sot20 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παιδιά επειδή σκέφτομαι κι εγώ εδώ και καιρό να το πουλήσω έχω 2 ερωτήσεις. Αρχικά εδώ στο myphone που υπάρχουν αγγελίες και δε μπορώ αν τις δω ; Επιπλέον αν το πουλήσω θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο και πιο γρήγορο χωρίς να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά. Επίσης να έχει μεγαλύτερη RAM για να μην έχω κολλήματα. Σκεφτόμουν το Galaxy S II Plus και το Sony Xperia T. Τι θα επιλέγατε από τα δύο και γιατί ; Αν υπάρχει κι άλλη πρόταση, καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παιδιά επειδή σκέφτομαι κι εγώ εδώ και καιρό να το πουλήσω έχω 2 ερωτήσεις. Αρχικά εδώ στο myphone που υπάρχουν αγγελίες και δε μπορώ αν τις δω ; Επιπλέον αν το πουλήσω θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο και πιο γρήγορο χωρίς να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά. Επίσης να έχει μεγαλύτερη RAM για να μην έχω κολλήματα. Σκεφτόμουν το Galaxy S II Plus και το Sony Xperia T. Τι θα επιλέγατε από τα δύο και γιατί ; Αν υπάρχει κι άλλη πρόταση, καλοδεχούμενη. Αν είσαι της μόντας και του πειράγματος, θα σου πρότεινα κάποιο nexus (π.χ. εγώ πήρα το SGNex), καθώς παίρνουν άμεσα τις νέες εκδόσεις android, όλη η κοινότητα δουλεύει πάνω τους, ενώ έχουν γίνει πειραματόζωα για πολλούς. Χώρια που μπορείς να τα βρεις σε super τιμές (εγώ π.χ. πούλησα το 2Χ και με προσφορά από το Πλαίσιο πήρα το SGNex 299€ με δώρο χάρτες και ένα κινητό Samsung :cool: ) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Όχι βασικά αν έπαιρνα κάποιο θα το είχα stock γιατί αν πήγαινε όπως θέλω γιατί να το πειράξω ; Πάντως το Nexus δε μου αρέσει ιδιαίτερα, είναι πιο παλιό από αυτά που έγραψα και θέλω να έχει κάμερα καλύτερη απ'του 2x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Όχι βασικά αν έπαιρνα κάποιο θα το είχα stock γιατί αν πήγαινε όπως θέλω γιατί να το πειράξω ; Πάντως το Nexus δε μου αρέσει ιδιαίτερα, είναι πιο παλιό από αυτά που έγραψα και θέλω να έχει κάμερα καλύτερη απ'του 2x. Να σου πω ότι το SGNex σήμερα με την 4.2.2 και custom ROM/kernel πάει σχεδόν 1,5 φορά καλύτερα/γρηγορότερα από ότι το 2Χ ? To αισθητικό κομμάτι και συγκεκριμένα specs που λες προφανώς και περιορίζουν τις επιλογές σου. Εξαρτάται πάντα από το πόσα θες να διαθέσεις. π.χ. μέχρι τα 300€ θα κοίταγα σίγουρα τα One, S2 και τα LG (3D και 4Χ) που είναι όλα πολύ καλύτερα από το 2Χ.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Φίλε πρίν το δώσεις κάνε μια δοκιμή με την τελευταία Django Manouche 1.6.5 Με αυτή τη rom το κινητό έχει γίνει πραγματικά αγνώριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δε ξέρω γιατί δε το έχω δοκιμάσει.Το θέμα είναι να μην έχει κολλήματα που είχε ως ώρα. Μπορεί και να το rootαρω λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δε ξέρω γιατί δε το έχω δοκιμάσει.Το θέμα είναι να μην έχει κολλήματα που είχε ως ώρα. Μπορεί και να το rootαρω λοιπόν. Πραγματικά θα δεις άλλο κινητό:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πραγματικά θα δεις άλλο κινητό:happy: Μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω για dmx αν και έχω την 1.6.1.Για πείτε έχει μεγάλη διαφορά η 1.6.5; συμφέρει να κάνω wipe και να την περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω για dmx αν και έχω την 1.6.1.Για πείτε έχει μεγάλη διαφορά η 1.6.5; συμφέρει να κάνω wipe και να την περάσω; Αξίζει και με το παραπάνω!!!! Go for it!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Στο xda υπάρχει η 1.6.1 υπάρχει κάποιο Λίνκ για την 1.6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Στο xda υπάρχει η 1.6.1 υπάρχει κάποιο Λίνκ για την 1.6.5? http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=LG%2FOptimus+2x+%28P990%29%2FROMS%2FDjangoManouche+ROM%2FX1.6.5_AdiosAmigos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μπορεί και να τη περάσω αν και είμαι της φάσης να το αλλάξω γιατί το έχω συνηθίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 1.6.1 ΣΕ 1.6.5 ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ BOOTLOADER? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 1.6.1 ΣΕ 1.6.5 ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ BOOTLOADER? όχι.στον ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 όχι.στον ίδιο είναι Οντως την περασα... Αρκετα γρηγορη! Πολυ σημαντικο ειναι οτι δεν κολλαει οταν καποιος σε καλει... παρολλα αυτα στα ζορια ψιλοκολλαει αλλα καμοια σχεση με οποιαδηποτε ρομ μεχρι τωρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 αξίζει να δοκιμάσω την DMX 1.6.5 από Paranoid Android 2.6 b11 που είμαι τωρα? κάποιος που έχει δοκιμάσει και τις δύο please??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 αξίζει να δοκιμάσω την DMX 1.6.5 από Paranoid Android 2.6 b11 που είμαι τωρα? κάποιος που έχει δοκιμάσει και τις δύο please??? Ημούν σε Paranoid για 10 μέρες και πήγα σε DMX 1.6.5 Το κινητό το νιώθω πολύ καλύτερο τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ημούν σε Paranoid για 10 μέρες και πήγα σε DMX 1.6.5 Το κινητό το νιώθω πολύ καλύτερο τώρα την έβαλα από εχθές το βράδυ. Με το Greenify πάει καλά, απλά βλέπω ότι καθυστερεί το Media Scanning (το είχα ξεχάσει αυτό...), όταν με καλούν αργεί να χτυπήσει... κατά τα άλλα καλά. Πάντως 100% τέλεια ROM δεν έχουμε δυστυχώς.... Τελευταία λύση η νέα ROM του TonyP (ακόμα και οι ελπίδες που είχα από τον Temasek χάθηκαν.... ωιμέ!! χαχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Με 1.6.5 είχε κανένας κλείσιμο κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπέρα Sos έβαλα εχτες με την βοήθεια ενός παιδιού το CWM - Based recovery για να βάλω stock rom στο κινητό όποιος γνωρίζει καλά από roms κάντε μου p.m να μιλήσουμε (έχω μείνει χωρίς κινητό ) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 την έβαλα από εχθές το βράδυ. Με το Greenify πάει καλά, απλά βλέπω ότι καθυστερεί το Media Scanning (το είχα ξεχάσει αυτό...), όταν με καλούν αργεί να χτυπήσει... κατά τα άλλα καλά. Πάντως 100% τέλεια ROM δεν έχουμε δυστυχώς.... Τελευταία λύση η νέα ROM του TonyP (ακόμα και οι ελπίδες που είχα από τον Temasek χάθηκαν.... ωιμέ!! χαχα) Εγώ μόνο με το script για πιο ελεύθερη μνήμη ram δεν έχω κανένα θέμα... Με 1.6.5 είχε κανένας κλείσιμο κινητού? 1 φορά στην αρχή μόνο και από τότε κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τελικά έβαλα και εγω την 1.6.5 ..αλλα δεν εχει το widget που σου έβγαζε τον καιρο και τις ειδήσεις ..... news and weather αν θυμαμε καλά . Μήπως μπορουμε με κάποιο τρόπο να το περάσουμε πάλι ? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πιο script? Υπάρχει κάποιο Λίνκ για να το δοκιμάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τελικά έβαλα και εγω την 1.6.5 ..αλλα δεν εχει το widget που σου έβγαζε τον καιρο και τις ειδήσεις ..... news and weather αν θυμαμε καλά . Μήπως μπορουμε με κάποιο τρόπο να το περάσουμε πάλι ? There you go...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085337 Το εψαχνα και εγω οταν περασα την στοκ 4 που δεν το εχει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπερα,ειμαι στην cm7 και δεν μου αναγνωριζει το κινητο στο pc(windows 7).εχω τικαρει και την επλογη "εντοπισμος σφαλματων" αλλα τιποτα.οταν το συνδεω απλα φορτιζει.ουτε απο την διαχειρηση στον υπολογιστη φαινεται συνδεδεμενο.καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts