gre Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 tolispao13 said: εγω του εχω βαλει την ics μεσω smartflash αλλα δεν το χρησιμοποιω λογω οτι εχω ενα Ν8 για βασικο κινητο..αλλα με αυτα που λες λεω να του δωσω μια ευκαιρια πριν το πουλησω.. ακολούθησα την διαδικασία στο λινκ που δίνω για να περάσω την ics του djangomanouche επειδή διάβαζα εδώ τα χειρότερα για την official ics αλλά επειδή δεν υπήρχε το αρχείο bat που ήταν απαραίτητο για την εγκατάσταση, το μόνο που μπορούσα να κάνω εκείνη την στιγμή ήταν να περάσω την official ics μέχρι να βρω άλλο τρόπο να περάσω την custom. Όμως προς μεγάλη μου έκπληξη δούλευε μια χαρά η official! Δεν λέω ότι δεν είχε το παραμικρό κόλλημα και ότι ήταν super smooth αλλά δεν είχε τίποτα σε ενοχλητικό βαθμό. Ίσως να έμεινα τόσο ενθουσιασμένος επειδή η ρομ που είχα πριν ήταν όλο κολλήματα στο ίντερνετ, ακόμα και στα angry birds ενώ με την ics όλα μου δούλευαν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 gre said: ακολούθησα την διαδικασία στο λινκ που δίνω για να περάσω την ics του djangomanouche επειδή διάβαζα εδώ τα χειρότερα για την official ics αλλά επειδή δεν υπήρχε το αρχείο bat που ήταν απαραίτητο για την εγκατάσταση, το μόνο που μπορούσα να κάνω εκείνη την στιγμή ήταν να περάσω την official ics μέχρι να βρω άλλο τρόπο να περάσω την custom. Όμως προς μεγάλη μου έκπληξη δούλευε μια χαρά η official! Δεν λέω ότι δεν είχε το παραμικρό κόλλημα και ότι ήταν super smooth αλλά δεν είχε τίποτα σε ενοχλητικό βαθμό. Ίσως να έμεινα τόσο ενθουσιασμένος επειδή η ρομ που είχα πριν ήταν όλο κολλήματα στο ίντερνετ, ακόμα και στα angry birds ενώ με την ics όλα μου δούλευαν ρολόι. Έτσι ειμουν και εγώ στην αρχή. Βάλε κάνα 50άρια εφαρμογές, άνοιξε συγχρόνως Skype facebook μαζί και θα βάλεις τα κλάματα. Εγώ πριν από λίγες ημέρες ξαναγύρισα custom 7, 2 για να κάνω δουλειά μου. Όταν πουν τα παιδιά εδώ ότι υπάρχει νέα custom πχ cm10 που θα δουλεύει ρολόι τότε θα ξανάflasharw. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 gre said: Παιδιά εγώ πέρασα την official ics σε ολλανδικό 2x και για μια εβδομάδα που το κράτησα το καταευχαριστήθηκα! Κανένα πρόβλημα και ταχύτατο, άνοιξα 5 καρτέλες με διαφορετικές σελίδες στον Dolphin Browser και δεν κόλλησε πουθενά! Και αυτά παρότι πέρασα καμια 15αριά εφαρμογές και με ελεύθερη ram σταθερά κάτω από 80mb. Το έδωσα για να πάω σε galaxy s2 και ελπίζω να μην το μετανιώσω τώρα που το 2x έγινε όπως το ήθελα. Φιλέ μην το σκέφτεσαι καθόλου..Το s2 είναι ενα σκαλί πιο πανω!Σωστα επραξες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μετά από αρκετό θα έλεγα ψάξιμο...... κατάλαβα πως...., καλή η V30a-EUR (περασμένη με SmartFlash) αλά από την στιγμή που κάνεις Root και τα προγράμματα αποκτούν δικαιώματα Root, ε... τότε ξεκινά και το γονάτισμα...!!!!!:wacko: http://s1.directupload.net/images/121230/hnv7o4fw.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 mariodj said: Μετά από αρκετό θα έλεγα ψάξιμο...... κατάλαβα πως...., καλή η V30a-EUR (περασμένη με SmartFlash) αλά από την στιγμή που κάνεις Root και τα προγράμματα αποκτούν δικαιώματα Root, ε... τότε ξεκινά και το γονάτισμα...!!!!!:wacko: http://s1.directupload.net/images/121230/hnv7o4fw.png Μάριε, αυτό που λές δεν ισχύει. Δεν συνδέονται αυτά τα δύο, εκτός αν πέρασες κάποιο πρόγραμμα πολύ απαιτητικό/κακογραμμένο που σου κάνει την ζημιά. Το root σαν διαδικασία δεν επιφέρει καμία επιβάρυνση στο κινητό. Οι αλλαγές όμως που σου επιτρέπει να κάνεις, αν δεν γνωρίζεις ακριβώς τι κάνεις, μπορεί να στο κάνουν μαντάρα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 από ό,τι φαίνεται βρήκα επιτέλους κάτι ικανοποιητικό! (Μην το ματιάξω κιόλας!!!) Django Manouche Χ 1.1 αλλά: με NoOC KoB kernel (χωρίς overclock δηλαδή για εξοικονόμηση ενέργειας) είχα reboot κάθε 1-2 ώρες!!! με OC1.2 KoB kernel (αν και από προεπιλογή η max frequency είναι 1 GHz - άρα χωρίς overclocking, ΑΝ θέλεις ανεβάζεις) δεν είχα κανένα πρόβλημα, αν εξαιρέσεις λίγο το αργό media scanning (που μερικές φορές κολλάει και ξανααρχίζει από το 0%) Τα όποια προβλήματα, αναφέρονται στο xda, οπότε αργά ή γρήγορα ο Carburano θα τα διορθώσει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι η ROM! Όσοι το σκέφτεστε, προτιμήστε την! (ούτε ποσοστά να έπαιρνα, ε; :P :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 jaranor said: από ό,τι φαίνεται βρήκα επιτέλους κάτι ικανοποιητικό! (Μην το ματιάξω κιόλας!!!) Django Manouche Χ 1.1 αλλά: με NoOC KoB kernel (χωρίς overclock δηλαδή για εξοικονόμηση ενέργειας) είχα reboot κάθε 1-2 ώρες!!! με OC1.2 KoB kernel (αν και από προεπιλογή η max frequency είναι 1 GHz - άρα χωρίς overclocking, ΑΝ θέλεις ανεβάζεις) δεν είχα κανένα πρόβλημα, αν εξαιρέσεις λίγο το αργό media scanning (που μερικές φορές κολλάει και ξανααρχίζει από το 0%) Τα όποια προβλήματα, αναφέρονται στο xda, οπότε αργά ή γρήγορα ο Carburano θα τα διορθώσει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι η ROM! Όσοι το σκέφτεστε, προτιμήστε την! (ούτε ποσοστά να έπαιρνα, ε; :P :P ) το media scanning ποσο αργει δηλαδη;κανα 5λεπτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλα η μπαταρια δεν παλευεται με τιποτα με ενεργα δεδομενα ... τελειωνει στο 7 ωρο How to root stock ICS ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) D_Angelos said: το media scanning ποσο αργει δηλαδη;κανα 5λεπτο; όχι και 5λεπτο!! θα το πετούσαμε στη θάλασσα :p 1 λεπτό περίπου... κάπου εκεί... ίσως και λιγότερο (δεν έχω και πολλά media σε 2GB sdcard).... απλά μερικές φορές κολλάει πχ στο 73% και ξαναρχιζει από το 0%... Αλλά και πάλι σε μένα δεν γίνεται συχνά. @kprse: για root, δες το AllInOneToolkit του Σπύρου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 - επιλογή 3 Τρομερή δουλειά! :up: Edited December 30, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εμένα παλι δεν κολαει στην ανάγνωση η 1.1(sandisk 16gb class 10)..Πολύ ωραία Ρομ και η μπαταρία καλύτερη απο ποτε..2 μέρες άνετα με light χρηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 andrewk said: Εμένα παλι δεν κολαει στην ανάγνωση η 1.1(sandisk 16gb class 10)..Πολύ ωραία Ρομ και η μπαταρία καλύτερη απο ποτε..2 μέρες άνετα με light χρηση.. ναι, πρέπει να φταίει και η κάρτα μου, αν και την έχω σε καλή κατάσταση, αλλά είναι παλιά και αργή. Μου είχε κάνει εντύπωση που εσένα δεν σου εκανε reboots, είχες πει πολύ καλά λόγια! Προφανώς είχαμε διαφορετικό kernel (εγώ προτίμησα τον NoOC, τώρα τον άλλαξα και όλα ΟΚ)... Και νόμιζα είναι ο συνδιασμός των εφαρμογών μου... Όπως λέει και ο kprse, με τα δεδομένα ενεργά "καταπίνει" μπαταρία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δηλαδή τώρα ποια rom και ποιον kernel φόρεσες και είσαι ok? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μια ερώτηση παίδες!To Wi-Fi,μετά από wake,δε συνδέεται αυτόματα(γράφει εκτός περιοχής στα αποθηκευμένα δίκτυα και το search δεν βρίσκει τίποτα)και χρειάζεται κλείσιμο και ξανά άνοιγμα.Επειδή,τώρα τελευταία,έχω φορτώσει το LG με εφαρμογές,έβαλα ένα ram booster και λέω μήπως το έχει πειράξει αυτό,λογικά... Ξέρει κανείς στη οθόνη ενεργών εφαρμογών ποιο είναι για το Wi-Fi για να το βάλω στις εξαιρέσιμες εφαρμογές στο RAM Booster; Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 NickTSPre said: Μια ερώτηση παίδες!To Wi-Fi,μετά από wake,δε συνδέεται αυτόματα(γράφει εκτός περιοχής στα αποθηκευμένα δίκτυα και το search δεν βρίσκει τίποτα)και χρειάζεται κλείσιμο και ξανά άνοιγμα.Επειδή,τώρα τελευταία,έχω φορτώσει το LG με εφαρμογές,έβαλα ένα ram booster και λέω μήπως το έχει πειράξει αυτό,λογικά... Ξέρει κανείς στη οθόνη ενεργών εφαρμογών ποιο είναι για το Wi-Fi για να το βάλω στις εξαιρέσιμες εφαρμογές στο RAM Booster; Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον εντοπισμό τοποθεσίας. Καλυτερεύει κατά πολύ και την μπαταρία. δες αυτό το post Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 |)@|2kW|n9 said: Δηλαδή τώρα ποια rom και ποιον kernel φόρεσες και είσαι ok? Την DjangoManouche X 1.1 με kernel KingOfBirds 0.1 1.2Ghz OC του Carburano. Τα λινκ εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038631 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 jaranor said: Την DjangoManouche X 1.1 με kernel KingOfBirds 0.1 1.2Ghz OC του Carburano. Τα λινκ εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038631 Εγκαθιστάς πρώτα τον kernel και μετά τη rom από CWM? Μπορώ να επιλέξω OC kernel και noOC rom? ή πρέπει να πάνε πακέτο; Λέω να αποφύγω το OC, αλλά αν θέλω στο μέλλον να μπορώ να το βάλω χωρίς αλλαγή kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) |)@|2kW|n9 said: Εγκαθιστάς πρώτα τον kernel και μετά τη rom από CWM? Μπορώ να επιλέξω OC kernel και noOC rom? ή πρέπει να πάνε πακέτο; Λέω να αποφύγω το OC, αλλά αν θέλω στο μέλλον να μπορώ να το βάλω χωρίς αλλαγή kernel Το Overclocking γίνεται από τον kernel (μόνο, η ΡΟΜ δεν παίζει ρόλο) Οι ROMs είναι πακεταρισμένες μαζί με τους kernels (στο δεύτερο λινκ που εδωσες). Απλά ο Carburano δινει και τους kernels ξεχωριστά (στο πρώτο λινκ που έδωσες) σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη αφού φλασάρεις τη ΡΟΜ και θέλεις να αλλάξεις κέρνελ. Δες στο δεύτερο λινκ λοιπόν (με τη σειρά που τα εμφανίζει): Το πρώτο zip είναι η ΡΟΜ με κέρνελ τον King of Birds χωρίς δυνατότητα Overclocking Το δεύτερο είναι η ΡΟΜ με κέρνελ τον King of Birds με δυνατότητα Overclocking (ως τα 1,2 GHz) Το τρίτο είναι η ΡΟΜ με stock kernel Εγώ δοκίμασα πρώτα χωρίς Overclocking (την DjangoManoucheX1.1KoBNoOC.zip) και μου έκανε πολλά reboot από μόνο του. Οπότε σου προτείνω το δεύτερο zip (την DjangoManoucheX1.1KoBOC12.zip), που δεν μου έχει κάνει reboot μέχρι στιγμής. Πρόσεξε, απλά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις overclocking ΑΝ θέλεις, με εφαρμογή που εγκαθιστά. Αν τη φλασάρεις θα τρέχει στο 1 GHz κανονικά (όπως η επίσημη ΡΟΜ). Οπότε δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Και σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη, απλά φλασάρεις τον κέρνελ που θέλεις μετά (δηλ πρώτα περνάς τη ΡΟΜ και μετά τον κέρνελ) Edited December 30, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspas Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εκανα root το τηλ με το εργαλειο του Σπυρου και μετα πέρασα τον rom manager . Το προβλημα ειναι οτι μόλις παω να κανω flash το τηλ μου λεει οτι η συσκευή δεν ειναι στην λιστα, ενω με την 2.3.4 δεν ειχα προβλημα. Ετσι πρεπει να ειναι; Θα μπορω να φλασαρω καποια αλλη custom rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 jaranor said: Το Overclocking γίνεται από τον kernel (μόνο, η ΡΟΜ δεν παίζει ρόλο) Οι ROMs είναι πακεταρισμένες μαζί με τους kernels (στο δεύτερο λινκ που εδωσες). Απλά ο Carburano δινει και τους kernels ξεχωριστά (στο πρώτο λινκ που έδωσες) σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη αφού φλασάρεις τη ΡΟΜ και θέλεις να αλλάξεις κέρνελ. Δες στο δεύτερο λινκ λοιπόν (με τη σειρά που τα εμφανίζει): Το πρώτο zip είναι η ΡΟΜ με κέρνελ τον King of Birds χωρίς δυνατότητα Overclocking Το δεύτερο είναι η ΡΟΜ με κέρνελ τον King of Birds με δυνατότητα Overclocking (ως τα 1,2 GHz) Το τρίτο είναι η ΡΟΜ με stock kernel Εγώ δοκίμασα πρώτα χωρίς Overclocking (την DjangoManoucheX1.1KoBNoOC.zip) και μου έκανε πολλά reboot από μόνο του. Οπότε σου προτείνω το δεύτερο zip (την DjangoManoucheX1.1KoBOC12.zip), που δεν μου έχει κάνει reboot μέχρι στιγμής. Πρόσεξε, απλά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις overclocking ΑΝ θέλεις, με εφαρμογή που εγκαθιστά. Αν τη φλασάρεις θα τρέχει στο 1 GHz κανονικά (όπως η επίσημη ΡΟΜ). Οπότε δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Και σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη, απλά φλασάρεις τον κέρνελ που θέλεις μετά (δηλ πρώτα περνάς τη ΡΟΜ και μετά τον κέρνελ) Ευχαριστώ πολύ. Εϊμαι με stock ICS με root που έκανα με το tool του Σπύρου. Χρειάζεται να κάνω τίποτε άλλο (partition κτλ) πριν εγκαταστήσω το zip με την custon rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 mitspas said: Εκανα root το τηλ με το εργαλειο του Σπυρου και μετα πέρασα τον rom manager . Το προβλημα ειναι οτι μόλις παω να κανω flash το τηλ μου λεει οτι η συσκευή δεν ειναι στην λιστα, ενω με την 2.3.4 δεν ειχα προβλημα. Ετσι πρεπει να ειναι; Θα μπορω να φλασαρω καποια αλλη custom rom; Ο ROM Manager νομίζω δεν δουλεύει στο νέο partition layout. Είναι βασισμένο στην official CyanogenMod που δουλεύει με τον παλιό Bootloader. Φυσικά και μπορείς, copy στην (εξωτερική ή εσωτερική) κάρτα το zip και φλάσαρε το από recovery. |)@|2kW|n9 said: Ευχαριστώ πολύ. Εϊμαι με stock ICS με root που έκανα με το tool του Σπύρου. Χρειάζεται να κάνω τίποτε άλλο (partition κτλ) πριν εγκαταστήσω το zip με την custon rom? Οχι Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 mariodj said: Πήγαινε ''διαχείριση συσκευών'' και κοίτα ποιο usb έχει ενα κίτρινο σηματάκι....κλικαρετο με δεξί κλικ, και δώσε εντολή να βρει τους οδηγούς από το internet. Το παθαίνω και εγώ μετά από format του pc..!!;) http://s7.directupload.net/images/121226/mtift6cm.png Η Μερικές φορές εάν εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι επιλεγμένο αλλά δεν υπάρχει ακόμα "Android ADB Inteface" που αναφέρονται όταν το τηλέφωνο συνδέεται ή αν υπάρχει το σφάλμα του οδηγού, το σύστημά σας μπορεί να χρειαστεί το επίσημο πρόγραμμα οδήγησης USB για κάποιο λόγο. Αν αυτό συμβαίνει,να εγκαταστήσετε ένα από τα παρακάτω προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας πρώτα: LGDriver κατέβασε τους LGDriver http://rapidshare.com/files/2394473651/LGDriver.exe Κανένα δεν έχει κίτρινο σηματάκι :| Επίσης κατέβασα τον driver πουυ μου υπέδειξες, τον οποίο είχα κατεβάσει ήδη(είναι του site ths lg) αλλά τίποτα... Απλά φορτίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Δοκίμασε και άλλο καλώδιο. Εμένα μου είχε τύχει να φταίει το καλώδιο. Περίεργο αλλά είχε γίνει. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 jaranor said: @kprse: για root, δες το AllInOneToolkit του Σπύρου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 - επιλογή 3 Τρομερή δουλειά! :up: Ναι ετσι περασα και την ICS ... το χα δει που λεει για root αλλα λεει με nvflash που νομιζα οτι ηταν για custom roms .... ------ Με την 2.3 κρατουσε στις συχνες επαφες ατομα που μιλαγες συνηθως ... τωρα με την ICS μολις κανεις διαγραφη ολων στο αρχειο κλησεων ... διαγραφονται και οι συχνες ... δεν τις κραταει ... γιατι ??? Καπως να τις κραταει ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civil_s Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές. Μια βοήθεια θέλω σχετικά με την αναβάθμιση σε ΙCS.Αρχικά με ποιο πρόγραμμα από τα δύο την κάνετε PC Suite IV ή PC Suite? Με το πρώτο διαβάζει κανονικά την συσκευή,βρίσκει την αναβάθμιση αλλά όταν με πετάει στο Support Tool δεν βρίσκει την αναβάθμιση. Με το δεύτερο δεν διαβάζει καθόλου τη συσκευή μέσω USB. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Το κινητό είναι με την stock ROM της LG V20s. Μήπως τελικά δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση ή την έχουν πάρει όλοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 jaranor said: @kprse: για root, δες το AllInOneToolkit του Σπύρου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 - επιλογή 3 Τρομερή δουλειά! :up: Ευχαριστώ. kprse said: Ναι ετσι περασα και την ICS ... το χα δει που λεει για root αλλα λεει με nvflash που νομιζα οτι ηταν για custom roms .... Μια επεξήγηση για να είναι κατανοητό σε όλους. Για να βάλεις μια custom rom, χρειάζεσαι cwm recovery (αν η rom είναι σε zip μορφή), ή κατευθείαν με nvflash install σαν αυτές του Stefan αρχικά και η 1η του Topogigi. Το rooting αφορά τα δικαιώματα administrator που σου δίνει η SuperUser ή SuperSU εφαρμογή. Αυτή όμως δεν εγκαθιστάται απλά όπως οι κοινές εφαρμογές αν δεν έχεις ήδη δικαιώματα administrator. Υπάρχουν εφαρμογές όπως το SuperOneClick, (δεν νομίζω ότι δουλεύει σε ICS, με το ζόρι είχε δουλέψει σε GB), αυτές όμως εγκαθιστούν την εφαρμογή του SuperUser μόνο. Μετά για να βάλεις custom rom έπρεπε να αλλάξεις την stock recovery με μία cwm με έναν από τους εξής τρόπους: 1) μέσω adb (με ενεργοποιημένο το usb debuging) τρέχοντας κάποιο script όπως η 5.0.2.8 του Rusty 2) μέσω nvflash ή 3) μέσω ROM Manager (που τώρα νομίζω ότι δεν δουλεύει στο νέο ICS partition layout). H μέθοδος που χρησιμοποιώ στο toolkit κάνει και τα 2 αλλά ανάποδα. Βάζει πρώτα cwm recovery και μέσω αυτού εγκαθιστάται η εφαρμογή του SuperUser ή SuperSU ανάλογα ποια προτιμάει ο καθένας. Αυτά. Καλή Χρονιά σε όλους. !! (Τουλάχιστον καλύτερη από αυτή:)) Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts