Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδιά επιδη εχω το LG 2x βγήκε επίσημα η ics,μπορώ να την περάσω με odin?

To Odin είναι για Samsung.

H θα το περάσεις με το πρόγραμμα της LG (για να μην χάσεις τίποτα) ή με smartflash

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To Odin είναι για Samsung.

H θα το περάσεις με το πρόγραμμα της LG (για να μην χάσεις τίποτα) ή με smartflash

Δεν χρησιμοποιώ ο ίδιος το O2X μου, αλλά επειδή ίσως χρειαστεί να το αναβαθμίσω:

Βλέπω ότι από έλεγχο ενημέρωσης με το IMEI δείχνει ότι είναι διαθέσιμη η v30A, ενώ από το ίδιο κινητό με V20(r/s?) λέει ότι δεν υπάρχει ενημερωμένη έκδοση. Δεν αναμένεται να κάνουν διαθέσιμο το ICS μέσω ΟΤΑ?

Δεν χρησιμοποιώ ο ίδιος το O2X μου, αλλά επειδή ίσως χρειαστεί να το αναβαθμίσω:

Βλέπω ότι από έλεγχο ενημέρωσης με το IMEI δείχνει ότι είναι διαθέσιμη η v30A, ενώ από το ίδιο κινητό με V20(r/s?) λέει ότι δεν υπάρχει ενημερωμένη έκδοση. Δεν αναμένεται να κάνουν διαθέσιμο το ICS μέσω ΟΤΑ?

Σύνδεσέ το με KIES. Λογικά θα στην βγάλει.

Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα μπορείς με smartflash να την περάσεις ανά πάσα στιγμή.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

έχω πρόβλημα με την official ics - άρχισε να μου καταβροχθίζει μπαταρία και ειδικά όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα

δεν μπορώ να περάσω custom επειδή έχει μέσα ειδικά προγράμματα για την δουλειά που δεν μπορώ να εγκαταστήσω μόνος μου (πρέπει να ξαναπάει στην εταιρία που δίνει το software)...

μπορώ να κάνω κάτι?

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

έχω πρόβλημα με την official ics - άρχισε να μου καταβροχθίζει μπαταρία και ειδικά όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα

δεν μπορώ να περάσω custom επειδή έχει μέσα ειδικά προγράμματα για την δουλειά που δεν μπορώ να εγκαταστήσω μόνος μου (πρέπει να ξαναπάει στην εταιρία που δίνει το software)...

μπορώ να κάνω κάτι?

Ίσως με κάποιο custom kernel να δεις διάφορα..Ρώτησε στο xda αμα κανει ο κερνελ απο την djangomanouche..

και ο Temasek επέστρεψε μάλλον!! με ενα preview CM10.1 (4.2.1) Temasek's kang (παλιό bootloader αλλά μάλλον θα το αλλάξει)

Πλάκα κανεις έτσι;;

Πλάκα κανεις έτσι;;

νοο νοοο σενιόρρρρρ!! :lol:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2090369

είναι πολύ αρχικό στάδιο όμως, λέει δεν την έχει δοκιμάσει καν (γι αυτό και ο παλιός bootloader) :)

Εχω το κινητο σε στοκ ICS V30a...

Μετα το update δεν εχω το widget του ημερολογιου ...

Μπορω να το ξανακανω "update" μεσω του all-in-one-toolkit ξανα στην stock V30a με KDZ ... μπας και περαστει σωστα αυτην τη φορα ...

Την προηγουμενη φορα δεν εχασα τιποτα με το KDZ τροπο ... θεωρω πως ουτε παλι θα χασω ... σωστα ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Το παλιό widget του ημερολογίου απλά ξέχνα το. Δεν υπάρχει στην νέα έκδοση. Μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά με τα ίδια αποτελέσματα με δύο δωρεάν widget από το market. Το Simple Calendar widget και το Month Calendar widget. Με το ένα θα προβάλεις από κάτω τις υπενθυμίσεις της συγκεκριμένης μέρας και με το δεύτερο από επάνω θα έχεις την προβολή του μήνα. Αυτή τη λύση βρήκα εγώ που το χρησιμοποιούσα αρκετά το προηγούμενο ημερολόγιο.

Σημερα πηρα το δικο μου απο το service και παλι εχει lag :mad: απο το κακο στο χειροτερο να το ξαναπαο πισω στην lg τουλαχιστον ερχονται και το περνουν δεν ξερω τι να κανω πια εαν ειχα λεφτα θα το πεταγα και θα τσιμπαγα καινουργιο

Σημερα πηρα το δικο μου απο το service και παλι εχει lag :mad: απο το κακο στο χειροτερο να το ξαναπαο πισω στην lg τουλαχιστον ερχονται και το περνουν δεν ξερω τι να κανω πια εαν ειχα λεφτα θα το πεταγα και θα τσιμπαγα καινουργιο

Τι είχε πάθει η συσκευή σου;;Βάλε μια custom rom..

Αν δεν σου έχουν περάσει V30, πέρνα τη μόνος σου και καθάρισες...απλώς βεβαιώσου ότι έχεις κάνει τα πάντα όλα wipe ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Και σημερα το πρωί παλι αρχισε να κανει restart μονο του:banghead:

Αν έχεις το viber εγκατεστημένο, ίσως οφείλεται σ'αυτό. Εγώ το έκανα freeze και δεν έχει κάνει επανεκκίνηση (με Django Manouche X 1.2.1 βέβαια)

Καλησπερα εχει δοκιμασει καινεις την 10.1 ??? ειναι πιο σταθερη απο cm10? Μπορεις να συνδεσεις λογαργιασμο?

Καλησπερα εχει δοκιμασει καινεις την 10.1 ??? ειναι πιο σταθερη απο cm10? Μπορεις να συνδεσεις λογαργιασμο?

Τι έννοιες με το να συνδέσεις λογαριασμό;

Τι έννοιες με το να συνδέσεις λογαριασμό;

Εννοω οτι στις εκδοσεις cm10 δεν μπορουσες να συνδεθεις με τον λογαργιασμο σου στο google, δεν δουλευε και το play store...(αν και ειχα το blackmarket οποτε δεν παιζει προβλημα) αλλα γενικοτερα ενω πηγαινε μπαλα ειχε τα προβληματακια τις οπως το βασικοτερο με τις κλησεις... εχει φτιαξει καθολου?

Αν δεν σου έχουν περάσει V30, πέρνα τη μόνος σου και καθάρισες...απλώς βεβαιώσου ότι έχεις κάνει τα πάντα όλα wipe ;)

Φιλε ελεξε εαν εχει περαστει σωστα το baseband....ειναι τις περισσοτερες φορες η κυρια αιτια του lagarismatos!!!!v30α

Εννοω οτι στις εκδοσεις cm10 δεν μπορουσες να συνδεθεις με τον λογαργιασμο σου στο google, δεν δουλευε και το play store...(αν και ειχα το blackmarket οποτε δεν παιζει προβλημα) αλλα γενικοτερα ενω πηγαινε μπαλα ειχε τα προβληματακια τις οπως το βασικοτερο με τις κλησεις... εχει φτιαξει καθολου?

Δεν είχε καμια cm10 πρόβλημα με τον λογαριασμό απο όσο ξέρω.Και είχα δοκιμάσει αρκετές..Call bug στις τελευταίες cm10 απο όσο διαβάζω στο xda δεν υπάρχει..Τώρα από μπαταρία δεν ξέρω καθώς και τι παιζει με την cm10.1..

Δεν είχε καμια cm10 πρόβλημα με τον λογαριασμό απο όσο ξέρω.Και είχα δοκιμάσει αρκετές..Call bug στις τελευταίες cm10 απο όσο διαβάζω στο xda δεν υπάρχει..Τώρα από μπαταρία δεν ξέρω καθώς και τι παιζει με την cm10.1..

Ειχα βαλει σχεδον ολες τις cm10 πριν βγει η v30a και σε ολες δεν δουλευε το το play store και δεν μπορουσα να συνδευθω στην google... οποτε αξιζει να δοκιμασω cm10.1 ??

Ειχα βαλει σχεδον ολες τις cm10 πριν βγει η v30a και σε ολες δεν δουλευε το το play store και δεν μπορουσα να συνδευθω στην google... οποτε αξιζει να δοκιμασω cm10.1 ??

Το πρόβλημά σου λύνεται με το να flashάρεις τα gapps! ;)

http://www.filecrop.com/81308246/index.html

Το θέμα ήταν οτι δεν κάνει install η CM10 το google,γι'αυτό και δεν μπορείς να κάνεις synchronize!

ΥΓ. Η CM10.1 είναι ακόμα σε high experimental στάδιο... Σου προτείνω να παραμείνεις σε CM10,εάν ήδη έχεις βολευτεί με αυτή! :)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)