KPONOSS Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εκανα reboot με πατημενα vol up+vol down+power οπως μου ειπατε, αλλα το κινητο εκανε reboot και περασε παλι την ιδια rom και μου τα εσβησε ολα..Σαν να εκανα δηλαδη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παλι δεν τα καταφερα... Αρχιζω να απογοητευομαι... Το κινητο το εχω κανει root απο το superoneclick.. Ειχα περασει την εφαρμογη cwm απο το play store και παλι δεν μπορεσα να βαλω αλλη rom.. Ρε αρχοντα στην ICS το τηλ δε γινετε ρουτ με to superoneclick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Eγω, απο εδω ειχα δει οδηγο που εξηγουσε πως να γινουμε root με το superoneclick τικάρονας μια επιλογη απο την κατηγορία advanced ... Που να ξέρω ότι δεν ισχύει απο τη στιγμή που το superoneclick μου έλεγε rooted και το superuser εχει εμφανιστεί.. Δηλαδή ποιον οδηγό να ακολουθήσω για να γίνω όντως root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Αυτον 1-0:lol: Παντως ο οδηγος ειναι τελειος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αυτο χρησιμοποίησα τελικά καιόλα πήγαν καλα... Σας ευχαριστω όλους για τις χρησιμες συμβουλές και για την βοήθεια... Ελπίζω να μην κούρασα πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αυτο χρησιμοποίησα τελικά καιόλα πήγαν καλα... Σας ευχαριστω όλους για τις χρησιμες συμβουλές και για την βοήθεια... Ελπίζω να μην κούρασα πολύ.... Αν βρεις αλλo συνδιασμο rom+kernel με 170-210mb ελευθερα καθε στιγμη,ενημερωσε με........:) Πρωτα σε CWM: 1)wipe data/factory reset 2)wipe cache partition 3)wipe dalvik cache 4)fix permission. (στα advanced) 5)format data-format system-format chache(στα mounts and storage) Φλασαρεις την rom μεσω CWM: http://d-h.st/1Fy Eκινηση το κινητο για 10 λεπτα. Μετα ξαναμπενεις σε CWM και φλασαρεις το kernel: http://d-h.st/mYm Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Αν βρεις αλλo συνδιασμο rom+kernel με 170-210mb ελευθερα καθε στιγμη,ενημερωσε με........:) Πρωτα σε CWM: 1)wipe data/factory reset 2)wipe cache partition 3)wipe dalvik cache 4)fix permission. (στα advanced) 5)format data-format system-format chache(στα mounts and storage) Φλασαρεις την rom μεσω CWM: http://d-h.st/1Fy Eκινηση το κινητο για 10 λεπτα. Μετα ξαναμπενεις σε CWM και φλασαρεις το kernel: http://d-h.st/mYm Eγω που έβαλα την DMX δεν έκανα fix permitions και όλα είναι καλά... πάντως με το ΚοB 7 kernel που εχει πάνω με το stock laUNCHER ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 120-135 ΜΒ ram ελεύθερη. Τώρα καμιά μόντα για κυκλική μπαταρία με ποσοστό και οδηγίες εγκατάστασης που θα βρούμε ρε παιδιά;;;;; Φίλε IsoLove η ρομ η δικια σου τι λεει; Edited October 18, 2013 by KPONOSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλημερα παιδια πηρα εχτες του γιου μου το 2χ(καινουριο) και οταν αναψα εβγαλε το λογοτυπο της vodafon και ειναι 2.2.2.Διαβαζοντας εδω εγκατεστησα drivers,lg mobile suport tool,το μπριζωσα και ακολουθησα το update που εκανε σε 2.3.4.Θελω να ρωτησω πως βαδιζω απο δω και περα να ξανακανω κι αλλο update νομιζω εχει δωσει και 4.0.4?και επισης το ενοχλητικο λογοτυπο vodafon πως φευγει?να πω οτι θελω να ρουταρω αμεσως,να το κανω τωρα οπως ειναι 2.3.4 η να αναβαθμισω και μετα?εκανα μια προσπαθεια με SuperOneClick αλλα δεν εγινε τιποτα,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχουμε κολησει,να πω επισης οτι λεει εκδοση LGP990-V20e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχουμε κολησει,να πω επισης οτι λεει εκδοση LGP990-V20e Νομίζω ότι άλλη μεταγενέστερη -και branded όπως η δική σου- ROM για το 2Χ δεν έχει βγει (δεν ξέρω αν βγάλανε επίσημα την 2.3.7). Αυτό παίζει και με την χώρα "προέλευσης" του κινητού. Για 4.0.4 μόνο χεράτα νομίζω ότι θα το καταφέρεις, μην περιμένεις ΟΤΑ.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Νομίζω ότι άλλη μεταγενέστερη -και branded όπως η δική σου- ROM για το 2Χ δεν έχει βγει (δεν ξέρω αν βγάλανε επίσημα την 2.3.7). Αυτό παίζει και με την χώρα "προέλευσης" του κινητού. Για 4.0.4 μόνο χεράτα νομίζω ότι θα το καταφέρεις, μην περιμένεις ΟΤΑ.... για χερατα οπως λες πως προχωραμε?φανταζομαι με ροοτ και να περασω ρομ μεσω recovery αλλα ουτε ροοτ μπορει να γινει με superoneclick,μου βγαζει eror μηπως φταει το οτι ειναι vodafon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 για χερατα οπως λες πως προχωραμε?φανταζομαι με ροοτ και να περασω ρομ μεσω recovery αλλα ουτε ροοτ μπορει να γινει με superoneclick,μου βγαζει eror μηπως φταει το οτι ειναι vodafon? Ναι, μόνο έτσι. Ξεκλείδωμα βασικά, πέρασμα recovery (αν δεν θες να μπλέξεις με adb), και πέρασμα κάποιας από τις αρκετές custom (λίγο ή πολύ διαφορετικές από την stock). To root είναι επιλογή για την κάθε rom, όχι προϋπόθεση για να την περάσεις στο κινητό :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ναι, μόνο έτσι. Ξεκλείδωμα βασικά, πέρασμα recovery (αν δεν θες να μπλέξεις με adb), και πέρασμα κάποιας από τις αρκετές custom (λίγο ή πολύ διαφορετικές από την stock). To root είναι επιλογή για την κάθε rom, όχι προϋπόθεση για να την περάσεις στο κινητό :cool: το θεμα ειναι οτι δεν μπορω ουτε καν να ρουταρω,οποτε πως θα περασω αλλη ρομ?με superoneclik που προσπαθω δεν μπορω.Το ξεκλειδωμα που λες μηπως αυτο φταιει που δεν γινεται ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το θεμα ειναι οτι δεν μπορω ουτε καν να ρουταρω,οποτε πως θα περασω αλλη ρομ?με superoneclik που προσπαθω δεν μπορω.Το ξεκλειδωμα που λες μηπως αυτο φταιει που δεν γινεται ροοτ? Με το Toolkit δεν μπορείς να κάνεις δουλειά ? :confused: Με αυτό κάνεις τα πάντα όλα, από ξεκλείδωμα, flashάρισμα, μέχρι return-to-stock (για εγγύηση).... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Με το Toolkit δεν μπορείς να κάνεις δουλειά ? :confused: Με αυτό κάνεις τα πάντα όλα, από ξεκλείδωμα, flashάρισμα, μέχρι return-to-stock (για εγγύηση).... ok δεν το εχω τσεκαρει,θα το ψαξω και αν κολησω καπου ρωταω,να σαι καλα σε ευχαριστω οκ ολα καλα με smartflach καθαρισαμε γρηγορα και ωραια και παλι σε ευχαριστω Edited October 18, 2013 by notarius ολοκληρωση διαδικασιας επιτυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρε παιδια ξερει κανες να μου πει πως μπορω να αλλαξω την default εικονα της μπαταριας μου εκει πανω διπλα στην ωρα με κατι περιπου σαν και αυτο παρακάτω; Ειλικρινα εχω ριξει τρελο ψαξιμο και δε μπορω να βγαλω ακρη.... http://img690.imageshack.us/img690/5483/batterymod.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Rom toolbox pro.Στο μενου Interface εχει πολλα customization για οτιδηποτε φανταστεις μ εικονιδια WiFi data χρωματα εικονιδιων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Κατεβασα τη δωρεαν εκδοση αλλά ναι θέλει τη pro. Εγω φανταζόμουν οτι θα υπήρχε καμιά database με τετοια mods τα οποία απλά θα φλασαρονταν απο τη cwm... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παιδια καλημερα και παλι,τι γινεται με αυτο το lg 2x πρεπει να εισαι πυρηνικος φυσικος για να κανεις μια δουλεια(του αρεσε του γιου μου ΑΥΤΟ και ηθελε να το παρει και μπλεξαμε).Εγω εχω το note 2 και κλεινω τα ματια και κανω οτι γουσταρω(root,roms κ.λ.π).Προσπαθω να ροουταρω απο χτες την ics 4.0.4 v30a που καταφερα και περασα και ειναι αδυνατον με τον οδηγο που μου εδωσε και ο φιλος εχτες απο οτι ειδα με nvflash δεν τα καταφερα αλλα και με ενα σωρο βιντεακια που βρισκω,negative.Δεν ειναι τοσο απλο οπως στα samsung το ροοτ?απο οτι βλεπω χρειαζεται γραμμες εντολων και τετοια?ας βοηθησει καποιος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaphs1900 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Γεια σε ολους,μετα κοπων και βασανων εκανα επιτελους root αλλα εχω προβλημα.Εβαλα το rom manager και εκανα οτι επρεπε να κανω,αλλα μετα μολις πατησα power+volume- για να κανω την εγκατασταση της rom εκανε διαγραφη σε ολα τα αρχεια (τηλεφωνα μηνυματα..κτλ). root εκανα με τη διαδικασια που βγαζεις τη μπαταρια. Ειμαι 4.0.4 με 2.6.39.4 Νομιζω πως τα εχω μπερδεψει λιγακι.... Edit: To βρηκα....μου ελειπε ενα βημα απο τη διαδικασια.... Ευχαριστω Χαρης Edited October 19, 2013 by xaphs1900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Φιλε μου πως το καταφερες το ροοτ ειμαι ακριβως ιδια version με σενα με ποιον τροπο το εκανες?γιατι εχω πηξει θα το πεταξω το μπ.......λο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ρουτ γινετε ΜΟΝΟ με το AllinOne tool του spyrosk. εγω χρειαστηκε μετα το περας της διαδικασιας να φλασαρω το su.zip (superuser) απο τη cwm recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Ρουτ γινετε ΜΟΝΟ με το AllinOne tool του spyrosk. εγω χρειαστηκε μετα το περας της διαδικασιας να φλασαρω το su.zip (superuser) απο τη cwm recovery... που το βρισκω αυτο φιλε μου? σορυ,χαζομαρα,ειναι το γνωστο tool που εκανα και update γιατι ηταν vodafon η συσκευη και ειχα προβλημα,πριν μερικα posts με βοηθησε ενας φιλος και το εφτιαξα.Και με αυτο προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω,μηπως μπορεις να μου πεις πιο συγκεκριμενα?ευχαριστω Edited October 19, 2013 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 που το βρισκω αυτο φιλε μου? σορυ,χαζομαρα,ειναι το γνωστο tool που εκανα και update γιατι ηταν vodafon η συσκευη και ειχα προβλημα,πριν μερικα posts με βοηθησε ενας φιλος και το εφτιαξα.Και με αυτο προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω,μηπως μπορεις να μου πεις πιο συγκεκριμενα?ευχαριστω Βασικα εγω απλα εκανα οτι ελεγα οι οδηγιες και ρουταριστικα. Τωρα στη CWM οταν μπαινω μου γραφει E: can't mount/cache/recovery/command E: can't mount/cache/recovery/log E: can't open /cache/recovery/log E: can't mount/cache/recovery/last_log E: can't open/cache/recovery/last_log Ξερει κανεις περι τινος προκειτε; εκανα back up σημερα απο τη cwm για να φλασαρω κατι και μετα δεν επαιρνε μπρος το τηλεφωνο, πηγα να κανω restore και κατι μου γραφε οτι κατι ελειπε και χρειαστηκε να ξαναπερασω τη ρομ.... ηττα επαθα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Eγω που έβαλα την DMX δεν έκανα fix permitions και όλα είναι καλά... πάντως με το ΚοB 7 kernel που εχει πάνω με το stock laUNCHER ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 120-135 ΜΒ ram ελεύθερη. Τώρα καμιά μόντα για κυκλική μπαταρία με ποσοστό και οδηγίες εγκατάστασης που θα βρούμε ρε παιδιά;;;;; Φίλε IsoLove η ρομ η δικια σου τι λεει; stock ειναι σχεδον η ρομ που εχω.το κερνελ κανει παπαδες 14.000 στο antutu στο 1,5GHz. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καμια καλη jely bean παιδια δοκιμασμενη χωρις κολημματα εχετε να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts