με stable build 20 απλά κατέβασα ένα αρχείο lto.dat (θα το δεις εκεί που ρώτησα στις τελευταίες σελίδες του thread στο xda) και το πέρασα στο data/GPS.

Κατάφερα να κλείδωσω σήμα μέσα σε λεπτό και μετά άμεσα.

Με ψήνετε να δοκιμάσω τη The ROM, το μόνο κακό είναι ότι θέλει full wipe απο τη 10.1. Όταν λέτε για backup το Toolkit εννοείτε το All in one του Spyrosk?

Για Backup εφαρμογών χρησιμοποιώ το titanium αν θέλω να πάρω ολικό backup παίρνω μέσα από το recovery mode.

Cm10 k Cm10.2 έχουν πιο καλή διαχείριση μπαταρίας από Cm10.1 όπως είχε πει και ο tonyp.

Παιδια εχω την Tonyp build 05 που λεει στην υπογραφη μου .

Μετα απο 3 μηνες χωρις προβλημα , σημερα εκανε μονο του reboot συνεχομενα .

Εβγαλα μπαταρια την αφησα εκτος καμια ωρα αλλα τιποτα , μολις την ξαναβαζω το ιδιο . Τι να κανω για να μην χασω τις εφαρμογες και τα δεδομενα μου ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αν μπορείς να μπεις CWM, δοκιμασε wipe cache partition, wipe dalvik cache (προαιρετικά, μπορείς και να μην το κάνεις)

και ξαναπερασε την ίδια ROM απο πάνω, και αν ακόμα έχεις τα ίδια, δοκίμασε να περάσεις και Kernel.

Ναι μπαινω cwm .

Εκανα αυτα που λες αλλα καμια τυχη το boot loop συνεχιζεται

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Χμ,

Πάρε nandroid backup απο CWM.

Κάνε fix permissions, δοκιμάζεις, αν δεν, κατέβασε στο PC προηγούμενη Tonyp ROM - διαφορετικό kernel (για να μην κάνεις full wipe) CWM->mount and storage->mount usb, copy στο κινητό απο το PC, και ξαναφλασάρεις (+Gapps).

Επίσης δοκίμασε να αφαιρέσεις την SD μπας και.

Αν έχεις ακόμα boot loop, full wipe (αφού έχεις πάρει backup) και πέρνα όποια ROM θέλεις να σιγουρευτούμε αν είναι θέμα ROM.

Τελευταία λύση το all in one toolkit->old bl-> new bl, μετα CWM και restore.

Καλή τύχη

Χμ,

Πάρε nandroid backup απο CWM.

Κάνε fix permissions, δοκιμάζεις, αν δεν, κατέβασε στο PC προηγούμενη Tonyp ROM - διαφορετικό kernel (για να μην κάνεις full wipe) CWM->mount and storage->mount usb, copy στο κινητό απο το PC, και ξαναφλασάρεις (+Gapps).

Επίσης δοκίμασε να αφαιρέσεις την SD μπας και.

Αν έχεις ακόμα boot loop, full wipe (αφού έχεις πάρει backup) και πέρνα όποια ROM θέλεις να σιγουρευτούμε αν είναι θέμα ROM.

Τελευταία λύση το all in one toolkit->old bl-> new bl, μετα CWM και restore.

Καλή τύχη

Κατεβασα προηγουμενο build και kernel και τωρα μενει στο logo cyanogenmod να γυρναει .

Παω για full wipe δεν το γλιτωνω ?

Edit

Εκανα full wipe και ξαναπερασα τη Rom . Ανοιξε κανονικα .

Τωρα κανω restore data να δω τι θα γινει

Με το restore επανηλθαν ολα οπως ηταν .

Ολα καλα πλεον

Edited by kprse

Έβαλα τη The Rom. Φαίνεται να έχει όντως καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Μου κάνει όμως ένα θεματάκι. Μερικες φορές, με το που το βάζω να φορτίσει, freezάρει με κλειστεί οθόνη και δεν ανάβει με τίποτα. Το κουμπί από πάνω δεν ανταποκρίνεται και χρειάζεται να βγάλω την μπαταρία και να το ξαναανοίξω. Δε ξέρω τι φταίει. Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον?

Kowalski kernel έχει επιλογή κάτι για auto hot plug ή enable 2nd core ένα από τα δύο δεν θυμάμαι καλά και δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά το bug.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)