andrewk Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Εχω περασμένη ics από lg update tool εδώ και 2 μέρες. Η μπαταρία κρατάει περισσότερο απ'οτι με την 2.3 και γενικότερα πιστεύω οτι αυτή την φορά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά..Για όσους δεν την έχουν πάρει ακόμα ας κάνουν λίγη υπομονή ωστέ να την κατεβάσουν με τον «επίσημο» τρόπο,πιστεύω οτι είναι καλύτερα και δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Για πες μας τι bb εχεις..Αν δεν ξερεις τι ζηταμε,πηγαινε ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/πληροφοριες λογισμικου και πες μας την εκδοση βασικης μορφης..Τα τελευταια 4 ψηφια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ξέρει κανείς πώς επιστρέφουμε σε stock recovery από clockworkmod recovery χωρίς να χρειαστεί να πειράξουμε τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspas Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 ics περασμένη με smartflash πάνω απο την 2.3.4. Μέτα από πλήρη φόρτιση η μπαταριά κράτησε 2 μέρες.Με νορμάλ χρήση(Λίγο σκάλισμα ,κλήσεις και wifi για check email) πιστεύω οτι είναι καλά. τόσο κρατούσε και με την 2.3.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Υπάρχει πουθενά η V30A ρουταρισμένη...???? δεν μπορώ να της κάνω Root...!!! δεν μου τρέχει το αρχείο flash bat ..! παρόλο πυ του λέω να τρέξει ως ''διαχειριστής'':( http://s1.directupload.net/images/121215/uc2mcg7k.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 ics περασμένη με smartflash πάνω απο την 2.3.4. Μέτα από πλήρη φόρτιση η μπαταριά κράτησε 2 μέρες.Με νορμάλ χρήση(Λίγο σκάλισμα ,κλήσεις και wifi για check email) πιστεύω οτι είναι καλά. τόσο κρατούσε και με την 2.3.4. Παιζει να μην εχω δει ποτε μου 2 μερες αυτονομια.. Υπάρχει πουθενά η V30A ρουταρισμένη...???? δεν μπορώ να της κάνω Root...!!! δεν μου τρέχει το αρχείο flash bat ..! παρόλο πυ του λέω να τρέξει ως ''διαχειριστής'':( http://s1.directupload.net/images/121215/uc2mcg7k.png Για προσπαθησε με συμβατοτηα win xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Root κάντε με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Όσον αφορά την BB που ρωτάνε κάποιοι είναι 1035.21_20121130 H μπαταρία του τα πάει πάρα πολύ καλά ΑΛΛΑ όπως και στη CM10 όπως κ οποιαδήποτε άλλη ICS/JB based ROM ανεξαρτήτως partition layout το Wi-Fi είναι battery hogger! 1% ανα 2 ώρες σίγουρα τα βγάζει αλλά με ανοιχτό Wi-Fi φεύγει 10% μέσα σε 10 λεπτά....μάλλον η LG περιμένει τον RC να βγάλει άκρη lol.... Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Ερωτηση: Γινεται καπως να εισαγουμε τα gapps μεσα στην cm10 ωστε να κανουμε εγκατασταση μετα μονο 1 αρχειο? Το ρωταω γιατι θα μου αρεσε οταν θελω να κανω reset την rom να μου περναει και τα gapps χωρις να χρειαζεται να κανω την διαδικασια απο το recovery. Και μια ακομα ερωτηση: Εχει καποιος απο εδω βαλλει την cm10 με το νεο baseband που δινει η επισημη ρομ? Αν ναι, του κανει το call bug? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Root κάντε με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Όσον αφορά την BB που ρωτάνε κάποιοι είναι 1035.21_20121130 H μπαταρία του τα πάει πάρα πολύ καλά ΑΛΛΑ όπως και στη CM10 όπως κ οποιαδήποτε άλλη ICS/JB based ROM ανεξαρτήτως partition layout το Wi-Fi είναι battery hogger! 1% ανα 2 ώρες σίγουρα τα βγάζει αλλά με ανοιχτό Wi-Fi φεύγει 10% μέσα σε 10 λεπτά....μάλλον η LG περιμένει τον RC να βγάλει άκρη lol.... Σε μένα με το wifi μόνιμα ανοιχτό, κρατάει άνετα 1.5-2 μέρες. Τώρα είναι ανοιχτό ~20 ώρες και έχει 53% υπόλοιπο! Με ελαφριά χρήση βέβαια, λιγο tapatalk και μερικά e-mail (καθότι δεύτερο κινητό) Φοράω την ICS του topo βέβαια, αν παίζει κανένα ρόλο :) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 24 ωρες μετα την εγκατασταση της ics με αρκετη χρηση wifi και λιγη 3g, η μπαταρια ειναι στο 35% Ας μην αστειευομαστε, ποτε το 2χ δεν ειχε τετοια μπαταρια! Κατι ψιλοκολληματα τα τρωει αλλα θελω να πιστευω οτι οφειλεται στο οτι κρατησα ολες τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις... Αν βρω ευκαιρια θα του κανω επαναφορα να δω διαφορες! Παντως ως τωρα τα παει αρκετα καλα! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Να κάνω μια ερώτηση-διευκρίνηση, εδώ και καιρό είμαι με την guest2x_v3.8 την οποία την είχα περάσει με CWM. Αυτές τις μέρες δοκίμασα και πέρασα διάφορες cm10 με CWM αλλά ενώ σαν rom με άφηναν ικανοποιημένο λόγο του προβλήματος με το call bug αναγκαζόμουν και ξανά γυρνούσα με restore στην guest2x_v3.8. Εάν περάσω με SmartFlash την V30A οπότε και θα σβηστεί η internal memory εάν θελήσω για κάποιο λόγο να ξανά γυρίσω στην guest2x_v3.8 της οποίας το back up το έχω στην external memory θα δουλεύει το CWM ώστε να την ξανά περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Στο XDA έχει βγεί, από τον spyrosk ένα πολύ ωραίο εργαλείο για πολλές δουλειές Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί, αλλά αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, ενδεχομένως να βοηθήσει σε αρκετά απο τα πιο συνηθισμένα προβλήματα/διαδικασίες. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Και στης γυναικας μου 1130 ειναι.Επειδη πολλοι αναφερουν οτι σερνεται η συσκευη τους , εμας με live wallpaper δεν λαγκαρει πουθενα ουτε σε μενου ουτε σε εφαρμογες και το τηλ ειναι αρουταριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Στο δικο μου ειναι 0521. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Στο δικο μου ειναι 0521. Εχεις 20s,σωστα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Ναι αυτή έχω. Μπορώ να κάνω κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Ναι αυτή έχω. Μπορώ να κάνω κάτι ; Απλα ηθελα να δω τι bb εχει η ελληνικη v30..Τελικα εχει την ιδια με την euro open,οποτε κομπλε,ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Στο XDA έχει βγεί, από τον spyrosk ένα πολύ ωραίο εργαλείο για πολλές δουλειές Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί, αλλά αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, ενδεχομένως να βοηθήσει σε αρκετά απο τα πιο συνηθισμένα προβλήματα/διαδικασίες. πως κάνουμε root με αυτό..??? ας μας πει κάποιος τα βήματα..... ευχαριστώ..!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Σημερα ειχα 2 restart καμια συμβουλη:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Στο XDA έχει βγεί, από τον spyrosk ένα πολύ ωραίο εργαλείο για πολλές δουλειές Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί, αλλά αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, ενδεχομένως να βοηθήσει σε αρκετά απο τα πιο συνηθισμένα προβλήματα/διαδικασίες. Οπως έγραψα και στο xda το πολυεργαλείο του Σπύρου είναι τόσο πρακτικό, απαραίτητο και χρήσιμο ...όπως ένας καλός ελβετικός πολυσουγιάς στην ζούγκλα!!! Καταπληκτικό εργαλείο, πολύ καλή δουλειά με αναλυτικές οδηγίες που αξίζει να το χρησιμοποιήσουμε και να το στηρίξουμε στο xda και για έναν ακόμη λόγο: Είναι Ελληνικό προϊόν!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Edited December 16, 2012 by jimtheo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Σημερα ειχα 2 restart καμια συμβουλη:( ρε παιδιά πως γίνεται σε άλλους να είναι ΟΚ και σε άλλους να έχει προβλήματα;... (η Official V30A) Πριν λίγο ξεκλειδωνω το κινητό και κρατάω το Home για να δω τι τρέχει... για να βγει η λίστα έκανε 5-6 δευτερόλεπτα.... ο browser αργεί να φορτώσει (όπως έλεγε κι άλλος φίλος)... Στο restart κάποιες φορές αργεί αισθητά να διαβάσει τις SD... Το wifi καταπίνει μπαταρία... Στο άσχετο μου έκανε 2 φορές restart.... Τι γίνεται??!!! :dizzy::angry: EDIT: Για να δω αν κάνω κάτι λάθος: Από Τεμασεκ, έκανα full wipe (αν και κάποιοι φάκελοι από εφαρμογές είχαν μείνει στην internal! - δεν ξέρω γιατί) και μετά φλάσαρα με smartflash... Χρειαζόταν να πειράξω τίποτα σχετικά με το νέο Partition Layout??? Edited December 16, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 ρε παιδιά πως γίνεται σε άλλους να είναι ΟΚ και σε άλλους να έχει προβλήματα;... (η Official V30A) Πριν λίγο ξεκλειδωνω το κινητό και κρατάω το Home για να δω τι τρέχει... για να βγει η λίστα έκανε 5-6 δευτερόλεπτα.... ο browser αργεί να φορτώσει (όπως έλεγε κι άλλος φίλος)... Στο restart κάποιες φορές αργεί αισθητά να διαβάσει τις SD... Το wifi καταπίνει μπαταρία... Στο άσχετο μου έκανε 2 φορές restart.... Τι γίνεται??!!! :dizzy::angry: EDIT: Για να δω αν κάνω κάτι λάθος: Από Τεμασεκ, έκανα full wipe (αν και κάποιοι φάκελοι από εφαρμογές είχαν μείνει στην internal! - δεν ξέρω γιατί) και μετά φλάσαρα με smartflash... Χρειαζόταν να πειράξω τίποτα σχετικά με το νέο Partition Layout??? Επειδη κι εγω ειχα τα ιδια προβληματα που αναφερεις(εγω ειμαι "κι αλλος φιλος") δοκιμασε αυτο: Wipe data\format Wipe cache Wipe dalvik Wipe battery stats Format system απο (mounts and storage). Εμενα εγινε αλλο τηλεφωνο. Εφτιαξε μεχρι και το σκαναρισμα των καρτων στην αρχη.Προερχομουν απο topogigi v30a leaked.Ελπιζω μα σε βοηθησει. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Αυτά από τη recovery δεν λες; Τα είχα κάνει (αυτό εννοώ full wipe πιο πάνω) πριν φλασάρω με smartflash... αν και δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο, αφού το smartflash σβήνει τα πάντα έτσι κι αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μετά από 1 χρόνο ΑΚΡΙΒΩΣ συμβίωση με το 2Χ μου, σήμερα εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα. Ξεκλειδώνω το κινητό για 5-15 δευτερόλεπτα λειτουργεί σωστά και μετά η μισή οθόνη, συγκεκριμένα από την μέση και προς τα αριστερά, "σκουραίνει" δηλαδή χαμηλώνει φωτεινότητα και η άλλη μισή προς τα δεξιά είναι μια χαρά. Μόλις το κλειδώσω και το ξαναξεκλειδώσω επαναλαμβάνεται ακριβώς το ίδιο σκηνικό, στην αρχή όλα καλά και μετά τα ίδια. Δεν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Αύριο θα καλέσω στο service της LG και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Αυτά από τη recovery δεν λες; Τα είχα κάνει (αυτό εννοώ full wipe πιο πάνω) πριν φλασάρω με smartflash... αν και δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο, αφού το smartflash σβήνει τα πάντα έτσι κι αλλιώς... Κι εγω με smartflash το περασα που οντως σβηνει τα παντα αλλα το τηλεφωνο ηταν απελπισια. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Κι εγω με smartflash το περασα που οντως σβηνει τα παντα αλλα το τηλεφωνο ηταν απελπισια. Και τώρα που είμαι με στοκ και χωρίς recovery πως το κάνω αυτό; Και αν το κάνω... χάνω τα πάντα και ξαναστήνω, ε;.. @Lefteriskou: δυστυχως μου φαίνεται "hardware-ικό" πρόβλημα φίλε... Χωρίς να μου έχει τύχει κάτι τέτοιο βέβαια. Ελπιζω να βρεις λύση από το service! EDIT: μόλις έγινε και 3ο reset... Edited December 16, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts